2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar haberlerde gördünüz mü anne sütü bankası açılıyormuş sütü fazla olanlar olmayanlara vericekmiş .

Evet canimduyduum ama nekadar dogru bilemiyorum kaldikii karamindedigi gibi süt kardesi olayi. Var asik olup evlenmek varrr :s gerci kimlikler belli olacakmis ama yinede bilemiyorum:44:

ben bizimkinin altını değiştireyimde gelmeye çalışayım görüşürüz kızlar

Saolasin cnm hepimizinkini bagislasin insallah

Oh mis
Depresyonun bir numarali dusmani kuafor
Sen guzelce bi suslen puslen hafta sonu da ben ordayim insallah
alelacele gittim geldim rahatladım
gel anacım diyetteyim diyip bitürlü diyet yapamayanlara hoş geldin
ağlamak sana yakışmıyorhep gül olurmu
gündüz 3 defa 30dak-1 saat arası

Eki Görüntüle 643481

kaynak ne bilmiyorum ama tv konusunda bu resim çok düşündürücü bence
benimkiler zaten hiç sevmezler bende pek anlamam zaten tv den
Eki Görüntüle 643516
bunu geçen gün otede çektim
annesinin kuzuları
oğlunun tekli resminede kardeşlerede bayıldıııım

bayanstres KIZ ANALARI ALINMASIN AMA BENDE Bİ KIZ EVLADI OLARAK BÜYÜYÜNCEYE KADAR HEP BABACI OLDUM HATTA ANNEMİ BABAMDAN HEP KISKANDIMAMA SONRA DENGELER OTURUYOR
YANİ DEMEM OKİ KIZ- BABA AŞKINA HAZIR OLUNDA SONRA DEPRESYONA GİRMEYİN[/QUOTE]

Sana katilmiyorum,benim 5,5 aylik bir kizim var.ilk cocugum,babasina cok duskun :) ve bu beni cok mutlu ediyor.bende babama cok duskundum,ama babam bana hicbir zaman bekledigim ilgiyi gostermedi ( bu beni cok derinden etkiledi cok .... hâlâ daha babasiyla dolasan bir kiz cocugunu gorsem icim aciyor..Simdi eşim kizimla o kadar ilgili ki,baba kiz ask yasiyorlar resmen <3 ,bu beni son derece mutlu ediyor..sanki babam beni seviyormus gibi mutlu oluyorum,kizim eksiklik cekmeyecegi icin cok huzurluyum.ustelik daraldigim zamanlarda veriyorum babasina ben cafeye oturmaya gidiyorum.deşarj oluyorum :))) tabi erkek evlatta guzeldir ama buyuyunce hep disari cikmak ister evde durmaz..ne bileyim kizim buyuyuncede arkadas olacak bana,birlikte gezip dolasicaz badem sekerimle <3[/QUOTE]

katılmadığın nokta neresi anlayamadım
aksi bir şey söylemedim kızları yerip erkekleri yüceltmedim sadece bir kız evladı olrak çocukken babama daha düşkün olduğumu büyüyünce anne ve baba sevgisinin eşitlendiğini söyledim seniin babanla sıkıntı yaşamış olman seni etkilemiş belli ama lütfen yazılanları ve ne demek istendiğini doğru anlayalım

Son düzenleme:
hoş gelmiş sefa gelmiş gözümüz yollarda kaldı özledik onsuz tadı olmuyor sohbetin.
giti bile
erkek çoçuğu olanlar erkeklere kız çoçuğu olanlar kızlara vericekmiş canım
himm o zaman olabilir..ama ben içirmezdim sanki çocuguma içirir miydim yoksa bilmemki başa gelmeden bilmez insan
Kolay gelsin canimmm artik günden güne altini actikca kipirdak oluyorlarr hele birde yürüsünlerrr kacarlar artik

benim tosbagam da öyle altını açıyorum keyifli,popoyu bi o yana bi bu yana atıyor şarkılar söylüyor iş kapatmaya geldi mi bagırıyor,aglıyor edepsiz

Saol canim hepimizinki insallah

Sütüm az da olsa sanırım ben bankadan süt almazdım kız kıza verse bile ya erkek kardeşi olursa ileride sonuçta aynı annenin sütü..

