esenlerde canım otogar çok yakın.
biz avrupa yakasında çalışıyoruz karı koca ama anadolu yakasında oturmayı seviyoruz karşısı çok dağınık içiçe her sene taşınmayı planlayıp bitürlü taşınamıyoruz içimize sinmiyorsen uzakmışsın bacım ya
aynı durumlar işte hepimiz aynı süreçten geçiyoruzmrb hanimlar ve tatlimi tatli bebislerrr asii olan bebislere cok gecmis olsun simdiden bizimkide 11 gün sonra bakalim nasil olacak
KARAMcigim dogum günün kutlu olsun nice senelere saglik ile sihaat ile bebisinle kocanla insaallah. daha sonra esinle tekrar cikarsiniz biraz üzücü ama Sikma canini.
Bu arada bizdeeee yorgunuzzzkizim gece 3 e dogru yatti disimizden perisaniz bi baktim sanki bir kiyida bir sertlik var gibi cok baktirmiyor öyle parmagimi cigniyor cani kimilir nekadar yaniyor yavrumm simdide uyuyorrr bende is görecegime sizie uradim dayanamadiiim
sizlerdee ne var ne yok hanimlarrr
aaa oda bize çok yakın dr ilhami faydagöre mi gittin yoksa kız biz 10 seneyi geçiktir burda oturuyoruz.
biz avrupa yakasında çalışıyoruz karı koca ama anadolu yakasında oturmayı seviyoruz karşısı çok dağınık içiçe her sene taşınmayı planlayıp bitürlü taşınamıyoruz içimize sinmiyor
aynı durumlar işte hepimiz aynı süreçten geçiyoruz
benimde yemeğim yok çamaşır sericem mutfağı toplıycam ama bacılarımla laflıyoz işte
biz avrupa yakasında çalışıyoruz karı koca ama anadolu yakasında oturmayı seviyoruz karşısı çok dağınık içiçe her sene taşınmayı planlayıp bitürlü taşınamıyoruz içimize sinmiyor
benimde yemeğim yok çamaşır sericem mutfağı toplıycam ama bacılarımla laflıyoz işte
ilk defa hakim bir arkadaşım olduhakimim ben cnm
bende aynı durumdayımvala ben ne demir veriyorum ne vitamin tam allahlığız
kız laflamaktan iş yapamıyoruz amma gevezeyiz aaa.
yok cnm
yeşil cami var onun yanındaki gaziler e gittim
ne güzel aynı yerde kalmışsın
yok canım sanmamÇok üzüldüm canım yatam da gününü bulmuşlar yani,hamilelik,lohusalık derken özel günlere hasret kaldık zaten,ne güzel kutlayacakmışsınız,terslik olmuş ama aklıma bişey daha gelmiyo değil,belki eşin sana farklı bi sürpriz yapmayı planlıyodur,o yüzden seni kandırmışta olabilir
bu arada bende 11 martta başlıyorum okula,ek gıdayla başımız dertte zar zor yiyo,biberon zaten almıyo,keyfi gelince emiyo,ben olmayınca napıcak bakalım,aç kalıcak miniğim,çok canım sıkkın :18:
aman yaş baş mı kaldı canım ya 29 oldumEki Görüntüle 644985
ben olsam bende çok üzülürdüm canım sizde yarın yada haftasonu kutlarsınız artık.
kaç yaşına girdin kızşaka şaka bayanlara yaşı sorulmaz
yok kız bana agır gelmiyor hoş 78 kilo oluncaaz kalmış işe başlamana kayınvaliden mi bakıcak?
bizimde bebek arabasının markası pierre cardin çok rahat ama ağır bayağı.
oovv süper enfes bir tat annem gelince getirir muhakkak foto atarım zayıflarsın baka bakagünaydın
normal 37 canım ha başka sılıntılar hissediyorsan bilememde dişte vücut ısısını yükseltiyormuş
aklın fikrin yemek yemekte katıklı kmekte ne ki
hemsen işe başlayınca topiğe giremiycenmi :2:yani
benim de aklım fikrim yemektezaman nasıl geçiyo farketmiyorum hem yiyip hem yazıyorum
birtek yemeği unutmuyorum anacım
saol şekerim inş nice mutlu yıllar geçiririznice mutlu sağlıklı güzel günler olsun evladınla eşinle sevdiklerinle hep mutlu ol
olaya iyi tarafından bak efeyle yeni yaşını kutluycan eminim eşin yarın bunu telafi edicektir
ben de ben desana bi yazı yazmıştım ama okuyamadın heralde cevap gelmemişti
dr ne dedi ne vermen ve nasıl vermen gerekiyormuş onları merak ediyorum
bu arada karamada çok üzüldüm hayal kırıklığı sıkıcı bi duygu heleki şu zor zamanlarda insan değişik birşeyler yapmak istiyor
yaz çoçuğu olmak güzel bizimkilerde öyle kız doğum günlerimiz arasında tam 1 ay var
bende çok üzüldüm insan tam hayaller kuruyor sonrada hayal kırıklığına uğruyor zor bir durum benimde başıma benzer şeyler gelmişti o yüzden artık çok beklentiye girmiyorum.
