2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlarrr azıcık yazılarınızı okudum aynı heyecanları yine paylaştım sizlerle çok güsel günler zevkli aşamalar sizleri bekliyor (ilk kez anne olanların daha bi heyecanlı) bende Allah nasip ederse 12 haziranda anne olucam merak ettiğiniz sormak istediğiniz bişey olursa msj atmanız yeterli güzel hamilelikler diliyorum sizlere ...:nazar::emir_bebek:

kızlar günaydın yine uykusuz bir sabah benim icin benim gibi uyku düzeni bozuk olup uyumayanlar var mı. eşim görevde 4 haftadır evimde değilim görümcemdeyim. kayınvaldemle birlikte acayip duygu karmaşası içindeyim.10+4 olduk bugun ama kendimi hala hamile gibi hissedemiyorum. eşim yanımda degil aklıma sürekli olumsuz düsünceler geliyor birde 2li tarama yaklasıyor ya .. annemi özledim :( ama uzak oldugu için bu aylarda tehlikeli gidemiyorum. kayınvaldeme biraz canım sıkıldı gecen cok agladım. hamile oldugumu ögrendiğinden beri hiç bir sevinme belirtisi yok. simdi görümcemde oldugumuz icin sık sık akrabalarla karsılasılıyor kimseye hamile oldugumu söylemiyor. gecen gün kardeşini aradı benden de ne olsun hasta yatıyor diye bahsetti. o kadar dokundu ki tam onun üzerine eşim arayınca basladım aglamaya tutamadım kendimi.arkasından da hiç istemesemde kayınvaldeme hiç mi sevinmedin anne kimseye de mi söylemek istemiyosun diye söylendim :((((( simdi görmek bile istemiyorum maleseff. 2 hafta daha burdayım sizi simdilik sadece takip ediorum sonra sohbetlere katılıcam insallah.

kızlar günaydın yine uykusuz bir sabah benim icin benim gibi uyku düzeni bozuk olup uyumayanlar var mı. eşim görevde 4 haftadır evimde değilim görümcemdeyim. kayınvaldemle birlikte acayip duygu karmaşası içindeyim.10+4 olduk bugun ama kendimi hala hamile gibi hissedemiyorum. eşim yanımda degil aklıma sürekli olumsuz düsünceler geliyor birde 2li tarama yaklasıyor ya .. annemi özledim :( ama uzak oldugu için bu aylarda tehlikeli gidemiyorum. kayınvaldeme biraz canım sıkıldı gecen cok agladım. hamile oldugumu ögrendiğinden beri hiç bir sevinme belirtisi yok. simdi görümcemde oldugumuz icin sık sık akrabalarla karsılasılıyor kimseye hamile oldugumu söylemiyor. gecen gün kardeşini aradı benden de ne olsun hasta yatıyor diye bahsetti. o kadar dokundu ki tam onun üzerine eşim arayınca basladım aglamaya tutamadım kendimi.arkasından da hiç istemesemde kayınvaldeme hiç mi sevinmedin anne kimseye de mi söylemek istemiyosun diye söylendim :((((( simdi görmek bile istemiyorum maleseff. 2 hafta daha burdayım sizi simdilik sadece takip ediorum sonra sohbetlere katılıcam insallah.

cANIM GÜNAYDIN
bende hamileliğimin başlangıcından beri sabahları uyuyamıyrm maleseffff,
Allah eşine bir an önce kavuştursun inşallah
Hamilelikte insan birazda fazla alıngan oluyor bunu kendimden çok iyi biliyrmm...
Boşver kayınvaldeni sıkma o tatlı canını eminim seni üzgün gördükçe o daha çok zevk alıyordur.....
bence elinden geldiğince naz yap,asana hizmet etsin tatlımmm
sen hamileliğinin bebişinin keyfini çıkar bence
bi daha 10 haftalık olmıycaksın bebiş büyüyo
onunda psikolojisini bozma annesi
Artık sen bi anne adayısın annesin diyebilirim birinci önceliğin bebişin olması lazım
gerisini boşveeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr
benimde bu hafta 2 li testim var bende biraz endişeliyim o konuda napalım Allah tan hayırlısı
Dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok
Allah hayırlısıyla bebişlerimizi bize bağışlasın
KİB

