- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
kızlar mert bu aralar tv ye karşı çok ilgili malesef zaralı diye biliyorum izlememesi için ne yapmam lazım arkasını çeviriyorum ama kafasını çevirip mutlaka bakıyor özelliklede reklamlara hele o molfix bebekleri çıkınca bir kahkalar bir gülmeler çok hoşuna gidiyor.sizde durumlar nasıl tvde izlemesem canım sıkılıyor arada izliyorum
kızz senin oglun da mı uyumuyor bu ne ya bu devrin çocukları hep uykusuz
çocuk da yaparım kk de bugün ilk reglimi oldum haydi bakalım şişlerim geçecek mi :111:
benimki de hayatta memede uyumaz uykusu var alırım memeye kavga eder memeylesonra aglar illa sallanacak
küstün mü kızzz şaka yapıyorum haa inaki,alınıyorsan falan söyle yapmam canım anlayışla karşılarım :132:
ne püresi yedirdin canım biz de anne sütü hep ama arada 6,7 kaşık havuç,elma suyu o kadar 1 kaşık da yogurt denememiz var ama başarısız
kızlar bu kavanoz meyve pürelerine,sütlaç çorbalara nasıl bakıyorsunuz ben hala emin degilim vereyim mi vermeyeyim mi?
git bacım süslen şöyle kendine gel :79::79::79:
günaydın canım naber,nasılsın yaycım
o çaılışmalardan bende de var amagünaydın cnm Allah kavuştursun diyelim biz de kilo vermek için nacizane çalışmalarımız var ama sütümüz azalıyor bu sefer de bir ileri iki geri seni de aldık aramıza hadi hayırlısı
agla agla içim şişti ya müge anlıyı izledim,sinemin ceseti bulunmuş annesi aradı kadının haline üzüldüm efeye sarıla sarıla agladım allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın yarabbim,efe olmazsa ben naparım yaa of allahım sana emanet bunları yazarken bile aglıyorum yaa çok zorr çookk...
bu arada dalmışım öyle bodoslama merhabalar kızlar umarım sizlerde bebişlerde iyisinizdir.
ya sizin bebişler gündür kaç kere kaçar saatlik uyku uyuyorlar ve gece uykusu kaç saat sürüyo.ve nasıl uyutuyosunuz benim oğlan sallamadan uyumuyo bi ara koyuyordum uykusu gelince uyuyordu sonra gaz sancıları başlayınca sallayarak uyutmaya başladım şimdde alıştı sallanarak uyuyo sadecegündüzleri dizimde geceleri beşikte sllayarak uyutuyorum.
benim oğlan gündüz 3 kere uyuyo oda yarım saat 1 saat bazen 4-5 saat uyumadan durabiliyo.bazende 2 saat sonra uyumassa basıyo yaygarayı.
kavanoz mamalarına eşim sıcak bakmadığından almamıştık sonra ben aldım inceledi organik old. görünce ses çıkarmadı:))) 2 tane alıp verdim valla pratik oluyor bir dene istersen
o çaılışmalardan bende de var ama(sütte gidiyor 6 ay dedim 6 ay oldu ama yooook yine de bebeişi düşünüyorum illaki yiyiyorum..hdai bakalım birbirimizi gaza getirelim benim 13 kilo var hamileleik öncesi için 22 kilo almıştım da
karam karaları bağlama oturup da izleme
merhaba eliföykü benim kızımı yapmadığım şeil kalmadı 2,5 aylığa kadar endikendine uyuyordu giderdim uyurdu sonra memeye alıştı,şimdide sallanmaya uyandıında((( iyice bozduk yani
gündüz benimkide öyle aynen yarm saat 1 saat nadiren, 2 3 kez uyur gece ise artık 6 da başlıyor ııı ııı her ıııısını salla 7 30 da gözler fal taşıbi bozduk mu geri düzelmiyor.. sonuçta daha bebekler zorlanarak da olsa büyüyorlar
valla ben de hayranım ,nasıl yetişiyosunuz, ev,temizlik, yemek,koca ve en zoru bebekelrinize maşallah
topuklularda kaldım ben en son
kocam 177, ben 160, topuklu giyince 168 falan işte, tam uyumlu oluyoruz
e kocalarla boyunuz aynıysa , topuklu giyilmesini ben de sevmiyorum,hoş görünmüyor, artık ona göre giyinirsiniz. ben topukluyla maraton bile koşarım, o kadar güveniyorum kendimeyakıştırıyorum da kadına topukluyu.
