2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyi geceler canim ben cok heycan yapiyorum o konuda söyle disler ciksada isirsaa beni
uvv ben korkuyorum şimdi bile damakları sertleşmiş onda bile gazı gelince sıkıyorr uvv aman diyim

keçeden diş nasıl sen mı yapacaksın ?diş fırçası hediye edilmişti bize bir hedikte :26:

uvv ben korkuyorum şimdi bile damakları sertleşmiş onda bile gazı gelince sıkıyorr uvv aman diyim

keçeden diş nasıl sen mı yapacaksın ?diş fırçası hediye edilmişti bize bir hedikte :26:

evet canim kendim örnek gördüm internette cok hosuma gitti bi bakim bulursam sanada gönderim gecenlerde bakmisti,m

eylülnazc bakamadın mı nereye gittin canımm ben çıkıyorumm huuu sonra aklına gelen fikir olursa paylaşırsan sevinirim dişler çıkana kadar vakit var ne de olsa

eylülnazc bakamadın mı nereye gittin canımm ben çıkıyorumm huuu sonra aklına gelen fikir olursa paylaşırsan sevinirim dişler çıkana kadar vakit var ne de olsa

paylasirim canim paylasmammiii yoldasiz sonucta 2012 eylül ayinda yola ciktik sonra görüsürüz ben biraz daha bakayiiim :126:

gördüm eylülnazc gördümm çookk güzeller
içini doldurcan mı yoksa boş mu :44:

doldurunca daha hos durur bence sence canim ? buldugunu görmemisim yeni gördüm bende o sayfayi ariyorum bi kac tane gördüm ama benimki degillerdi

çok mu hoşuna gitti kıss sen sen niye suskunsun siz naptınız ilk çocukta anlat hele canım

merak ettim bulursan lütfen bana da göster

Sacimi duzlestirdim oglumu besledim simdi uyuyo memuste
Ilkinnde hicbisey yapamamistik malesef cnm
Disi ne zaman cikti onu bile hatirlamiyorum
Bunda da dis bugdayi ve pasta borek yapmayi dusunuyodum
Simdi siz yazinca ben dis seklinde biseyler yapsam mi diye dusunmeye basladim

diş budayı ne ben on bile bilmiyorum cahil kaldımmmm

Bebisin ilk disi ciktiginda kutlanip bugdsxi pisirip sekrr nar gibi seylerle karistirp yakin cevre cagrilir hatta bebege 32 tane bugdaydan kolye yapilir kutlanir makss tarak para gibi seyler onune koyarlar hangisini tutsrsa o olurmus buyunce oyle seyler ama yoreden yorreye degisenide var

ahaha güzel ve kayifli bir şeymiş bizimkinin babası mimar oğlunada mimar yapmak istiyor önüne ne koysam acaba gönye cetvel :) ay çok sevdim duur biraz araştırayım nettteee çok sağol arkadaşım..

doldurunca daha hos durur bence sence canim ? buldugunu görmemisim yeni gördüm bende o sayfayi ariyorum bi kac tane gördüm ama benimki degillerdi
bence de dolusu daha güzel olur magnet,anahtarlık olarak da hediye edebiliriz
yap vala canım kaç kere ilk dış cıkacak ki güzel bir hatıra bence süslü şey gece gece
saçını yaparmış
diş budayı ne ben on bile bilmiyorum cahil kaldımmmm

eylülnazcninkine ek olarak gelen misafirler bebegine hediye alıyor ve dişi ilk gören hediye alır ben her gelene sen gördün
diyip hediyeleri kapacamm haaaa nasıl ama meslek olarak sen belirtiyorsun mesela makas koyunca terzi olsun ya da
kuaför olsun diyosun o da çekiyor ben kalem çekmişim ögretmen olmuşumm kısmetinde neyse o tabi de bu da bir kutlama

herkese günaydıınnn açılış yine bendenn

Allah sağlık versin varsın zayıf olsun.. benimkininde daha beğendiği bişi bulamadım biberonldan hele nefret ediyooo

bu arada mustella çok guzel ben birde chicco nun şampuanını kullanıyorum çok guzel o da
bende o ikisini kulanıyorum ve memnunum..

herkese günaydınn

bayan stres nasılsın?

karam sabah sabah güldürdün beni ozman beim önüme de kırık bir kalem mi koymuşlar acaba atanamadım... sormak gerek.. kızıma steteskop koyayım tek seçenek:))

karam sabah sabah güldürdün beni ozman beim önüme de kırık bir kalem mi koymuşlar acaba atanamadım... sormak gerek.. kızıma steteskop koyayım tek seçenek:))

ben de 3 yıl bekledim canım hamile oldugumu ögrendigim gün atandım kısmetiyle geldi böcügüm
branş ne kaç yıldır mezunsun :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…