2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karam gözükmüyor inşallah bir sıkıntısı yoktur çünkü açılışı o yapardı genelde.

bende marjinal ben,i beğenmedi gitti diyecektim altta görünmüyon kızzz:))) üstte yazıyon.. evet efesiyle uğraşıyordur

senin mert efendicik nasıllar bugün??

Son düzenleme:
günaydın açılışı bende ben yaptım sanıyordum ama günaydın demeden nasıl oluyorsa:)))))))
günaydınlaarrr canlarım
karam gözükmüyor inşallah bir sıkıntısı yoktur çünkü açılışı o yapardı genelde.

off anam efe başlı başına dert çok mızmız genelde de mız mızdı ama oyalayabiliyordum bu iki gündür sürekli dudaklarını büzüyor içleniyor neyivar ya demiri vermeyecem 2 gün bakalım o mu rahatsızlık veriyor..şuanda da elini yiyor şarkı söylüyor bir dakikasın bir dakikaya uymuyor yaa off

nice aylara senelere inşş..allahım onları bize bagışlasın kuzucuklarımız

sanada günaydın canım bugün açılış msjn ben yazdım.
inşallah huysuzluğu bir an önce geçer canım huysuzluk çok zor

sanada günaydın canım bugün açılış msjn ben yazdım.
inşallah huysuzluğu bir an önce geçer canım huysuzluk çok zor

oh iyi yatın kuzum sanırım diş ellerini yerken çok mutlu ama ellerini tutturamazsa basıyor çıglıgı çıkacaksa çıksın artık şu diş gel buraya diş gece rüyamda da gördüm bir dişi çıkıyor ssaydamm bir diş ama dişi bile cins bunun anacım

sağol canım
büyük grip olmuş okuldan kapıp geliyor

canım ahmet zaten geç ateşlendi ateşini güya düşürdüm yatmadım buraya takıldımki sıksık kontrol edeyimyoksa yatağa girsem hemen uyurdum bende çok hastaydım

iki tane olunca o ona o ona geçirir zor oluyordur şimdi sen nasıl oldun az iyi oldun mu kuzumm

merhaba kızlar
çok kötü bir gece geçirdim ahmet ateşler içindeydi şuruplar fitiller hiç düşüremedim çıplak ettim emzirdim hep hastaydım diye sütümden normalden azdı bende çok kötüydüm acayip üşüyodum heralde benimde ateşim vardı ama Allah dayanma gücü verdi
çok şükür
sabahta öksürüyordu peditus verdim acaba bizden hastalıktamı bulaştı diyebacaklarına elletmiyor yavrum çok sıkıntılı ama ilacı verdikten sonra 9 dan beri yatıyor inşallah ateş geri gelmez
karam efe niye öyle yapıyor ya canım demiri kesmekle iyi yapmışsın bekle bakalım ne olacak

iki tane olunca o ona o ona geçirir zor oluyordur şimdi sen nasıl oldun az iyi oldun mu kuzumm
eh işte idare ediyorum
evide boo.....k götürüyor hazır ahmet yatarken mutfak temizledim toz aldım daha temizlenmedi yani
anne insanın hastalık neyine iyilik neyine canım ya

üşütme ihtimali var zahmetin abi de grip diyosun:2: ama aşı da 3 gün etkisini gösterirmiş burun akıntısı hapşuruk öksürük bir gözlemle bakalım böcügümün derdi neymiş
ayy ne bilem bacım ya iki gündür ultra yoruyor beni herkes büyüdükçe düzelir diyor benimki aksine daha da delleniyor anacım
şimdi de keyifli güya şarkı söylüyor beş dakikaya başlar aglamaya dakikası dakikasını tutmuyor bacım 14:

eh işte idare ediyorum
evide boo.....k götürüyor hazır ahmet yatarken mutfak temizledim toz aldım daha temizlenmedi yani
anne insanın hastalık neyine iyilik neyine canım ya
ya bacım bırak evi sen önce kendini düşün iyileş sonra çocuklarına bakabilesin boşver işi gücü yahu fırsat buldukça dinlen nane çayı falan iç
canım afiyet olsun.bende abur cuburdan vaz geçemiyorum.nasıl olcak bu iş ya kilolar ne olcak benim :-(

abur cuburdan biz geçemiyoruz yarın çocuklarımız yiyince ne yapacaz bakalım gizli gizli yeriz artık

kızlar selam..dün bahsetmiştim ya oğlum başını kaldıramıyor diye..dün akşam ellerinden çekince kaldırmaya başladı başını.)) yarı oturur durumdaykende kendi kaldırıyor.ama sırt üstü yatarken kendi kaldıramıyor.normal mi sizce?

evet beni yanlış anlama sakın söylediklerimden dolayı... allah şifa versin anne olana dinlenmek de yok uyku da yok hastalık da yokk

nasıl anlamadım sırt üstü yatarken başını yukarıya mı kaldırmasından bahsediyorsun.. şayet öyleyse benim kız yapamıyor bilmiyorum yapar mı bu ay çocukları .. yapar anesi yapar daha 5 6 aylık seniin bebelerimiz yavaş yavaş yapar merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…