2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Huhu ben geldim bayan stresscim kuaföre gitmissin saatler olsuun bana söyleseydin ben yapardim sacini:108:

sbostos bugün burası pek sessiz bizim gevezeler yok
misal mi cem yılmaz nuray sayarı arkalarından konuşmadan rahat etmiycektim oh rahatladım
bütün gün burdaydık da sen yoktun bacım
6.aydan sonra herkes kesecek mi gece beslenmelerini ben kararsız kaldım ya gerçekten açsa :44:
Cnm benim butun gun yollarini gozledi iksi de
Gelirler Simdi
sen kuaförlerde gez biz de seni bekledik ammaa sen yoktun canım
yatırmadan az muhallebi verip açlık mı huzursuzlukmu ayırt edebilirsin belki:26:

bende onları gözledim ama yoklar işte
biz hem gözledik hem de özledik
Beni begenmiyomusun : (

Huhu ben geldim bayan stresscim kuaföre gitmissin saatler olsuun bana söyleseydin ben yapardim sacini:108:
benimkine bir el at canım yaa çok özledim bakımı,süsü püsü
Herkese kocaman günaydınnnn :) bugunde biz açtık topiği ama kimse yok :)

günaydın canımm günaydınn

Gunaydn karamcim
Ben strese kustum

günaydın hanımlar
gece beslenmesi konusu olmasa iyi ama benim oğlum öyle bi aç uyanıyo ki nerdeyse göğsümü yiyecek :26:
mama sandalyesi aldık daha doğrusu kocam ben görmeden almış
babyway diye bişey fena değil de sanki cok gerekli değil mi ne :26: ev de kalabalık yaptı yakında yürüteçde gelirse

gnydın master..

ben mama sandalyesi ni bilmemm ama yürüteç almaıyacam kendi kendine yürümeyi öğrensin çocuğum.. dengede durması için ilerde tahtadan yapılan 3 tekerli arabamıdır adı nedir bilmiyorum yeğenler hep onla yürüdüler ondan alacam,,

benim kız bu gece bombaydı 3 30 da uyandı emdi 4 de uyudu 5 de uyandı emdi uyudu 6 da mızmızlandı salladım 7 de salladım 8 30 da uyandı off offf

minnacık kızıma uyu emme açıkma diyemem ama sütüm yoktu sanırım doymadı tam doyduğunda da 6 7 saat uyur
2 kez 8 saat uyumuştu
dün canım çok sıkılmıştı olmaması normal bugün de öyle yüzümden düşen bin parça

paylaşımın için sağol zaten bende zararlarını bildiğimden korkuyorum izlememesi için elimden geleni yapıcam.

acaba diş sancısı mı çekiyolar :26:
sürekli salya akıtıyo bizimki
sık emince haliyle süt birikmiyo sıkma canını

aynen benimkide öyle canım öyle bir emiyor ki kopartıcak gibi

bu emzik başıma bela olucak demiştim oldu dün akşam bizimki emziği ters çevirip ağzına sokmuş emzik nerdeyse boğluyordu o yüzden foruma pek giremedim çok korktum çok.:18::18::18:

bu emzik başıma bela olucak demiştim oldu dün akşam bizimki emziği ters çevirip ağzına sokmuş emzik nerdeyse boğluyordu o yüzden foruma pek giremedim çok korktum çok.:18::18::18:

geçmiş olsun cnım meyve fileleri var içine meyve koyuyorsun boğazına kaçma riskide yok hem oyalanıyor hem dişlerinin kaşıntısı içinde iyi hem de meyvenin suyundan emmiş oluyor ben aldım memnunum resim paylaşmayı becebilsem koyardım resmini

sağol canım bizde meyve filesinden var zaten yalancı emzik yüzünden oldu bu olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…