bir yastıkta kocayın hayırlı yaşlar eşine
her cumartesi sabah aç karnına tartılıyorum geçen hafta 300gralmıştım bu hafta 1 kilo zayıfladım gibi ama korkuyorum tartılmaya yine fazla gelirim diye:18:
bende bugün 6. gündü yıkadım çocuk bayıldı uyudu tam 3 saat maşallah diyeyim ama sonra akşam 9 kadar gözünü kırpmadı
bence farklısından bahsediyoruz canım ya 140 lira ebebekte gördüm ala ala
yarın chicconun kendi magazasına bir bakam hele 200 çok degil mi ya 2,3 ay için
ben genelde kalıcı şeylere para harcarım bu geçici bişi devir tasarruf devri bacım
üstün kalındır kıs 300 gram onlardır doktor efeye öyle yapıyor da
kardeşimin dügünü haziranda ben dde zayıflamalıyım ama nasıl ya yazın veririm diyordum hep ama
şimdi şart oldu diyet degil spor sıklaşmam lazım ama nasıl ya gece uyusa efe yapacam ama uyumuyor yaa
akıl ver bacım bana
haklısın canım çok fazla tabi ben bizim semtte bi çocuk mağazasına baktım massimo bossi miydi marka uydurmayayımda 99 tl dedi iyiydi kaliteliydi ama müziği çok ses çıkarıyordu rahatsız oldum chicconun müzik kutuları kafa şişirmiyor o yanı çok önemli
kutusunu kır eee çocuk neyle eğlenecek bacımkutusunu kır kıss sesi çıkmasın ne olcekkyarın bakayım bi ben de
hani 1 yıl 8,9 ay kullanacak olsa yine alırım ama vermem bacım 200
anacım kim kıyafet bırakıyo üstündeçocuktan utanmasam don atletide çıkarıp öyle tartılacamda neyse
akılmı ah ah kelin ilacı olsa başına sürer be
kutusunu kır eee çocuk neyle eğlenecek bacım
bende internetten çok araştırdım görmeden güvenemiyorum illa görecem
tam işte don atlettir 300 gramemziriyom sütüm gider,yorgunluktan helak olurum
ama dügünde de şöyle salınsam hem dogurdum hem fitim diye ahh ahh
esas ben bu mama sandalyesi olayına taktım alsam mı almasammı
aslında şart gibi:44:
kutusunu kır eee çocuk neyle eğlenecek bacım
bende internetten çok araştırdım görmeden güvenemiyorum illa görecem
hazirana daha var canım verirsiin merak etme.
gerçekten iyi olurdutam işte don atlettir 300 gramemziriyom sütüm gider,yorgunluktan helak olurum
ama dügünde de şöyle salınsam hem dogurdum hem fitim diye ahh ahh
ellemeden dürtmeden almam klasiğiz ne yapalım bacım modernleşemiyoruzbende internetten hiç alışveriş yapmam illa görücem takıntılıyım bu konuda.
biz geçen şu salıncaklıyı alıcaktık almaya gittik bitmiş sözde bu hafta getirttirecekler bakalım.
yanımdaki çikolata paketlerini görsen marjinalim ahh ahh
tabi sen tıg gibisinohh dertlendim ulenn
bu aralar tuhaf birşey oldu hani benim benden bir yaş küçük erkek kardeşim vardı ya evlenecekmiş
önce inanmadım ama ciddiymişler planlar bile yapılyor mayıs gibi.
ben test sürüşü yaptırmıştım anacım ahmet saldırmıştı kemirmeye bütün salya sümük heryerde zor çıkarmıştık bide almamıştık hehe ama onlar numune zaten paketli satılıyohaa tehlikeli ne varsa onlarla onlar daha eglencelidir bacım boş ver her şey çocuklarımız içinn
örtüleri çek,sehpalara vur üstündekileri devirben de ellemeden almam bacım öyle şeyleri
efeyi de götürürüm test sürüşü yapsın o dao kullanacak ne de olsa
salıncaklı yürüteç mi
ohh götüürrr..kız bende tavukgöğsü götürüyorum boş durmuyorum yani
gerçekten iyi olurduama senin işin kolay 2 kilo neki 1-2 ay sonra bi spor yapsan 15 gün füt olursun ya ben napam ha ah ah
ellemeden dürtmeden almam klasiğiz ne yapalım bacım modernleşemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?