2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yemez o numarayı benim sıpa

himm oyuncakları da fazla temizlemiyorum ya çok kirlendigini düşünürsem
sudan geçirip veriyorum :26: pasaklı mıyım ne
afiyet olsun tosuna
kız nerden alıyosunuz bu meyve filelerini ben de alayım

sagol teyzoşu jokerden almıştık canım ebebekte de var
ilk başlarda tutturamıyordu gözüne burnuna sokuyordu alıştı galiba
yaladı yuttu muzu ama tabi elleri,yüzü kirleniyor söyliyim
hemen yıkadık gitti zaten ben biraz büyüyünce döktü kirlendi demeyecem
verecem kaşıgı yesinablam öyle yaptı kızına 3,5 yaşında daha kendi yemeyi bilmiyor
öyle olsun istemiyorum

az ye haa
kızlar hemen agzınızın suyu aktı nonuyo
bu direnç testi arada şart
lamamma yürü canım valla sporsuz zor gibi bu işler

az yedim diyemem ama çok yemedim diyebilirim
sen de ne biçim test yapıyosun ama bacım, çin işkencesi gibi
resmen künefe planı yapıyorum dediğinden beri
ne zaman yesem diyerektenn

canım, karam da güzelce açıklama yapmış ben de katılıyorum. biz burda naçizane öğrendiklerimizi paylaşıyoruz ama doktorlar bile birbirini tutmuyor o yuzden şu kesin doğru şu kesin yanlış demek bi çok konuda mümkün değil.
belki şunu söyleyebilirm sana neden meyve pürelerini kendin yapıp vermiyosun? hazır olanlarda (içeriğine bakmadım hiç ama) koruyucu maddeler vs yok mu? bize doktor evde yapabildiğiniz hiçbir şeyi hazır vermeyin dedi. ben kendim yapmaya çalışıyorum.

aşı konusunda da için rahat olsun. bazılarımızın bebeişleri ateşleniyo hafif, huzursuzluk oluyo ama bazıları daha hafif atlatıyo. bebektir olacak o kadar. ben de aşıdan yarım saat kadar sonra yarım ölçüden az fazla calpol veriyorum. gidişat iyiyse o kadar, iyi değilse bir ölçü daha sonraki saatlerde veriyorum. bizim de aile hk. de yapılıyo, aşı için doktor şart değil.

ya nedenini bilmiyorum ama bize doktor 1 yaşına kadar muz yok dedi, acaba atopikle mi alakalı bilemedim ben onu

bir kilo erirsen ödül olarak ya bacım yoksa yeme yiye yiye bu hale geldik zaten
ben de hazıra karşıyım canımmümkün oldugunca yapıp verme taraftarıyım.öcü gözüyle de bakmıyorum çok sıkışınca verilebilir
biliyorum ki ek gıdaya tamamen geçince ne yapsak diye düşünecez kara kara :44:
alla alla niye ki muza öyle dedi korktum bak şimdi :18: p.tesi soracaklarım arasına yazaym
zaten adam beni görünce koltuga kuruluyor sor bakim diye gözüme bakıyor
bide konuştuklarını tam bitirmeden başka soru sormuyor muyum eşim her seferinde yapma ayıp
adama diyo ama tutamıyorum ki kendimi

kız karam benimde canımı künefe çektirdin

karaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
işten geldim saldırdım tüm yemeklere
öldür beni

anam bacım ne yiyosun mideye zarar tövbee yok ama ya üç gündür diyet yapalım dedik biri bisküvi ister,biri
künefe peşinde,helva falan ne oluyor ya beni kim tutsun
kahroluyorum şurda çikolata yemiyeyim diye ki eşim yurt dışında getirmişti süper enfes ama
ben yemiyorum az önce efeyi aldım kucuma yürüdük on dakika 3 km hızla hayır benim şevkimi de kırıyorsunuz

gel canım gel
ben bekçilik yaptım foruma sabahtan beri
10 dk sonra çıkarım

nassın, rahat uyudu mu kızın?

ben iyiym canım ya regl'i saymazsak tabii, fitil sayasında uyudu cici kızım sağol teyzesi sen nasılsın bebişin nasıl?

hımm özel durumdan mütevellit demek ki
neyse suçlu hissedip üzülme
telafi edersin kalan saatlerde artıkın

bak saat kaç oldu daha bir şey yemedim, boğazıma kadar tokummmm
pekmezden sonra ıyyyyy nasıl yemişim ben yaaaaaaa:44:

sen burdasın da benim çıkmam gerekti kızım ağlayarak uyandı eşim yemeğe geldi gitti ki birasdan yine gelecek ve pc ona kalacak e okul işleri malumm

evet tatlıyı tatlı çekermiş

git benim için künefe yee kızz şöyle peyniri sünsünn ohh sıcak sıcak dondurma erisin üstünde

yok bacım ben almayımm ya da yiyim sana gelsin kilolar kabul müüüü ohhh kızz ne de güzel yaaa

karam işte hem aldım kara listeye diyo hem de künefelerden bahsediyo, dolmalardan bahsediyooooooooo
haraket şart kesinlikle bebeklerle biras zor oluyor büyüyünce oyun istiyorlar
verilir verilmez diye bir şey yokk

karam valla doktora sorsan muz işini çok iyi olur, bizim tekrar gitmemize çok var daha.
bizim doktorun abartısıysa ben de yavrucugumu mahrum bırakmayayım o güzel lezzetten :)

marji bak sana da yaptı yapacagını, künefe sayıklatacak bu karam bizi aah ah

ohooo o dolmanın üstünden kaç dolma geçti bacımm
dayanıklılık testinden tüm topik sınıfta kaldı marji bile
e okul muu bböögg 8 aydır okul mokul yok bakalım nasıl başlayacam ben
yok bacım yeme almam kiloları 2 aya dügün var zaten çok fit biir anne olarak çıkmalıyım
çok azimliyimdir her konuda bunda da yılmayacam

tam şekerim soracaklarım arasına aldım tövbee rahmetli dedem güzel yapardı tepsde attıra attıra çevire çevire
pişirirdi üştüne de kızgın şerbeti döktü müü ohh miss kokardı miss
hafta sonu yiyim bari

kamptakiler ne yapsın insanın aklına sen sokuyorsun böyle şeyleri

dayanıklılık testi anacım bunlar

peki ozmaan size bir şey diyim madem künefelerden bahsediliyoo
dünnnn bennnn künefe yediiimmmmmmmçok güzeldi
ahh bu regl yok mu ahhh
eşim bana bakıyo yeme dercesine ama ben görmedimmmm

offf puffff yeter ya yemeyimm bu haftaa p.tesi yüzüm gülsün 71i göreyimmmm

pilatesimi kaç gündür yapmıyordum, kocişim gelsin de hivda'ya o baksn, ben de eriteyimmmmm bari yılmadan yarın yapamam karnım belim çok ağrır (özel durum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…