cANIM GÜNAYDIN
bende hamileliğimin başlangıcından beri sabahları uyuyamıyrm maleseffff,
Allah eşine bir an önce kavuştursun inşallah
Hamilelikte insan birazda fazla alıngan oluyor bunu kendimden çok iyi biliyrmm...
Boşver kayınvaldeni sıkma o tatlı canını eminim seni üzgün gördükçe o daha çok zevk alıyordur.....
bence elinden geldiğince naz yap,asana hizmet etsin tatlımmm
sen hamileliğinin bebişinin keyfini çıkar bence
bi daha 10 haftalık olmıycaksın bebiş büyüyo
onunda psikolojisini bozma annesi
Artık sen bi anne adayısın annesin diyebilirim birinci önceliğin bebişin olması lazım
gerisini boşveeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr
benimde bu hafta 2 li testim var bende biraz endişeliyim o konuda napalım Allah tan hayırlısı
Dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok
Allah hayırlısıyla bebişlerimizi bize bağışlasın
KİB

söylediklerinde sonuna kadar haklısın cnm ama bazen elimde olmuyor işte :)) kayınvaldem kendi cocuklarına ve diger torunlarına karsı bu zamana kadar hiç sevgi göstermemiş hiç sarılmamış. benim naz yapmam pek bisey ifade etmiyor. neyseki görümcem dünya tatlısı yası bende oldukca büyük ama kendi ablam olsa bu kadar severim yani. kayınvaldem sabahtan aksama kadar ac olsam bana bisey yapmıyo malesef. dediği tek şey aslında bi çorba içsen iyi olur içini tutar. ama ortada çorba yok getiren götüren yok yani alınacak mesaj bi çorba yapta iç. o yüzden iice dengem kaçtı burda. çok dua ediyorum Allahım sen kinlenmeme engel ol senin yarattığına ben nasıl kinlenirim diye. 2 hafta kaldı simdilik degişmezse -

söylediklerinde sonuna kadar haklısın cnm ama bazen elimde olmuyor işte :)) kayınvaldem kendi cocuklarına ve diger torunlarına karsı bu zamana kadar hiç sevgi göstermemiş hiç sarılmamış. benim naz yapmam pek bisey ifade etmiyor. neyseki görümcem dünya tatlısı yası bende oldukca büyük ama kendi ablam olsa bu kadar severim yani. kayınvaldem sabahtan aksama kadar ac olsam bana bisey yapmıyo malesef. dediği tek şey aslında bi çorba içsen iyi olur içini tutar. ama ortada çorba yok getiren götüren yok yani alınacak mesaj bi çorba yapta iç. o yüzden iice dengem kaçtı burda. çok dua ediyorum Allahım sen kinlenmeme engel ol senin yarattığına ben nasıl kinlenirim diye. 2 hafta kaldı simdilik degişmezse -

Tamam canım baksana kadın daha önce kendi çocuklarına vae torunlarınada sevgi göstermemiş.....
O zaman hiç üstüne alınma (diycem ama hamilelikte başka oluyor demi insan daha bi alıngan), kadın sevgi nedir bilmiyor demekki
Neyseki görümcen iyimiş oda böyle olsaydı....
Sen olumlu tarafını görmeye çalış canım benimmm,
2 haftacık kalmış canımmmm az kalmış
bebeğine dikkat et annesi onu üzmeeee
Bu hayatta biraz geniş mizaclı olmak lazım unutma:16:

Doktora gittin mi? VAjinal ultrasondan sonra benim de oluyor. Doktor normal dediyse normaldir brck. Zaten forumda çok insan yaşadı bunu, sonra hepsininki normale döndü biliyorsun.Takip et artarsa yarın doktora gidersin.İyi dinlen...

kızlar cumartesi ömrümden ömür gitti zaten...
hafif kasık ağrım vardı.tabi bunlar normal ama ben kendimi çok dinledim sanırım dedim gideyim doktora bebeğide merak ediyorum hem ne durumda diye..gittim hastaneye ameliyatta dediler başka bir doktor benim doktorum yoktu..beklemeyelim dedim ordan gittim başka bi tıp merkezi gibi bi yere..İşte ultrasona soktu beni herşey karmakarışık organların birbirine girmiş sanki dio hiç bişi net seçilmiyo.bi kese var ama göremiyorum 4 haftalık gibi dedi.Başladm ağlamaya 6 haftalık nasıl 4 hafta olur die.dedi net göremiyorum alttan bakalım hayır dedim korkuyorum falan ikna etti annem.Yattım çatala tam cihazın birazını soktu kastım kendimi dedim asla yapamam ben korkuyorum.Kalktım.Bakamadı..Dedim kasık ağrım var normalmi?hayır dedi normal değil kasık durup dururken ağrımaz..İdrar istedi.Az bişi enfeksiyn çıkmışmış ilaç verdi almadım yazdığı ilacıda..
Ağlaya ağlaya çıktım o doktorun yanından.Gittim tekrar kendi hastaneme.Hemen müşade odasına aldı doktor beni baktı karnımdan.Bir sorun görünmüyor yolk varmı dedim evet var dedi.İçim rahatladı.Kasık ağrısı olabilir dedi normal bunlar dedi.
Dün akşam üstüde iç çamaşırımde lekelenme olmuş çok korktum gece bişi gelmemiş şuandada bişi yok ama hafif kasık ağrım var:(Yarın gideceğim doktora.

