2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karam;
yok karamcım hiç alınırmıyım bende senin gibi espiriyle karşılık verdim senin bu özelliğin hoşuma bile gidiyor için dışın bir.

günaydın;

allah kavuştursun inşallah annelerden ayrılmak çok zor.ne güzel oğlunun yoğurdu sevmesi çoğu bebek sevmez maşallahumarım benimkide sever biz 6.ay aşılarından sonra daha yeni yeni ek gıdaya başladık 2 gün oldu.

günaydın cnm Allah kavuştursun diyelim biz de kilo vermek için nacizane çalışmalarımız var ama sütümüz azalıyor bu sefer de bir ileri iki geri seni de aldık aramıza hadi hayırlısı

günaydın cnm Allah kavuştursun diyelim biz de kilo vermek için nacizane çalışmalarımız var ama sütümüz azalıyor bu sefer de bir ileri iki geri seni de aldık aramıza hadi hayırlısı

sağol canım amin...ya evet bende emziriyorum diye rejim falan yapamıyorum ağzım boş durmuyor valla

Sonradan verdim yedi kavanozun yarisini biraz da sut icirdim guzel uyudu bebusum masallah ama bizimki de dun ilk defa kakasini yapamadi
Kabizlik denen illete merhaba dedik biz de galiba : (

kabızlık çok zor bizim başımızda maalesef canım

kızlar ben kaçıyorum sonra görüşürüz bizimki çok huysuzlanıyor zaten dün gece 3 te uyudu normalde gece 1,5ta uyurdu bu çoçuğun uyku düzeni hiç düzelmiyecek sanırım.

agla agla içim şişti ya müge anlıyı izledim,sinemin ceseti bulunmuş annesi aradı kadının haline üzüldüm efeye sarıla sarıla agladım allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın yarabbim,efe olmazsa ben naparım yaa of allahım sana emanet bunları yazarken bile aglıyorum yaa çok zorr çookk...

bacım izleme öyle şeyler sütün mütün kaçar Allah muhafaza

ya zaten regl oldum diye azalmıştı şimdi daha beter olacak ama çok etkilendim seboştos eskiden de izliyordum ara sıra ama bu sefer ki başka anne olunca daha farklı gözle izliyorsunmuşsun..

biliyorum cnm valla ben devhaberleri falan izleyemiyorum artık ağla ağla

canım özellikle anne olduktan sonra bu tür şeyler benide çok etkilemeye başladı hele küçük bebeklerle ilgili haberler kaç gün kendime gelemiyorum oğluma baktıkça o ebekler aklıma falan geliyo çok zor gerçekten.

kızlar valla hayranım size heç çocuk hem ev hem burası yetişemiyorum sizin hızınıza kaçırıyorum hep sohbetleri.

ek gıdaya biz 1 aydır geçtik ama günde sadece 1 kere veriyorum şimdilik oda yatmadan önce aslında sütüm yeterli ama çok evham yapıyorum acaba doymuyomu ondanmı uyumuyo falan diye başlamış bulundum.40 cc falan veriyorum şimdilik yavaş yavaş arttırıcam tabi. ben yediğimiz şeylerdende veriyorum arada ağzına somon balığı bile yemişliği var maşallah herşey seviyo şimdilik ilerde nasıl olur bilmiyorum.yemeklerin içindeki patatesleri falan veriyorum ağzına ezmeden eme eme yiyo tabi bu tattırmalıklar bi tırnak boyutunu geçmiyo şimdilik balık falan vermeyince ağlıyo devamı gelmeyince ama dokunursa diye vermiyorum.

kilo olayında şanslıyım hamileliğmde sadece 9 kilo aldığımdan doğumdan 1 hafta sonra tartıldığımda eski kilomdaydım. ama sonrasında 1-2 kilo aldım sürekli canım tatlı istiyo durduramıyorum kendimi eskiden bu kadar düşkün değildim.sanırım emzirdiğimizden tatlı enerji veriyo vücüdümuzda ondan istiyo.

bu arada dalmışım öyle bodoslama merhabalar kızlar umarım sizlerde bebişlerde iyisinizdir.

ya sizin bebişler gündür kaç kere kaçar saatlik uyku uyuyorlar ve gece uykusu kaç saat sürüyo.ve nasıl uyutuyosunuz benim oğlan sallamadan uyumuyo bi ara koyuyordum uykusu gelince uyuyordu sonra gaz sancıları başlayınca sallayarak uyutmaya başladım şimdde alıştı sallanarak uyuyo sadecegündüzleri dizimde geceleri beşikte sllayarak uyutuyorum.

benim oğlan gündüz 3 kere uyuyo oda yarım saat 1 saat bazen 4-5 saat uyumadan durabiliyo.bazende 2 saat sonra uyumassa basıyo yaygarayı.

kızlar ben kaçıyorum sonra görüşürüz bizimki çok huysuzlanıyor zaten dün gece 3 te uyudu normalde gece 1,5ta uyurdu bu çoçuğun uyku düzeni hiç düzelmiyecek sanırım.

canım benimkide öyle bi günü bi gününü tutmuyo acaba ne zaman girecek bu beişlerin uykulkarı düzene.

görüşürüz cnm bugün gündüz az uyut düzelir merak etme daha çok küçükler

canım benim uyutmamla alakası yok ki canı ne zaman isterse o zaman uyuyor beyefendi geceleri daha 1,5tan önce uyuduğunu görmedim oda zorla sallayarak.inşallah düzelir bu durumlar eşim uykusuz işe gidiyor maalesef bende başka odada yat diyorum

kız karam bende onu izledim bu cinayet 3 yıldır çözülememişti böyle şeyler insanı çok etkiliyor bende hep o insanların yerine koyuyorum hep kendimi annesinin feryadı içimi yaktı bende ağladım.müge anlının programını hiç kaçırmam hergün mutlaka izliyorum sonrada üzülüyorum.allah yavrularımızı bize bağışlasın iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…