doğal gaz ha:18: :18: bide 2 saat sonra yoüurtta verdim:18:akşam gelemezsem anlayın halimi
evet takma isim annesi oldum
zayıflarsın azcık fena mı
kızz bezelye bize bile dokunuyor akşam dogalgazı kapa zahmet sizi ısıtır
bir de ben geliyorum kimse yok bi çıkıyorum hoopp herkes buraya bana kastınız mı var ulenn
sıkıysa şimdi gelinn
tosun anneler zayıflama kampına hoş geldiniz
karam 78 kg hedef 67
bliss 65 kilo hedef 58
sekoş
seboş 90kilo hedef
stress 77kilo hedef
kızlar herkes bu boşlukları doldursun bi zahmet tarihin sayfalarına işlensin ki unutmayalım,,söz uçar yazı kalır
katılmak isteyen herkesi beklerizz kampımıza
bende bi 22 kilo daha al deseler hiç zorlanmam yaherkesin imtihanı farklı işte
bana şimdi 10 kilo alman lazım, kısa süreli hedefin kesinlikle bu deseler hiç zorlanmazdım herhalde :))
kızlar ya o şaşkoloz ifadeleri nerden buluyosunuzz?
bu arada hala bisküvi açmadım. çaycı çay getiriyo, ben zavallısı boş boş içiyo :s yok be ne zavallısı, manken gibi olcam ben bi kerem, çok kilo aldın şundan yemesen mi diyen kocam da görcek gününü!!!
bende tırsığım hemde öyle böyle değil:18:verirsiniz tabi ya kilo dediğiniz ne ki
kadın yapıcam diyosa yapar
bu arada ben ehliyet almaya karar verdim ccooook hırslandım aranızda kullanan var mı
alabilirim dimi ya trafik konusunda cok tırsağım da :26::18:
verirsiniz tabi ya kilo dediğiniz ne ki
bu arada ben ehliyet almaya karar verdim ccooook hırslandım aranızda kullanan var mı
doğal gaz ha:18: :18: bide 2 saat sonra yoüurtta verdim:18:akşam gelemezsem anlayın halimi
77 gegil 76.5 bikere
bende bi 22 kilo daha al deseler hiç zorlanmam ya
bende tırsığım hemde öyle böyle değil:18:
karam 78 kg hedef 67
bliss 65 kilo hedef 58
sekoş
seboş 90kilo hedef
stress 77kilo hedef
kızlar herkes bu boşlukları doldursun bi zahmet tarihin sayfalarına işlensin ki unutmayalım,,söz uçar yazı kalır
merhaba benimde kızım 6600 64 cm bende çok tedirginim çok az kilo alıyo. baş çevreside 2 aydır aynı.baklım bizde gelecek ayı bekliyoruz bakalım .herkese merhaba annişlerr nasılsınız 1 aydır giremedim foruma hepinizi özledim : ) annemler geldi ew kalabalık derken açamadım bile neti...herkes iyidir bebeişlerde iyidir inşallaah...benım kızçemin 2 dişi birden çıktı 10 gün önce :)) nasıl oldu anlamadım bi baktım inciler parlıyor darısı tüm annişlere...diş buğdayı yapıcm pek bi fikrim yok araştırıyom sizinde fikirlerınızı beklıom...bugün 6. ay aşılarımızı yaptrdık uyuyoo şuan minnak kızım :)) biraz canım sıkıldı açıkcasıı hemşiremiz normal dedi ama size ölçümlerini yazayım kızımın fikirerınız çok önemli.....2300gr doğmuştu kızım 31 ağustosta...şuanda 6 ay 11 günlük 6600gr 66cm boyu 42 cm baş çewresı sizce normal mii?? zayıf benım kızım(((( ek gıdaya geceli 1 ay oldu we emdıgı haldede 400gr almş sadece (( büyüyemiyomuuu sizce??? araştrma hastanesıne göütrüp büyüme hormanlarınza baktırabilrsz ama 1 ay daha bekleyın bence şuan normal gelişimi dedi hemşiremiz....üzüldümm..sabahları yumurtta labne weriyom meywe suyu muz püresi patates havuc püresi werıom geceleri arı mama yapıomn we emıyoda ama 400 gr almış sadece ( kabızlıgımızda yok maaşallahh üz niye kilo almamış anlayamadım.....bu arada sırt üstü yatarken yüz üstü dönebiliyo artık cadım :)) hhatunlar hepiniizi öpüyorm fikirlerınızı paylaşıorsanız mutlu olurum
