- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
hadi yaa ama herkes süt kardeş olur sonra aşık olurlarsa birbirlerine ne bilecegiz
kızlar haberlerde gördünüz mü anne sütü bankası açılıyormuş sütü fazla olanlar olmayanlara vericekmiş .
ben bizimkinin altını değiştireyimde gelmeye çalışayım görüşürüz kızlar
Sebostos yavrularin cok tatli rabbim bagislasin Maasallah
Nasilsiniz iyisiniz insaallah hanimlarrr kocam geldi geleli eskisi gibi giremiyorum disarida islerimiz oluyor rabbime eksikligini göstermesin ama yakinda yine sizeee kavuscammyazamasam bile mutlaka okumaya cabaliyorum sizde göründügü kadar keyfler iyi
isimleride kendileri gibi güzel canım kıvanç, kıvanç tatlıtuğyu andırıyor
alelacele gittim geldim rahatladımOh mis
Depresyonun bir numarali dusmani kuafor
Sen guzelce bi suslen puslen hafta sonu da ben ordayim insallah
gel anacım diyetteyim diyip bitürlü diyet yapamayanlara hoş geldingünaydın annişler..az önce annemleri uğurladım ayy çok zor oldu be :-( Allah kavuştursun artık.neyseki eşimin burdaki görevi 1.5 ay sonra bitiyor.sonra kendi evime gidicem kısmetse.ordan annemler daha yakın.sık sık görüşebilirim..neyse sizde ne var ne yok.dün oğluma yoğurt verdim çok sevdi ya.bitince ağladı daha istiyormuşbu arada bişey sorucam ben hamileyken kaşlarım dökülmüştü çok güçsüzleşmişlerdi hala çıkmadı ya ne yapabilirim.zeytin yağı sürüyorum ama daha çabuk çıkartıcak şeyler var mı bilgisi olan?...birde kilo verme çalışmaları var galiba beni de aranıza alsanızaa hala hamilelikten kalma 15 kilo fazlayla dolaşıyorum.
ağlamak sana yakışmıyoragla agla içim şişti ya müge anlıyı izledim,sinemin ceseti bulunmuş annesi aradı kadının haline üzüldüm efeye sarıla sarıla agladım allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın yarabbim,efe olmazsa ben naparım yaa of allahım sana emanet bunları yazarken bile aglıyorum yaa çok zorr çookk...
gündüz 3 defa 30dak-1 saat arasıbu arada dalmışım öyle bodoslama merhabalar kızlar umarım sizlerde bebişlerde iyisinizdir.
ya sizin bebişler gündür kaç kere kaçar saatlik uyku uyuyorlar ve gece uykusu kaç saat sürüyo.ve nasıl uyutuyosunuz benim oğlan sallamadan uyumuyo bi ara koyuyordum uykusu gelince uyuyordu sonra gaz sancıları başlayınca sallayarak uyutmaya başladım şimdde alıştı sallanarak uyuyo sadecegündüzleri dizimde geceleri beşikte sllayarak uyutuyorum.
benim oğlan gündüz 3 kere uyuyo oda yarım saat 1 saat bazen 4-5 saat uyumadan durabiliyo.bazende 2 saat sonra uyumassa basıyo yaygarayı.
benimkiler zaten hiç sevmezler bende pek anlamam zaten tv den
oğlunun tekli resminede kardeşlerede bayıldıııım
giti bilehoş gelmiş sefa gelmiş gözümüz yollarda kaldı özledik onsuz tadı olmuyor sohbetin.
himm o zaman olabilir..ama ben içirmezdim sanki çocuguma içirir miydim yoksa bilmemki başa gelmeden bilmez insanerkek çoçuğu olanlar erkeklere kız çoçuğu olanlar kızlara vericekmiş canım
Kolay gelsin canimmm artik günden güne altini actikca kipirdak oluyorlarr hele birde yürüsünlerrr kacarlar artik
benle eşim 9.ayda yürümüşüz bakalım kısmet artık efe ne zaman yürür
marjinalim sever de ne zaman alıp kullanayım çokk kararsızım ben,doktor önermiyorum dedi ona orda diyecektim gel sen taşı tosunu gün boyu kucagında40 dakika toplam uyuyor artık gerisi hep kucak hep oyun fıtık başlangıcı var zaten ben de
bugün kokoş oldu osüslenir gelir akşamm ohh
adlarıyla yaşasınlar inşş canım..
