2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herşeyde bir hayır vardır diye boşa demememişler canım bizimki huysuzlağa başladı yine görüşmek üzere.

offf kocam geç gelecekmiş
keşke bi komşum olsaydı konuşup çay içebileceğim kimsem yok burda yaa
galıba benim kırmızılar geliyo yine hormonlarım tavan yaptı cook sıkılıyorum

daha önce deseydin ya kuaförmüydün

kız ne gezmesi 1 saat zorla kalabildim koştur koştur eve geldim bizim neyimize keyif almak

bendende sana gelsin

çok üzüldüm vede çaşırdım mert paşama dikkat et annesi nasıl becerdi onu öyle

senin anaçlığın üstünde doğru
ben yanlış anlaşılıyorum doğru
karamın terapiste ihtiyacı var doğru

kız yüreme indirdin yalancıktanda küsme

anacım bu uykusuzluğa saç baş ne yapsı 5 ten beri ayaktayım saçın her teli havada[/QUOTE]
Canimsin ne kuserim ne de kiyarim sana

dimi ama :) bebeklerinizi hala küvette mi yıkıyorsunuz banyoda mı yıkasam küçük mü daha acaba zor oluyor böyle

canım ben hala kendi küvetinde filesiz yıkıyorum fileyle yıkanmıyor tutuyor çekiyor kaldırıyor kendini.bu şekildede heryeri su yapıyo ama halıyo poşet tarzı bişeyler seriyorum.

bu emzik başıma bela olucak demiştim oldu dün akşam bizimki emziği ters çevirip ağzına sokmuş emzik nerdeyse boğluyordu o yüzden foruma pek giremedim çok korktum çok.:18::18::18:

canım geçmiş olsun iyiki yanında sen varmışsın allah korumuş.dikkatli olmak lazım canım sen söyleyice korktum bende.bizimkide uyumak istemediği zaman ben uyutmaya çalışınca emziği ağzına verince kocaman açıp hepsini sokmaya çalışıyo ağzına.uyanmassa eğer istersen bundan sonra daldıktan sonra al emziği yanından ben öyle yapıyorum tabi bırakırsa bazen gazlı falan olduğunda rahatlamak için sabaha kadar emiyo.

Canlar nasılsınız?Yağızımı uyuttum geldim bakayım bi ne var ne yok.yemeğimde hazır..ayıptır sölemesi pırası yaptım.süt arttırıyormuş hem de kolay pişiyor.hava yağmurlu çok kapalı.şöyle yaz gelsede bebişlerimizle açılıp saçılsak dimi yaa

merhaba kızlar umarım herkez iyidir.çok zor bi gece geçirdim hiç uyku uyuyamadım sabaha kadar sallanmak istedi benimki sürekli kımıl kımıl mıkırdanıp durdu.gece kalkıp emmek istedi bende verdim tabi normalde uyandığında vermeden geri uyuturdum oda uyurdu bu sefer uyumadı aç dedim heralde verdim.bazen can sıkıntısına bile emiyolar anlayamıyorum gece emzirmeye alışsında istemiyorum.aç olmadığı halde emerse daha çok rahatsız oluyo çünkü tekrar gazı oluyo altını kirletiyo falan filan.offf ne zaman tam anlamıyla düzelecek bu bebelerin uykusu.

enim oğlan iyice artık her yöne dönüyo yüzüstüyken sırtüstü dönüyo hemen bi ara emekleme girişimi vardı popoyu kaldıra kaldıra ileri ileri sürünüyodu şimdi yüzüstü koyunca hemen sırtüstü atıyo kendini.örümceğindede her yöe döner oldu istediği heryere gidebiliyo.bi süre desteksizde oturabiliyo ben destek kysada desteksiz oturmaya çalışıyo.maşallah çok çabuk büyüyorlar ya. ben örümceğe karşı değilim ben kullanmışım bebekken ve 9-10 aylıkken yürümeye başlamışım.ama tabi sürekli kullanmıyorum günde 1 saati bulmuyordur bazen yarım saat koyuyorum toplamda.oda biz yemek yerden falan.zaten oturup oyun oynayabiliyo artık koyuyorumm kanepeye desteklerinide koyuyorum öyle oyuncaklarıyla oynuyo bende yemek falan yapıyorum.bazne durmuyo örümceğine koyup mutfağa yanıma alıyorum beraber yemek yapıyoruz oğlumla.

afiyet olsun süt olsun inşallah canım.evettt ya hiç yaz gelsin diye bu kadar beklemedim.yaz gelsede bebeleri alıp alıp çıksak sıkıldım artık

kızlar öncelikle merhaba....
birşey sormak istiyorumoğlum şu anda 5.5aylık
2 aylık iken sünnet oldu
şu anda pipisinin başı bezli iken yada ayaklarını havaya kaldırdığında içine giriyor
sıyırdığım zaman dışarı çıkıyor başı...
bu normal mi yoksa derisini kısa mı kesti sünnet oluken biraz daha mı sıyırması gerekiyordu acaba
lütfen cevap yazın...

ya bide bu yaz tatil olayını napmayı düşünüyosunuz eşimde bende tatile çıkmayı çok istiyoruz ama bebekle nasıl olur diyede tırsmıyo değiliz kimseye bırakak istemiyorum.siz ne düşünüyosunuz bu konuda çok sıkıntılı olurmu acaba bebekle tatil.ayrıca onuda sahilde suda çıpır çıpır ederken görmek istiyorum.

canım bu konuda hiç fikrim yok daha sünnet olayına girmedik normaldir belki doktoras sordunmu

marjinal gıı yemekte ne var bugün benim k.valide geleydi yaa çookk zorlanıyorum böyle dün kahvaltı tarzı yaptık,bugün de dışardan gibi pratik ne var söyle de yapam gııı

izmir köfte ayıptır söylemesi güzel yaparım ama zahmetli oluyor mertle canım istanbulda olsaydın bir tabakta sana yollardım efeyle uğraşma diye ama çok uzaksın şekerim pratik olarak fırana tavukla patates at yarınki menümde bu yada makarna üstünede kıymalı sos filan.

ilk oğlum 10 aylıktı tatile gittiğimiz zaman
çok eğlenceli idi.onunla suda kumda oyalanması
sadece emeklediği için yerinde durmuyordu sürekli emekliyordu....
ama bidaha gitmek isterim

afiyet olsun canım baya zahmetlidirizmir köfte maşallah iyi yapıyosun bebişle.bende yaparım arada güzel oluyo gerçekten yanında pilavla ohh miss

bizde düşünüyoruz canım kısmet bakalım ben çok iyi yüzerim 5 yaşından beri mertte öğrensin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…