- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
bu emzik başıma bela olucak demiştim oldu dün akşam bizimki emziği ters çevirip ağzına sokmuş emzik nerdeyse boğluyordu o yüzden foruma pek giremedim çok korktum çok.:18::18::18:
Gecmis olsun cnm ya dikkat et aman diyim
küsmee kızz stresse küsülür mü hiççGunaydn karamcim
Ben strese kustum
evet işte acıkıyorlar bence biz bile gece arada acıkmıyor muyuzgünaydın hanımlar
gece beslenmesi konusu olmasa iyi ama benim oğlum öyle bi aç uyanıyo ki nerdeyse göğsümü yiyecek:26:
mama sandalyesi aldık daha doğrusu kocam ben görmeden almış
babyway diye bişey fena değil de sanki cok gerekli değil mi ne :26: ev de kalabalık yaptı yakında yürüteçde gelirse
bizimkinde bütün diş belirtileri var ama diş yokacaba diş sancısı mı çekiyolar :26:
sürekli salya akıtıyo bizimki
sık emince haliyle süt birikmiyo sıkma canını
ayy tatlım allah korumuş zeytin gözlümü dikkat et canım,pul bibere batır ver istemesinbu emzik başıma bela olucak demiştim oldu dün akşam bizimki emziği ters çevirip ağzına sokmuş emzik nerdeyse boğluyordu o yüzden foruma pek giremedim çok korktum çok.:18::18::18:
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz) Sizin için önemli olan; bir işin istenilen şartlarda çıkarılmasıdır. Bu nedenle beraber iş yaptığınız insanlara karşı hareketlerinizde, kendinizden bir şeyler verme pahasına itinalı davranıyorsunuz. Bugün derin duygusallığınızdan çok, anaçlık hisleriniz baskın. Partnerinize karşı fazla duyarlı davranıyorsunuz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos) Yapılması gereken görevler konusunda, kendinizden emin bir şekilde duygularınızı ortaya koyuyorsunuz.. Kendisini sizin kadar iyi ifade edene az rastlanır. Görsel işlerle uğraşmayı çok sevdiğinizi için, yeteneğinizi istediğiniz gibi sergileyebileceğinizi bir gün. Aşkta gerçekten iyi niyetlisiniz. Anlaşılmaya ihtiyacınız var.
Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart) Ay'ın bulunduğu konum sizi herkesten farklı kılıyor. Reddedilme duygusuna tahammülünüz yok. Karşınızdaki kişi, sizin değerini bilmek zorunda. Yoksa hemen karamsarlığa kapılıyorsunuz. Bugünlerde iyi bir terapiste ihtiyacınız var. Uzun süredir biriktirdiğiniz duygular sizi rahatsız ediyor.. Eski arkadaşlarınızı aramalısınız.
çakma nuray sayarı olarak lakabımın hakkını veriyorum ve buyrun günlük burç yorumlarımız
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık) İş yaşantınızda herkesten daha fazla performans sergiliyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin tepkisine aldırmamalısınız. Bugün, aşkta hiç kolay biri değilsiniz. Sevimli ve çekici yapınız sayesinde, bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici bir tavır sergiliyorsunuz. Parterinizle aranızda olabilecek tartışmalardan uzak kalmalısınız.
sebostos buda senin için canım günlük burç yorumun
küsmee kızz stresse küsülür mü hiçço bize laf atcak diye öylesine yazmıştır :132:
evet işte acıkıyorlar bence biz bile gece arada acıkmıyor muyuzhoş ben hiç doymuyorum o ayrı
bizimkinde bütün diş belirtileri var ama diş yok
ayy tatlım allah korumuş zeytin gözlümü dikkat et canım,pul bibere batır ver istemesinşaka bir yana sevmedigi bir tada batırsan versen bir kaç kez belki istemez :..
