bende tahamülsüzlük var çabuk bağırıyorum bu belirtilerdenmiCnm ben gecen netten baktim belirtilerine ben de hepsi var
hay giymez olaydımye gitsin bacım önümüz yaz veririz boş verryorgunluk,moralsizlik sütün düşmanıdır unutma kıızzzz foton geldi aklıma enine giydigin boyuna uzandıgınn bıngılım benim
kız o küçük bir hanımefendi onu yoldan ben çıkarıyomne oldu canım tırt oldun hani nerdesin,dün arkamdan konuşuyordun hıı
bahar gelir açılırsınız azcık az daha bekleyin sonra girersiniz :119:
bende tahamülsüzlük var çabuk bağırıyorum bu belirtilerdenmi
hay giymez olaydım
çıkarsın canım büyük bir değişiklik olur bende yaza başlamayı düşünüyorumHaftaya ise basliyorum ya cikacam ya batacam
Bakalm
doğru aslında 10 da oğlumu uyuttum şimdi uyumaml lazım ama uykum gelmeyince yatamıyorum ben yatacağım zamanda ahmet tekrar uyanıyo böyle kısır döngü işteO uykusuzluktan cnm
Uykunu alsa kedi gibi olursun
çıkarsın canım büyük bir değişiklik olur bende yaza başlamayı düşünüyorum
doğru aslında 10 da oğlumu uyuttum şimdi uyumaml lazım ama uykum gelmeyince yatamıyorum ben yatacağım zamanda ahmet tekrar uyanıyo böyle kısır döngü işte
bugün karagözle hacıvat değiliz ben depresyon ayağına durgunmuyum ne
ben çıkıyorum kızlar benimki kuduracak şimdi adam uyanmasın dün gıkı çıkmadı oglumun çok öptmtatlı uykular
sende bu enerji varken ha 1 ha 2 ha 5Ah o uyku yok mu uyku dün uykumu aldım ya eşime diyorum efeye kardeş yapalım en kısa zamanda adam şok :111: ama yarın uykusuz kalınca yyookk ne kardeşi. Diyecegimi de biliyorum adım gibiadam korktu zaten ikisini de bana atar kendi yatar diye
aman bu gece uyusunlar bari dua edelim yaBen daha baslamadan yaz tatili planlari yapiyorum calismakta da hic gozum ama mecbur
Benim oglan da az once uyudu ama en fazla yarim saat veriyorum
kuduruk efe adam uyusun kız yazık iyi bak oğluşaben çıkıyorum kızlar benimki kuduracak şimdi adam uyanmasın dün gıkı çıkmadı oglumun çok öptmtatlı uykular
aman bu gece uyusunlar bari dua edelim ya
kuduruk efe adam uyusun kız yazık iyi bak oğluşa
hepinize iyi geceler bende kaçtım
sebostos
kızlar ya depresyom felan belirtisi olan yokmu
ben bugün bir gireyim dedim neyse şimdilik durdurdum ama heran girebilirim
geçen gün bitane ayakkabım yolda yürürken patladı zorla giymiştim sıka sıka sonra bi baktım ayağıma hava geliyor ana patlamış
ben gündüz öldürseler uyuyamıyorum akşamda bak uykumun gelmesini bekliyorum yokanacım oldum olası mizacım bozuk
ne oldu canım tırt oldun hani nerdesin,dün arkamdan konuşuyordun hıı
kız o küçük bir hanımefendi onu yoldan ben çıkarıyom
sende bu enerji varken ha 1 ha 2 ha 5yanlız biz bu kk dan dolayı boşanmazsak iyi çocukları yatırıp hop kkya hangi ara çocuk yapacan bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?