2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gaz mı?off bitmedi efe ya diyorum bazen akıllı olsun uyusun kendi kendine oynasın çok mu şey istiyorum
ben de yiyorum bisküvileri çikolataları poşetini de oğlana veriyorum oynuyor
Haaa ben de ben de bayılıyor onlarla oynamaya
size diyorumda az önce bende bir paket cips bir çikolata götürdüm :125:hep abur cubur

Ana topigin adı degişsin ya atıştıralım yatışalım olsun

Basladim bugun cnm kayinvalidem bakiyor sagolsun
Nasil senin kurallarina uyuyor mu, yoksa wkendi kafasina gore mi bakyor?

Kızlar ya efe aglıyor sallıyorum durmuyor memeye alıyorum agzına alıyor ama emmiyor güçlü hafif hafif emiyor ama susuyor uyuyor memede memeden alıyorum içli içli aglıyor..doymuyor mu acaba?
Bugun bizimki de aynen anlasilmazdi. Simdi babasi salliyo. Cocuk saatlerdir ac ve uykusuz ama ikisini de aglayrak reddediyor :s mama da almiyo.. sapur supur armut yerdi, onu bile yemedi, agladi ((( napcaz???

Bize saglik ocaginda simdilik belirsiz bir durum var ama yapilmasi gerekirse zaten 9. Aydan sonra, biz sizi arariz dediler
Buarada 1,5 kilo vermişim canlarım
En kocamanindan tebrik ediyorum karam seni. Tombik kalanlarla kilo verme operasyinuna cani gonulden destek veriyorym, bana yapisti kilolar gitmiyo ((

Off bi konuşsalar dertlerini anlatsalar da ona göre bilişer yapsak böyle çok zor derdini anlamamak

ıvır zıvırı keselim diycem sen zaten kesmişsin spor yapalım diycem ben çok yorgunluğa gelemiyorum diyosun
ne desem bilemedim

kızlar ben kaçar
büyük oğlan hasta küçük rahatsız ben hastagece ahmet ateşlenmez inşallah gidip bakayım kuzucuklarıma hiç halimde gücümde yok dua edinde iyi olsunlar benimkilerde sizinkilerde
iyi geceler

temelde kurallarıma uyuyor ama kaçamakları ouyor tabi
seninkine kim bakıyor
bebüşler de hiç iştah yok benimki de aynı

Evet tasinma baysnsted gecmid olsun bu arada inssasllah atessiz bir gece olur karam sizede gecmis olsun

bir an önce anlatırsınız inşallah canım hastalık çok zor

allah kimseye vermesin özellikle bebeklerimize.

Buarada 1,5 kilo vermişim canlarım

bende 1 kilo vermişim :)))))))alkışşşşşşş 72 leri de gördüm ya heheyytttttt kim tutar beniii...

ahh cnm okuyunca üzüldüm 39.5 iken nasıl yanından ayrılabilidn ben olsammm başında ağlar dururdum eşimde gelir bana söylenirdi yok güçlü l daha kız küçükken böyle kendini üzüyorsan oooo aşıdır olur falan filannn..seneryo aynen bu olurdu.. 2. olunca inş. bende senin gibi olurum:))))))

bugün nasıl beben?? büyüğün nesi var? sen nasıl oldun??

sorma özledim oteli

sebostos bu bir oteldir gidiyor ne oteli ben ksçırmışım??:44:

karam gözükmüyor inşallah bir sıkıntısı yoktur çünkü açılışı o yapardı genelde.

alttaki çizelgemde 6 ay yazınca çok duygulandım bak şimdi kızımm bebemm çiçemmm 6ay 1saat önce ilk öpücüğümü kondurdum oyyyyy şimdi yanımda çook şükürrr mışıl mışıl uyuyorr..
6 ayı devirdik vay bee daha dün gibi.. ohooo ooo 6 aylık olacak da oturacak da yemek yiyecek de diyordumne de çabuk geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…