2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sen uzakmışsın bacım ya
biz avrupa yakasında çalışıyoruz karı koca ama anadolu yakasında oturmayı seviyoruz karşısı çok dağınık içiçe her sene taşınmayı planlayıp bitürlü taşınamıyoruz içimize sinmiyor

aynı durumlar işte hepimiz aynı süreçten geçiyoruz
benimde yemeğim yok çamaşır sericem mutfağı toplıycam ama bacılarımla laflıyoz işte

kız laflamaktan iş yapamıyoruz amma gevezeyiz aaa.

bizde üsküdarda oturduk ilk evlendiğim zmn
eşimin iş yeri bu tarafta cok uzak oluyo tabi trafik falan taşındık

yok cnm
yeşil cami var onun yanındaki gaziler e gittim
ne güzel aynı yerde kalmışsın

evet şekerim anamdan ayrılamadım evlenirken çok küçük olduğum için beni uzaklara vermedi. biliyorum o okulu yeşil camiide bize yakın bende atışalanı lisesine gittim.meşhur dörtyoluda biliyorsundur

yok canım sanmam çünkü hazırlık yapacaktım kuaför falan bizimki de biberon almıyor üç beş tane alacaz artık bakalım umarım alır birini araştırmaktayım ne ögretmenisin canım sen ben türkçe ögrt. kim bakacak kuşuna?
Eki Görüntüle 644985

ben olsam bende çok üzülürdüm canım sizde yarın yada haftasonu kutlarsınız artık.

kaç yaşına girdin kız şaka şaka bayanlara yaşı sorulmaz
aman yaş baş mı kaldı canım ya 29 oldum bu da 29 numaralı smile gününde kutlamak başka ama ya eşim de dedi ikigün kutlarız sıkma diye ama
az kalmış işe başlamana kayınvaliden mi bakıcak?
bizimde bebek arabasının markası pierre cardin çok rahat ama ağır bayağı.
yok kız bana agır gelmiyor hoş 78 kilo olunca
oovv süper enfes bir tat annem gelince getirir muhakkak foto atarım zayıflarsın baka baka
zaman nasıl geçiyo farketmiyorum hem yiyip hem yazıyorum
birtek yemeği unutmuyorum anacım
benim de aklım fikrim yemekte
nice mutlu sağlıklı güzel günler olsun evladınla eşinle sevdiklerinle hep mutlu ol
olaya iyi tarafından bak efeyle yeni yaşını kutluycan eminim eşin yarın bunu telafi edicektir
saol şekerim inş nice mutlu yıllar geçiririz
sana bi yazı yazmıştım ama okuyamadın heralde cevap gelmemişti
dr ne dedi ne vermen ve nasıl vermen gerekiyormuş onları merak ediyorum
ben de ben de
bu arada karamada çok üzüldüm hayal kırıklığı sıkıcı bi duygu heleki şu zor zamanlarda insan değişik birşeyler yapmak istiyor
çok dertliyimm çookk

biz hiç özel gün kutlamadığımız için benimde beklentim yok o yüzden bu konularda hayal kırıklığına girmiyorum ama tabi başka şeylrerde oluyor
ne gibi şeylerde gııı
slm
ya bizim de bu kaka sorunu bitmedi gitti nerdeyse 1 hafta olacak yapmadı hala
demir vit.nini kestim halbuki
demir bizimkini ishal yaptı anacım
oo kalabalılaştık hoşgeldin seboştoş doğumgünü çoçuğu ortalarda gözükmüyor pek
dipte sonda depresyonda
ooo iyi insan lafın üstüne gelir demişler hoşgeldin karamcım
hoş bulduk cicim

sen çalışmıyor muydun otel motel diyodun ala ala :44: 6 saat canım çok da uzak sayılmaz

Son düzenleme:
bişi olmaz inş atlatırsınız hemencecikk
saol canım yakın o zaman inciler haa inciye bak
vala ben ne demir veriyorum ne vitamin tam allahlığız
niye kızz kullanmıyorsunuz..:44:

sen ne iş yapıyon kıısss

ya bi durun ya yetişemiyorum zaten moralim bozuk bugün sizle kutlayacam ben de d.günü mü nasıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…