2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Cnm ben gecen netten baktim belirtilerine ben de hepsi var
bende tahamülsüzlük var çabuk bağırıyorum bu belirtilerdenmi

ye gitsin bacım önümüz yaz veririz boş verr yorgunluk,moralsizlik sütün düşmanıdır unutma kıızzzz foton geldi aklıma enine giydigin boyuna uzandıgınn bıngılım benim
hay giymez olaydım

eylülnaz hoş geldin gece kahvesi oldu lan burası ben de kapı garsonu(o nasıl bir şeyse ) hoş geldiniz güle güle

Son düzenleme:
Haftaya ise basliyorum ya cikacam ya batacam
Bakalm
çıkarsın canım büyük bir değişiklik olur bende yaza başlamayı düşünüyorum

O uykusuzluktan cnm
Uykunu alsa kedi gibi olursun
doğru aslında 10 da oğlumu uyuttum şimdi uyumaml lazım ama uykum gelmeyince yatamıyorum ben yatacağım zamanda ahmet tekrar uyanıyo böyle kısır döngü işte

Ah o uyku yok mu uyku dün uykumu aldım ya eşime diyorum efeye kardeş yapalım en kısa zamanda adam şok :111: ama yarın uykusuz kalınca yyookk ne kardeşi. Diyecegimi de biliyorum adım gibi adam korktu zaten ikisini de bana atar kendi yatar diye

Ben daha baslamadan yaz tatili planlari yapiyorum calismakta da hic gozum ama mecbur
Benim oglan da az once uyudu ama en fazla yarim saat veriyorum

sende bu enerji varken ha 1 ha 2 ha 5 yanlız biz bu kk dan dolayı boşanmazsak iyi çocukları yatırıp hop kkya hangi ara çocuk yapacan bilmem

Ben daha baslamadan yaz tatili planlari yapiyorum calismakta da hic gozum ama mecbur
Benim oglan da az once uyudu ama en fazla yarim saat veriyorum
aman bu gece uyusunlar bari dua edelim ya

ben çıkıyorum kızlar benimki kuduracak şimdi adam uyanmasın dün gıkı çıkmadı oglumun çok öptm tatlı uykular
kuduruk efe adam uyusun kız yazık iyi bak oğluşa

nb4 hanimlar gecmis fazla yapamadim umarim kefyler yerinde bebisler yine herzamanki gibi rabbim nazardan saklasin
sizdeeee ne var ne yoooook

kızlar ya depresyom felan belirtisi olan yokmu
ben bugün bir gireyim dedim neyse şimdilik durdurdum ama heran girebilirim

ben bir ara hiç çıkamıyordum doğuştan depresifim mert doğduğundan beri deprosyona girmeye vaktim olmuyorşaka bir yana bazen insana herşeyden bıkkınlık geliyor hayata küsüyor

bende gündüzleri hiç uyuyamam hastayken filan uyursam da uyuduğumdan birşey anlamıyorum

ne oldu canım tırt oldun hani nerdesin,dün arkamdan konuşuyordun hıı

kız o küçük bir hanımefendi onu yoldan ben çıkarıyom
seni çok seviyorum bayanstres sağol arkamı kolluyorsun dost böyle zamanlarda belli olur, karam kız senide seviyorum her ne kadar bana laf soksanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…