fi tarihinde lise 1 sınıfını bende orda okudum anaaaaaevet şekerim anamdan ayrılamadım evlenirken çok küçük olduğum için beni uzaklara vermedi. biliyorum o okulu yeşil camiide bize yakın bende atışalanı lisesine gittim.meşhur dörtyoluda biliyorsundur
kız karam hafif depresyon belirtileri sarı kafa seçiminden belliyok canım sanmamçünkü hazırlık yapacaktım kuaför falan bizimki de biberon almıyor üç beş tane alacaz artık bakalım umarım alır birini araştırmaktayım ne ögretmenisin canım sen ben türkçe ögrt. kim bakacak kuşuna?
aman yaş baş mı kaldı canım ya 29 oldumbu da 29 numaralı smile gününde kutlamak başka ama ya eşim de dedi ikigün kutlarız sıkma diye ama
yok kız bana agır gelmiyor hoş 78 kilo olunca
oovv süper enfes bir tat annem gelince getirir muhakkak foto atarım zayıflarsın baka baka
benim de aklım fikrim yemekte
saol şekerim inş nice mutlu yıllar geçiririz
ben de ben de
çok dertliyimm çookk
ne gibi şeylerde gııı
demir bizimkini ishal yaptı anacım
dipte sonda depresyonda
hoş bulduk cicim
sen çalışmıyor muydun otel motel diyodun ala ala :44: 6 saat canım çok da uzak sayılmaz
yok canım sanmamçünkü hazırlık yapacaktım kuaför falan bizimki de biberon almıyor üç beş tane alacaz artık bakalım umarım alır birini araştırmaktayım ne ögretmenisin canım sen ben türkçe ögrt. kim bakacak kuşuna?
aman yaş baş mı kaldı canım ya 29 oldumbu da 29 numaralı smile gününde kutlamak başka ama ya eşim de dedi ikigün kutlarız sıkma diye ama
oovv süper enfes bir tat annem gelince getirir muhakkak foto atarım zayıflarsın baka baka
ben de ben de
çok dertliyimm çookk
ne gibi şeylerde gııı
dipte sonda depresyonda
hoş bulduk cicim
sen çalışmıyor muydun otel motel diyodun ala ala :44: 6 saat canım çok da uzak sayılmaz
yok canım sanmamçünkü hazırlık yapacaktım kuaför falan bizimki de biberon almıyor üç beş tane alacaz artık bakalım umarım alır birini araştırmaktayım ne ögretmenisin canım sen ben türkçe ögrt. kim bakacak kuşuna?
ben de ben de
çok dertliyimm çookk
ne gibi şeylerde gııı
dipte sonda depresyonda
hoş bulduk cicim
yok canım sanmamçünkü hazırlık yapacaktım kuaför falan bizimki de biberon almıyor üç beş tane alacaz artık bakalım umarım alır birini araştırmaktayım ne ögretmenisin canım sen ben türkçe ögrt. kim bakacak kuşuna? şanslıyız canım bakıcı da falan kalmayacak ve yarım gün çalışacagız nerdesin sen tatlım hee yaşıtımı buldum sonunda bunlar çok küçük ya hele marjinal 90 lıOlsun canım yarın kutlarsınız:119: ben avent,dr brown ve chicco step up denedim hepsi hüsranla sonuçlandıben de fen bilgisi öğretmeniyim,annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakacak canım,neyseki dönemin bitmesine yaklaşık 3 ay kaldı,3 ay sıkıcaz dişimiz artık napalım bu arada bende 84 doğumluyum aynı yaştayız sanırım :)
akşam sizdeyimm kıssesenlerde canım otogar çok yakın.
hakime hanımevt hakime hnm diyorlar
sen ne iş yapıyorsun cnmbenim de hiç hakime arkım olmadı 14:
fi tarihinde lise 1 sınıfını bende orda okudum anaaaaa
kız karam hafif depresyon belirtileri sarı kafa seçiminden belli
ama yok anacım yok sende bu neşe bu enerji varken sen girmezsin deprosyonayine güldürdin beni ya
agır travma bacım biz hep kutlardık hatta komik gelebilir sana ama evlendigimizde her ay evlilik ay dönümümüzü kutlardık biz eglenmeyi seviyoruz ya bu da bahanesi ama olsun banane banane
cnm otele tatile gittim
artık nası bi anlattıysam otel benim sandın herhal
cnm otele tatile gittim
artık nası bi anlattıysam otel benim sandın herhal
şanslıyız canım bakıcı da falan kalmayacak ve yarım gün çalışacagız nerdesin sen tatlım hee yaşıtımı buldum sonunda bunlar çok küçük ya hele marjinal 90 lı
akşam sizdeyimm kıss
hakime hanımbenim de hiç hakime arkım olmadı 14:
agır travma bacım biz hep kutlardık hatta komik gelebilir sana ama evlendigimizde her ay evlilik ay dönümümüzü kutlardık biz eglenmeyi seviyoruz ya bu da bahanesi ama olsun banane banane
aşkolsun kız akıl yaşta değil baştadır demişler ne güzel anlaşıyoruz
gel beklerim canım
yok otelde açık büfe sorumlusu sandım
bu gün yine formundasın bakıyorum
anam topik yıkılıyor 10 üye 3 ziyaretçii hadi hadi oturmaya mı geldiniz kalkın oynayak
napıyım kuşum hayat devam ediyorr:26::26: her şey çocugum içinn
haklısın kız gül eğlen üstelik bugün senin doğumgünün çık bu deprosyon halinden
çok kalabalık ama farkındaysan ikimizden başka konuşan yok şuan
onlar sayfaları okumaktan yetişemiyordur bacım
anam topik yıkılıyor 10 üye 3 ziyaretçii hadi hadi oturmaya mı geldiniz kalkın oynayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?