Bizimkide öylee o bezi kaatip bacaklara pantolonu geince tamamm isde orda sigortalar atiyor

Sana katilmiyorum,benim 5,5 aylik bir kizim var.ilk cocugum,babasina cok duskun :) ve bu beni cok mutlu ediyor.bende babama cok duskundum,ama babam bana hicbir zaman bekledigim ilgiyi gostermedi ( bu beni cok derinden etkiledi cok .... hâlâ daha babasiyla dolasan bir kiz cocugunu gorsem icim aciyor..Simdi eşim kizimla o kadar ilgili ki,baba kiz ask yasiyorlar resmen <3 ,bu beni son derece mutlu ediyor..sanki babam beni seviyormus gibi mutlu oluyorum,kizim eksiklik cekmeyecegi icin cok huzurluyum.ustelik daraldigim zamanlarda veriyorum babasina ben cafeye oturmaya gidiyorum.deşarj oluyorum :))) tabi erkek evlatta guzeldir ama buyuyunce hep disari cikmak ister evde durmaz..ne bileyim kizim buyuyuncede arkadas olacak bana,birlikte gezip dolasicaz badem sekerimle <3[/QUOTE]

aksi bir şey söylemedim kızları yerip erkekleri yüceltmedim sadece bir kız evladı olrak çocukken babama daha düşkün olduğumu büyüyünce anne ve baba sevgisinin eşitlendiğini söyledim seniin babanla sıkıntı yaşamış olman seni etkilemiş belli ama lütfen yazılanları ve ne demek istendiğini doğru anlayalım[/QUOTE]

Canim hosgeldin
Neler yaptin kuaforde fistik olup geldin mi

Kolay gelsin canimmm artik günden güne altini actikca kipirdak oluyorlarr hele birde yürüsünlerrr kacarlar artik

az önce aynen öyle oldubizimkinin altını aç yeterki ondan keyiflisi yok kapatmaya çalışıncada çığlıklar ağlamalar

Saolasin cnm
Evet herkes oyle diyor
Kivanc ismi kivanc tatlitug ile ozdeslesti
Populer oldugundan herhalde

evet canım ama benziyor

dogru bir yerde :128: bir de ben sütü aldım diyelim oglum var diye ama komşuya gittim verdim bebegi kız ee ne olcak şimdi çık çıkabilirsen

canım çok şükür sütüm fazlasıyla yetti de düşünmek zorunda kalmadım o durumda olsaydım alırmıydım bilmiyorum herkesin kendi kararı ama ben benim sütümden başka içmesini istemezdim sanırım tabi birde bu mevzular var.

Bende öyle sanmiyorum cocugumun baskasinin dütünü icmesini isteyecegimi tabiki yinede büyükkonusmim kaldiki mamalar artik cok iyi

Daha önceki cevabimda mamalarin cok güvenilir oldugunu söyledim sonra bu habere rastladim cok celiskili oldu sizinlede paylasim dedim
Bakterili bebek maması alarmı!-HABERTÜRK
Gerci sade belli bir tarihde üretilen mamalarda bulunmus ve pre mamasinda haftaya doktorumuza gidecegiz bir sorim bilgisi varmi bu haberle ilgili alman haberlerindede cikmis

Son düzenleme:
amanın da amanın kiler gelmişş güzelleşmiş de gelmiişş :108: hoş geldin bayanstress

hoş gelmiş sefa gelmiş gözümüz yollarda kaldı özledik onsuz tadı olmuyor sohbetin.

canım arkadaşlarım dip boya fön 1-2 saat sürmedide koşturmam bitmiyor anacım
biran girdim sonra çıkmak zorunda kaldım şimdide siz yoksunuz

aksi bir şey söylemedim kızları yerip erkekleri yüceltmedim sadece bir kız evladı olrak çocukken babama daha düşkün olduğumu büyüyünce anne ve baba sevgisinin eşitlendiğini söyledim seniin babanla sıkıntı yaşamış olman seni etkilemiş belli ama lütfen yazılanları ve ne demek istendiğini doğru anlayalım[/QUOTE]

Canim hosgeldin
Neler yaptin kuaforde fistik olup geldin mi[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…