ne gibi şeylerde gıııbiz hiç özel gün kutlamadığımız için benimde beklentim yok o yüzden bu konularda hayal kırıklığına girmiyorumama tabi başka şeylrerde oluyor
demir bizimkini ishal yaptı anacımslm
ya bizim de bu kaka sorunu bitmedi gitti nerdeyse 1 hafta olacak yapmadı hala
demir vit.nini kestim halbuki
dipte sonda depresyondaoo kalabalılaştık hoşgeldin seboştoşdoğumgünü çoçuğu ortalarda gözükmüyor pek
hoş bulduk cicimooo iyi insan lafın üstüne gelir demişler hoşgeldin karamcım
pek de uzakmışsın bacım
orda benim kankam var
ayrıca yıllar önce gitmiştim diyarbakıra
ben de pazartesi başlıyorum işe yaa ağır depresyondayım
doğum günün kutu olsun canım arkadaşım
ama canını sıkma canın sağolsun hem gün daha bitmedi
he yakız laflamaktan iş yapamıyoruz amma gevezeyiz aaa.
evet şekerim anamdan ayrılamadım evlenirken çok küçük olduğum için beni uzaklara vermedi. biliyorum o okulu yeşil camiide bize yakın bende atışalanı lisesine gittim.meşhur dörtyoluda biliyorsundur
kız laflamaktan iş yapamıyoruz amma gevezeyiz aaa.
he ya
master la az daha zorlasanız akraba çıkacaktınız
bende 3-4 sene çengelköyde oturdum hey gidi ginler hey yeni evliydik dahabizde üsküdarda oturduk ilk evlendiğim zmn
eşimin iş yeri bu tarafta cok uzak oluyo tabi trafik falan taşındık
bilmem mi gençliğim orda geçti
he ya
master la az daha zorlasanız akraba çıkacaktınız
ilk defa hakim bir arkadaşım oldupardon hakime mi deniyor
bende aynı durumdayım
yok canım sanmamçünkü hazırlık yapacaktım kuaför falan bizimki de biberon almıyor üç beş tane alacaz artık bakalım umarım alır birini araştırmaktayım ne ögretmenisin canım sen ben türkçe ögrt. kim bakacak kuşuna? Olsun canım yarın kutlarsınız:119: ben avent,dr brown ve chicco step up denedim hepsi hüsranla sonuçlandıben de fen bilgisi öğretmeniyim,annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakacak canım,neyseki dönemin bitmesine yaklaşık 3 ay kaldı,3 ay sıkıcaz dişimiz artık napalım bu arada bende 84 doğumluyum aynı yaştayız sanırım :)
bişi olmaz inş atlatırsınız hemencecikkben çok uzadığında gliserin fitili veriyorum ama içeri koymadan yani nasıl anlatsam popoyu uyarıyorum ıkınıp biraz yapıyor rahatlıyor
depresyona girdi heralde yazık kız kıyamam
bizim kontrolde pazartesi dr belki kan alır ama kıyamam ya bide aşıları var bakalım ne olacak:18:
saol canım yakın o zaman incilermrb hanimlar ve tatlimi tatli bebislerrr asii olan bebislere cok gecmis olsun simdiden bizimkide 11 gün sonra bakalim nasil olacak
KARAMcigim dogum günün kutlu olsun nice senelere saglik ile sihaat ile bebisinle kocanla insaallah. daha sonra esinle tekrar cikarsiniz biraz üzücü ama Sikma canini.
Bu arada bizdeeee yorgunuzzzkizim gece 3 e dogru yatti disimizden perisaniz bi baktim sanki bir kiyida bir sertlik var gibi cok baktirmiyor öyle parmagimi cigniyor cani kimilir nekadar yaniyor yavrumm simdide uyuyorrr bende is görecegime sizie uradim dayanamadiiim
sizlerdee ne var ne yok hanimlarrr
niye kızz kullanmıyorsunuz..:44:vala ben ne demir veriyorum ne vitamin tam allahlığız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?