2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizim arabamız chicco lite way sırt dayanagı ayalanabiliyor cok da hafif bi araba tavsiye ederim fiyatıda uygun
Eki Görüntüle 642748

gayet güzel pratik kullanışlı bişeye benziyo ben travel sisitem almıştım çok ağır çok hantal kışın baya işime yaradı travel olduğu için anakucağına koyup heryerini kapatıp çıkabiliyorum dışarı hiç rüzgar almıyo içeri ama yazın bu tarz bişey alıcam tek başımada çıkabilmek için oğlumla

afiyet olsun canım annemler merkezde oturuyor canım,her yaz geliriz,biz d.bakırdayız eşim buralı benim biz kraft çift yönlü aldık pusetli 420 tlydi pusetsizler daha uygun olabilir ve benn çoook memnunun tek elle bile sürebiliyorum sürüşü rahat tek elle kapanıp açılıyor tavsiye ederim samandagın yollarında kolay olur sürüşün hataylı mısın cigerim ?kele naaaponn?
Bizde bugün gezmeye gittik gitmez olaydık :) Ortalığı birbirine kattı herkes bize baktı ağla ağla.. Eve geldik rahatladı beyfendi gülücük saçıyor.
dişarıyı yadırgamış seninki benim kuduruk yorulsun diye çıkardım eve girdik başladı aglamaya,anası gibi gezmeye bayılıyor 4 saat toplamda uyumadı sıpa oksijen yaramadı
tekrardan hoş geldin diyelim o zaman ben de hamileyken ziyaretçiydim şimdi üyeyim

Strescim nasilsin neler yapiyosun ben bi kilo alarak kurkcu dukkanina dondum simdi sebosumu uyuttum bi ton isim var basta camasir : (

kızlar ya şimdi gördüm de efenin gözünün alt kısmında ve alnında sivilce gibi bişi var niye acaba :44:
tükürüklerinden veya sıcak olabilir muhtemelen tükürükten

Kızlar gelin yiyelim ohh stresim marjinalime özellikle bu foto
sana inat sarma sardım annemle
ha bu arada afiyet süt olsun hamarat şey yalnız biberlerin yanındaki turuncu şey ne anlayamadım

döne döne gitmiştir uslu bebek nerde anacım 10 tane doğursam 10uda aynı benden uslu çıkmıyor

yürüteç zmnı mı geldi acaba :26:
daha cok erken ama ya ben 9.ayda falan düşünüyorm
9 ay geç ya gel 7 ayda anlaşalım

biz bir iki kere koyduk pekte yapamıyor daha 6 aydan sonra günde 5-10 dk konulabiliyor.
boy ayarı çok önemliymiş ayakları yere tam değmeyecek sadece parmakları deyecekmiş yani bacağına yük binmiycekmiş bunlar doğrultusunda günde toplam 2 saat kalabiliniyormuş

tipe bak yesin teyzoşu marjinal kabanı nerden buldun nasıl giydiriyorsun ben astronot almıştım onlarda kabarık hiç rahat değil hemde sıcaklatıyor sevmedik yani bende uygun bişey olursa mont alayım diyorum malum istanbul sıcak hava

dr hepsi aynı şeyi söylüyo eminim hepsi çocuğunu koyuyodur

yahu biz bu çocukları nasıl oyalıycaz kucak kucak bittim ya sırtını dik tutsa ben bugün alıcam
kızlar mama sandalyesi için ben ikea dakini düşündüm basit bişey ama yeter bence markalar coook pahalı ya ikeadaki 45 lira
Eki Görüntüle 642431
evet çok uygunda çocuk hafif ayaklansa içinde kıpırdansa sanki devriliverirmiş gibi korkuyorum ben güvenlimi acaba

bunlarla bişey yapılmıyor huysuz şeyler:84:

yeni alıcaksan baston puset en iyisi olur çok hafif katlanması kolay
benimki normal bebek arabası hantal katlamak ayrı açmak ayrı dert
Bizde bugün gezmeye gittik gitmez olaydık :) Ortalığı birbirine kattı herkes bize baktı ağla ağla.. Eve geldik rahatladı beyfendi gülücük saçıyor.
diyorum işte huysuzlar bugün ağladıda ağladı bende kızdım şimdi ağla enazından sebebin olsun dedimne yapayım parmak kadar çocuklar ama bunaltıyorlar sonrada bir gülücük dünyaya bedel:116:

