- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
benim oğlumda emzikle uykuya dalıyo daldıktan sonra atıyo azndan emziği bu yüzden uyanmıyo.bu bebelerin napıcağı belli olmuyor bazen yedikten 1 saat sonra uyutuyorum 5-6 saat emmeden uyuyor bazende gece feryat figan kalkıyor.ben hala gaza bağlıyorum çünkü gece uyandığı zaman kucağıma alıp pışpışlıyorum gazı çıkıyor üstten sonra sallayarak geri uyutuyorum.
bazen sürekli sallanarak uyumak istiyor bazen bi kere uyuduktan sonra sabaha kadar kalkmıyor.ama uyurkende çok kıpırdanıyo aha şimdi uyanıcak diyorum geri dalıyo.
bizde gece 12 den 1 de önce uyumuyoruz.
resmin içindekiler güzel bir kereefe bugün kuduruk hem de ileri derecede sürekli oyun oynamaktan bayılacagım şuanda şirineyi yemeye çalışıyor enerjisi çookk bıraksam uçacak kime çektiyse kolunun altından tuttum 5 adım attı inanır mısın 5 adımmm tabi tam degmiyor ayakları uçuyla ama şok oldum :111: resmen dalga geçiyor dönüp de napacagım yürüsem daha iyi diyor sıpam :128:
sebostos isimleri ne?
benle eşim 9.ayda yürümüşüz bakalım kısmet artık efe ne zaman yürüraa masallah efeye erken yürüyecek annesi
benimki de kaka yaptı şu an evde bayram havası var
marjinalim sever de ne zaman alıp kullanayım çokk kararsızım ben,doktor önermiyorum dedi ona orda diyecektim gel sen taşı tosunu gün boyu kucagındao zaman efe yürüteci sever karamcım
bugün kokoş oldu obayanstres bugün buralara pek uğramamış kuoförde süsleniyor sanırım
Aslihan bilge ve ahmet kivanc cnm
slm hanımlar nasılsınız bizim bugün misafirimiz vardı şükür bunları da atlattık. Bebeğinize gelen hediyelri (altın,para) napıyorsunuz ben değerlendirmek istiyorumda böyle kalsalar harcanır çünkü bilezik mi alsam ilerde lazım olursa oğlum için kullanırım ya da gelinime takarım
bilezik iyi fikir :128: çünkü el altında parça parça olunca harcanır illaki
dimi ama :) bebeklerinizi hala küvette mi yıkıyorsunuz banyoda mı yıkasam küçük mü daha acaba zor oluyor böyle
Küvvette yikiyorum daha ama ördek gibi cupp cup ayaklarini cirpiyor her yer su oluyorr cok seviyor yikanmayi maasallah yaza dogru küvvete geceriz herhalde
Aslihan bilge ve ahmet kivanc cnm
dimi ama :) bebeklerinizi hala küvette mi yıkıyorsunuz banyoda mı yıkasam küçük mü daha acaba zor oluyor böyle
bizde küvette yıkıyoruz 3 kişi zor zaptediyoruz valla ayaklarını çarpmalar fileye yapışmalar banyo süngerine saldırmalar
kızlar haberlerde gördünüz mü anne sütü bankası açılıyormuş sütü fazla olanlar olmayanlara vericekmiş .
amanın da amanın kiler gelmişşgüzelleşmiş de gelmiişş :108: hoş geldin bayanstress
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?