2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz) Sizin için önemli olan; bir işin istenilen şartlarda çıkarılmasıdır. Bu nedenle beraber iş yaptığınız insanlara karşı hareketlerinizde, kendinizden bir şeyler verme pahasına itinalı davranıyorsunuz. Bugün derin duygusallığınızdan çok, anaçlık hisleriniz baskın. Partnerinize karşı fazla duyarlı davranıyorsunuz.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos) Yapılması gereken görevler konusunda, kendinizden emin bir şekilde duygularınızı ortaya koyuyorsunuz.. Kendisini sizin kadar iyi ifade edene az rastlanır. Görsel işlerle uğraşmayı çok sevdiğinizi için, yeteneğinizi istediğiniz gibi sergileyebileceğinizi bir gün. Aşkta gerçekten iyi niyetlisiniz. Anlaşılmaya ihtiyacınız var.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart) Ay'ın bulunduğu konum sizi herkesten farklı kılıyor. Reddedilme duygusuna tahammülünüz yok. Karşınızdaki kişi, sizin değerini bilmek zorunda. Yoksa hemen karamsarlığa kapılıyorsunuz. Bugünlerde iyi bir terapiste ihtiyacınız var. Uzun süredir biriktirdiğiniz duygular sizi rahatsız ediyor.. Eski arkadaşlarınızı aramalısınız.

çakma nuray sayarı olarak lakabımın hakkını veriyorum ve buyrun günlük burç yorumlarımız

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık) İş yaşantınızda herkesten daha fazla performans sergiliyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin tepkisine aldırmamalısınız. Bugün, aşkta hiç kolay biri değilsiniz. Sevimli ve çekici yapınız sayesinde, bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici bir tavır sergiliyorsunuz. Parterinizle aranızda olabilecek tartışmalardan uzak kalmalısınız.

sebostos buda senin için canım günlük burç yorumun

Gunaydn karamcim
Ben strese kustum
küsmee kızz stresse küsülür mü hiçç o bize laf atcak diye öylesine yazmıştır :132:
evet işte acıkıyorlar bence biz bile gece arada acıkmıyor muyuz hoş ben hiç doymuyorum o ayrı
acaba diş sancısı mı çekiyolar :26:
sürekli salya akıtıyo bizimki
sık emince haliyle süt birikmiyo sıkma canını
bizimkinde bütün diş belirtileri var ama diş yok
bu emzik başıma bela olucak demiştim oldu dün akşam bizimki emziği ters çevirip ağzına sokmuş emzik nerdeyse boğluyordu o yüzden foruma pek giremedim çok korktum çok.:18::18::18:
ayy tatlım allah korumuş zeytin gözlümü dikkat et canım,pul bibere batır ver istemesin şaka bir yana sevmedigi bir tada batırsan versen bir kaç kez belki istemez :..

teşekkürler canım demekki neymişş terapiste gitmeliyimm olacagı buydu

Saolasin cnm benim

Ben de yalanciktan kustum zaten cnm
Bizim oglan da her turlu dis belirtisi var bi de tukuruyo surekli

Huhu ben geldim bayan stresscim kuaföre gitmissin saatler olsuun bana söyleseydin ben yapardim sacini:108:
daha önce deseydin ya kuaförmüydün

kız ne gezmesi 1 saat zorla kalabildim koştur koştur eve geldim bizim neyimize keyif almak

bende onları gözledim ama yoklar işte

[/QUOTE]
bendende sana gelsin

bu emzik başıma bela olucak demiştim oldu dün akşam bizimki emziği ters çevirip ağzına sokmuş emzik nerdeyse boğluyordu o yüzden foruma pek giremedim çok korktum çok.:18::18::18:
çok üzüldüm vede çaşırdım mert paşama dikkat et annesi nasıl becerdi onu öyle

senin anaçlığın üstünde doğru
ben yanlış anlaşılıyorum doğru
karamın terapiste ihtiyacı var doğru

Ben de yalanciktan kustum zaten cnm
Bizim oglan da her turlu dis belirtisi var bi de tukuruyo surekli
kız yüreme indirdin yalancıktanda küsme

streess napıyon cannımmm nasıl oldu saç baş
anacım bu uykusuzluğa saç baş ne yapsı 5 ten beri ayaktayım saçın her teli havada

bayanstres ve karam,

sağolun teyzoşları nasıl becerdi bende anlamadım yanımda yatıyordu bir yandanda emzik emiyordu battaniyeyi tepesinden aşırı çekmiş birden bir ses geldi ah uh gözleri aynen böyleydi ben şoka girdim hemen aldım emziği ağlamaya başladı zor susturduk sizde afacanlara dikkat edin ne yapacakları belli olmuyor iyiki yanındaydım hemen farkettim.

Son düzenleme:
daha önce deseydin ya kuaförmüydün
kız ne gezmesi 1 saat zorla kalabildim koştur koştur eve geldim bizim neyimize keyif almak
bendende sana gelsin
çok üzüldüm vede çaşırdım mert paşama dikkat et annesi nasıl becerdi onu öyle
senin anaçlığın üstünde doğru
ben yanlış anlaşılıyorum doğru
karamın terapiste ihtiyacı var doğru
kız yüreme indirdin yalancıktanda küsme
anacım bu uykusuzluğa saç baş ne yapsı 5 ten beri ayaktayım saçın her teli havada[/QUOTE]

ne güzel işte havalı saç moda mı bu yıl he kızz dün bir aglamışım sorma 1 ay beni atar yalancıktan küsme şaka yapmış şaka yapmış :122::122::122: zahmet rahat vemedi mi sana size

zaten mikrop kapmasın diye yıkamaktan gına geldi.
ilk başta benimkini alıştırmaya çalışıyorduk almıyordu midesini bulandırıyordu 4.aya kadar alsın diye ugraştım ama almadı üzülmiştüm ama sizi okuyunca iyiki almamış diyorum aferin kuzumaa
ya anacım pes diyorum ya sabahtan beri uyumuyor yeni yatırmıştım kalkmış ben kaçıyorum ya of

buaralar bütün bebeikler böyle galiba ya zırt pırt uyanıyorlar bizimki dün 20 dakaika uyudu gündüz o da sallanarak şuanda yarım saat oldu uyuyor rekora dogru gidiyor bakalım ne zaman uyanacak kucaga çıkacak

marjinal gıı yemekte ne var bugün benim k.valide geleydi yaa çookk zorlanıyorum böyle dün kahvaltı tarzı yaptık,bugün de dışardan gibi pratik ne var söyle de yapam gııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…