- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
ilk başta benimkini alıştırmaya çalışıyorduk almıyordu midesini bulandırıyordu 4.aya kadar alsın diye ugraştım ama almadı üzülmiştümama sizi okuyunca iyiki almamış diyorum aferin kuzumaa
buaralar bütün bebeikler böyle galiba ya zırt pırt uyanıyorlar bizimki dün 20 dakaika uyudu gündüz o da sallanarak şuanda yarım saat oldu uyuyor rekora dogru gidiyor bakalımne zaman uyanacak kucaga çıkacak
en beğendiğim arkadaşlarımdan birisin
daha önce deseydin ya kuaförmüydün
kız ne gezmesi 1 saat zorla kalabildim koştur koştur eve geldim bizim neyimize keyif almak
offf kocam geç gelecekmiş
keşke bi komşum olsaydı konuşup çay içebileceğim kimsem yok burda yaa
galıba benim kırmızılar geliyo yine hormonlarım tavan yaptı cook sıkılıyorum
Biz variz ya burda bacim sikilma sen
dimi ama :) bebeklerinizi hala küvette mi yıkıyorsunuz banyoda mı yıkasam küçük mü daha acaba zor oluyor böyle
bu emzik başıma bela olucak demiştim oldu dün akşam bizimki emziği ters çevirip ağzına sokmuş emzik nerdeyse boğluyordu o yüzden foruma pek giremedim çok korktum çok.:18::18::18:
Canlar nasılsınız?Yağızımı uyuttum geldim bakayım bi ne var ne yok.yemeğimde hazır..ayıptır sölemesi pırası yaptım.süt arttırıyormuş hem de kolay pişiyor.hava yağmurlu çok kapalı.şöyle yaz gelsede bebişlerimizle açılıp saçılsak dimi yaa
kızlar öncelikle merhaba....
birşey sormak istiyorumoğlum şu anda 5.5aylık
2 aylık iken sünnet oldu
şu anda pipisinin başı bezli iken yada ayaklarını havaya kaldırdığında içine giriyor
sıyırdığım zaman dışarı çıkıyor başı...
bu normal mi yoksa derisini kısa mı kesti sünnet oluken biraz daha mı sıyırması gerekiyordu acaba
lütfen cevap yazın...
marjinal gıı yemekte ne var bugün benim k.valide geleydi yaa çookk zorlanıyorum böyle dün kahvaltı tarzı yaptık,bugün de dışardan gibi pratik ne var söyle de yapam gııı
doktora gitmeye KORKUYORUUUUMMMMMMMMMMMMM
ya bide bu yaz tatil olayını napmayı düşünüyosunuz eşimde bende tatile çıkmayı çok istiyoruz ama bebekle nasıl olur diyede tırsmıyo değiliz kimseye bırakak istemiyorum.siz ne düşünüyosunuz bu konuda çok sıkıntılı olurmu acaba bebekle tatil.ayrıca onuda sahilde suda çıpır çıpır ederken görmek istiyorum.
izmir köfte ayıptır söylemesi güzel yaparım ama zahmetli oluyor mertle canım istanbulda olsaydın bir tabakta sana yollardım efeyle uğraşma diye ama çok uzaksın şekerim pratik olarak fırana tavukla patates at yarınki menümde bu yada makarna üstünede kıymalı sos filan.
ya bide bu yaz tatil olayını napmayı düşünüyosunuz eşimde bende tatile çıkmayı çok istiyoruz ama bebekle nasıl olur diyede tırsmıyo değiliz kimseye bırakak istemiyorum.siz ne düşünüyosunuz bu konuda çok sıkıntılı olurmu acaba bebekle tatil.ayrıca onuda sahilde suda çıpır çıpır ederken görmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?