slm annaecikler benim oğlumda eylül doğumlu ara ara yazıyorum burayada sizide takip ediyorum maşallah bebişler çok tatlı rabbim hepsini korusun.dünden beri oğlum başını sola çevirmek istemiyor elle müdahale yapınca ağlıyor dün dr götürdük röntgen çektirdik kan tahlili verdik bişi çıkmadı.ağrı kesiciverdi kullandık düne göre iyi maşallah ama yinede pek dönmek istemiyor isterse dönüyor başına böyle birşey gelen varmı::26:

ay ben en son doğumdan önce yazdım sanıyordum beğenilere baktımda doğumdan sonrada yazmışım

bende doğumdan sonra acayip unutkanlık başladı bide dsaç dökülmesi hala dökülüyo napıcam bilmiyorum

Otelde aldim canim yedim etleri tatlilari
Ama sutum doldu tasti
Tek tesellim bu
ooo maşallah süt olduysa değer ozaman
bende humanaya başladım ve dün içeriğini tam okudum 200 ml ye 2 tatlı kaşığı ya tam150 kalori yani 4 defa içsem 600 kalori tatlı yesem daha iyi humana kesin kilo yapıyo

geçmiş olsun kas tutulması gibimi yani bikaç güne geçer annesi inşallah

hepimiz aynıyız canım düzelir elbet böyle gitmez inşallah yoksa keltoş anne olucaz

canım doktor bişey yok dediyse önemli bişry yok demekki belki sadece canı oraya dönmek istemiyodu siz zorlayıncada sinirlenip ağlıyodu.bişey olsaydı doktor söylerdi elbet.içini ferah tut.bebeklerde olurmu bilmiyorum ama belkide boynu tutulmuşturr bilemedimki bende.

hepimiz aynıyız canım düzelir elbet böyle gitmez inşallah yoksa keltoş anne olucaz

bende ondan korkutyorum zaten çok gür saçlarım yok bide çokça dökülüyo korkuyorum canım yaa senin ilk doğumdan ne kadar sonra dökülme durmuştu hatırlıyormusun.

inşallah geçer allah tüm hastalara şifaversin özellikle bebeklere daha çok üzülüyoru.dün hiç dönmek istemedi bugün işine gelice ilgisini çeken bişi olunca dönüyor hafta sonu dr kontrolü vardı rüzgarmı çarptı diye düşünüyorum onun harici bişi olmadı.düzelir inşallah

dr bişi yok dedi cnm biraz ilacı kullan dedi geçmezse gel dedi bakalım rabbim şifasını verir inşallah

Saol cnm darisi basina insallah
Ben o caylardan hemen hemen hic icmiyorum cnm bence de ondan kalori alma bosuna et tatli kaymak ceviz yogurt oneririm

bayanstres,
sağol teyzoşu gel yecanım ben o montu cinsiyeti daha ilk belli olduğu hafta indirimden almıştı mevsimlik birşey ama içini sıkı giydiyorum bide battaniyelerle iyice sarıyoruz arabasında hiç üşümüyor.markası king kids diye birşey 20 tlydi indirimde.bende o kozmonotlardan alıcaktım ama bizimki aldığım uyku tulumlarını bile giymiyor bas bas bağırıyor çıkarana kadar onu hiç giymez.

bende ondan korkutyorum zaten çok gür saçlarım yok bide çokça dökülüyo korkuyorum canım yaa senin ilk doğumdan ne kadar sonra dökülme durmuştu hatırlıyormusun.

tam hatırlamıyorum ama sürüyo bayağı
yanlız ağustos annelerinde okudum mayayla saça bakım yapan biri bunun çok işe yaradığını söyledi zaten kk da böyle bir topikte varmış

süt arttırma için en güzeli kısırrrrr:tabi ekşisi az olcak

Son düzenleme:
maşallah allah bağışlasın hepimizinkini.

geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…