2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ooo iyi insan lafın üstüne gelir demişler hoşgeldin karamcım

pek de uzakmışsın bacım
orda benim kankam var
ayrıca yıllar önce gitmiştim diyarbakıra
ben de pazartesi başlıyorum işe yaa ağır depresyondayım
doğum günün kutu olsun canım arkadaşım
ama canını sıkma canın sağolsun hem gün daha bitmedi

slm
ya bizim de bu kaka sorunu bitmedi gitti nerdeyse 1 hafta olacak yapmadı hala
demir vit.nini kestim halbuki
ben çok uzadığında gliserin fitili veriyorum ama içeri koymadan yani nasıl anlatsam popoyu uyarıyorum ıkınıp biraz yapıyor rahatlıyor

oo kalabalılaştık hoşgeldin seboştoş doğumgünü çoçuğu ortalarda gözükmüyor pek
depresyona girdi heralde yazık kız kıyamam

bizde demir vitaminine tekrar başladık maalesef 6.ayı doldurunca başlayın demişti.
bizim kontrolde pazartesi dr belki kan alır ama kıyamam ya bide aşıları var bakalım ne olacak:18:

ne iş yapıyosun anacım

istanbullll yok mu :44:
istanbul bostancı buyrun efem

kolayca atlatırsınız umarım canım birden 3 tane iğne yiyorlar kuzucuklar büyük insana bile zor onlar ne yapsın

mrb hanimlar ve tatlimi tatli bebislerrr asii olan bebislere cok gecmis olsun simdiden bizimkide 11 gün sonra bakalim nasil olacak
KARAMcigim dogum günün kutlu olsun nice senelere saglik ile sihaat ile bebisinle kocanla insaallah. daha sonra esinle tekrar cikarsiniz biraz üzücü ama Sikma canini.

Bu arada bizdeeee yorgunuzzz kizim gece 3 e dogru yatti disimizden perisaniz bi baktim sanki bir kiyida bir sertlik var gibi cok baktirmiyor öyle parmagimi cigniyor cani kimilir nekadar yaniyor yavrumm simdide uyuyorrr bende is görecegime sizie uradim dayanamadiiim

sizlerdee ne var ne yok hanimlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…