tamamen dogal yöntemler efematik ne zaman yanaşsak uyanıp aglıyor
uvv ben korkuyorum şimdi bile damakları sertleşmiş onda bile gazı gelince sıkıyorr uvv aman diyimiyi geceler canim ben cok heycan yapiyorum o konudasöyle disler ciksada isirsaa beni
fikir cok dis yoook pastamiz dis seklinde olacak insaallah gelen misafirlerimize kecedenrenkli disler yapip taclarin üstüne yapistircaz gelen misafirlerimize dagitacaz
kapimiza kocasmannn bir dis hos geldin disi insaallah ve tabikidee dis seklinde sekerlerimiz olacak
ayricaa mevlid okutacagim kizima ben okutamadim evimizde olunca hepsini bir arada yapariz insaallah
uvv ben korkuyorum şimdi bile damakları sertleşmiş onda bile gazı gelince sıkıyorr uvv aman diyim
keçeden diş nasıl sen mı yapacaksın ?diş fırçası hediye edilmişti bize bir hedikte :26:
çok mu hoşuna gitti kıss sen
evet canim kendim örnek gördüm internette cok hosuma gitti bi bakim bulursam sanada gönderim gecenlerde bakmisti,m
çok mu hoşuna gitti kıss sensen niye suskunsun siz naptınız ilk çocukta anlat hele canım
merak ettim bulursan lütfen bana da göster
dur bir bakayim
eylülnazc bakamadın mı nereye gittin canımm ben çıkıyorumm huuu sonra aklına gelen fikir olursa paylaşırsan sevinirim dişler çıkana kadar vakit var ne de olsa
gördüm eylülnazc gördümm çookk güzeller
içini doldurcan mı yoksa boş mu :44:
çok mu hoşuna gitti kıss sensen niye suskunsun siz naptınız ilk çocukta anlat hele canım
merak ettim bulursan lütfen bana da göster
diş budayı ne ben on bile bilmiyorum cahil kaldımmmm
Bebisin ilk disi ciktiginda kutlanip bugdsxi pisirip sekrr nar gibi seylerle karistirp yakin cevre cagrilir hatta bebege 32 tane bugdaydan kolye yapilir kutlanir makss tarak para gibi seyler onune koyarlar hangisini tutsrsa o olurmus buyunce oyle seyler ama yoreden yorreye degisenide var
bence de dolusu daha güzel olurdoldurunca daha hos durur bence sence canim ? buldugunu görmemisim yeni gördüm bende o sayfayi ariyorum bi kac tane gördüm ama benimki degillerdi
yap vala canım kaç kere ilk dış cıkacak ki güzel bir hatıra benceSacimi duzlestirdim oglumu besledim simdi uyuyo memuste
Ilkinnde hicbisey yapamamistik malesef cnm
Disi ne zaman cikti onu bile hatirlamiyorum
Bunda da dis bugdayi ve pasta borek yapmayi dusunuyodum
Simdi siz yazinca ben dis seklinde biseyler yapsam mi diye dusunmeye basladim
diş budayı ne ben on bile bilmiyorum cahil kaldımmmm
bende o ikisini kulanıyorum ve memnunum..Allah sağlık versin varsın zayıf olsun.. benimkininde daha beğendiği bişi bulamadım biberonldan hele nefret ediyooo
bu arada mustella çok guzel ben birde chicco nun şampuanını kullanıyorum çok guzel o da
bence de dolusu daha güzel olurmagnet,anahtarlık olarak da hediye edebiliriz
yap vala canım kaç kere ilk dış cıkacak ki güzel bir hatıra bencesüslü şey gece gece
saçını yaparmış
eylülnazcninkine ek olarak gelen misafirler bebegine hediye alıyorve dişi ilk gören hediye alır ben her gelene sen gördün
diyip hediyeleri kapacamm haaaa nasıl amameslek olarak sen belirtiyorsun mesela makas koyunca terzi olsun ya da
kuaför olsun diyosun o da çekiyor ben kalem çekmişim ögretmen olmuşummkısmetinde neyse o tabi de bu da bir kutlama
herkese günaydıınnn açılış yine bendenn
karam sabah sabah güldürdün beniozman beim önüme de kırık bir kalem mi koymuşlar acaba atanamadım... sormak gerek.. kızıma steteskop koyayım tek seçenek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?