tipim bellimi kız:86:ah ah korkuyom iştevala ben dün gece yoğurt yedirdim güzel uyudu
Elini korkak alıştırma bacım
bana da 50 kg al deseler alırım nasıl bir çöplüğüm ben ya
tırsma bacım korkacak bişey değil ayrıca sende de pek tırsacak tip yok ama
araba özgürlük demek herkese şiddetle öneriyorum
tipim bellimi kız:86:ah ah korkuyom işte
he tabi atayım yollara kendimi akşamda ana haberde beni seyret dimi asfalttan beni kazıyolarbelli bacım belli yaparsın sen
at kendini yollara ben öyle yaptım valla
he tabi atayım yollara kendimi akşamda ana haberde beni seyret dimi asfalttan beni kazıyolarburası istanbul bacım trafik terörüne hayır:117:
karam 78 kg hedef 67
bliss 65 kilo hedef 58
sekoş
seboş 90kilo hedef
stress 77kilo hedef
yazdığını görmemişim pardonnkaram, sekos hoşgeldiniz
kızlar yalnız bırakmıştı beni mecburen
naberr
canım pekmez ve yoğurt çok güzel oluyor. fakat birbirini öldürdüğü için ben kendimde yemiyorum, bebeğime de vermiyorum .. bilginekızlar ben de dün azıcık yumurta sarısı verdim geri cıkardı
muhallebiyi seviyor neyseki aptamilin kaşık mamalarında alıyorum
pekmezli yoğurt veriyorm onuda sevdi sade yoğurt yemiyo
tuzsuz peynir aldım biraz da ondan yiyor
bugün sebze corbası yaptım 3 kasık zorla yedi
ha bi de meyve filesi aldım doğru yerini agzına denk getirirse iyi hoşuna gitti
herkes zayıf bu çocuk diyo ya
kız ehliyet de ne ki alırsın.. ben hepsini 90 larla geçmiştim:)) sürersin de sadece telaşa yer olmasın yeterverirsiniz tabi ya kilo dediğiniz ne ki
kız şuanki kilo ve zayıflamak istedigin kiloyu yazacaksın anladın mı canımbenim hedef yazıyo zaten, anlamdım ki neyi doldurcam??
kız fotolara baktım da hiç öyle zayıf görünmüyor,yanlış albümemi baktım,tosunum diye de yazmışsın..5 aylık kontrolünde 7 kg ydu :26:
baktım bacım maaşallah anadan dogma paşamızı da gördünalbüm ekledim isteyen bakabilir oğluşumaa
ben kullanıyorum bacım
git hemen al ehliyetini ben arkandayım
he tabi atayım yollara kendimi akşamda ana haberde beni seyret dimi asfalttan beni kazıyolarburası istanbul bacım trafik terörüne hayır:117:
kız şuanki kilo ve zayıflamak istedigin kiloyu yazacaksın anladın mı canım
kız fotolara baktım da hiç öyle zayıf görünmüyor,yanlış albümemi baktım,tosunum diye de yazmışsın..
baktım bacım maaşallah anadan dogma paşamızı da gördün
sen de en sagdan gidersin dımtıs dımtıs
benim gözümde tosun demekki :26: aslında ayına göre normal de millet obez olsun istiyo heralde
yok kız maaşallah bacak bogumları bilem var bence tontişş paşa
bir şey soracam ama gülme tamam mı
ogluşunun pipisi biraz büyük mü
albüm felan bulamadım yanlış biryerdemi arıyorum:44:aslında foto da benimde dikkatimi cekti ama gercekte öyle değil baktım tekrardan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?