2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hızlı yazayım diye atlamışışım cevaplamadan marjinall ben seni hangi etkinlikde yakaladıgı söylemiyeyim bacım durmuyorsun sen de yerinde

geçmiş gitmiş çok şükür rabbim merti sana nasip etmiş
bende 4 gebelikten 2 doğum gerşekleştirdim

evet canım şükrediyorum her zaman. her hafta doktor kontrolüne gidiyordum birşey olur diye doktor artık halime üzülüyordu verdiğin paralara yazık bir sorun yok bari 2-3 hafta sonra gel derdi ben korkardım allahtan mert hareketlenince hiç durmadan tekmelerdide içim rahatlardı.

seninkilerde mi düştü canım?

Hosbulduk kizcemi uyuttum kocamlada atistik cok gereksiz bir mevzuda dolay simdi sizinleyim

evet canım aynen öyle ilk hamileliğimden büyük oğlum doğdu fakat sonraki 2 hamilelik düşükle sonuşlandı zaten plansız hamileliklerdi o yüzden çok etkilenmedim sonra yine plansız ahmet mertim yola çıkmışbuda düşer nasılsa dedim önemsemedim 4-5 ay kimselere söylemedim ama çok şükür kucağımda

oyun kulubüne takılyorum canım can sıkıntısından
başka başka söyle bir tane daha var
senmi yaptın kız muffini ha söyle bakayım hamaratmısın

dün kendimi mutfaga adadım diorum ya efe kudurmuş ötesi eşime dedim al bunu götür açtım son ses müzik sanatımı icra ettim
öyle bir süsledim ki göreceksin yeme de yanında yat ismimizi falan yazdım tadı da mis oldu
merak saldım buaralar hamur şekeri tarifini de ögrenip onla da kurabiyeleri süsleyecem
diş bugdayına hazırlık

Rabbim bagislasincanim hayirlisi olsun herzaman icin

Birde disler ciksa bizdede hazirlik cook

Hosbulduk kizcemi uyuttum kocamlada atistik cok gereksiz bir mevzuda dolay simdi sizinleyim
olur böyle şeyler canım sıkma canını hadi içelim
zor valla bacılar ben yalancı gebelik yaşamıştım ilk ay ne üzülmştüm,allah bebişlerimize saglık versin çok zorrdur çokkkk
evet bazen karşılaşıyorduk.eğlenceli hepiniz gelin kızlar.

gidelim hep beraber orayı da dagıtalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…