Sütüm az da olsa sanırım ben bankadan süt almazdım kız kıza verse bile ya erkek kardeşi olursa ileride sonuçta aynı annenin sütü..
Bizimkide öylee o bezi kaatip bacaklara pantolonu geince tamamm isde orda sigortalar atiyorgiti bile
himm o zaman olabilir..ama ben içirmezdim sanki çocuguma içirir miydim yoksa bilmemki başa gelmeden bilmez insan
benim tosbagam da öyle altını açıyorum keyifli,popoyu bi o yana bi bu yana atıyor şarkılar söylüyoriş kapatmaya geldi mi bagırıyor,aglıyor edepsiz
alelacele gittim geldim rahatladım
gel anacım diyetteyim diyip bitürlü diyet yapamayanlara hoş geldin
ağlamak sana yakışmıyorhep gül olurmu
gündüz 3 defa 30dak-1 saat arası
benimkiler zaten hiç sevmezler bende pek anlamam zaten tv den
oğlunun tekli resminede kardeşlerede bayıldıııım
bayanstres KIZ ANALARI ALINMASIN AMA BENDE Bİ KIZ EVLADI OLARAK BÜYÜYÜNCEYE KADAR HEP BABACI OLDUM HATTA ANNEMİ BABAMDAN HEP KISKANDIMAMA SONRA DENGELER OTURUYOR
YANİ DEMEM OKİ KIZ- BABA AŞKINA HAZIR OLUNDA SONRA DEPRESYONA GİRMEYİN
Kolay gelsin canimmm artik günden güne altini actikca kipirdak oluyorlarr hele birde yürüsünlerrr kacarlar artik
Saolasin cnm
Evet herkes oyle diyor
Kivanc ismi kivanc tatlitug ile ozdeslesti
Populer oldugundan herhalde
az önce aynen öyle oldubizimkinin altını aç yeterki ondan keyiflisi yok kapatmaya çalışıncada çığlıklar ağlamalar
evet canım ama benziyor
dogru bir yerde :128: bir de ben sütü aldım diyelim oglum var diye ama komşuya gittim verdim bebegi kız ee ne olcak şimdi çık çıkabilirsen
canım çok şükür sütüm fazlasıyla yetti de düşünmek zorunda kalmadım o durumda olsaydım alırmıydım bilmiyorum herkesin kendi kararı ama ben benim sütümden başka içmesini istemezdim sanırım tabi birde bu mevzular var.
amanın da amanın kiler gelmişşgüzelleşmiş de gelmiişş :108: hoş geldin bayanstress
hoş gelmiş sefa gelmiş gözümüz yollarda kaldı özledik onsuz tadı olmuyor sohbetin.
canım arkadaşlarımSana katilmiyorum,benim 5,5 aylik bir kizim var.ilk cocugum,babasina cok duskun :) ve bu beni cok mutlu ediyor.bende babama cok duskundum,ama babam bana hicbir zaman bekledigim ilgiyi gostermedi( bu beni cok derinden etkiledi cok .... hâlâ daha babasiyla dolasan bir kiz cocugunu gorsem icim aciyor..Simdi eşim kizimla o kadar ilgili ki,baba kiz ask yasiyorlar resmen <3 ,bu beni son derece mutlu ediyor..sanki babam beni seviyormus gibi mutlu oluyorum,kizim eksiklik cekmeyecegi icin cok huzurluyum.ustelik daraldigim zamanlarda veriyorum babasina ben cafeye oturmaya gidiyorum.deşarj oluyorum :))) tabi erkek evlatta guzeldir ama buyuyunce hep disari cikmak ister evde durmaz..ne bileyim kizim buyuyuncede arkadas olacak bana,birlikte gezip dolasicaz badem sekerimle <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?