hafif kasık ağrım vardı.tabi bunlar normal ama ben kendimi çok dinledim sanırım dedim gideyim doktora bebeğide merak ediyorum hem ne durumda diye..gittim hastaneye ameliyatta dediler başka bir doktor benim doktorum yoktu..beklemeyelim dedim ordan gittim başka bi tıp merkezi gibi bi yere..İşte ultrasona soktu beni herşey karmakarışık organların birbirine girmiş sanki dio hiç bişi net seçilmiyo.bi kese var ama göremiyorum 4 haftalık gibi dedi.Başladm ağlamaya 6 haftalık nasıl 4 hafta olur die.dedi net göremiyorum alttan bakalım hayır dedim korkuyorum falan ikna etti annem.Yattım çatala tam cihazın birazını soktu kastım kendimi dedim asla yapamam ben korkuyorum.Kalktım.Bakamadı..Dedim kasık ağrım var normalmi?hayır dedi normal değil kasık durup dururken ağrımaz..İdrar istedi.Az bişi enfeksiyn çıkmışmış ilaç verdi almadım yazdığı ilacıda..
Ağlaya ağlaya çıktım o doktorun yanından.Gittim tekrar kendi hastaneme.Hemen müşade odasına aldı doktor beni baktı karnımdan.Bir sorun görünmüyor yolk varmı dedim evet var dedi.İçim rahatladı.Kasık ağrısı olabilir dedi normal bunlar dedi.
Dün akşam üstüde iç çamaşırımde lekelenme olmuş çok korktum gece bişi gelmemiş şuandada bişi yok ama hafif kasık ağrım var:(Yarın gideceğim doktora.

Ay canımm çok kötü şeyler yaşamıssın....Neyseki devamı güzel bitmişşşşş
İşte çeşit çeşit doktor var,
İyiki alttan falanda baktırmamışsın boşyere kurcalatmış olucaktınnn
Lekelenmelerin normal olduğunu biliyrm canını sıkma
yarınki doktor ziyaretinde umarım iyi geçerrr

canım kendini biraz olsun rahatlatmaya çalış bunları normal olarak degerlendir cünkü herkesin hamileliği farklı geciyor. lekelenmeler doktorlar tarafından zaten normal karsılanıyor sana doktor progestan vermedi mi düşük tehlikesi için. ben ve en yakın 2 arkadasım hemen hemen ynı haftalarda hamileyiz hepimizin hamileliği ayrı geciyor. bir arkadasımda bulantı kusma yogunken digerinde sadece bol miktarda kasık agrısı var bende de hiç bir belirti yok. ben de bu yüzden sürekli sanırım bebege bisey oldu bende neden hiçbir belirti yok diye yakınıyorum. ayrıca doktora da canını sıkma cünkü her doktor ayrı telden çalıyor. sen kendi doktorunun dediklerini dinle yeter. eger bir eksiklik oldugunu hissedersen 2. doktora git bence. ayrıca unutmaki sadece düsünecegimiz bu aylar degil.Allaha emanet edelim birazda bebeklerimizi cünkü biz sadce bu sekilde kendimizi yıpratıyoruz.

Bu kadar kasık ağrım olmuyordu sağ kasığım ağrıyor genel olarak.
Bebeğime bişiy olur die çok korkuyorum kızlar:(Rabbime emanet:(

