2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ohh..haa güzelmiş sütümden geçse begendim vala
yok kız geçmiş yapmadın herhalde eşim tuttu nöbeti ben kalkmadım hep o kalktı salladı
sekoş kızının adı neydi bacım:44:

bu dünyada işin iş valla

bilisl ;
karam haklı canım, bu devirde en iyi bakan kendi akrabandır. babaannesiyle konuş onun deneyimleri de vardır hem, bi sen söylersin bi o söyler ,orta yolu bulursunuz

böyle sağduyulu telkinlere ihtiyacım var sanırım..
kv ve annem dönüşümlü bakıyolar, bizde kalıyolar. böyle hep birlikte yaşamak bunaltıyo beni, benden farklı yaptıkları gözüme batıyo sinirimi zıplatıyo. evde kuralları olan biraz titiz biriyim, düzenim bozulsun istemiyorum. hem onların da kendi evlerinden ayırıyorum, düzenini bozuyorum diye kendimi kötü hissediyorum, diyorum bakıcıya veririm parasını bizimkiler de rahat eder.. akşam bakıcı gider, biz de bi aile oldugumuzu hatırlarız.. ama dediğiniz gibi güvenilir bakıcı bulmak çok zor..

dün bütünn gün aç gezdim süt müt çıkmadı
nasıl akşam yedim pırasayı kaymağı balı sabah doldurdum şişeyi
nasıl olacak bu kilo verme işi bilmiyorum ya

az önce yediğim iki madlen çikolatayı saymaszsak sorun yok
daha pazartasiye çooooooooooook var

evet anlattıklarında haklısın ama en azında 1 yaşa kadar idare et sonra tutarsın bakıcıyı
en azından akşam geldiginde anlatır gün içinde olanları sözle olmasa da elle kolla anlatıyorlar..
yiyenim kreşte naptınız annecim diye sorunca yanagına vurmuştu bir kere ablam anladı arayı fırça ve kreşte aldıydı..
dün bütünn gün aç gezdim süt müt çıkmadı
nasıl akşam yedim pırasayı kaymağı balı sabah doldurdum şişeyi
nasıl olacak bu kilo verme işi bilmiyorum ya

hadi ya bacım sana tamamen kes demiyoz ki abur cuburu kes yemegini ye tabi ama hamurişi,çikolata,tatlı süt yapmıyor
zaten su koyverdin 2.günden

su koyuvermedim kız diyete devam sorun yok

ohh..haa güzelmiş sütümden geçse begendim vala
yok kız geçmiş yapmadın herhalde eşim tuttu nöbeti ben kalkmadım hep o kalktı salladı
sekoş kızının adı neydi bacım:44:

kız anlat hele tanışmanızı kısaca ne mücadeleler verdin nerde tanıştın?

aaa hadi paylaşalım tanışma hikayelerimizi:

misal benim aşkımm bizim eve gelmişti amcasıyla oturmaya bi çay içip gitmişlerdi ama aklı bende kalmışş
yengesi hergün bizim evde ondan sonra, ampül parladı bende bize gelmeyen kadın niye hergün otu b... sormaya gelir ki dedim annem tabii sezmş güldü,neysee açıkladı yengesi benaynen böyle... neyse knuşmaya geldi benle bizimki, pc başında ben müzikle uğraşıyom ilgisiz msn varmı dedi ben de hayatımda hiç yapmadığım bir şeyi yaptım halada derim nasıl verdim sana ,eşim de gülüyor seninde gönlün varmış der oysaki hiiççç yoktu, olacağı varmışşş..ee sonra nollduuuuu 2 ay içinde nişan (kırk yıl tanıyormuşum gibiydim o sürede) yaza düğünn:))))))))))) 1,5 yıl sonraaa tatlı mı tatlıı bi kızımızz olduuuuu

benim balımın adi hivda

evet evin içinde bi başkası olunca ben de sevmiyorum canımm anne dahi olsa zor rahat edemem ben de eşimde ..
hmm bende sadece gündüz bakıyorlar sanmıştım..
ben bakıcı buldum dersen zorlarına gitmez mi ?

varsa çevrende bi akraba kızı falan güvendiğin olur.

seboş kız kilo tickerı yapmışşsın ya o nasıl işliyor kilo verdikçe yeniliyor musun yoksa nasıl bilgi verir misin?
hoşuma giderse ben de yapim

yukarıda yazdıkların ne o zaman canım..haftada bir yiyelim o da ödül niyetine
yazma öyle madlen falan canım çekiyor yahuu

ee dün yaktığım 400 cal. de var bacım hakkımı yeme yaw
iki minnak yedim misafirlerime ikram ederken koktu napıyım bi yerim mi şişsin
hem çalışıyorum yakarım onu ben

şimdi ben tee gençken lisedeyken parti,eglence benden sorulurdu ark.ım kız meslek lisesi mezuniyet balosu vardı
gittim mi oraya bacım klasik dans yarışması ve ben en iyi popo sallayan namıdeger karam birinci oldum mu
e tabi birden gecenin kızı oldum neyse işin tuhafı eşim partide yoktu arkları vardı
bir arkı benle dans etmek istedi tabi ben bilmiyorum eşim falan piyasada yok neyse çocuk beni ayartmaya çalışıyor ama bende tık
yok velhasıl kelam anana söyle selam bu kişiyle geziyorum ama boncukçuyum ya onların grupça basketballcuların
takıldıgı bir kafe var oraya gide gele aşık ettim çocugu kendime çocuk dedigim eşimm...ana fikir:13 yıl önce de kudurukmuşumm

harbiden kudurukmuşsun bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…