2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçen gün burçlardan bakhsetmişsiniz bebilerin bende meraklandım baktım şimdi bizim oğlan başak yükseleni aslan
babası başak bende aslan burcuyum karışımı olmu bizim oğlan.

burası kalabalıklaştı tam muhabbet edicektim ne güzel pilav yapmam lazım görüşürüz kızlar.

maşallah allah bağışlasın hepimizinkini.

.

maşallah Allah bağışlasın yakışıklını

teşekkürler hanımlar allah hepimizin bebşlerini bize bağışlasın inşallah hepsi çok tatlılar maşallah.

tam hatırlamıyorum ama sürüyo bayağı
yanlız ağustos annelerinde okudum mayayla saça bakım yapan biri bunun çok işe yaradığını söyledi zaten kk da böyle bir topikte varmış

bende araştırıyorum ama herşeyide denemek istemiyorum daha kötü olmasından korktuğum için denenip şe yarayan şeylere bakıyorum bu mayayııda araştırmak lazım teşekkür ederim canım

süt arttırma için en güzeli kısırrrrr:tabi ekşisi az olcak

oyy oyy bayılırım nasılda canım çekti içinde hem bulgur hem yeşillik varya baya etkili olsa gerek süt konusunda.

Saol cnm darisi basina insallah
Ben o caylardan hemen hemen hic icmiyorum cnm bence de ondan kalori alma bosuna et tatli kaymak ceviz yogurt oneririm
et ve yoğurt çok yerimde ceviz sütü kaçırır diye okumuştum onu yemiyorum

kız ona kozmonotmu deniyo bende astronot diyip duruyorumevet giydirirken ağlıyo bende tavsiye etmem

süt arttırma için en güzeli kısırrrrr:tabi ekşisi az olcak
kısır bendemi bitek işe yaramıyor bendekide ne genmiş yahu gece yatarken bile yemiştim hiç işe yaramamıştı

geçen gün burçlardan bakhsetmişsiniz bebilerin bende meraklandım baktım şimdi bizim oğlan başak yükseleni aslan

babası başak bende aslan burcuyum karışımı olmu bizim oğlan.
başak ve aslan çifti çok uyumsuzmuş sizde geçerli değil heralde dimi

ayyy moonum ya canım istedi
ama boool ekşili
ekşi sütü kaçırır ekşi yok

burası kalabalıklaştı tam muhabbet edicektim ne güzel pilav yapmam lazım görüşürüz kızlar.

kolay gelsin canım benimde kalkmam lazım çorba yapıcam ama oğlan dizimde uyudu rahatsız etmek istemiyorum biraz daha kalkmassa koyup gidecem artık mutfağa

Cnm ceviz sutu arttiriyor bebegin beyin gelisimi icin de cok gerekli
Siddetle oneririm
Ayrica ben hemen hemen her gun sodaya bi limonun suyunu sikip iciyorum sutum azalmadi sukur

başak ve aslan çifti çok uyumsuzmuş sizde geçerli değil heralde dimi

:

canım çok uyumlu olduğumuz söylenemezdi sevgiliyken çok aşık ama birbiriylede çok kapışan bi çifttik ama zamanla artık birbirine ayak uydurmayı öğreniyosunn eşimde bende sivri yönlerimizi törpülemeyi öğrendik zamanla 5-6 sene sevgililik 3 sene evlilik baya yumuşattı bizi.ama başlarda baya sorunlar yaşadık ama birbirimizden vazgeçemedik

kız ona kozmonotmu deniyo bende astronot diyip duruyorumevet giydirirken ağlıyo bende tavsiye etmem

doğrusun canım ikiside deniyor genelde

kolay gelsin canım benimde kalkmam lazım çorba yapıcam ama oğlan dizimde uyudu rahatsız etmek istemiyorum biraz daha kalkmassa koyup gidecem artık mutfağa

sağol canım sanada kolay gelsin ateşe koydum geldim bile dibi tutmasa bari

dediğin gibi önemli olan insanın sivrı huylarını törpüleyebilmesi bende aslanımda bizde zoruz yani ama başaklarda çok dik bir burç dediğim dedik

ben 2-3 günde bir yapıyorum yiyorum hem yeşillik hem bulgur soğan bide onu yiyorsun için yanıyor lıkır lıkır su içiyorsun mecburen tam süt kaynağı.

masterim hemen yap ye cnmmmmmmmm .güzel oluyor kısır yanınada az turşu

bu süt olayı çok tuhaf bazılarında azalttırn şeyler bazılarında arttırıyo tamamen pisikolojikte olabilir.ben rezene anason çayı içiyorum bide incir sütüm yeterli ne çok atacak kadar nede çocuğu aç bırakacak kadar az.

dediğin gibi önemli olan insanın sivrı huylarını törpüleyebilmesi bende aslanımda bizde zoruz yani ama başaklarda çok dik bir burç dediğim dedik

canım senin eşindemi başak yoksa evet başak burçlarıda dediğim dedik bi burç ama işte araya aşk girince bi şekilde orta yolu buluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…