2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bulmuşsun melek gibi kocayı ohhh yat be ne şanslı kadınsın gündüz yorulmuşta gece nöbeti yokmuş eee o adam işte yorulmuyomu kız ikinizede üzüldüm şimdide:44: ah efe ah

Huhu hanimlarr kimse yokmuu bebeler rahat,i vermiyor yoksa gerci karam izne cikmis bu aksamm
Master albüm bende bulamadim galiba
Bene bari biraz komuslara gideyiiim

kuzular selamlar uzun bi aradan sonra yav aşı yaptırmaya gitik üç gün önce..doktor bebegin obez sınırında haberin olsun dedi sonra diyet yaptırmak zorunda kalır üzlürsün dedi..bana çok normal geliyor bi de sizinle paylaşayım dedim kızım 1 eylül dgumlu 70 cm boyu kilosu 9.600 sizce doktor neden öyle söyledi öyle bakınca çok şiman bi bebek diil bikaç bogumu var :) evet inkar edemem sana şimdi hoş görünür dedi şişman diye sevinirsin ama sonra problem yaşarsın dedi

Yanibbence normal gibi yarin bizimde kontrolumuz var bakalim benim kizim kac kilo gelecek ama tahminen benimkide o civarda ama maasallah boyuda uzun kizinin zaten yarin öbürgün yürümeye baslayinca hareketlencekler verirler dis cikartacaklar kimi bebegin istahi kesiliyor zayifliyor dis cikartirken bence okadar takacak birsey yok kimi doktor zayif diyor kimi sisman cözemedim herkez ayri birsey diyor

bulmuşsun melek gibi kocayı ohhh yat be ne şanslı kadınsın gündüz yorulmuşta gece nöbeti yokmuş eee o adam işte yorulmuyomu kız ikinizede üzüldüm şimdide:44: ah efe ah
evet canım ya dün görecektin ama sürünüyordum resmen ki ev işi falan da degil tek işim efe yani
ama o kadar kuduruktu ki kollarım uyuşmuştu kocişte sagolsun kıyamadı ve allahım da ona yardımcı olmuş 3 er saat arayla uyanmış
sallamış yatmış çok sevindim ben de 12 den 730 a kadar kesintisiz uyumuşum oh be
Huhu hanimlarr kimse yokmuu bebeler rahat,i vermiyor yoksa gerci karam izne cikmis bu aksamm
Master albüm bende bulamadim galiba
Bene bari biraz komuslara gideyiiim
arada bir izinli oluyorum tatlım vucüt isyan bayragını çekmeden eşim el atıyor tekrar enerji
yok canım ya ne obezi benimki 5 aylıkta öyleydi doktora ben sordum hatta obez mi falan diye
yok dedi üsteledim biraz o zaman da bana fırça yarın da kilo almıyor diye gelirsin dedi diş,kaşıkla yeme hareketlilikle gider dedi
sadece anne sütü alıyor benimki sen nasıl besliyorsun?

Cnm aksam yemegine fazla saldirinca spor yaptim biraz vicdanim rahatladi
Biraz dediysem toplamda 400 cal. Uyuyanlara duyurulur
Tam oturdum pampisimi emzirirken biraz cene calacaktim sizinle
Kimse yok

aslında foto da benimde dikkatimi cekti ama gercekte öyle değil baktım tekrardan da
kamera büyük gösteriyor o zaman
albüm felan bulamadım yanlış biryerdemi arıyorum:44:
masterin üstüne tıkla ziyaretçilerinin oldugu yerde çıkar şekerim..
Cnm aksam yemegine fazla saldirinca spor yaptim biraz vicdanim rahatladi
Biraz dediysem toplamda 400 cal. Uyuyanlara duyurulur
Tam oturdum pampisimi emzirirken biraz cene calacaktim sizinle
Kimse yok

bak bakk yemek fazla kaçmış olmazz ben yemedim aburcubur ama yemeklerimi yedim ne de olsa emziriyoruz dimi ama
spor yapamadım ama olsun haftada 3 kereye bile razıyım o da ancak h.sonları