tv yi benim kız da izlemek çok istiyor bu günlerde, ters koysam da kafayı çevirip çevirip bakıyor
marjinalcim,
emzikle benim başım da belada... gece sık uyanmaya başladı diye konuşmuştuk daha önce, acıktığından değil, zaten 2 aylıktn beri gece emzirmiyorum, dr lar öyle öneriyordu, gece acıkmazmış,alıştırmamak gerekiyormuş,her kıpırdandığında ya da ağladığında emzirmeyin diyordu, sabaha dek deliksiz uyuyordu aylardır, ama şimdi kafayı sağa sola çeviriyo ağzını açıyor,alışmış galiba emziğe, sabah dek öyle yapıyo, bi süre vermiyorum emzik, çok devam ettirirse veriyorum artıkoff yandık, çok emzik de vermiyodum ama neden böle oldu ki... azaltmaya çalışıcam emziği, unutması gerek.
9 kilo mu ne güzel yaa ben 23 kilo aldım ayıptır söylemesikızlar valla hayranım size heç çocuk hem ev hem burası yetişemiyorum sizin hızınıza kaçırıyorum hep sohbetleri.
ek gıdaya biz 1 aydır geçtik ama günde sadece 1 kere veriyorum şimdilik oda yatmadan önce aslında sütüm yeterli ama çok evham yapıyorum acaba doymuyomu ondanmı uyumuyo falan diye başlamış bulundum.40 cc falan veriyorum şimdilik yavaş yavaş arttırıcam tabi. ben yediğimiz şeylerdende veriyorum arada ağzına somon balığı bile yemişliği var maşallah herşey seviyo şimdilik ilerde nasıl olur bilmiyorum.yemeklerin içindeki patatesleri falan veriyorum ağzına ezmeden eme eme yiyo tabi bu tattırmalıklar bi tırnak boyutunu geçmiyo şimdilik balık falan vermeyince ağlıyo devamı gelmeyince ama dokunursa diye vermiyorum.
kilo olayında şanslıyım hamileliğmde sadece 9 kilo aldığımdan doğumdan 1 hafta sonra tartıldığımda eski kilomdaydım. ama sonrasında 1-2 kilo aldım sürekli canım tatlı istiyo durduramıyorum kendimi eskiden bu kadar düşkün değildim.sanırım emzirdiğimizden tatlı enerji veriyo vücüdümuzda ondan istiyo.
bizimki hiç uyumuyobu arada dalmışım öyle bodoslama merhabalar kızlar umarım sizlerde bebişlerde iyisinizdir.
ya sizin bebişler gündür kaç kere kaçar saatlik uyku uyuyorlar ve gece uykusu kaç saat sürüyo.ve nasıl uyutuyosunuz benim oğlan sallamadan uyumuyo bi ara koyuyordum uykusu gelince uyuyordu sonra gaz sancıları başlayınca sallayarak uyutmaya başladım şimdde alıştı sallanarak uyuyo sadecegündüzleri dizimde geceleri beşikte sllayarak uyutuyorum.
benim oğlan gündüz 3 kere uyuyo oda yarım saat 1 saat bazen 4-5 saat uyumadan durabiliyo.bazende 2 saat sonra uyumassa basıyo yaygarayı.
