2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

döküle döküle saç kalmadı bende de her yerde saçım
tam hatırlamıyorum ama sürüyo bayağı
yanlız ağustos annelerinde okudum mayayla saça bakım yapan biri bunun çok işe yaradığını söyledi zaten kk da böyle bir topikte varmış
mayayı içenler süt yapanlar da varmış yahu
süt arttırma için en güzeli kısırrrrr:tabi ekşisi az olcak
off bol yeşillikli ekşili yanına da ayrann dur yarın da onu yapayım
ha o kısmını bilmiyorum ya farkedermi acaba:26:ağustos annelerine bir sorsanız mı ya onlar cevap veriyolar sorulara
agustos anneleri danışma hatttı buyrun :102:
Cnm ceviz sutu arttiriyor bebegin beyin gelisimi icin de cok gerekli
Siddetle oneririm
Ayrica ben hemen hemen her gun sodaya bi limonun suyunu sikip iciyorum sutum azalmadi sukur

oyy o benim hamilelikteki favori içecegimdi mide bulantısına iyi geliyordu içip duruyordum

ekşiler turşular neoluyor yahu benden başkasına dokunmuyormu:26:

yaş üzüm iyi gelmişti artık yok yaş incirde iyiydi ama incirden tiksindim

kaşar da süt yapıyor bana ilginç ama gerçek ve uyku,moral oglun pek yakışıklıymış annesi allahım korusun

canım senin eşindemi başak yoksa evet başak burçlarıda dediğim dedik bi burç ama işte araya aşk girince bi şekilde orta yolu buluyosun
yok canım aman diyim ben başakla yapamazdım ilk ay adliyeye giderdikbenimki terazi

annem ve oğullarım başak daha da ne olsun
kız mayada içtim tansiyonum fırladı beynimde şimşekler çaktı öğğğğğğğ

gerçekten öğğğ onu bile içmişsin süt için fedakar bir annesin sen

bir araştırmak lazım biri ateş grubu diğeri toprak biraz zıtlar sanki
teşekkürler

bacım senin süt genetik zannımca HER ŞEYİ yapmışsın canım

Ben de soda icemezdim hic bu sayede icebiliyorum artik

kaşar da süt yapıyor bana ilginç ama gerçek ve uyku,moral oglun pek yakışıklıymış annesi allahım korusun

teşekkürler teyzesi hepimizin bebişleri çok tatlı maşallah. evet en önemlisi uyku ve moral bide emzirmeden önce oğlumu emzirceğimi düşünüp bi süre sonra emziriyorum o ara hemen geliyo sütüm çok tuhaf:26:

beyin gücüyle yani:26:benim beynim sütüme söz geçiremiyor uyumsuz şeyler

kız sen yokmusun sen ailemizin komedyeni,cem yılmaz gibisin

sizlere layık olmaya çalışıyoruz anacım sanal ortamda bu kadar oluyor canım yüz yüze bir başka
eşimin arkadaşı gelmiş yemek yiyorlar tam da gününde gelmiş hamaratlıgım ortaya çıktı eşim de hava atıyor karım güzel yemek yapar diye o da diyor ki helal valla hem de efeyle dolma yapmış kop kop ben kaçar ilk fırsatta yanınızdayım öptm çay servisi

ben kaçıyorum kızlar çorbamı yapayım yarım saate eşim gelicek zaten oğlanda uyandı.görüşürüz sonra kendinize ve bebişlere iyi bakın

kl<z m. clkc d a

bunuda oğluşum yazdı size klavyeye saldırıyo şuan ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…