2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

o sizin fedakarlığınız efem

ah ah yazsam roman olur
bundan sonra topiğin süt olyı benden sorulur valla seminer versem korkmadan veririm yani okadar doluyum bu konuda

canım elinden geleni fazlasıyla yapmışsın olmayınca olmuyor üzme kendini yinede süt verebilmişsin buna şükür şimdi ben yaşamadığım için konuşması kolay ama öyle biryerde bünye meselesi.yinede ahmet sağlıklı çok şükür

bugün benim nöbet :126: erken başladıı ee babamız dün tek başına nöbet tutunca erkenden gönderdim yatmaya arkadaşıyla kuduran, şakalaşan adam arkı gitsin diye gözünün içine bakıyordu :111::111::111: ama kimse yok burda yaa :121:

selam kızlar

sohbet almış yürümüş coçmuş burası
sık girmiyorum artık, bi oturunca kalkamıyorum, sonra üzülüyorum kızımla ilgilenemedim diye,vicdan yappıyorum
bi bakayım dedim kızım uyurken...

53 kiloya indim bu arada, 2 kilo verdim miydi eski kiloma dönmüş oluyoruuuuum

Slm karam
Elektrik aliyo musun benden cnm : )
slm yay mısın kova mı

53 mü ben 67 inmeliyim ama nasıl

ya bişi sorcam size sizin bebekler uykularında kaka yapıyor mu ya da,oynarken yani zorlanmadan bagırmadan aglamadan yani bezi açıp aa kaka da yapmış diyor musunuz?

sebostos bak 48 ve 58 kilo veriyor biz ne olacaz böyle
verirsiniz ya canım, sizde boy var maşallah, bende yok, 160 boyum, 50- 51 kilo iyi oluyor, topuklu hastasıyım bi de, topuklularla anca 168 falan, öyle geziniyorum napim
koşu bandında yürüyüş yaparak verdim çok faydası oldu, günde 60 dk 5.5 km yürüyordum
slm yay mısın kova mı
53 mü ben 67 inmeliyim ama nasıl
boy kısa dediğim gibi senin 67den aşağı inmen daha güzel olur, uzun ince gözükürsün ohh
ya bişi sorcam size sizin bebekler uykularında kaka yapıyor mu ya da,oynarken yani zorlanmadan bagırmadan aglamadan yani bezi açıp aa kaka da yapmış diyor musunuz?

uykusunda yapmaz sanırım ama sabah erkenden uyanıp da kaka yaptığı olmuştu,uyandırıyor herhalde kaka. mutfakta falan iş yaparken kızımın yanına gittiğimde kaka yhapmış oluyor mesela. ıhh diyo o kadar çoğu zaman farketmiyorum yaptığınıi kokluyorum sürekli popişini

biliyosun benim için fantastik film oldu anlattıkların

Sorma cnm ya ise basliycam bi tanecik ceketim yok artik gidip faik sonmezden kaziklanarak bi tane babanne takimi alip haftanin bes gunu giyicem
Umutsuz vakayim yani
Ama sen benden iyisin yine cnm
faik sönmez niyeki kız heryerdende buluruz

ben göstermiyorum ya kas oranım fazla ya 67 dde tıg gibi oluyom bacım
bazı insanların kemikleri ağır oluyo heralde gerçekten göründüklerinden daha ağır geliyolar:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…