2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

doğal gaz ha:18: :18: bide 2 saat sonra yoüurtta verdim:18:akşam gelemezsem anlayın halimi

77 gegil 76.5 bikere

bende bi 22 kilo daha al deseler hiç zorlanmam ya

verirsiniz tabi ya kilo dediğiniz ne ki
kadın yapıcam diyosa yapar
bu arada ben ehliyet almaya karar verdim ccooook hırslandım aranızda kullanan var mı
alabilirim dimi ya trafik konusunda cok tırsağım da :26::18:
bende tırsığım hemde öyle böyle değil:18:

kullanıcı kontrol paneline giriyosun
ayarlarım başlığında seçenekleri düzenleyi tıklıyosun
konu görünüm seçeneklerinden grafikleri gösteri tıklıyosun
ve ensondaki değişikleri kaydet diyorsun

bu arada ben ehliyet almaya karar verdim ccooook hırslandım aranızda kullanan var mı

ben kullanıyorum bacım
git hemen al ehliyetini ben arkandayım

vala ben dün gece yoğurt yedirdim güzel uyudu
elini korkak alıştırma bacım
bana da 50 kg al deseler alırım nasıl bir çöplüğüm ben ya
tırsma bacım korkacak bişey değil ayrıca sende de pek tırsacak tip yok ama
araba özgürlük demek herkese şiddetle öneriyorum

bilisl
canım ben böyle bir tarifi ilk defa duydum ama oğlum bi türlü yumurta sarısı yemediği için benim için çok faydalı olablr. rica etsem tarif verebilir misin??

tabi veririm canım.6.aydan sonra ;
150 ml hazırlanmış devam sütü,2-3 yemek kaşığı tahıllı kaşık maması,1/8 haşlanmış yumurta sarısı,yarım kibrit kutusu beyaz peynir(yaklaşık 10 gr.),1 tatlı kaşığı pekmez..Devam sütünü hazırlayıp hepsini içine atıp çatalla karıştırınız...böyle canım.ben 6.ay dolsun verice inşallah.

CANım aşkol ben olmazsam olmaz bu kamptaa 69 kiloyum hedefim 55

Son düzenleme:
merhaba benimde kızım 6600 64 cm bende çok tedirginim çok az kilo alıyo. baş çevreside 2 aydır aynı.baklım bizde gelecek ayı bekliyoruz bakalım .

tipim bellimi kız:86:ah ah korkuyom işte

MERHABA KIZLAR
benim bildiğim 6. ayda bir bebek doğduğu kilonun 2 katıysa sorun yok demek boylarıda ortalama görünüyor
benim oğlumda son ay anne sütü mama ve ek gıda aldığı halde 400 gr almış ama ben üzülmedim her ay boyu uzuyosa sorun yok benim için tabi
baş çevresine gelince geçen ay oğlun 43cm di bu ayda dr 43 yazmış bende evde farkettim kendim ölçtüm 43.7 cm yani dr ya hatalı ölçtü veya yazarken hata yaptı
kafa ölçümü önemli ama benim size tavsiyem bebekler 1 yaşına kadar muhakkak aylık dr kontrolünde olmalı hemşireyle değil çocuk doktoruyla her ay muhakkak kontrole girmeli

ben yarın aç karnına tartılayım olmaz mı? bugün 72.8 miydim neydim basa doluyken tartılmıştım
ilk hedef 60

karam, sekos hoşgeldiniz
kızlar yalnız bırakmıştı beni mecburen

naberr
yazdığını görmemişim pardonn

canım pekmez ve yoğurt çok güzel oluyor. fakat birbirini öldürdüğü için ben kendimde yemiyorum, bebeğime de vermiyorum .. bilgine

kız ehliyet de ne ki alırsın.. ben hepsini 90 larla geçmiştim:)) sürersin de sadece telaşa yer olmasın yeter

yaa coook teşk ederim destek olduğunuz için bence de araba özgürlük demek
o kadar kullanan var sanki benim neyim eksik hıh

benim hedef yazıyo zaten, anlamdım ki neyi doldurcam??
kız şuanki kilo ve zayıflamak istedigin kiloyu yazacaksın anladın mı canım
5 aylık kontrolünde 7 kg ydu :26:
kız fotolara baktım da hiç öyle zayıf görünmüyor,yanlış albümemi baktım,tosunum diye de yazmışsın..
albüm ekledim isteyen bakabilir oğluşumaa
baktım bacım maaşallah anadan dogma paşamızı da gördün
ben kullanıyorum bacım
git hemen al ehliyetini ben arkandayım

he tabi atayım yollara kendimi akşamda ana haberde beni seyret dimi asfalttan beni kazıyolarburası istanbul bacım trafik terörüne hayır:117:

sen de en sagdan gidersin dımtıs dımtıs

benim gözümde tosun demekki :26: aslında ayına göre normal de millet obez olsun istiyo heralde

bacılar,canlar benim bugün nöbet yok gece boyu eşim bakacak ben bitigim çünkü
efe bugün 3 kere 10 ar dakika uyudu ve hep emmek istiyordu atak mı geçiriyor ne
ben geçirmeden eşim aldı çocugu..hepinizi öpüyorum az kaynatın ha sonra okuması zor oluyor
yeşim seni de aldım listeye
yeşim 69 hedef 55 haydi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…