Gaz mı?off bitmedi efe ya diyorum bazen akıllı olsun uyusun kendi kendine oynasın çok mu şey istiyorumnasıl bişey canım ben çok yorgunluğa gelemiyorum sütüm iyce kaçıyor anca tatlı ve ıvır zıvırı hayatımdan çıkarabildim
baloncuk gaz işaretide ayrıca
hayırdır ne düşündün
Haaa ben de ben de bayılıyor onlarla oynamayaben de yiyorum bisküvileri çikolataları poşetini de oğlana veriyorum oynuyor
size diyorumda az önce bende bir paket cips bir çikolata götürdüm :125:hep abur cubur
Nasil senin kurallarina uyuyor mu, yoksa wkendi kafasina gore mi bakyor?Basladim bugun cnm kayinvalidem bakiyor sagolsun
Bugun bizimki de aynen anlasilmazdi. Simdi babasi salliyo. Cocuk saatlerdir ac ve uykusuz ama ikisini de aglayrak reddediyor :s mama da almiyo.. sapur supur armut yerdi, onu bile yemedi, agladiKızlar ya efe aglıyor sallıyorum durmuyor memeye alıyorum agzına alıyor ama emmiyor güçlü hafif hafif emiyor ama susuyor uyuyor memede memeden alıyorum içli içli aglıyor..doymuyor mu acaba?
Bize saglik ocaginda simdilik belirsiz bir durum var ama yapilmasi gerekirse zaten 9. Aydan sonra, biz sizi arariz dedilersağol bebiş
kızamık için ben gerek görmüyorum yapmam dedi zaten normalde 1 yaş aşısı dedi
eğer genel bi salgın olsa sağlık bakanlığı bütün sağlık ocaklarını arar ve 7 ayı doldurmuş tüm bebekler çağrılır dedi
En kocamanindan tebrik ediyorum karam seni. Tombik kalanlarla kilo verme operasyinuna cani gonulden destek veriyorym, bana yapisti kilolar gitmiyoBuarada 1,5 kilo vermişim canlarım
Nasil senin kurallarina uyuyor mu, yoksa wkendi kafasina gore mi bakyor?
Bugun bizimki de aynen anlasilmazdi. Simdi babasi salliyo. Cocuk saatlerdir ac ve uykusuz ama ikisini de aglayrak reddediyor :s mama da almiyo.. sapur supur armut yerdi, onu bile yemedi, agladi((( napcaz???
Bize saglik ocaginda simdilik belirsiz bir durum var ama yapilmasi gerekirse zaten 9. Aydan sonra, biz sizi arariz dediler
En kocamanindan tebrik ediyorum karam seni. Tombik kalanlarla kilo verme operasyinuna cani gonulden destek veriyorym, bana yapisti kilolar gitmiyo((
fedakar anne buna denirherşey çoçuğu için
nasıl bişey canım ben çok yorgunluğa gelemiyorum sütüm iyce kaçıyor anca tatlı ve ıvır zıvırı hayatımdan çıkarabildim
baloncuk gaz işaretide ayrıca
hayırdır ne düşündün
Ben çıkıyorum kıslar yine meme istiyor haydi hayırlısı öpt tatlı rüyalar
oda güzelmiş yani kendin için yemiyosun sırf oğlan eğlensin diye
Nasil senin kurallarina uyuyor mu, yoksa wkendi kafasina gore mi bakyor?
Bugun bizimki de aynen anlasilmazdi. Simdi babasi salliyo. Cocuk saatlerdir ac ve uykusuz ama ikisini de aglayrak reddediyor :s mama da almiyo.. sapur supur armut yerdi, onu bile yemedi, agladi((( napcaz???
Bize saglik ocaginda simdilik belirsiz bir durum var ama yapilmasi gerekirse zaten 9. Aydan sonra, biz sizi arariz dediler
En kocamanindan tebrik ediyorum karam seni. Tombik kalanlarla kilo verme operasyinuna cani gonulden destek veriyorym, bana yapisti kilolar gitmiyo((
yiyo yiyo veriyo sinir şey
oda otelde hortumladı ben kuru kuru kaşar kemirdim
kızlar ben kaçar
büyük oğlan hasta küçük rahatsız ben hastagece ahmet ateşlenmez inşallah gidip bakayım kuzucuklarıma hiç halimde gücümde yok dua edinde iyi olsunlar benimkilerde sizinkilerde
iyi geceler
Buarada 1,5 kilo vermişim canlarım
kızlar ben kaçar
büyük oğlan hasta küçük rahatsız ben hastagece ahmet ateşlenmez inşallah gidip bakayım kuzucuklarıma hiç halimde gücümde yok dua edinde iyi olsunlar benimkilerde sizinkilerde
iyi geceler
sorma özledim oteli
günaydın açılışı bende ben yaptım sanıyordum ama günaydın demeden nasıl oluyorsa:)))))))herkese günaydın kızlar bugün açılış benden olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?