pilatesimi kaç gündür yapmıyordum, kocişim gelsin de hivda'ya o baksn, ben de eriteyimmmmm bariyılmadan yarın yapamam karnım belim çok ağrır (özel durum)
selam kızlar, okuyup çıkıyodum yazılanları, bari yazayım bugün
kilolar veriliyo ha , ben yeniden spora başaldım, dün de bugün de 60 dk yürüyorum 5.5 hızında, suyum çıkıyopcden de yabancı dizi açıyorum takip ettiğim, ohh... ama çok rahatlıyorum, 2 kilom kaldı , yediklerimi de kısmıyorum az kaldı diye...böyle de iyiyim.
biz 5.5 aylık olduk,ayaklarla yeni oynamaya başaldı kızım, geriden geliyo gene :))) ek gıdalardan bahsedilmiş, yumurta riskli bişey değil miydi ya 6. aydan sonra mı veriliyor, ben bayağı sonra diye biliyordum ama ... muzu da bizim dr verme dedi, kabız yapabileceğini söyledi,hiç kabız olmadık daha şükürdaha vermedim,bi de sindirim sistemi biraz daha gelişsin dedim, 6. aydan sonra başlarım, pekmezle karıştırıp sıvı hale getirmeyi düşünüyorum...
meyve filesini bizim marketten aldım ben, bebek ürünlerinin satıldığı her yerde var, wee marka her markette var artık, oralarda satılıyor, kipa carrefourda falan da var.
sağolunn sağoluunnnnişte budur tosun anneler kampının örnek ögrencisi
48ve58 gelmişşşşş
susun kızlar
aramızda zayıflayanlar varrrrrr
hoşgeldin canımm bizde tamm kilo verdiğimizden konuşuyorduk
sağolunn sağoluunnnn
bu tosun anneler kampının adı değişecek yakında çıtır anneler ve tosun bebeler kampı olacak
işte budur tosun anneler kampının örnek ögrencisi
kim o ya tahinleri pekmezleri helvaları künefeleri yiyenn aaa hiçç yakıştırmadımm hiçççyarın ben de koyacam foto zayıflayıp siz yiyin daha
öncesi sonrası yapacam bir de
biliirm o duyguyu ben de hep 10 sayfa okuyorum cevap içinalıntı yapıyorum amayazamadan çıkmak zorunda kalıyorum:)selam
anacım ne çenesi düşük oldunuz yatam 10 sayfa okumam gerek size yetişmem için bakıyorum
kampın örnek ögrencisi tabiki dekim o ya tahinleri pekmezleri helvaları künefeleri yiyenn aaa hiçç yakıştırmadımm hiççç
gel bacım biz senle zayıflayak diğerleri bize baksın 48ve58 gibi olalım bizde
kıskanma nolur çalış(yeme) seninde olurr diyelimmm
hahahayytt haydi yetiş bizeselam
anacım ne çenesi düşük oldunuz yatam 10 sayfa okumam gerek size yetişmem için bakıyorum
ben çıkıyorum yemek yapayım aşkım geldiii
kızım uyuyooken pilates de yapacammm hahayyyşimdi ben 10 sayfa okurum desene
grşrüzzz hoş sohbet bayanlarrr
benim tanıdığım bütün annelerde var canımhanimlarrr kizim dogdugundan beriii devamli ölüm geliyor aklima yani hersey ALLAHIN TAKTIRI ONA DENCEK BIR SÖZ YOK ama kendi kendime düsüniyorum bana birsey olsaaa kizima kim bakar nasil bakar diye böyle abuk subuk seyler gecen annemlede konusdum bu mevzuyu tek benmi böyle hissediyorum yada sizdede öyle hisseden varmi bu kizimi kucagima aldiktan sonra oldu bende
bendede hep varbende senin gibiyim özellikle ilk zamanlar daha fazlaydı bana eşime birşey olur mu diye korkularım bide bebeğime birşey olur mu diye hala korkuyorum bazen ama lohusalıktan sonra azaldı.
en iyisini yapmışsın canım güle güle kullansınanamm zayıflamaya başlamış herkess ben hala niyetine bile giremedim90 kiloyum....75 bile olsam yeter haha aha aha a beklentim düşük hedefim küçük...
azıcık geçmiş okudumdas yürüteç markası konusu olmuş ben crsytal baby marka aldım önünde müzikli kitap var her sayfada rakamlar şarkılar hayvan sesleri çıkarıyo dönence gibi çındıraklı bişiy var ...tellerden oyuncak çevirme var..chicco peg prego gbi markalara bin basar bence aktivite olarak ve 130 dediler 100 e aldım...
