süt arttırma için en güzeli kısırrrrr:tabi ekşisi az olcak
tam hatırlamıyorum ama sürüyo bayağı
yanlız ağustos annelerinde okudum mayayla saça bakım yapan biri bunun çok işe yaradığını söyledi zaten kk da böyle bir topikte varmış
maşallah allah bağışlasın hepimizinkini.
.
maşallahAllah bağışlasın yakışıklını
tam hatırlamıyorum ama sürüyo bayağı
yanlız ağustos annelerinde okudum mayayla saça bakım yapan biri bunun çok işe yaradığını söyledi zaten kk da böyle bir topikte varmış
maşallah allah bağışlasın hepimizinkini.
geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir.
et ve yoğurt çok yerimde ceviz sütü kaçırır diye okumuştum onu yemiyorumSaol cnm darisi basina insallah
Ben o caylardan hemen hemen hic icmiyorum cnm bence de ondan kalori alma bosuna et tatli kaymak ceviz yogurt oneririm
kız ona kozmonotmu deniyo bende astronot diyip duruyorumbayanstres,
sağol teyzoşu gel yecanım ben o montu cinsiyeti daha ilk belli olduğu hafta indirimden almıştı mevsimlik birşey ama içini sıkı giydiyorum bide battaniyelerle iyice sarıyoruz arabasında hiç üşümüyor.markası king kids diye birşey 20 tlydi indirimde.bende o kozmonotlardan alıcaktım ama bizimki aldığım uyku tulumlarını bile giymiyor bas bas bağırıyor çıkarana kadar onu hiç giymez.
kısır bendemi bitek işe yaramıyor bendekide ne genmiş yahu gece yatarken bile yemiştim hiç işe yaramamıştısüt arttırma için en güzeli kısırrrrr:tabi ekşisi az olcak
geçen gün burçlardan bakhsetmişsiniz bebilerin bende meraklandım baktım şimdi bizim oğlan başak yükseleni aslan
babası başak bende aslan burcuyum karışımı olmu bizim oğlan.
ekşi sütü kaçırır ekşi yokayyy moonum ya canım istedi
ama boool ekşili
burası kalabalıklaştı tam muhabbet edicektim ne güzel pilav yapmam lazım görüşürüz kızlar.
ha o kısmını bilmiyorum ya farkedermi acaba:26:ağustos annelerine bir sorsanız mı ya onlar cevap veriyolar sorularaCnm nasil bisey bu yas maya mi
et ve yoğurt çok yerimde ceviz sütü kaçırır diye okumuştum onu yemiyorum
kız ona kozmonotmu deniyo bende astronot diyip duruyorumevet giydirirken ağlıyo bende tavsiye etmem
kısır bendemi bitek işe yaramıyor bendekide ne genmiş yahu gece yatarken bile yemiştim hiç işe yaramamıştı
başak ve aslan çifti çok uyumsuzmuş sizde geçerli değil heralde dimi
ekşi sütü kaçırır ekşi yok
başak ve aslan çifti çok uyumsuzmuş sizde geçerli değil heralde dimi
:
kolay gelsin canım benimde kalkmam lazım çorba yapıcam ama oğlan dizimde uyudu rahatsız etmek istemiyorum biraz daha kalkmassa koyup gidecem artık mutfağa
inşallah çabuk iyileşir,hepimizin yavrusa sağlık sıhat versin
dediğin gibi önemli olan insanın sivrı huylarını törpüleyebilmesi bende aslanımda bizde zoruz yani ama başaklarda çok dik bir burç dediğim dedikcanım çok uyumlu olduğumuz söylenemezdi sevgiliyken çok aşık ama birbiriylede çok kapışan bi çifttik ama zamanla artık birbirine ayak uydurmayı öğreniyosunn eşimde bende sivri yönlerimizi törpülemeyi öğrendik zamanla 5-6 sene sevgililik 3 sene evlilik baya yumuşattı bizi.ama başlarda baya sorunlar yaşadık ama birbirimizden vazgeçemedik
teflonlar olmazsa bizdede bu çene oldukça yanmışızkız ona kozmonotmu deniyo bende astronot diyip duruyorumevet giydirirken ağlıyo bende tavsiye etmem
doğrusun canım ikiside deniyor genelde
sağol canım sanada kolay gelsin ateşe koydum geldim bile dibi tutmasa bari
dediğin gibi önemli olan insanın sivrı huylarını törpüleyebilmesi bende aslanımda bizde zoruz yani ama başaklarda çok dik bir burç dediğim dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?