2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bayanstres

acaba esra erola mı başvursam kp için

yok anacım bu adama kolay kolay kimse dayanamaz ciddiyim.

anacım ne zaman geldinizde ne zaman gittiniz
karam seni yakaladım hemide özel mesaj attım okudunmu:82: marjinal bugün kocanı paylıyosundur diye senden ümidim yoktu ama kaşla göz arası 2 tıklamış gitmişsiniz

yok kız seni yanlız bırakırmıyım hiç

mastera üzüldüm yazık heryere hamile olabilir miyim diye soruyor inşallah değildir küçücük bebekle çok zor olur

o durumda olmak istemezdim.:18::18::18:

kız ben benim adammı akşam akşam payladım tüm yorgunluğum stresim gitti sende paylasaydın rahatlardın

yarın doğumgünü o yüzden kıyamıyorum canım

8 mart dünya kadınlar gününde doğmuş ama pekte kıymet bildiği söylenemez.

mastera üzüldüm yazık heryere hamile olabilir miyim diye soruyor inşallah değildir küçücük bebekle çok zor olur

o durumda olmak istemezdim.:18::18::18:
ya kan tahlili kesin tanı boşa strese gerk yok aslında
anacım bak en güzeli benle karam hiç korkumuz yok sıpa avutmaktan kocaların yüzüne bakamıyoruz

karam ve master ağustos annelerini okuyor
napayım bacım burda baktım muhabbet dönmüyor 5 kişi var ben de oraya gittim hatta masterla yazıştık bile onların sayfalarında hıı
yok bebegim okumadım dur bakimm ama çok eglenceli onların topikte hem hemm demekki sizde gelmişsiniz ki görmüşsünüz hıı
kız ben benim adammı akşam akşam payladım tüm yorgunluğum stresim gitti sende paylasaydın rahatlardın

komiksin bacım yaa harbi hoş kadınsın canım

anacım bak en güzeli benle karam hiç korkumuz yok sıpa avutmaktan kocaların yüzüne bakamıyoruz

bende o katagorideyim bizim mertte aynı onla ilgilenmekten birbirimize vakit yok.

ben şimdiye kadar 3 kere hamile kaldım ve günüm geçmeden kan testinde hep çıktı.

anacım ben geldim kimsecikler yok dedim komşuya bakayım ana bide ne göreyim karamkız ama orda eğreti duruyosun bacım ait olduğun yere dön

ben masterı etkinliklerden gördüm canım o yüzden baktım birde baktım sende ordasın.

marjinal dur bi bakayım bu bizimki ağustos annelerindemi
ajaannnn
yarın doğumgünü o yüzden kıyamıyorum canım

8 mart dünya kadınlar gününde doğmuş ama pekte kıymet bildiği söylenemez.
kadın azcık degerini bildirecek bacım az gayrat taktikler çok bende
ooo kaçak da gelmiş
hoş buldukk :26:
he kız kvalidem birara demişti hasta olmadın mı diye yoo dedim sütün mü koruyor dedi dedim
yok efe koruyor nasıl gülmüştü canım kvalidem yerim ben onu yerr

anacım ben geldim kimsecikler yok dedim komşuya bakayım ana bide ne göreyim karamkız ama orda eğreti duruyosun bacım ait olduğun yere dön

ben masterı etkinliklerden gördüm canım o yüzden baktım birde baktım sende ordasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…