mama sandalyeside baktım çok pahalı idi geçen ıkea ya gittik çok basit ve sade bişiy vardı orda kendş restorantında var aynısı bişiyler yerken koyduk batını çoksevdi bizde aldık hemide 38 tl sudan ucuz..evdede kullanımı rahat oldu zırt orda pırt burda...
bugün benimde musluklar açıkzaten yengeccc duygusall balikda ikisi bir arada cesmeeeee direkherseyde aglayan biriyim
anacım ben kazıklanmadan rahat etmem huyum buhuzurum ve oglum seni de aldık kara listeyetartıl bugün de sonuçları söyle canım..
stress c.tesi tartılma mevzusunu halkoyuna sunuyorum
kabul edenler
etmeyenler
biz de yürüteç siparişi verdik zahmetinkinden hemi de 160 lira 199 degil
günaydın sevgili arkadaşlarımm :)
marjinal sizin tanışma hikayenizi şimdi okudum, film gibiymiş, çok güzel. Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.
yürüteç hiç düşünmüyodum ama bizimkinin adım atmaya da emeklemeye de niyeti yok. siz konuştukça ben de alsam mı diye düşünmeye başladım.
chicco mama sandalyesini de karam ve stresten sanırım görmüştüm, canlısını da görünce hemen aldım. ben beğendim ama oğlum bayılmadı gibi. biraz oturunca sıkılıyo, bizim yemeğimizi bitirmemizi bile bekleyemedi dün :s sizinkiler nasıl? sevdi mi ahmet ve efe?
bi de kesinlikle yumurta ve pekmez yemiyo benim mertim yaaa(
önce dilini minicik uzatıyo, tadını alınca ağzını sıkı sıkı kapatıyo. hiç yemediği için ben de çok az muhallebi yapıp içine katıyorum bunları. ama bu doğru değil ya, ne zamana kadar böyle gitcek, napcas :s
hoşbuldum sekoscum :)48ve58 gelmişşşşş
susun kızlar
aramızda zayıflayanlar varrrrrr
hoşgeldin canımm bizde tamm kilo verdiğimizden konuşuyorduk
hoşbulduk örtmenimhoş geldin örtmeni
kız kamp yapalım dedik bunlar biraz iştahlı bacım nasıl olcak şaştım kaldım
kız eridin bittin daha ne iki kilosu 5,5 iyi ya eskiden ben de öyle yapardım kilo artınca hızında düşüyor malum
kampın örnek ögrencisi tabiki de
hahahayytt haydi yetiş bize
kolay gelsin şekerim
az sıklaş da gel
48 ve 58 e soru soracaktım ama gitmiş dur ben sorayım görünce cevaplar:
canım sen 2 saat yürüyüş,duş falan yapıyorsun ya o ara kızın napıyor akıllı akıllı duruyor mu
haklısın canım onlar iyi olsun tek her şeye razıyım bendeöncelikle günaydınn dün gece ateşimiz çıktı 38 e dayanınca fitil yaptı tüm gün ağlıyordu öyle böyle değil hiçççç böyle olamıştık ..
