- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
o sizin fedakarlığınız efem
ah ah yazsam roman olur
bundan sonra topiğin süt olyı benden sorulurvalla seminer versem korkmadan veririm yani okadar doluyum bu konuda
ben kaçıyorum kızlar çorbamı yapayım yarım saate eşim gelicek zaten oğlanda uyandı.görüşürüz sonra kendinize ve bebişlere iyi bakın
kl<z m. clkc d a
bunuda oğluşum yazdı size klavyeye saldırıyo şuan ben kaçtım
slmSlm karam
Elektrik aliyo musun benden cnm : )
selam kızlar
sohbet almış yürümüş coçmuş burası
sık girmiyorum artık, bi oturunca kalkamıyorum, sonra üzülüyorum kızımla ilgilenemedim diye,vicdan yappıyorum
bi bakayım dedim kızım uyurken...
53 kiloya indim bu arada, 2 kilo verdim miydi eski kiloma dönmüş oluyoruuuuum
sebostos bak 48 ve 58 kilo veriyor biz ne olacaz böyle
kız 170 67 kilo olmaz 57-58 olur tamammıslmyay mısın kova mı
53 mü ben 67 inmeliyim ama nasıl
sebostos bak 48 ve 58 kilo veriyor biz ne olacaz böyle
kız 170 67 kilo olmaz 57-58 olur tamammı
slmyay mısın kova mı
Dombili yayim cnm
Dombili yayim cnm
ya bişi sorcam size sizin bebekler uykularında kaka yapıyor mu ya da,oynarken yani zorlanmadan bagırmadan aglamadan yani bezi açıp aa kaka da yapmış diyor musunuz?
verirsiniz ya canım, sizde boy var maşallah, bende yok, 160 boyum, 50- 51 kilo iyi oluyor, topuklu hastasıyım bi de, topuklularla anca 168 falan, öyle geziniyorum napimsebostos bak 48 ve 58 kilo veriyor biz ne olacaz böyle
boy kısa dediğim gibislmyay mısın kova mı
ya bişi sorcam size sizin bebekler uykularında kaka yapıyor mu ya da,oynarken yani zorlanmadan bagırmadan aglamadan yani bezi açıp aa kaka da yapmış diyor musunuz?
biliyosun benim için fantastik film oldu anlattıklarınya bişi sorcam size sizin bebekler uykularında kaka yapıyor mu ya da,oynarken yani zorlanmadan bagırmadan aglamadan yani bezi açıp aa kaka da yapmış diyor musunuz?
faik sönmez niyeki kız heryerdende buluruzSorma cnm ya ise basliycam bi tanecik ceketim yok artik gidip faik sonmezden kaziklanarak bi tane babanne takimi alip haftanin bes gunu giyicem
Umutsuz vakayim yani
Ama sen benden iyisin yine cnm
bazı insanların kemikleri ağır oluyo heralde gerçekten göründüklerinden daha ağır geliyolar:44:ben göstermiyorum ya kas oranım fazla ya67 dde tıg gibi oluyom bacım
çok severim yayları ben üç tane can arkadaşım vardır üçü de yay eglenceli,hareketli,gezginci olurlar harbi dostlardır da sen de öyle misin dogru söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?