gece benim yoklugumdan istifade herkes çene çalmamışsınız haydi hayılısı

Günayyydinn hanimlarr gece iyi uyudunuzmu?
Kesintisiz bir uykunun ardindan erkenden kalktim disairda karrrrr kari temizlediiim bir güzel corbami kaynattim kalam yemekler sonra simdide kizimi hazirlayip doktora gidecegiz bakalim asi bizde nasil bir etki yaratcak bugun
Herkeze bol sütlü huzurlu günlerr diliyorum
Karamcigim seni. Yasadigin enerji patlamasini bende yasiyorum ama aksama dogru ne olur bilmiyorum

teşekkür ederim canım
benim ayarlarda o seçiliymiş
oluyo mu acaba bi deniyim

kız şuanki kilo ve zayıflamak istedigin kiloyu yazacaksın anladın mı canım

ee listedeki bliss ben değil miyim?
kilo 65 hedef 58 ???

enerji patlaması yaşıyorum
herkese günayyddıınn

patlayıp ziyan olmasın birazını bana versen ya

maşallah maşallah, kızın kesintisiz uyudu mu yani gece? formülü nasıl ya canım, ben uykusuz işe geldim zor durumdayım :s

bliss şekerim baktım da digerleri yapmamış ödevini ben sana kızmışım
hey seboş,sekoş,stroş hadi ama kilo hedef ödevinizi yapın kele
uyutmadı mı kuzucuk seni dün kıss

çokk iyi uyudum inş sorunsuz atlatırsınız aşıyı bizim de haftaya p.tesi :18:
o zaman kopalım kıss

bliss şekerim baktım da digerleri yapmamış ödevini ben sana kızmışım
hey seboş,sekoş,stroş hadi ama kilo hedef ödevinizi yapın kele
uyutmadı mı kuzucuk seni dün kıss

ya niye bana kızdın, öp de gönlümü al bari

ya kuzucuk 2-3 defa uyanıyo.. bugun de 6 da uyandı, uyumadı tekrar. babannesi aldı ben uyuyim diye ama ben tekrar uyuyamadım, aklım onlarda kaldı. sonra bi kalktım babanne kendi kafasına göre yedirmiş içirmiş.. offf zor zor zor..

barışma çicegi olsun canım oldu mu bir de öptüm mü ohh...
hadi ya ben de öyleyim ya uyandım mı bir dahaki yatış en az yarım saat olur,keşke uyuyaydın canım,
babaanne bilmiyor mu düzenini söyleseydin ne veriyodun ki sabahları?

oldu canım oldu

kv biliyo aslında ama sabahları genellikle ben ilgileniyorum işe gelene kadar
ayrıca ben evdeyken kendim ilgilenmek istiyorum çocugumla, zaten uyuyamıyorum başkası alınca
ben atıştırmaya alışmasın diye yemek zamanı veriyorum sadece süt çorba artık ne yiyecekse
öyle her ağladıgında bi şey vermiyorum ki ağlamakla bağdaştırmasın

bakıcı arasam diyorum ama o da zor..

yok canım ya bakıcı daha zor ne yaptıgını hiç bilmezsin yedirdim der yedirmez falan filan
hem öyle iyi bakıcı çok zor artık bulmak..kvailden daha iyi bakar emin ol..
söyle kv ye anlat güzelce olmam mı anlamaz mı

günaydınnnnnnn

havada aşı kokusu varrrrr, aşıya gidcez öğleden sonra oyy kıyamamm yaa off şu aşıları bana yapsınlar yaaa direkt memeye yapsalar ya sütümde geçse

kızz karamm okumadın demi öyle deliksiz uyuynca
neyse neyse tamm aynı memleketli sayılırız beni de öp de hadiiii

yazıyorum sabah tartıldım kilo: 72.1 , hedef: 60

çook yolum var çoookkkk

bilisl ;
karam haklı canım, bu devirde en iyi bakan kendi akrabandır. babaannesiyle konuş onun deneyimleri de vardır hem, bi sen söylersin bi o söyler ,orta yolu bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…