- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
afiyet olsun tosuna
kız nerden alıyosunuz bu meyve filelerini ben de alayım
yemez o numarayı benim sıpa
himm oyuncakları da fazla temizlemiyorum ya çok kirlendigini düşünürsemada iyi teyzesi uykudan uyandık emdik mamamızı içtik şimdi tükürükler saçarak oyun yapıyoruz
normalde bende oyuncakları sabunlu suda yıkayıp iyice durulayıp kaynar suda bekletiyorum ama şimdi müzikli oyuncaklar aldık onları suya soksam pert olacak jokerde temizleyici görmüştüm sanki bir araştırayım bakalım
afiyet olsun tosuna
kız nerden alıyosunuz bu meyve filelerini ben de alayım
az ye haa
kızlar hemen agzınızın suyu aktı nonuyo
bu direnç testi arada şart
lamamma yürü canım valla sporsuz zor gibi bu işler
günaydın dicem ama öğlen oldu geçmiş okumaya çalışırken geleceğide kaybedicem....
kızlar ne sorucam ben doktora falan gidemiyorum malum urfa viranşehirdeyiz...ben oğluşa hergün yumurta sarısı veriyorum acaba zararlımı dersiniz..??hiç itiraz etmeden yiyor oda ve çok seviyor ama içine bişiyler karıştırınca yemiyo..sizler bir sürü karışımdan bahsetmişsiniz ama benimki sade takılıyo.. birde dün büyümix gördüm aldım kahvaltılık diyo içinde peynir bebe bisvk. vs var onuda aldım verdim onuda çok güzel yedi öğleden sonraya kadarda emziriyorum..öüleden sonra mutlaka farklı tatlar istiyo bende bebelac kavanoz mamaları varya behçe meyveleri, sebze karışımı , elma armut püresi gibi onlardan birinin yarısını veriyorum içine 2 tanede cici bebe bisk. eziyom...akşama kadar ara ara yine emiyo akşam meyve püresi veriyom muz oluyo genelde bu..ve biz yemek yerken oda mama sand. de yaptığım yemeğin suyundan yada patates koyuyom her yemeğin içine onun için onu eziyom yemek suyula karıştırıp veriyom....yatarkende artık 180 cc bebelac yapıyom içine bir kaşık pirinç unu koyuyorum daha koyu olup doyursun diye.....ama bunları tamamen anam babam usulu başladım hiç doktora sormadım...
izmirde gittim doktora ek gıda verme dedi bana ama mümkün değil durdurmak isityo çünkü...yarın aşılar var burda sağlık ocağına gidicemözel sigortamızın geçtiği bi doktor yok zaten doktor iyimidir kötümüdür bilmiyoz..inşallah ateşlenmez hasta olmaz tek başıma altından kalkamam....
karam arkadaşım batın şimdi uyuyo uyanınca hem yürüteçde hemde mama sand. de resim çekip koyucam...
efenin eline meyve filesinde muz koymuştum o yerken ben de bilgisayara dalmışım anam bi baktım aglıyor
içli içli bogazında falan mı kaldı diye baktım yok fileyi aldım elime muzdan eser yok
yalayıp yutmuşona aglıyormuş sıpa yarımdan azdı ama yeter kabız olmasın başıma
az yedim diyemem ama çok yemedim diyebilirim
sen de ne biçim test yapıyosun ama bacım, çin işkencesi gibi
resmen künefe planı yapıyorum dediğinden beri
ne zaman yesem diyerektenn
canım, karam da güzelce açıklama yapmış ben de katılıyorum. biz burda naçizane öğrendiklerimizi paylaşıyoruz ama doktorlar bile birbirini tutmuyor o yuzden şu kesin doğru şu kesin yanlış demek bi çok konuda mümkün değil.
belki şunu söyleyebilirm sana neden meyve pürelerini kendin yapıp vermiyosun? hazır olanlarda (içeriğine bakmadım hiç ama) koruyucu maddeler vs yok mu? bize doktor evde yapabildiğiniz hiçbir şeyi hazır vermeyin dedi. ben kendim yapmaya çalışıyorum.
aşı konusunda da için rahat olsun. bazılarımızın bebeişleri ateşleniyo hafif, huzursuzluk oluyo ama bazıları daha hafif atlatıyo. bebektir olacak o kadar. ben de aşıdan yarım saat kadar sonra yarım ölçüden az fazla calpol veriyorum. gidişat iyiyse o kadar, iyi değilse bir ölçü daha sonraki saatlerde veriyorum. bizim de aile hk. de yapılıyo, aşı için doktor şart değil.
