2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

biliyosun benim için fantastik film oldu anlattıkların

faik sönmez niyeki kız heryerdende buluruz

bazı insanların kemikleri ağır oluyo heralde gerçekten göründüklerinden daha ağır geliyolar:44:

Cnm benim benim goguslerim karpuz kadar 44 bedeb ceketin dugmeleri kapanmiyo
Buyuk beden magazasina muracaat yani

ben günde 5.5 km yüriyecem ha:111:döşeklerde yatarım ya
boylu insanda kiloda kişiyi katana yapıyor ben topuklu sevmem giymemde giyince 180 oluyorum kocama tepeden dakıyorum

Tipik yayim cnm
Cok da patavatsizimdir
ana

Cnm ben corba icirmeye basladigimdan beri gunde bi kere zorla bi de kivamli yapiyo bugun hala yapmadi
bu kakayla işimi var benim
efeden önce ben de koşubandında yürüyüş yapardım ve sıklaştıgımdan 5 kilo versem de daha fazla vermiş görünürdüm 36 bedendim ben eskiden
biliyosun benim için fantastik film oldu anlattıkların

faik sönmez niyeki kız heryerdende buluruz

bazı insanların kemikleri ağır oluyo heralde gerçekten göründüklerinden daha ağır geliyolar:44:
bendeniz
Tipik yayim cnm
Cok da patavatsizimdir

bak ben seni öveyim sen kendin batır işte patavatsızlıgın burdan belli canım 60:

Cnm benim benim goguslerim karpuz kadar 44 bedeb ceketin dugmeleri kapanmiyo
Buyuk beden magazasina muracaat yani
sen iyisin yine 44 bedene girmeye çalışmışsın ben 46 beden halimle 38 beden kıyafetlerimi deniyim dedim omuzlarıma bile inmedi kafamda kaldı kıyafetler
kabanlarım olmuyor bitane aldım üniforma gibi sırtımda

ben günde 5.5 km yüriyecem ha:111:döşeklerde yatarım ya
boylu insanda kiloda kişiyi katana yapıyor ben topuklu sevmem giymemde giyince 180 oluyorum kocama tepeden dakıyorum

ana

Ben de topuklu giyince kocama tepeden bakiyorum ama takim elbisenin altina da babet giyilmiyo cnm ya

kızlar ya depresyom felan belirtisi olan yokmu
ben bugün bir gireyim dedim neyse şimdilik durdurdum ama heran girebilirim

bak işte ben 42 bedenim 170 ve 78 kiloyum yarışmacı arklara başarılar dilerim senin beden fazla kilomuz aynı ki sen daha uzunsun

bak işte ben 42 bedenim 170 ve 78 kiloyum yarışmacı arklara başarılar dilerim senin beden fazla kilomuz aynı ki sen daha uzunsun
e ben sana söylüyorum benim bıngıl oranım fazla diye
benim kemiklerim ince ben olduğumdan zayıf görünenlerdenim ben şimdi şaka değil abartıda yok balık etli değil kilolu görünüyorum

evet öyle babet hiç giymemde ben benim tarzım 2-3 parmak yükseklik bide ben biraz sakarım yolda heran düşebilen tiplerden yani

e ben sana söylüyorum benim bıngıl oranım fazla diye
benim kemiklerim ince ben olduğumdan zayıf görünenlerdenim ben şimdi şaka değil abartıda yok balık etli değil kilolu görünüyorum

zayıflarız inş anacım napak kaderimiz böyleymiş of be götürdüm yine çikolatalı gofreti :125: kesmedi gidem bi de baklava atam agzıma

zayıflarız inş anacım napak kaderimiz böyleymiş of be götürdüm yine çikolatalı gofreti :125: kesmedi gidem bi de baklava atam agzıma
bende tarçınlı şekerli süt içtim birazda fındık şimdid sizin o çaydan içeyim bari
bu ıvır zıvır diyetini biraz boacam gibi yine süt azaldı biraz uğraşayım baride

bende tarçınlı şekerli süt içtim birazda fındık şimdid sizin o çaydan içeyim bari
bu ıvır zıvır diyetini biraz boacam gibi yine süt azaldı biraz uğraşayım baride

ye gitsin bacım önümüz yaz veririz boş verr yorgunluk,moralsizlik sütün düşmanıdır unutma kıızzzz foton geldi aklıma enine giydigin boyuna uzandıgınn bıngılım benim

Aynen cnm beceremedigim halde ordek gibi dolasiyorum zaten bu kiloda topuklu ayakkabilarim da olmaz
geçen gün bitane ayakkabım yolda yürürken patladı zorla giymiştim sıka sıka sonra bi baktım ayağıma hava geliyor ana patlamış

dogru diyosun vala bacım ne diyim uykusuzluk adamı mahveder arada annen gelince geç uyu bir iki saat olmam mı?
ben gündüz öldürseler uyuyamıyorum akşamda bak uykumun gelmesini bekliyorum yokanacım oldum olası mizacım bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…