Hafif kasık ağrım vardı.tabi bunlar normal ama ben kendimi çok dinledim sanırım dedim gideyim doktora bebeğide merak ediyorum hem ne durumda diye..gittim hastaneye ameliyatta dediler başka bir doktor benim doktorum yoktu..beklemeyelim dedim ordan gittim başka bi tıp merkezi gibi bi yere..işte ultrasona soktu beni herşey karmakarışık organların birbirine girmiş sanki dio hiç bişi net seçilmiyo.bi kese var ama göremiyorum 4 haftalık gibi dedi.başladm ağlamaya 6 haftalık nasıl 4 hafta olur die.dedi net göremiyorum alttan bakalım hayır dedim korkuyorum falan ikna etti annem.yattım çatala tam cihazın birazını soktu kastım kendimi dedim asla yapamam ben korkuyorum.kalktım.bakamadı..dedim kasık ağrım var normalmi?hayır dedi normal değil kasık durup dururken ağrımaz..idrar istedi.az bişi enfeksiyn çıkmışmış ilaç verdi almadım yazdığı ilacıda..
Ağlaya ağlaya çıktım o doktorun yanından.gittim tekrar kendi hastaneme.hemen müşade odasına aldı doktor beni baktı karnımdan.bir sorun görünmüyor yolk varmı dedim evet var dedi.içim rahatladı.kasık ağrısı olabilir dedi normal bunlar dedi.
Dün akşam üstüde iç çamaşırımde lekelenme olmuş çok korktum gece bişi gelmemiş şuandada bişi yok ama hafif kasık ağrım var:(yarın gideceğim doktora.

ayy canım benim yemin ederim sonuna kadar nefes almadan okudum neyseki kötü bişi olmamış bak bende çok sabırsızlanıyorum ama kesnlikle kendi dr umdan başkasına gitmem sende gitme ayrıca o nasıl bi cümle iç orGanların karmakarışık görünüyo diplomayı nnerden almış o sakin ol lekelenme çoğu kişide oluyo ayrıca kasık ağrısı bende de oluyo arada sırada

Son düzenleme:

hepimizin bir çok sıkıntısı ya da aklının takıldıgı çoook konu var ama herkes birbirini rahatlatmaya calısıyor ne güzell

selam kızlar. hepimizin günü güzel olsun.

benim kasık ağrılarım devam. idrarımda bakteri bulmuştu doktorum. ilaç kullandım. ama geçmedi kasık ağrılarım. sanırım doğurana kadar ağrıyacak. geceleri ben de çok bölük pörçük uyuyorum. kasık ağrım bastırıyor uyanıyorum. dilim damağım kuruyor uyanıyorum. içim sıkılıyor uyanıyorum :)))

sabah da erkenden kalkıyorum. bazen çok iştahlıyım bazen hiç iştahım yok. sevdiğim şeyler değişti.

masaltuna, insan hakikaten hassas oluyor hamilelikte. benim kayınvalidem de bende kalıyordu 1haftadır. benimki herkese söylüyor hamile olduğumu. ama ilk duyduğunda bana "durmaz o bebek" dedi... yani boşver güzelim... bazı insanlar bu kadın hamileymiş, bu kadın hassasmış, düşük tehlikesi var korkuyor vb.... anlamıyor. umursamıyor. her insan çeşit çeşit...

selam kızlar. hepimizin günü güzel olsun.

benim kasık ağrılarım devam. idrarımda bakteri bulmuştu doktorum. ilaç kullandım. ama geçmedi kasık ağrılarım. sanırım doğurana kadar ağrıyacak. geceleri ben de çok bölük pörçük uyuyorum. kasık ağrım bastırıyor uyanıyorum. dilim damağım kuruyor uyanıyorum. içim sıkılıyor uyanıyorum :)))

sabah da erkenden kalkıyorum. bazen çok iştahlıyım bazen hiç iştahım yok. sevdiğim şeyler değişti.

masaltuna, insan hakikaten hassas oluyor hamilelikte. benim kayınvalidem de bende kalıyordu 1haftadır. benimki herkese söylüyor hamile olduğumu. ama ilk duyduğunda bana "durmaz o bebek" dedi... yani boşver güzelim... bazı insanlar bu kadın hamileymiş, bu kadın hassasmış, düşük tehlikesi var korkuyor vb.... anlamıyor. umursamıyor. her insan çeşit çeşit...

haklısın demekki verilen tepkiler değişebiliyor :) ama ben nasıl bu kadar duyarsız olduguna malesef bir anlam veremedim. can sıkıcı bir durum. bir de kayınvaldemin erkek bebek beklentisi var.Allah saglıklı sıhhatli versin benim için hiç önemli degil diyorum hı hı diyor :) yazın komşusu torununa güzel kurdelalı bir bebekk battaniyesi ördü. kayınvaldem bende yapıcam diye ısrar etti.bende de pko var uzun zamandır bebek istiyoruz olmuyordu ve canım cok sıkılıyordu o dönem. anne simdi yapma ya da beyaz yap kurdelasını işleme dedim. yapıyorsanda sarı olsun cinsiyeti ne olursa olsun kullanır dedim. gecen gün sordum anne ne oldu battaniye diye ben mavi severim mavi yaptım dedi iyi dedim konuyu kapattım sanırım ben cok takıyorum ve hesey gözümde büyüyor

canım benim geçen hafta açtığım bir konum var başrolde kayınvalidem :) şu var ki evet biz bu dönem hassasız ama muattaplarımız da çok ince fikirli değil. biz hassas değil, dişli olsak kavga çıkar ... boşvermek lazım. herkes ayrı... başkalarına söylememsinin nedeni belki nazardan korkuyordur dedim ama baksana erkek battaniyesi yapmış. erkenden battaniye yapmak da nazar olabilir... amann sağlıklı olsun da inan söylense de kız-erkek farklı sevmeyecektir.

