- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
ben geldim ama geciktim bugün, ek gıdalara dün başladığımız için merte püre hazırla su içir, uyut, emzir derken ancak fırsat bulabildim bazıları arkamdan konuşmuş amasağolsun strescim arkamı kollamış.
Hg canim nasil gidiyor ek gida deneyiminiz?
eylülnaz,
eylül alıştımı artık babasına?
Yarasin kuzucuga
Evet canim ertesi sabah alisti biraz süzdü etti simdide cilve yapiyor resmennn bir gülücükler atiyor cadaloz kan cekti bayanstres demisti kan ceker diye yanlis hatirlamiyorsam aynen öyle oldu
yani babası canım tabi çeker benimde kardeşim mert doğdunda şırnakta askerdi merti 3 aylıkkken gördü mert hemen dayısına alıştı hiç yadırgamadı bile.iyi geceler canım benimki uyandı görüşürüz
ee sekos ve sebostos siz nasılsınız?
YA BENDE SANA ONU SORUCAKTIM NELER YEDİRİCEN VE NE ZAMAN NASIL DR BİŞEY DEDİMİben geldim ama geciktim bugün, ek gıdalara dün başladığımız için merte püre hazırla su içir, uyut, emzir derken ancak fırsat bulabildim bazıları arkamdan konuşmuş amasağolsun strescim arkamı kollamış.
HE BEN DEDİYDİMYarasin kuzucuga
Evet canim ertesi sabah alisti biraz süzdü etti simdide cilve yapiyor resmennn bir gülücükler atiyor cadaloz kan cekti bayanstres demisti kan ceker diye yanlis hatirlamiyorsam aynen öyle oldu
benım kız onu cok sevıyor masalah hepsıını yıcek versem ama kabız oluyo bende yarım yarım 2 gunde verıyorumIyiyim cnm
Ben de ogluma milupanin sutlacindan yedirmeye calistim biraz once bi kasik yedi basti cigligi meme istiyomus beyefendi
benım kız onu cok sevıyor masalah hepsıını yıcek versem ama kabız oluyo bende yarım yarım 2 gunde verıyorum
bu arada günaydın
biraz uyudumda enerji topladım bugün beni kuaför paklar:108:
kızz senin oglun da mı uyumuyor bu ne ya bu devrin çocukları hep uykusuzBen daha baslamadan yaz tatili planlari yapiyorum calismakta da hic gozum ama mecbur
Benim oglan da az once uyudu ama en fazla yarim saat veriyorum
sende bu enerji varken ha 1 ha 2 ha 5yanlız biz bu kk dan dolayı boşanmazsak iyi çocukları yatırıp hop kkya hangi ara çocuk yapacan bilmem
benimki de hayatta memede uyumaz uykusu var alırım memeye kavga eder memeyleBenimki memede uyumayi seviyo
Su an yine geldi yerlesti yerine
küstün mü kızzz şaka yapıyorum haa inaki,alınıyorsan falan söyle yapmam canım anlayışla karşılarım :132:ben bir ara hiç çıkamıyordum doğuştan depresifim mert doğduğundan beri deprosyona girmeye vaktim olmuyorşaka bir yana bazen insana herşeyden bıkkınlık geliyor hayata küsüyor
bende gündüzleri hiç uyuyamam hastayken filan uyursam da uyuduğumdan birşey anlamıyorum
seni çok seviyorum bayanstres sağol arkamı kolluyorsun dost böyle zamanlarda belli olur, karam kız senide seviyorum her ne kadar bana laf soksanda
ne püresi yedirdin canım biz de anne sütü hep ama arada 6,7 kaşık havuç,elma suyu o kadar 1 kaşık da yogurt denememiz var ama başarısızben geldim ama geciktim bugün, ek gıdalara dün başladığımız için merte püre hazırla su içir, uyut, emzir derken ancak fırsat bulabildim bazıları arkamdan konuşmuş amasağolsun strescim arkamı kollamış.
kızlar bu kavanoz meyve pürelerine,sütlaç çorbalara nasıl bakıyorsunuz ben hala emin degilim vereyim mi vermeyeyim mi?Iyiyim cnm
Ben de ogluma milupanin sutlacindan yedirmeye calistim biraz once bi kasik yedi basti cigligi meme istiyomus beyefendi
git bacım süslen şöyle kendine gel :79::79::79:bu arada günaydın
biraz uyudumda enerji topladım bugün beni kuaför paklar:108:
Aa karam da gelmis
Bu arada gunaydinlar herkese
kızz senin oglun da mı uyumuyor bu ne ya bu devrin çocukları hep uykusuz
çocuk da yaparım kk de bugün ilk reglimi oldum haydi bakalım şişlerim geçecek mi :111:
benimki de hayatta memede uyumaz uykusu var alırım memeye kavga eder memeylesonra aglar illa sallanacak
küstün mü kızzz şaka yapıyorum haa inaki,alınıyorsan falan söyle yapmam canım anlayışla karşılarım :132:
ne püresi yedirdin canım biz de anne sütü hep ama arada 6,7 kaşık havuç,elma suyu o kadar 1 kaşık da yogurt denememiz var ama başarısız
kızlar bu kavanoz meyve pürelerine,sütlaç çorbalara nasıl bakıyorsunuz ben hala emin degilim vereyim mi vermeyeyim mi?
git bacım süslen şöyle kendine gel :79::79::79:
günaydın canım naber,nasılsın yaycım
Iyiyim cnm
YA BENDE SANA ONU SORUCAKTIM NELER YEDİRİCEN VE NE ZAMAN NASIL DR BİŞEY DEDİMİ
BENİMKİSİ YOĞURTA CİCİ BEBE DEN BİRAZ YÜYO ONUN DIŞINDA YEMİYO AĞLIYO NE YAPSAM BEN YA BENİMKİDE ÇOK İÇTAHSIZ
geçen kontrole gittiğimizde sormuştum canım ilk zamanlar meyve suyu ve pürelerle başla sonra kaşık maması ve muhallebi dedi sonra yoğurt ,kahvaltılar en son 8 aylık civarıyken yemek sularından tattırabilirsin demişti.benimkide tadını garibsedi bakalım sebze püresini sevecek mi
KIZ ANALARI ALINMASIN AMA BENDE Bİ KIZ EVLADI OLARAK BÜYÜYÜNCEYE KADAR HEP BABACI OLDUM HATTA ANNEMİ BABAMDAN HEP KISKANDIMAMA SONRA DENGELER OTURUYOR
YANİ DEMEM OKİ KIZ- BABA AŞKINA HAZIR OLUNDA SONRA DEPRESYONA GİRMEYİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?