2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ay ne bilem bacım ya üç kere kaka yaptı şimdiye kadar ama hepsinde zorlaya zorlaya aslında hep böyle ıoglum kakalarımız sorunlu,hiç rahatlamıyor yapınca da doktora sordum bagırsakları gelişmemiştir bebeklerin normal dedi yahu askere gitcek neredeyse ne bagırsagı yaa

tebrikler karamcım dünki reklam seni motive etti dimi kız
hangi reklam ben niye görmüyorum
vaayyyy
helaall
bi de ben versem yaww
inşallah sebos inşallah

Yine tükürdü uyurken bi de yutkunup duruyor off bebegimin nesi var
boğaz enf. olmasın devam ederse dr bi baksın

verirsin canım sende verirsin istemek başarmanın yarısıdır demişler.
he konuş nasıl olsa zayıfsın

ben de regl olamadım diye uzuluyodum sütüm azalacaksa kalsın istemem
azalıyo evet

anacım benimki full rahatta seninki ıkınıp çıkartıyor bak benimki anca ağzı açık sırıt sırıt gez ıkınıyımda çıkartayım yok anca zart zurt

biz bu demire yeniden başladık bu ay 6 ayı doldurunca başlayın demişti zaten kabız bugün fitille yaptırdım yine bide ek gıdaya geçince dahada katılaştı.

bana hiç marka soran veya veren olmadı cnm o yüzden bişey diyemiycem
bi kilo verme operasyonu başatsak sene cnm ya ama nasıl

hangi reklam ben niye görmüyorum

inşallah sebos inşallah

boğaz enf. olmasın devam ederse dr bi baksın

he konuş nasıl olsa zayıfsın

azalıyo evet
Bogaz enfeksiyonu mu ateş mateş yok baloncuklu tükürüyor dudaklarında kalıyor bugün efe beni çok yordu çok düşündürdü..hangi reklam

anacım benimki full rahatta seninki ıkınıp çıkartıyor bak benimki anca ağzı açık sırıt sırıt gez ıkınıyımda çıkartayım yok anca zart zurt
İşte sorun nerde yapıyo da rahatlamıyo bugün efeden yana dertliyim dertli
biz bu demire yeniden başladık bu ay 6 ayı doldurunca başlayın demişti zaten kabız bugün fitille yaptırdım yine bide ek gıdaya geçince dahada katılaştı.
Evet katılaşıyormuş,sizinkinyapmıyorbsıkıntısını bizimki çekiyor bacım
bende haftalardır ilk kez bisküvi yedim yarım paket bide eti puf hastalıktan heralde

Sebos operasyon diyo sen orda yiyorsun olmadı stress

bana hiç marka soran veya veren olmadı cnm o yüzden bişey diyemiycem
bi kilo verme operasyonu başatsak sene cnm ya ama nasıl
nasıl bişey canım ben çok yorgunluğa gelemiyorum sütüm iyce kaçıyor anca tatlı ve ıvır zıvırı hayatımdan çıkarabildim

Bogaz enfeksiyonu mu ateş mateş yok baloncuklu tükürüyor dudaklarında kalıyor bugün efe beni çok yordu çok düşündürdü..hangi reklam
baloncuk gaz işaretide ayrıca
hayırdır ne düşündün

kız böyle gidersen verdiklerini alırsın.
yiyo yiyo veriyo sinir şey

oda otelde hortumladı ben kuru kuru kaşar kemirdim

size diyorumda az önce bende bir paket cips bir çikolata götürdüm :125:hep abur cubur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…