- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
tamamen dogal yöntemler efematik ne zaman yanaşsak uyanıp aglıyor
bizim uyku saatimiz geldi herkese iyi geceler bende uyuyakalmazsam gelirim inş
maasallah kuzuyayarasin tadina alismasi daha iyi sonra zorluk cekmez
masallah kuzuya
tattır tabi cnm
biz zayıfmışız ya :26: saglıklı olsun da
sizinki daha iyimis
Ankaradayim canimbilisl sen ist da mısın?
Bana da geliyorlar oyle soldan soldan bazen. Saf miyij neyim niye vazgectim sanki o rahat hayattan diye geliyolar. Ama buraya yazdigim icin bile pismanlik duyuyorum aninda. Yavrucugumdan utaniyorum ve aciyorum ona, haksizlik etmemek icin dusunmemeye calisiyorum. Guzelligi, tatliligi, icimin yaglarini eritisi kolaylastiriyo zatn durumubazen lay lay loomm günlerimi özlüyorum,sonra özledigim için üzülüyorum sanki ogluma haksızlıkmış gibi oluyorben size de oluyor mu
tamamen dogal yöntemler efematik ne zaman yanaşsak uyanıp aglıyor
kardeş istemiyor bellisiz nasıl?sprial umarım dogru yazmışımdır taktırmayı da düşünüyorum ama nasıl bilmiyorum :44:
Bi yandan da internetten alisveris mi yapiyosun6,5 cm kurabiye kalıbı çok mu büyük sizce göz kararı ne kadardır acep :44:
Ankaradayim canim
Bana da geliyorlar oyle soldan soldan bazen. Saf miyij neyim niye vazgectim sanki o rahat hayattan diye geliyolar. Ama buraya yazdigim icin bile pismanlik duyuyorum aninda. Yavrucugumdan utaniyorum ve aciyorum ona, haksizlik etmemek icin dusunmemeye calisiyorum. Guzelligi, tatliligi, icimin yaglarini eritisi kolaylastiriyo zatn durumu
Ayy cok guldum, efematik
En yuksek korumali yontem
6,5 cm kurabiye kalıbı çok mu büyük sizce göz kararı ne kadardır acep :44:
Bi yandan da internetten alisveris mi yapiyosunemin degilim ama muffin kalibi gibi bi sey oluyo herhalde.
6,5 cm kurabiye kalıbı çok mu büyük sizce göz kararı ne kadardır acep :44:
iyi bildin bugün muffin yaptım çok lezzetli ve görsel oldu diş şeklinde kalıp buldum onla da diş bugdayında yaparım diye araştırıyorum :126: diş yok bugdayın peşindeyim
yok sanmiyorum canim cok büyük degil hanim eli kurabiyelerden biraz büyüktür bence
tek sen degil canim bende sendenimgelen misafirlere tac bileee hazirlamayi planliyorum
hadi fikirlerimizi paylaşalım o zaman çok heyecanlıyım çookk
Benim cikmam lazim, iyi geceler kizlar!
Son bi laf yetistiriim de gidiim nerden buluyosunuz o enerjiyi ya ben dis bugdayini bile dusunmey bile enerji bulamayorm :s masallah size
Benim cikmam lazim, iyi geceler kizlar!
Son bi laf yetistiriim de gidiim nerden buluyosunuz o enerjiyi ya ben dis bugdayini bile dusunmey bile enerji bulamayorm :s masallah size
diş şeklinde yaş pasta yaptırcam,kartonlarla efenin karnı acıktı ayy pardon dişi çıktı yazdırcam,gelen misafirlere ne hediye etsem kararsızım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?