efet stres;
memye yapsınlar süt kanallarına:) kızımda ateşlenmeden alsın :))))))ben razıyım
sorumu sahipsiz bırakmamışsın sağol canımcımmkaramcımmammmaaa söylemeyen arkidişler var ee hadi ama stresss uzun demişsin yazmamışsın bi ara yazıver
kimsenin yuvası bozulmaz umarım
bende foto çekmiyordum 72 kiloyum ama arkadaşlaırn de dediği gibi bu günleri bir daha göremeyiz evlatlarımzıla olması gerek diye bir tane çektimm:))) ailecek sahilde gün batımıı
ahh ahhh hele bennn aklıma geldikçe ağlarımm sulu gözüm düşüncesi bile kötü hep erim ya bana bir şey olursa kızıma k,m bakar, ya da evde yalnızken bi kaza olsa kızım ağlar çatlar((( ayyyyyy bak yie kötü oldum
eşime dedim geçen, bana bir şey olursa hivda'ya sadece sen bak başka kmseye güvenemiyorum
tabi kızdı
amannn allah bize (evlat-baba-anne) sağlıklı ömürler versin inş.annelik hormanlarımızdan kaynaklanıyordur
maşallah kuzumaEki Görüntüle 656157
kızlar ancak bunu çekebildim uğrasa uğrasa çok az belli oluyor burda, tam bir çıksınlar daha belirginini eklerim
hava güzelde benim bu sıralar hiç enerjim yokkızlar günaydın..yahu sayfalar ne çabuk ilerliyor.hızınıza yetişemiyorum ayolgeçmiş yapana kadar oğluşum uyanıyor..hava çok güzel ya kendimi dışarlara atasım var valla çok enerjikim. çok çok yiyesim var ama yok olmAZ rejimdeyim ben
aferin kız sanaenerjini dışarıda gezerek harca yemek yiyerek degil bacımmm o bisküvi o yiyecekk aa işim yaş valla
beni kim durduracak ayoll..ben dün 3 km yürüdüm,5 km hızla duş aldım steel tee içtim uyudum ohh
siz daha yiyin
haklısın canım onlar iyi olsun tek her şeye razıyım bende
demek senin bebende aşıdan ateşlendi ha1.5 gün sürdü ateş 39.5 ta seninki inşallah daha rahat atlatır
maşallah kuzumaifadeside değişiyor dimi
hava güzelde benim bu sıralar hiç enerjim yok
aferin kız sanaama çok enerji harcama sütü kaçırma
aynı durumu bende yaşıyorum canımslmm
bugün hava güzel inş. soğuk değildir de biraz dışarı cıkıp nefes almak istiyorum
yemek yedirme konusunda ya ben başarısızım ya da oğlum cok inatcı :26:
misss olmuş avatarherkes avatarını degiştirmiş biz de degiştirelim dedik
bende öyle emzirmiştimkızım şimi daha iyi karam, evet en zor aşı bu 38 dereceyi görünce fitil yaptık da rahatladı, emmedi ağladı kucağıma alınca ağlıyordu kendini geri atıyordu, bende yattığı yerden üzerine eğildim belim, kolum tutuldu,uyuştu ama birazcık emdi..
evet canım umarım efe 'nin ateşi çıkmaz
ahh ahh şimdi kahvaltı yaptım da söylemeyim yediklerimi
ya da söyleyimde tepki alım bir daha yapmayım
bir küçk kase yarısı pekmez tahin ikilisi, azıcıkk doğal bal, helva azıcıkkk, biraz peynir 2 brdk şeftalisuyu
ama o pekmez yokmu o pekmez hala ciğerim yanıyor su tulumu oldum su içe içe
bu gidile kilo vereceğğime alırım ben hıı tammmm 2 dilimm kepekli ekmekkızdım kendime doymuştuum çünkü daha da yedimm
kilo vermesende şekilleniyorsun canımkızlar bişey sorucam doğumdan sonra adet olunca şişlik gider kilo verirsin denilir sizde durumlar nasıl adet olduktan sonra değişim oldu mu ben doğumdan sonra daha yeni adet oldum da ümitlensem mi acaba bu konuda :44::44:
hoşbuldum sekoscum :)
ben zayıfladım heheeeama çok kilom yoktu benim 7 kilo falan verdim, sizin daha uzun sürecek tabi vermeniz doğal olarak, farklı kulvarlardayız yani, destekliyorum hepinizi , zoru başarıcaksınız
hoşbulduk örtmenim
kamp günlüklerigüzel gidiyo güzel, başarmak bitirmenin yarısıdır. azcık boğalar tutuluversin gariii
ben normalde 5.8de yürüyorum, koşmuyorum, film izlerken takip edemem yoksa :!:
bulaşık yıkıyodum geldim.
evet yaklaşık 2 saatimi alıyo yürüyüş,duş,pc ayarlaması, kıyafet değişimi,saç tarama falan
yürüyüş bandım elbise odasında, aynalı elbise dolabının dibine kızımı yatırıyorum , aynadan hem kendini hem beni izliyor, kendi kendine dönüyor, oynuyor,sesler çıkartıyor, biraz sonra da uykuya dalıyorzaten benim kızım zor bebek değildi, malum eşimle aramız bozulmuştu doğumda, o yüzden ne ailem gelebildi yanıma,ne eşim yardım etti. kendim ilgilendim kızımla hep, o yüzden sallamadım hiç, memede uyumaya da alışmadı, emziğini verince gözler kapanıveriyor uykusu varsa. velhasıl kızım uykuya dalınca 15 dk daha yürüyorum, sonrası duş falan işte, çıktığımda hala uyuyor oluyor yoksa efe gibi bebeğim olsa ben de zorlanırdım canım kolay gelsin, neys e ki eşin en büyük yardımcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?