boşver kız neyapcan onlar heyecanlı heyecanlı yazışıyordur2013 eylül annelerine baktım birara mide bulantıları,cinsiyet heyecanları,demir,elevit falan konuşuyorlar
birara oraya gidelim de destek olalım kısss
işte o kalaslık ne kadar zayıflasanda biraz kalıyot yani o kumsaati bel olmuyor hafif dikdörtgen tarzmı desem öyle iştebelim kalınlaşmış evett banyodan çıkınca baktım o da ne kalas
boşver kız neyapcan onlar heyecanlı heyecanlı yazışıyordur
esas marjinal nerde acaba oyunamı gitti kız çocukdün oyundan bahsettiniz ya ha bide başka topiğede gidiyo dedin açıklasana
işte o kalaslık ne kadar zayıflasanda biraz kalıyot yani o kumsaati bel olmuyor hafif dikdörtgen tarzmı desem öyle işte
2. kere yazıyorum aynılarını bilgisayar kafayı yedidaha yazacaktım ben msj niye gitti anlamadı susmam için mi ne
chicco önerdi ablam çok uç degil orta halli oglu da efe gibi tosundu gitti bize bayagı
dediydi bakalım artık yarın inş istedigimiz gibbi buluruz
slm
ben geldim bir geçmiş yapayımstrescim günahımı alıyorsun oyuna gitmedim boş zamanlarda oraya gidiyorum.
zamanında gelmezsen her türlü iftaraya uğrarsınslm
ben geldim bir geçmiş yapayımstrescim günahımı alıyorsun oyuna gitmedim boş zamanlarda oraya gidiyorum.
anacım onlar yaptırıyo o ebru şallı felan bile kırk makas yemiştir veya iğne işte ama dikkat et hiç birinin beli doğurduktan sonra kum saati gibi değil kalın gibiaynen ince bel oldu istanbul çay bardagı
e bu ünlüler de doguruyor bebem onlara niye bişi olmuyor
hep fakire hep fakire
2. kere yazıyorum aynılarını bilgisayar kafayı yedi
chicco üyü güzel hoşta güvenilirde ama sert hantal yani benim büyük zorlanmıştı
şimdi istanbulda satış fiyatı 185-200 lira gibi
Vallaha öyle canim hayirli disler olsun insaallah mertimizin
2013 eylül annelerine baktım birara mide bulantıları,cinsiyet heyecanları,demir,elevit falan konuşuyorlar
birara oraya gidelim de destek olalım kısss
evet yaa kp mi geldi yoksa ya da gelmeden evinin tadını mı
çıkarıyor neeaçıklıyorumm yok yok o gelsin söylesin
ben söylemem belki deşifre edilmek istemiyordur
oyun salonundan toplayacaz artık onu bacıım bacıım
zamanında gelmezsen her türlü iftaraya uğrarsın
anacım onlar yaptırıyo o ebru şallı felan bile kırk makas yemiştir veya iğne işte ama dikkat et hiç birinin beli doğurduktan sonra kum saati gibi değil kalın gibi
zamanında gelmezsen her türlü iftaraya uğrarsın
anacım onlar yaptırıyo o ebru şallı felan bile kırk makas yemiştir veya iğne işte ama dikkat et hiç birinin beli doğurduktan sonra kum saati gibi değil kalın gibi
iftiraaaaaaben yapmadım o yaptı
yok kız cıtır pıtırdıbenimki de yedi bretosun muydu büyügün..
yok kız 140 lira netten baktım ben ala alaa
sağol canım darıso eylüle ve tüm bebeklerimize
ne düşüncelisin bacım tecrubesiz annelere yardım etmeyi düşünüyorsun
yok yok gelmedi bugün eşimin doğumgünü bizimkiler geldi azcık oturduk çay kahve servisi filan bide merte banyo yaptırdık.
bir yastıkta kocayın hayırlı yaşlar eşinesağol canım darıso eylüle ve tüm bebeklerimize
ne düşüncelisin bacım tecrubesiz annelere yardım etmeyi düşünüyorsun
yok yok gelmedi bugün eşimin doğumgünü bizimkiler geldi azcık oturduk çay kahve servisi filan bide merte banyo yaptırdık.
her cumartesi sabah aç karnına tartılıyorum geçen hafta 300grgeç kagıdı al idareden marjinalim
makasla degil testere lazım o zaman eskiye dönmek için
kaç kilo acep verdin kız haftalık mı yapıyorsun ölçümü?
ben gece gündüz çıkıp iniyorum
iftiraaaaaahe ben yaptım
yok kız cıtır pıtırdıaraba hantaldı zorla sürülüyordu halıda hele hiç gitmiyor bilgin olsun
ben dükkanlara sordum kendi mağazası 189lira joker 199 lira dedi internettede öyle zaten:44:
bende bugün 6. gündü yıkadım çocuk bayıldı uyudu tam 3 saat maşallah diyeyim ama sonra akşam 9 kadar gözünü kırpmadıbiz babadan böyle gördükyardım güzeldir
sizle banyo günlerimiz hep aynı oluyor canım biz de efeyi
yıkadık bugünhiç aglamıyor artık sıpa sustugu tek yer orası yıkayıp
durayım ben bunu su kuşu olacak belli yaz gelsin atacam havuzu balkona dolduracam
kudursun içinde
biz babadan böyle gördükyardım güzeldir
sizle banyo günlerimiz hep aynı oluyor canım biz de efeyi
yıkadık bugünhiç aglamıyor artık sıpa sustugu tek yer orası yıkayıp
durayım ben bunu su kuşu olacak belli yaz gelsin atacam havuzu balkona dolduracam
kudursun içinde
bir yastıkta kocayın hayırlı yaşlar eşine
aminn çok sağol canım.
her cumartesi sabah aç karnına tartılıyorum geçen hafta 300gralmıştım bu hafta 1 kilo zayıfladım gibi ama korkuyorum tartılmaya yine fazla gelirim diye:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?