2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizimki dalmadan atıyor canım oyuncak gibi oynuyor canı sıkılıncada fırlatıyor sonra ağlayıp geri istiyor.

o zaman efe yürüteci sever karamcım

bayanstres bugün buralara pek uğramamış kuoförde süsleniyor sanırım

slm hanımlar nasılsınız bizim bugün misafirimiz vardı şükür bunları da atlattık. Bebeğinize gelen hediyelri (altın,para) napıyorsunuz ben değerlendirmek istiyorumda böyle kalsalar harcanır çünkü bilezik mi alsam ilerde lazım olursa oğlum için kullanırım ya da gelinime takarım

aa masallah efeye erken yürüyecek annesi
benimki de kaka yaptı şu an evde bayram havası var
benle eşim 9.ayda yürümüşüz bakalım kısmet artık efe ne zaman yürür
o zaman efe yürüteci sever karamcım
marjinalim sever de ne zaman alıp kullanayım çokk kararsızım ben,doktor önermiyorum dedi ona orda diyecektim gel sen taşı tosunu gün boyu kucagında 40 dakika toplam uyuyor artık gerisi hep kucak hep oyun fıtık başlangıcı var zaten ben de
bayanstres bugün buralara pek uğramamış kuoförde süsleniyor sanırım
bugün kokoş oldu o süslenir gelir akşamm ohh
Aslihan bilge ve ahmet kivanc cnm

adlarıyla yaşasınlar inşş canım..

bilezik iyi fikir :128: çünkü el altında parça parça olunca harcanır illaki

Sebostos yavrularin cok tatli rabbim bagislasin Maasallah

Nasilsiniz iyisiniz insaallah hanimlarrr kocam geldi geleli eskisi gibi giremiyorum disarida islerimiz oluyor rabbime eksikligini göstermesin ama yakinda yine sizeee kavuscamm yazamasam bile mutlaka okumaya cabaliyorum sizde göründügü kadar keyfler iyi

dimi ama :) bebeklerinizi hala küvette mi yıkıyorsunuz banyoda mı yıkasam küçük mü daha acaba zor oluyor böyle

Küvvette yikiyorum daha ama ördek gibi cupp cup ayaklarini cirpiyor her yer su oluyorr cok seviyor yikanmayi maasallah yaza dogru küvvete geceriz herhalde

dimi ama :) bebeklerinizi hala küvette mi yıkıyorsunuz banyoda mı yıkasam küçük mü daha acaba zor oluyor böyle

evet canım küvette yıkıyoruz getir götür eşyaları zor bir de her yer su oluyor eşimle birlikte organize olup yıkıyoruz daha kolay oluyor efe de çok seviyor banyoyu kahkaha atıyor tosbagam :76::76::76:

bizde küvette yıkıyoruz 3 kişi zor zaptediyoruz valla ayaklarını çarpmalar fileye yapışmalar banyo süngerine saldırmalar

kızlar haberlerde gördünüz mü anne sütü bankası açılıyormuş sütü fazla olanlar olmayanlara vericekmiş .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…