2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar mert bu aralar tv ye karşı çok ilgili malesef zaralı diye biliyorum izlememesi için ne yapmam lazım arkasını çeviriyorum ama kafasını çevirip mutlaka bakıyor özelliklede reklamlara hele o molfix bebekleri çıkınca bir kahkalar bir gülmeler çok hoşuna gidiyor.sizde durumlar nasıl tvde izlemesem canım sıkılıyor arada izliyorum

kaynak ne bilmiyorum ama tv konusunda bu resim çok düşündürücü bence

kavanoz mamalarına eşim sıcak bakmadığından almamıştık sonra ben aldım inceledi organik old. görünce ses çıkarmadı:))) 2 tane alıp verdim valla pratik oluyor bir dene istersen

günaydın cnm Allah kavuştursun diyelim biz de kilo vermek için nacizane çalışmalarımız var ama sütümüz azalıyor bu sefer de bir ileri iki geri seni de aldık aramıza hadi hayırlısı
o çaılışmalardan bende de var ama (sütte gidiyor 6 ay dedim 6 ay oldu ama yooook yine de bebeişi düşünüyorum illaki yiyiyorum..hdai bakalım birbirimizi gaza getirelim benim 13 kilo var hamileleik öncesi için 22 kilo almıştım da

karam karaları bağlama oturup da izleme

merhaba eliföykü benim kızımı yapmadığım şeil kalmadı 2,5 aylığa kadar endikendine uyuyordu giderdim uyurdu sonra memeye alıştı,şimdide sallanmaya uyandıında((( iyice bozduk yani

gündüz benimkide öyle aynen yarm saat 1 saat nadiren, 2 3 kez uyur gece ise artık 6 da başlıyor ııı ııı her ıııısını salla 7 30 da gözler fal taşı bi bozduk mu geri düzelmiyor.. sonuçta daha bebekler zorlanarak da olsa büyüyorlar

getirelim bacım getirelim
en şişko da benim ha

valla ben de hayranım ,nasıl yetişiyosunuz, ev,temizlik, yemek,koca ve en zoru bebekelrinize maşallah

topuklularda kaldım ben en son
kocam 177, ben 160, topuklu giyince 168 falan işte, tam uyumlu oluyoruz
e kocalarla boyunuz aynıysa , topuklu giyilmesini ben de sevmiyorum,hoş görünmüyor, artık ona göre giyinirsiniz. ben topukluyla maraton bile koşarım, o kadar güveniyorum kendime yakıştırıyorum da kadına topukluyu.

tv yi benim kız da izlemek çok istiyor bu günlerde, ters koysam da kafayı çevirip çevirip bakıyor

marjinalcim,
emzikle benim başım da belada... gece sık uyanmaya başladı diye konuşmuştuk daha önce, acıktığından değil, zaten 2 aylıktn beri gece emzirmiyorum, dr lar öyle öneriyordu, gece acıkmazmış,alıştırmamak gerekiyormuş,her kıpırdandığında ya da ağladığında emzirmeyin diyordu, sabaha dek deliksiz uyuyordu aylardır, ama şimdi kafayı sağa sola çeviriyo ağzını açıyor,alışmış galiba emziğe, sabah dek öyle yapıyo, bi süre vermiyorum emzik, çok devam ettirirse veriyorum artık off yandık, çok emzik de vermiyodum ama neden böle oldu ki... azaltmaya çalışıcam emziği, unutması gerek.

Eki Görüntüle 643481

bende korkuyorum işte ama izlememesi mümkün değil sanırım artık en az şekilde izletmeye çalışıcam.

topukluyu bende kadınlara yakıştırıyorum ama benim boyum zaten uzun 1.69 bide onu giyince 1.75 oluyorum özel günler haricinde pek tercihim değil rahat değil bide çoçuk olunca.gerçektende bebekler büyüğünce yalancı emzik başa bela oluyor,bizimkinin bırakması imkansız bu aralar.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
benim oğlumda emzikle uykuya dalıyo daldıktan sonra atıyo azndan emziği bu yüzden uyanmıyo.bu bebelerin napıcağı belli olmuyor bazen yedikten 1 saat sonra uyutuyorum 5-6 saat emmeden uyuyor bazende gece feryat figan kalkıyor.ben hala gaza bağlıyorum çünkü gece uyandığı zaman kucağıma alıp pışpışlıyorum gazı çıkıyor üstten sonra sallayarak geri uyutuyorum.

bazen sürekli sallanarak uyumak istiyor bazen bi kere uyuduktan sonra sabaha kadar kalkmıyor.ama uyurkende çok kıpırdanıyo aha şimdi uyanıcak diyorum geri dalıyo.
bizde gece 12 den 1 de önce uyumuyoruz.