teşekkürler canım demekki neymişş terapiste gitmeliyimm olacagı buydu
sağol canım ne yapıcam bilmiyorum bu emzik sevdasından vazgeçmiyor ama gitgide tehilkeli olmaya başladı.
en beğendiğim arkadaşlarımdan birisinBeni begenmiyomusun : (
daha önce deseydin ya kuaförmüydünHuhu ben geldim bayan stresscim kuaföre gitmissin saatler olsuun bana söyleseydin ben yapardim sacini:108:
kız ne gezmesi 1 saat zorla kalabildim koştur koştur eve geldim bizim neyimize keyif almakbütün gün burdaydık da sen yoktun bacım
6.aydan sonra herkes kesecek mi gece beslenmelerini ben kararsız kaldım ya gerçekten açsa :44:
sen kuaförlerde gezbiz de seni bekledik ammaa sen yoktun canım
biz hem gözledik hem de özledik
benimkine bir el at canım yaa çok özledim bakımı,süsü püsü
günaydın canımm günaydınn
bende onları gözledim ama yoklar işte
bu emzik başıma bela olucak demiştim oldu dün akşam bizimki emziği ters çevirip ağzına sokmuş emzik nerdeyse boğluyordu o yüzden foruma pek giremedim çok korktum çok.:18::18::18:
senin anaçlığın üstünde doğruYengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz) Sizin için önemli olan; bir işin istenilen şartlarda çıkarılmasıdır. Bu nedenle beraber iş yaptığınız insanlara karşı hareketlerinizde, kendinizden bir şeyler verme pahasına itinalı davranıyorsunuz. Bugün derin duygusallığınızdan çok, anaçlık hisleriniz baskın. Partnerinize karşı fazla duyarlı davranıyorsunuz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos) Yapılması gereken görevler konusunda, kendinizden emin bir şekilde duygularınızı ortaya koyuyorsunuz.. Kendisini sizin kadar iyi ifade edene az rastlanır. Görsel işlerle uğraşmayı çok sevdiğinizi için, yeteneğinizi istediğiniz gibi sergileyebileceğinizi bir gün. Aşkta gerçekten iyi niyetlisiniz. Anlaşılmaya ihtiyacınız var.
Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart) Ay'ın bulunduğu konum sizi herkesten farklı kılıyor. Reddedilme duygusuna tahammülünüz yok. Karşınızdaki kişi, sizin değerini bilmek zorunda. Yoksa hemen karamsarlığa kapılıyorsunuz. Bugünlerde iyi bir terapiste ihtiyacınız var. Uzun süredir biriktirdiğiniz duygular sizi rahatsız ediyor.. Eski arkadaşlarınızı aramalısınız.
çakma nuray sayarı olarak lakabımın hakkını veriyorum ve buyrun günlük burç yorumlarımız
kız yüreme indirdin yalancıktanda küsmeBen de yalanciktan kustum zaten cnm
Bizim oglan da her turlu dis belirtisi var bi de tukuruyo surekli
anacım bu uykusuzluğa saç baş ne yapsı 5 ten beri ayaktayım saçın her teli havadastreess napıyon cannımmm nasıl oldu saç baş
Cnm simdi vazgecirdin vazgecirdin sonradan daha zor oluyo bizim kizin iki elinde birden olurdu tam bir bagimlilikti bi de mikrop kapiyo ondan
ya anacım pes diyorum ya sabahtan beri uyumuyor yeni yatırmıştım kalkmış ben kaçıyorum ya of
daha önce deseydin ya kuaförmüydün
kız ne gezmesi 1 saat zorla kalabildim koştur koştur eve geldim bizim neyimize keyif almak
ilk başta benimkini alıştırmaya çalışıyorduk almıyordu midesini bulandırıyordu 4.aya kadar alsın diye ugraştım ama almadı üzülmiştümzaten mikrop kapmasın diye yıkamaktan gına geldi.
ya anacım pes diyorum ya sabahtan beri uyumuyor yeni yatırmıştım kalkmış ben kaçıyorum ya of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?