ya nedenini bilmiyorum ama bize doktor 1 yaşına kadar muz yok dedi, acaba atopikle mi alakalı bilemedim ben onu
bir kilo erirsen ödül olarak ya bacım yoksa yeme yiye yiye bu hale geldik zaten
ben de hazıra karşıyım canımmümkün oldugunca yapıp verme taraftarıyım.öcü gözüyle de bakmıyorum çok sıkışınca verilebilir
biliyorum ki ek gıdaya tamamen geçince ne yapsak diye düşünecez kara kara :44:
alla alla niye ki muza öyle dedi korktum bak şimdi :18: p.tesi soracaklarım arasına yazaym
zaten adam beni görünce koltuga kuruluyor sor bakim diye gözüme bakıyor
bide konuştuklarını tam bitirmeden başka soru sormuyor muyum eşim her seferinde yapma ayıp
adama diyo ama tutamıyorum ki kendimi
karaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
işten geldim saldırdım tüm yemeklere
öldür beni
gel canım gel
ben bekçilik yaptım foruma sabahtan beri
10 dk sonra çıkarım
nassın, rahat uyudu mu kızın?
hımm özel durumdan mütevellit demek ki
neyse suçlu hissedip üzülme
telafi edersin kalan saatlerde artıkın
sen burdasın da benim çıkmam gerekti kızım ağlayarak uyandı eşim yemeğe geldi gitti ki birasdan yine gelecek ve pc ona kalacak e okul işleri malumminş bebem ya off aşılar..kızz ne iştah o iyiki diyetteyiz ha
ben vermiştim canım 800 gro da iyi ama ya
burdayım canımgel sohbete
şeker şekeri getiriyor bacım ben üç gündür yemiyorum azcık ama çok az istek gitti..
üç gün öncesine kadar ben de deli gibi tatlı yerdimm
git benim için künefe yee kızz şöyle peyniri sünsünn ohh sıcak sıcak dondurma erisin üstünde
teşekkürler kızlar cevaplar için ümitler gitti benim attayasekoş benim fazlalık çok canım en az 25 kg vermem lazım ilk hedef olarak ama karar aldım sabah erken kalkıp eşim evden çıkmadan yarım saatte olsa yürümeyi düşününyorum bakalım umarım sadece düşüncede kalmaz kızım müsade ederde uygulamaya geçerim
karam yapma bunu bize künefeyi geçtim ama dondurma olsa fena olmaz yani hayır kışkırtıyorsun şeytan diyo git buzluktakini indir mideye zaten senin adın ofsayt her adını gördüğümde karam geliyor aklıma zaten adetten tatlı isteği tavan yapmış ahhh ah
kız karam benimde canımı künefe çektirdin
hayy elimi eşşek arısı sokaydı ulen
sen ye bacım sana serbest ama kamptakiler üçüncü günde dökülüyor pıtır pıtır
ben iyiym canım ya regl'i saymazsak tabii, fitil sayasında uyudu cici kızım sağol teyzesi sen nasılsın bebişin nasıl?
bak saat kaç oldu daha bir şey yemedim, boğazıma kadar tokummmm
pekmezden sonra ıyyyyy nasıl yemişim ben yaaaaaaa:44:
sen burdasın da benim çıkmam gerekti kızım ağlayarak uyandı eşim yemeğe geldi gitti ki birasdan yine gelecek ve pc ona kalacak e okul işleri malumm
evet tatlıyı tatlı çekermiş
yok bacım ben almayımm ya da yiyim sana gelsin kilolar kabul müüüüohhh kızz ne de güzel yaaa
karam işte hem aldım kara listeye diyo hem de künefelerden bahsediyo, dolmalardan bahsediyooooooooo
haraket şart kesinlikle bebeklerle biras zor oluyor büyüyünce oyun istiyorlar
verilir verilmez diye bir şey yokk
anam bacım ne yiyosun mideye zarar tövbeeyok ama ya üç gündür diyet yapalım dedik biri bisküvi ister,biri
künefe peşinde,helva falan ne oluyor yabeni kim tutsun
kahroluyorum şurda çikolata yemiyeyim diye ki eşim yurt dışında getirmişti süper enfes ama
ben yemiyorum az önce efeyi aldım kucuma yürüdük on dakika 3 km hızlahayır benim şevkimi de kırıyorsunuz
ohooo o dolmanın üstünden kaç dolma geçti bacımm
dayanıklılık testinden tüm topik sınıfta kaldı marji bile
e okul muu bböögg 8 aydır okul mokul yok bakalım nasıl başlayacam ben
yok bacım yeme almam kiloları 2 aya dügün var zaten çok fit biir anne olarak çıkmalıyım
çok azimliyimdir her konuda bunda da yılmayacam
tam şekerim soracaklarım arasına aldımkaram valla doktora sorsan muz işini çok iyi olur, bizim tekrar gitmemize çok var daha.
bizim doktorun abartısıysa ben de yavrucugumu mahrum bırakmayayım o güzel lezzetten :)
marji bak sana da yaptı yapacagını, künefe sayıklatacak bu karam bizi aah ah
hafta sonu yiyim bari
kamptakiler ne yapsın insanın aklına sen sokuyorsun böyle şeyleri
hıı anca utan yerken utanmıyosun ama
tam bir hata yapmışsın gelmiş geçmişş aksam sporunu 20 dakika uzat arayı kapa anlaştık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?