ben izlemiyorum pek ama sinemi merak ediyordum özellikle izledim izlemez olaydımcanım benim uyutmamla alakası yok ki canı ne zaman isterse o zaman uyuyor beyefendi geceleri daha 1,5tan önce uyuduğunu görmedim oda zorla sallayarak.inşallah düzelir bu durumlar eşim uykusuz işe gidiyor maalesef bende başka odada yat diyorum
kız karam bende onu izledim bu cinayet 3 yıldır çözülememişti böyle şeyler insanı çok etkiliyor bende hep o insanların yerine koyuyorum hep kendimi annesinin feryadı içimi yaktı bende ağladım.müge anlının programını hiç kaçırmam hergün mutlaka izliyorum sonrada üzülüyorum.allah yavrularımızı bize bağışlasın iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
ben çok nadir açıyorum zaten devamlı oyun halinde oldugumuz için ben izlesem de anlamam,sen de uzak tut tatlım çok zararı var..kızlar mert bu aralar tv ye karşı çok ilgili malesef zaralı diye biliyorum izlememesi için ne yapmam lazım arkasını çeviriyorum ama kafasını çevirip mutlaka bakıyor özelliklede reklamlara hele o molfix bebekleri çıkınca bir kahkalar bir gülmeler çok hoşuna gidiyor.sizde durumlar nasıl tvde izlemesem canım sıkılıyor arada izliyorum
1 yaşında oglu var arkadaşımın geçen onlardaydık mama sandalyesine oturttu çocugu tv karşısına koydu mu çocugun gıkı çıkmadı acıkınca ve uykusu gelince agladı bir tek iyice bagımlı olmuş onun gelişimini takip etcem çok merak ediyorum..ben kaçırıyorum tvden mümkün oldugunca izlemesin.tv bakıcı degil bence
2 ay mı o 6 ay degil miydi gece acıkmamaları ben mi yanlış hatırlıyorum :44:valla ben de hayranım ,nasıl yetişiyosunuz, ev,temizlik, yemek,koca ve en zoru bebekelrinize maşallah
topuklularda kaldım ben en son
kocam 177, ben 160, topuklu giyince 168 falan işte, tam uyumlu oluyoruz
e kocalarla boyunuz aynıysa , topuklu giyilmesini ben de sevmiyorum,hoş görünmüyor, artık ona göre giyinirsiniz. ben topukluyla maraton bile koşarım, o kadar güveniyorum kendimeyakıştırıyorum da kadına topukluyu.
tv yi benim kız da izlemek çok istiyor bu günlerde, ters koysam da kafayı çevirip çevirip bakıyor
marjinalcim,
emzikle benim başım da belada... gece sık uyanmaya başladı diye konuşmuştuk daha önce, acıktığından değil, zaten 2 aylıktn beri gece emzirmiyorum, dr lar öyle öneriyordu, gece acıkmazmış,alıştırmamak gerekiyormuş,her kıpırdandığında ya da ağladığında emzirmeyin diyordu, sabaha dek deliksiz uyuyordu aylardır, ama şimdi kafayı sağa sola çeviriyo ağzını açıyor,alışmış galiba emziğe, sabah dek öyle yapıyo, bi süre vermiyorum emzik, çok devam ettirirse veriyorum artıkoff yandık, çok emzik de vermiyodum ama neden böle oldu ki... azaltmaya çalışıcam emziği, unutması gerek.
teşekkürler arkadaşlar
rabbim hepimizin yavrularını korusun
fotoyu ilk gördügümde dedimki bir bebek magaası indirimde galiba foto çok güzel :98:
ben de güzel çekmişim valla
bunlar benim babası kılıklılarım teyzesi
ama gözler aynı ben tabi o kadarını becermişim allahtan
sen nasılsın cnm neler yapıyosun
resmin içindekiler güzel bir kereefe bugün kuduruk hem de ileri derecede sürekli oyun oynamaktan bayılacagım şuanda şirineyi yemeye çalışıyor enerjisi çookk bıraksam uçacak kime çektiyse kolunun altından tuttum 5 adım attı inanır mısın 5 adımmm tabi tam degmiyor ayakları uçuyla ama şok oldum :111: resmen dalga geçiyor dönüp de napacagım yürüsem daha iyi diyor sıpam :128:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?