2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

üstün kalındır kıs 300 gram onlardır doktor efeye öyle yapıyor da
kardeşimin dügünü haziranda ben dde zayıflamalıyım ama nasıl ya yazın veririm diyordum hep ama
şimdi şart oldu diyet degil spor sıklaşmam lazım ama nasıl ya gece uyusa efe yapacam ama uyumuyor yaa
akıl ver bacım bana
bende bugün 6. gündü yıkadım çocuk bayıldı uyudu tam 3 saat maşallah diyeyim ama sonra akşam 9 kadar gözünü kırpmadı

haklısın canım çok fazla tabi ben bizim semtte bi çocuk mağazasına baktım massimo bossi miydi marka uydurmayayımda 99 tl dedi iyiydi kaliteliydi ama müziği çok ses çıkarıyordu rahatsız oldum chicconun müzik kutuları kafa şişirmiyor o yanı çok önemli

anacım kim kıyafet bırakıyo üstünde çocuktan utanmasam don atletide çıkarıp öyle tartılacamda neyse
akılmı ah ah kelin ilacı olsa başına sürer be

kutusunu kır kıss sesi çıkmasın ne olcekk yarın bakayım bi ben de
hani 1 yıl 8,9 ay kullanacak olsa yine alırım ama vermem bacım 200

anacım kim kıyafet bırakıyo üstünde çocuktan utanmasam don atletide çıkarıp öyle tartılacamda neyse
akılmı ah ah kelin ilacı olsa başına sürer be

tam işte don atlettir 300 gram emziriyom sütüm gider,yorgunluktan helak olurum
ama dügünde de şöyle salınsam hem dogurdum hem fitim diye ahh ahh

kutusunu kır eee çocuk neyle eğlenecek bacım
bende internetten çok araştırdım görmeden güvenemiyorum illa görecem

haa tehlikeli ne varsa onlarla onlar daha eglencelidir bacım boş ver her şey çocuklarımız içinn
örtüleri çek,sehpalara vur üstündekileri devir ben de ellemeden almam bacım öyle şeyleri
efeyi de götürürüm test sürüşü yapsın o da o kullanacak ne de olsa

tam işte don atlettir 300 gram emziriyom sütüm gider,yorgunluktan helak olurum
ama dügünde de şöyle salınsam hem dogurdum hem fitim diye ahh ahh
gerçekten iyi olurdu ama senin işin kolay 2 kilo neki 1-2 ay sonra bi spor yapsan 15 gün füt olursun ya ben napam ha ah ah

bende internetten hiç alışveriş yapmam illa görücem takıntılıyım bu konuda.
ellemeden dürtmeden almam klasiğiz ne yapalım bacım modernleşemiyoruz

bu aralar tuhaf birşey oldu hani benim benden bir yaş küçük erkek kardeşim vardı ya evlenecekmiş
önce inanmadım ama ciddiymişler planlar bile yapılyor mayıs gibi.

ben test sürüşü yaptırmıştım anacım ahmet saldırmıştı kemirmeye bütün salya sümük heryerde zor çıkarmıştık bide almamıştık hehe ama onlar numune zaten paketli satılıyo

kız bende tavukgöğsü götürüyorum boş durmuyorum yani
ohh götüürrr.. stres diyette sen ne diyorsun marji çok ayıp çok
gerçekten iyi olurdu ama senin işin kolay 2 kilo neki 1-2 ay sonra bi spor yapsan 15 gün füt olursun ya ben napam ha ah ah

ellemeden dürtmeden almam klasiğiz ne yapalım bacım modernleşemiyoruz

mmoodeereenn mii gelinleri de mi öyle alacaz bacım
2 hamile kaldıgım kilo ben evlendigim kiloya dönmeliyim 10 kilo vermeliyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…