kuzular selamlar uzun bi aradan sonra yav aşı yaptırmaya gitik üç gün önce..doktor bebegin obez sınırında haberin olsun dedi sonra diyet yaptırmak zorunda kalır üzlürsün dedi..bana çok normal geliyor bi de sizinle paylaşayım dedim kızım 1 eylül dgumlu 70 cm boyu kilosu 9.600 sizce doktor neden öyle söyledi öyle bakınca çok şiman bi bebek diil bikaç bogumu var :) evet inkar edemem sana şimdi hoş görünür dedi şişman diye sevinirsin ama sonra problem yaşarsın dedi
hala sağımmı var kızsesin soluğun çıkmıyor
evet canım ya dün görecektin ama sürünüyordum resmen ki ev işi falan da degil tek işim efe yanibulmuşsun melek gibi kocayı ohhh yat bene şanslı kadınsın gündüz yorulmuşta gece nöbeti yokmuş eee o adam işte yorulmuyomu kız ikinizede üzüldüm şimdide:44: ah efe ah
arada bir izinli oluyorum tatlım vucüt isyan bayragını çekmeden eşim el atıyor tekrar enerjiHuhu hanimlarr kimse yokmuu bebeler rahat,i vermiyor yoksa gerci karam izne cikmis bu aksamm
Master albüm bende bulamadim galiba
Bene bari biraz komuslara gideyiiim
yok canım ya ne obezi benimki 5 aylıkta öyleydi doktora ben sordum hatta obez mi falan diyekuzular selamlar uzun bi aradan sonra yav aşı yaptırmaya gitik üç gün önce..doktor bebegin obez sınırında haberin olsun dedi sonra diyet yaptırmak zorunda kalır üzlürsün dedi..bana çok normal geliyor bi de sizinle paylaşayım dedim kızım 1 eylül dgumlu 70 cm boyu kilosu 9.600 sizce doktor neden öyle söyledi öyle bakınca çok şiman bi bebek diil bikaç bogumu var :) evet inkar edemem sana şimdi hoş görünür dedi şişman diye sevinirsin ama sonra problem yaşarsın dedi
Cnm aksam yemegine fazla saldirinca spor yaptim biraz vicdanim rahatladi
Biraz dediysem toplamda 400 cal. Uyuyanlara duyurulur
Tam oturdum pampisimi emzirirken biraz cene calacaktim sizinle
Kimse yok
aslında foto da benimde dikkatimi cekti ama gercekte öyle değil baktım tekrardan da
masterin üstüne tıklaalbüm felan bulamadım yanlış biryerdemi arıyorum:44:
Cnm aksam yemegine fazla saldirinca spor yaptim biraz vicdanim rahatladi
Biraz dediysem toplamda 400 cal. Uyuyanlara duyurulur
Tam oturdum pampisimi emzirirken biraz cene calacaktim sizinle
Kimse yok
kullanıcı kontrol paneline giriyosun
ayarlarım başlığında seçenekleri düzenleyi tıklıyosun
konu görünüm seçeneklerinden grafikleri gösteri tıklıyosun
ve ensondaki değişikleri kaydet diyorsun
kız şuanki kilo ve zayıflamak istedigin kiloyu yazacaksın anladın mı canım
enerji patlaması yaşıyorum
herkese günayyddıınn
Günayyydinn hanimlarr gece iyi uyudunuzmu?
Kesintisiz bir uykunun ardindan erkenden kalktim disairda karrrrr kari temizlediiim bir güzel corbami kaynattim kalam yemekler sonrasimdide kizimi hazirlayip doktora gidecegiz bakalim asi bizde nasil bir etki yaratcak bugun
Herkeze bol sütlü huzurlu günlerr diliyorum
Karamcigim seni. Yasadigin enerji patlamasini bende yasiyorum ama aksama dogru ne olur bilmiyorum
Günayyydinn hanimlarr gece iyi uyudunuzmu?
Kesintisiz bir uykunun ardindan erkenden kalktim disairda karrrrr kari temizlediiim bir güzel corbami kaynattim kalam yemekler sonrasimdide kizimi hazirlayip doktora gidecegiz bakalim asi bizde nasil bir etki yaratcak bugun
Herkeze bol sütlü huzurlu günlerr diliyorum
Karamcigim seni. Yasadigin enerji patlamasini bende yasiyorum ama aksama dogru ne olur bilmiyorum
bliss şekerim baktım da digerleri yapmamış ödevini ben sana kızmışım
hey seboş,sekoş,stroşhadi ama kilo hedef ödevinizi yapın kele
uyutmadı mı kuzucuk seni dün kıss
ya niye bana kızdın, öp de gönlümü al bari
ya kuzucuk 2-3 defa uyanıyo.. bugun de 6 da uyandı, uyumadı tekrar. babannesi aldı ben uyuyim diye ama ben tekrar uyuyamadım, aklım onlarda kaldı. sonra bi kalktım babanne kendi kafasına göre yedirmiş içirmiş.. offf zor zor zor..
barışma çicegi olsun canım oldu mu bir de öptüm mü ohh...
hadi ya ben de öyleyim ya uyandım mı bir dahaki yatış en az yarım saat olur,keşke uyuyaydın canım,
babaanne bilmiyor mu düzenini söyleseydin ne veriyodun ki sabahları?
oldu canım oldu
kv biliyo aslında ama sabahları genellikle ben ilgileniyorum işe gelene kadar
ayrıca ben evdeyken kendim ilgilenmek istiyorum çocugumla, zaten uyuyamıyorum başkası alınca
ben atıştırmaya alışmasın diye yemek zamanı veriyorum sadece süt çorba artık ne yiyecekse
öyle her ağladıgında bi şey vermiyorum ki ağlamakla bağdaştırmasın
bakıcı arasam diyorum ama o da zor..
bilisl ;yok canım ya bakıcı daha zor ne yaptıgını hiç bilmezsin yedirdim der yedirmez falan filan
hem öyle iyi bakıcı çok zor artık bulmak..kvailden daha iyi bakar emin ol..
söyle kv ye anlat güzelce olmam mı anlamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?