- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
canın neden sıtkın gülümsağlıktan öte herşey boşmuş şimdi böyle düyorum artık
ek gıdada da ben hiç zorlamıyorum 2 tatlı kaşığı yerse kafi diyorum üstelemiyorum bazen onuda yemiyor alışacak elbet
bugün semizotu irmik havuç patates kayısı kaynattım blendır dan geçirdim 3-4 tatlı kaşığı yedi inan ama şok geçirdi bu ne diye anlamaya çalışırken tıktım ağzınaha bide tabi şarkı muhakkak yani müzik eşliğinde yediriyorum benim sesimide pek beğeniyor heralde ben şarkı söyleyince hep sakinleşiyor aaaa acaba şokamı giriyo sesimden:44:seni güldüreyim dedim tebessüm ettiysen ne mutlu
Kızlar size gezmeden bildiriyorumevde sıkıldık oglumla gezmeye geldik ara ara bakacagım sizden kopamıyorum canlarum
aaaa o ne öyle ya kp gelini nasıl rahatsız eder zırt pırtsağol canım benim
canım kayınpederimden dolayı sıkkın daha gideli bir ay olmadı dün akşam merti özledim yine gelicem diyor
bide 1 ay sonrada kayınvalidemde gelicek bizim hiç ailecek yanlız kalmaya hakkımız yok mu ya.
kız yine salon koridor gezmesindemisinKızlar size gezmeden bildiriyorumevde sıkıldık oglumla gezmeye geldik ara ara bakacagım sizden kopamıyorum canlarum
ooooooo karam hanımefendi hoşgeldiniznasssınız efem:76:
aaaa o ne öyle ya kp gelini nasıl rahatsız eder zırt pırtdemiyomu oğlum işte ben bu kıza evi dar ediyorum rahaysız olabilir emziren gencecik bir kadın bence eşinle konuş noluyo öyle
kız ablanlarımı kandırıyosun onlar yutmuyodur anacım sen rahat rahat takılİyiyim tatlım kaçak giriyorum ayıp olmasın ablamlara diyeama sizi de özledim
kız yine salon koridor gezmesindemisin
marjinal nedir senin çektiğin bu kp den allah sabır versin sana
valla Allah sabır versin ben çekemazdim insan rahat rahat ayağını bile uzatamaz bence eşin müdahale etmeli tebi nasıl edilir bilememgündüzleri pek evde durmuyor öğlen çıkıp eşimin geliş saatine yakın geliyor ama yinede çok sıkılıyorumeşimle onun yanında iki çift laf edemiyoruz bütün gece onunla oturuyoruz.o değilde bu kadar sıkta gelinmezki ayıp ama sonra gelinin suratı niye düşük.mert 6 aylık 6 ayını 3 ayı bizdeydi düşünün.
oooo iyisin karam yemek felanYok bacım babamlara geldik biraz yardım etsinler efeyi gezdirsinler akşama da yemek yiyelim diye tamamen duygusal
valla Allah sabır versin ben çekemazdim insan rahat rahat ayağını bile uzatamaz bence eşin müdahale etmeli tebi nasıl edilir bilemem
sağol canım bıktım gerçekten bari 2-3 ayda gelsin bir geliyor 20 günde aşağı gitmiyor doğum yaptığımda 48 gün kaldı.
hııı senin eşinde buna çanak tutuyo be kardeşim ozama sende babana söyle zırt pırt gelip haftalarca kalsın bakalım eşin aynı rahatlıkta konuşabilecekmizaten öyle oluyor canım evinde rahat edemiyorsun eşimde diyor olsun bir zararı yok bize
sen bana diyordun ya nasıl zayıflıyorsun bizede söyle işte cevabı.
insanı deli eder böyle düşüncesizlikler zaten bebeğin var evinle mi ilgileneceksin bebeğinle mi kp mi offf of
bakırköy size zaten yakın canım beni orda bekle 1-2 güne bende geliyorumzaten yakında bakırköylük olacam o olucak
hııı senin eşinde buna çanak tutuyo be kardeşim ozama sende babana söyle zırt pırt gelip haftalarca kalsın bakalım eşin aynı rahatlıkta konuşabilecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?