[/QUOTE]bayanstres KIZ ANALARI ALINMASIN AMA BENDE Bİ KIZ EVLADI OLARAK BÜYÜYÜNCEYE KADAR HEP BABACI OLDUM HATTA ANNEMİ BABAMDAN HEP KISKANDIMAMA SONRA DENGELER OTURUYOR
YANİ DEMEM OKİ KIZ- BABA AŞKINA HAZIR OLUNDA SONRA DEPRESYONA GİRMEYİN[/QUOTE]

Sana katilmiyorum,benim 5,5 aylik bir kizim var.ilk cocugum,babasina cok duskun :) ve bu beni cok mutlu ediyor.bende babama cok duskundum,ama babam bana hicbir zaman bekledigim ilgiyi gostermedi ( bu beni cok derinden etkiledi cok .... hâlâ daha babasiyla dolasan bir kiz cocugunu gorsem icim aciyor..Simdi eşim kizimla o kadar ilgili ki,baba kiz ask yasiyorlar resmen <3 ,bu beni son derece mutlu ediyor..sanki babam beni seviyormus gibi mutlu oluyorum,kizim eksiklik cekmeyecegi icin cok huzurluyum.ustelik daraldigim zamanlarda veriyorum babasina ben cafeye oturmaya gidiyorum.deşarj oluyorum :))) tabi erkek evlatta guzeldir ama buyuyunce hep disari cikmak ister evde durmaz..ne bileyim kizim buyuyuncede arkadas olacak bana,birlikte gezip dolasicaz badem sekerimle <3

9 kilo mu ne güzel yaa ben 23 kilo aldım ayıptır söylemesi 3 kilom kaldı ama bu da iyi tarafı talıya ben de çok yemezdim ama emziriyoruz diye vucut istiyor canım :125:
bizimki hiç uyumuyo gündüz 20 dakika 2 kere gece de sürekli gazla mücadele ediyor,sancılanıyor onla ugraşıyoruz deliksiz uyumak yok bizde
ben izlemiyorum pek ama sinemi merak ediyordum özellikle izledim izlemez olaydım amin güzel kaderler yazsın.
ben çok nadir açıyorum zaten devamlı oyun halinde oldugumuz için ben izlesem de anlamam,sen de uzak tut tatlım çok zararı var..
Eki Görüntüle 643481

1 yaşında oglu var arkadaşımın geçen onlardaydık mama sandalyesine oturttu çocugu tv karşısına koydu mu çocugun gıkı çıkmadı acıkınca ve uykusu gelince agladı bir tek iyice bagımlı olmuş onun gelişimini takip etcem çok merak ediyorum..ben kaçırıyorum tvden mümkün oldugunca izlemesin.tv bakıcı degil bence
2 ay mı o 6 ay degil miydi gece acıkmamaları ben mi yanlış hatırlıyorum :44:
Eki Görüntüle 643505 Eki Görüntüle 643505
bu da benim tosbağam ama burda küçük bayağı

Eki Görüntüle 643516
bunu geçen gün otede çektim
annesinin kuzuları

hepsi senin mi seboşcum maaşallah allah nazarlardan saklasın çok tatlılar

ben de güzel çekmişim valla
bunlar benim babası kılıklılarım teyzesi
ama gözler aynı ben tabi o kadarını becermişim allahtan
sen nasılsın cnm neler yapıyosun

resmin içindekiler güzel bir kere efe bugün kuduruk hem de ileri derecede sürekli oyun oynamaktan bayılacagım şuanda şirineyi yemeye çalışıyor enerjisi çookk bıraksam uçacak kime çektiyse kolunun altından tuttum 5 adım attı inanır mısın 5 adımmm tabi tam degmiyor ayakları uçuyla ama şok oldum :111: resmen dalga geçiyor dönüp de napacagım yürüsem daha iyi diyor sıpam :128:

aa masallah efeye erken yürüyecek annesi
benimki de kaka yaptı şu an evde bayram havası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…