2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben geldim ama geciktim bugün, ek gıdalara dün başladığımız için merte püre hazırla su içir, uyut, emzir derken ancak fırsat bulabildim bazıları arkamdan konuşmuş ama sağolsun strescim arkamı kollamış.

Son düzenleme:

Hg canim nasil gidiyor ek gida deneyiminiz?

eylülnaz,
eylül alıştımı artık babasına?

Yarasin kuzucuga
Evet canim ertesi sabah alisti biraz süzdü etti simdide cilve yapiyor resmennn bir gülücükler atiyor cadaloz kan cekti bayanstres demisti kan ceker diye yanlis hatirlamiyorsam aynen öyle oldu

Yarasin kuzucuga
Evet canim ertesi sabah alisti biraz süzdü etti simdide cilve yapiyor resmennn bir gülücükler atiyor cadaloz kan cekti bayanstres demisti kan ceker diye yanlis hatirlamiyorsam aynen öyle oldu

yani babası canım tabi çeker benimde kardeşim mert doğdunda şırnakta askerdi merti 3 aylıkkken gördü mert hemen dayısına alıştı hiç yadırgamadı bile.iyi geceler canım benimki uyandı görüşürüz

Iyi gecelerr ben bugun kapanisi yapim barii yarin grmek üzere by byy

YA BENDE SANA ONU SORUCAKTIM NELER YEDİRİCEN VE NE ZAMAN NASIL DR BİŞEY DEDİMİ
BENİMKİSİ YOĞURTA CİCİ BEBE DEN BİRAZ YÜYO ONUN DIŞINDA YEMİYO AĞLIYO NE YAPSAM BEN YA BENİMKİDE ÇOK İÇTAHSIZ
Yarasin kuzucuga
HE BEN DEDİYDİM

KIZ ANALARI ALINMASIN AMA BENDE Bİ KIZ EVLADI OLARAK BÜYÜYÜNCEYE KADAR HEP BABACI OLDUM HATTA ANNEMİ BABAMDAN HEP KISKANDIMAMA SONRA DENGELER OTURUYOR
YANİ DEMEM OKİ KIZ- BABA AŞKINA HAZIR OLUNDA SONRA DEPRESYONA GİRMEYİN

benım kız onu cok sevıyor masalah hepsıını yıcek versem ama kabız oluyo bende yarım yarım 2 gunde verıyorum

Sonradan verdim yedi kavanozun yarisini biraz da sut icirdim guzel uyudu bebusum masallah ama bizimki de dun ilk defa kakasini yapamadi
Kabizlik denen illete merhaba dedik biz de galiba : (

Ben daha baslamadan yaz tatili planlari yapiyorum calismakta da hic gozum ama mecbur
Benim oglan da az once uyudu ama en fazla yarim saat veriyorum
kızz senin oglun da mı uyumuyor bu ne ya bu devrin çocukları hep uykusuz
sende bu enerji varken ha 1 ha 2 ha 5 yanlız biz bu kk dan dolayı boşanmazsak iyi çocukları yatırıp hop kkya hangi ara çocuk yapacan bilmem
çocuk da yaparım kk de bugün ilk reglimi oldum haydi bakalım şişlerim geçecek mi :111:
Benimki memede uyumayi seviyo
Su an yine geldi yerlesti yerine
benimki de hayatta memede uyumaz uykusu var alırım memeye kavga eder memeyle sonra aglar illa sallanacak
küstün mü kızzz şaka yapıyorum haa inaki,alınıyorsan falan söyle yapmam canım anlayışla karşılarım :132:
ne püresi yedirdin canım biz de anne sütü hep ama arada 6,7 kaşık havuç,elma suyu o kadar 1 kaşık da yogurt denememiz var ama başarısız
Iyiyim cnm
Ben de ogluma milupanin sutlacindan yedirmeye calistim biraz once bi kasik yedi basti cigligi meme istiyomus beyefendi
kızlar bu kavanoz meyve pürelerine,sütlaç çorbalara nasıl bakıyorsunuz ben hala emin degilim vereyim mi vermeyeyim mi?
bu arada günaydın
biraz uyudumda enerji topladım bugün beni kuaför paklar:108:
git bacım süslen şöyle kendine gel :79::79::79:
Aa karam da gelmis
Bu arada gunaydinlar herkese

günaydın canım naber,nasılsın yaycım

günaydın annişler..az önce annemleri uğurladım ayy çok zor oldu be :-( Allah kavuştursun artık.neyseki eşimin burdaki görevi 1.5 ay sonra bitiyor.sonra kendi evime gidicem kısmetse.ordan annemler daha yakın.sık sık görüşebilirim..neyse sizde ne var ne yok.dün oğluma yoğurt verdim çok sevdi ya.bitince ağladı daha istiyormuş bu arada bişey sorucam ben hamileyken kaşlarım dökülmüştü çok güçsüzleşmişlerdi hala çıkmadı ya ne yapabilirim.zeytin yağı sürüyorum ama daha çabuk çıkartıcak şeyler var mı bilgisi olan?...birde kilo verme çalışmaları var galiba beni de aranıza alsanızaa hala hamilelikten kalma 15 kilo fazlayla dolaşıyorum.

canım benimki memeci gece zırtp pırt uyanıp memeye yerleşiyo ama açlıktan da yapıyo heralde yazık artık anne sütü gece boyu idare ettirmiyo muhallebi tarzı bişeyler vermek lazım artık galiba
ben otele giderken sütüm olmazsa diye aldırmıştım milupanın sütlacı bi de yiycek mi diye merak şükür yedi
canım organik tarım sertifikası var üzerinde biraz maliyetli ama evde yapılandan daha güvenilir bence
özellikle dışarda kurtarıcı keşke yesinlerde
yayın bugün erkenden uyandı (11 de) ama benim için erken işe başlayacam ya uykumu yavaş yavaş düzene sokayım sen nasılsın canım güzel bebeğin nasıl

Iyiyim cnm
Ben de ogluma milupanin sutlacindan yedirmeye calistim biraz once bi kasik yedi basti cigligi meme istiyomus beyefendi

benimkide memeye çok düşkün ne yapsın yavrular annelerinin kucağında huzur buluyorlar.

haklısın canım kızlar her zaman babalarına daha bir düşkün biz erkek anaları şanslıyızki bizimkilerde bize çok düşkünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…