canım benim geçen hafta açtığım bir konum var başrolde kayınvalidem :) şu var ki evet biz bu dönem hassasız ama muattaplarımız da çok ince fikirli değil. biz hassas değil, dişli olsak kavga çıkar ... boşvermek lazım. herkes ayrı... başkalarına söylememsinin nedeni belki nazardan korkuyordur dedim ama baksana erkek battaniyesi yapmış. erkenden battaniye yapmak da nazar olabilir... amann sağlıklı olsun da inan söylense de kız-erkek farklı sevmeyecektir.

ne diyim yapacak birşey yok işte belki de uzun zamandır birarada oldugumuz içinde böyle olabilir. ayrı sehirlerdeyiz normalde ama yakınız 2 hafta bizdeydi simdi de buraya geleli 4 hafta oldu sanırım bogduk birbirimizi

bana doktor istirahat verdi. kızı doğum yaptı. o geldi bende kalıyor. bir kap yemek yapmayı bırak bir de sürekli onu alışverişe götürmemi istiyor. sabah körü kalkıyorum yemeği yapıyorum. kahvaltı hazırlıyorum. kalkıyor. yer yemez daha ocakta yemeğim pişerken "hadi sen geç hazırlanırsın" diyor. yatakları topla, bulaşık, yemek pişsin, kendim hazırlan... dikiliyo başıma hadi... bana yorgunluk yasak kanama geçirdim ben. en son dedim içeride tv izle benim hazırlanmam vakit alır. uyzuluğuna saçımı fönledim, öakyaj yaptım ağır ağır öyle çıktım :) o mağaza senin bu benim.... ben normalde de sıkılırım zaten bir mağazada 1 saaat kalamam... ayyy gittim yemek katına oturdum. kaç saattir ayaktayım ben sen işin bitince gel dedim. sallamıyorum artık. boşveriyoruz.... bebeğimize, kendimize odaklanıyoruz.... neye üzülsek bebişlerimiz hissediyor. inan ki değmiyor.

bana doktor istirahat verdi. kızı doğum yaptı. o geldi bende kalıyor. bir kap yemek yapmayı bırak bir de sürekli onu alışverişe götürmemi istiyor. sabah körü kalkıyorum yemeği yapıyorum. kahvaltı hazırlıyorum. kalkıyor. yer yemez daha ocakta yemeğim pişerken "hadi sen geç hazırlanırsın" diyor. yatakları topla, bulaşık, yemek pişsin, kendim hazırlan... dikiliyo başıma hadi... bana yorgunluk yasak kanama geçirdim ben. en son dedim içeride tv izle benim hazırlanmam vakit alır. uyzuluğuna saçımı fönledim, öakyaj yaptım ağır ağır öyle çıktım :) o mağaza senin bu benim.... ben normalde de sıkılırım zaten bir mağazada 1 saaat kalamam... ayyy gittim yemek katına oturdum. kaç saattir ayaktayım ben sen işin bitince gel dedim. sallamıyorum artık. boşveriyoruz.... bebeğimize, kendimize odaklanıyoruz.... neye üzülsek bebişlerimiz hissediyor. inan ki değmiyor.

benim kayınvaldem gezmek istese valla razıyım malesef tam tersi bizde de bütün gün yüzü asık bir ifadeyle mutsuz oturan biri karsımda, her namazdan sonra aglayıp sürekli gözleri şiş üzülüyorum bende niye hiç yüzün gülmüyor diyorum ama malesef degişmiyor bütüngün üzüntülü şeyler izleyebilir hep karamsar. dediğin gibi yemek kahvaltı çay meyve hiiiiiççç birini asla getirmezde yemezde. bazen doktora gittiğimde gecikiyorum anne ben gecikicem sen yersin biseyler diyorum sadece ekmeginin arasına peynir koyup yiyor.evde yemek yoksada bi çorba yapiyim demez. yapacak birsey yok işte herkes degişik degişik

Back
X