Bizim aşılarda da olmazdı bişi demek bunda oluyor:18:bilmemki niye azaldı regl olunca azaldı regl bitti süt azaldı
ayyy ne güzel darısı sebosla benim başıma
evet canım bünyeyle alakalı
şöyle anlatayım
aşıları dr kendi yaptı sonra aşı markalarını bi kağıda yazdı bana verdi bende bu neki dedim
dr sağlık ocağından arayıp marka sorarlar bende aşılarımızın markasını yazdım okursunuz onlara dedi
biz kabızız diye bu ayda demir yok
kaka normale dönünce başlıycak sende demirden olduğunu düşünüyorsan bi süre ara ver
ben de regl olamadım diye uzuluyodum sütüm azalacaksa kalsın istemem
hangi reklam ben niye görmüyorumtebrikler karamcım dünki reklam seni motive etti dimi kız
inşallah sebos inşallahvaayyyy
helaall
bi de ben versem yaww
boğaz enf. olmasın devam ederse dr bi baksınYine tükürdü uyurken bi de yutkunup duruyor off bebegimin nesi var
he konuş nasıl olsa zayıfsınverirsin canım sende verirsin istemek başarmanın yarısıdır demişler.
azalıyo evetben de regl olamadım diye uzuluyodum sütüm azalacaksa kalsın istemem
anacım benimki full rahatta seninki ıkınıp çıkartıyor bak benimki anca ağzı açık sırıt sırıt gez ıkınıyımda çıkartayım yok anca zart zurtAy ne bilem bacım ya üç kere kaka yaptı şimdiye kadar ama hepsinde zorlaya zorlaya aslında hep böyle ıoglum kakalarımız sorunlu,hiç rahatlamıyor yapınca da doktora sordum bagırsakları gelişmemiştir bebeklerin normal dedi yahu askere gitcek neredeyse ne bagırsagı yaa
ayyy ne güzel darısı sebosla benim başıma
evet canım bünyeyle alakalı
şöyle anlatayım
aşıları dr kendi yaptı sonra aşı markalarını bi kağıda yazdı bana verdi bende bu neki dedim
dr sağlık ocağından arayıp marka sorarlar bende aşılarımızın markasını yazdım okursunuz onlara dedi
biz kabızız diye bu ayda demir yok
kaka normale dönünce başlıycak sende demirden olduğunu düşünüyorsan bi süre ara ver
Bogaz enfeksiyonu mu ateş mateş yok baloncuklu tükürüyor dudaklarında kalıyor bugün efe beni çok yordu çok düşündürdü..hangi reklamhangi reklam ben niye görmüyorum
inşallah sebos inşallah
boğaz enf. olmasın devam ederse dr bi baksın
he konuş nasıl olsa zayıfsın
azalıyo evet
bende haftalardır ilk kez bisküvi yedim yarım paket bide eti puf hastalıktan heraldeAlışkanlık yaptı iyi mi her gece iki paket çikolata sizle konuşurken mideye iniyor anacım:125::125:
Alışkanlık yaptı iyi mi her gece iki paket çikolata sizle konuşurken mideye iniyor anacım:125::125:
İşte sorun nerde yapıyo da rahatlamıyo bugün efeden yana dertliyim dertlianacım benimki full rahatta seninki ıkınıp çıkartıyor bak benimki anca ağzı açık sırıt sırıt gez ıkınıyımda çıkartayım yok anca zart zurt
Evet katılaşıyormuş,sizinkinyapmıyorbsıkıntısını bizimki çekiyor bacımbiz bu demire yeniden başladık bu ay 6 ayı doldurunca başlayın demişti zaten kabız bugün fitille yaptırdım yine bide ek gıdaya geçince dahada katılaştı.
bende haftalardır ilk kez bisküvi yedim yarım paket bide eti puf hastalıktan heralde
nasıl bişey canım ben çok yorgunluğa gelemiyorum sütüm iyce kaçıyor anca tatlı ve ıvır zıvırı hayatımdan çıkarabildimbana hiç marka soran veya veren olmadı cnm o yüzden bişey diyemiycem
bi kilo verme operasyonu başatsak sene cnm ya ama nasıl
baloncuk gaz işaretide ayrıcaBogaz enfeksiyonu mu ateş mateş yok baloncuklu tükürüyor dudaklarında kalıyor bugün efe beni çok yordu çok düşündürdü..hangi reklam
bende haftalardır ilk kez bisküvi yedim yarım paket bide eti puf hastalıktan heralde
yiyo yiyo veriyo sinir şeykız böyle gidersen verdiklerini alırsın.
oda otelde hortumladı ben kuru kuru kaşar kemirdimİşte sorun nerde yapıyo da rahatlamıyo bugün efeden yana dertliyim dertli
Evet katılaşıyormuş,sizinkinyapmıyorbsıkıntısını bizimki çekiyor bacım
Sebos operasyon diyo sen orda yiyorsun olmadı stress
kız böyle gidersen verdiklerini alırsın.
ben de yiyorum bisküvileri çikolataları poşetini de oğlana veriyorum oynuyor
ben de yiyorum bisküvileri çikolataları poşetini de oğlana veriyorum oynuyor
oda güzelmiş yani kendin için yemiyosun sırf oğlan eğlensin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?