- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
gunaydın kızlar pazartesı asılarımız var sımdıden gergınım
günaydın annişler..az önce annemleri uğurladım ayy çok zor oldu be :-( Allah kavuştursun artık.neyseki eşimin burdaki görevi 1.5 ay sonra bitiyor.sonra kendi evime gidicem kısmetse.ordan annemler daha yakın.sık sık görüşebilirim..neyse sizde ne var ne yok.dün oğluma yoğurt verdim çok sevdi ya.bitince ağladı daha istiyormuşbu arada bişey sorucam ben hamileyken kaşlarım dökülmüştü çok güçsüzleşmişlerdi hala çıkmadı ya ne yapabilirim.zeytin yağı sürüyorum ama daha çabuk çıkartıcak şeyler var mı bilgisi olan?...birde kilo verme çalışmaları var galiba beni de aranıza alsanızaa hala hamilelikten kalma 15 kilo fazlayla dolaşıyorum.
günaydın annişler..az önce annemleri uğurladım ayy çok zor oldu be :-( Allah kavuştursun artık.neyseki eşimin burdaki görevi 1.5 ay sonra bitiyor.sonra kendi evime gidicem kısmetse.ordan annemler daha yakın.sık sık görüşebilirim..neyse sizde ne var ne yok.dün oğluma yoğurt verdim çok sevdi ya.bitince ağladı daha istiyormuşbu arada bişey sorucam ben hamileyken kaşlarım dökülmüştü çok güçsüzleşmişlerdi hala çıkmadı ya ne yapabilirim.zeytin yağı sürüyorum ama daha çabuk çıkartıcak şeyler var mı bilgisi olan?...birde kilo verme çalışmaları var galiba beni de aranıza alsanızaa hala hamilelikten kalma 15 kilo fazlayla dolaşıyorum.
günaydın;
allah kavuştursun inşallah annelerden ayrılmak çok zor.ne güzel oğlunun yoğurdu sevmesi çoğu bebek sevmez maşallahumarım benimkide sever biz 6.ay aşılarından sonra daha yeni yeni ek gıdaya başladık 2 güs
sağol canım amin inşallah..ya evet pek sevdi ilk ağzına aldığında bi yüzünü buruşturdu ama sonra çok sevdi.ilerleyince meyvalı yoğurt yapıp vericem bakalım sewecek mi..inşallah senin bebişte sever canım..bende yeni yeni başladım ek gıdaya..şimdiye kadar verdiklerimi hep yedi bakalm böle devam eder inşallah.
günaydın cnm Allah kavuştursun diyelim biz de kilo vermek için nacizane çalışmalarımız var ama sütümüz azalıyor bu sefer de bir ileri iki geri seni de aldık aramıza hadi hayırlısı
Sonradan verdim yedi kavanozun yarisini biraz da sut icirdim guzel uyudu bebusum masallah ama bizimki de dun ilk defa kakasini yapamadi
Kabizlik denen illete merhaba dedik biz de galiba : (
sağol canım amin...ya evet bende emziriyorum diye rejim falan yapamıyorumağzım boş durmuyor valla
kızlar ben kaçıyorum sonra görüşürüz bizimki çok huysuzlanıyor zaten dün gece 3 te uyudu normalde gece 1,5ta uyurdu bu çoçuğun uyku düzeni hiç düzelmiyecek sanırım.
agla agla içim şişti ya müge anlıyı izledim,sinemin ceseti bulunmuş annesi aradı kadının haline üzüldüm efeye sarıla sarıla agladım allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın yarabbim,efe olmazsa ben naparım yaa of allahım sana emanet bunları yazarken bile aglıyorum yaa çok zorr çookk...
bacım izleme öyle şeyler sütün mütün kaçar Allah muhafaza
ya zaten regl oldum diye azalmıştı şimdi daha beter olacak ama çok etkilendim seboştos eskiden de izliyordum ara sıra ama bu sefer ki başka anne olunca daha farklı gözle izliyorsunmuşsun..
agla agla içim şişti ya müge anlıyı izledim,sinemin ceseti bulunmuş annesi aradı kadının haline üzüldüm efeye sarıla sarıla agladım allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın yarabbim,efe olmazsa ben naparım yaa of allahım sana emanet bunları yazarken bile aglıyorum yaa çok zorr çookk...
kızlar ben kaçıyorum sonra görüşürüz bizimki çok huysuzlanıyor zaten dün gece 3 te uyudu normalde gece 1,5ta uyurdu bu çoçuğun uyku düzeni hiç düzelmiyecek sanırım.
görüşürüz cnm bugün gündüz az uyut düzelir merak etme daha çok küçükler
canım benimkide öyle bi günü bi gününü tutmuyo acaba ne zaman girecek bu beişlerin uykulkarı düzene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?