2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar, okuyup çıkıyodum yazılanları, bari yazayım bugün

kilolar veriliyo ha , ben yeniden spora başaldım, dün de bugün de 60 dk yürüyorum 5.5 hızında, suyum çıkıyo pcden de yabancı dizi açıyorum takip ettiğim, ohh... ama çok rahatlıyorum, 2 kilom kaldı , yediklerimi de kısmıyorum az kaldı diye...böyle de iyiyim.

biz 5.5 aylık olduk,ayaklarla yeni oynamaya başaldı kızım, geriden geliyo gene :))) ek gıdalardan bahsedilmiş, yumurta riskli bişey değil miydi ya 6. aydan sonra mı veriliyor, ben bayağı sonra diye biliyordum ama ... muzu da bizim dr verme dedi, kabız yapabileceğini söyledi,hiç kabız olmadık daha şükür daha vermedim,bi de sindirim sistemi biraz daha gelişsin dedim, 6. aydan sonra başlarım, pekmezle karıştırıp sıvı hale getirmeyi düşünüyorum...

meyve filesini bizim marketten aldım ben, bebek ürünlerinin satıldığı her yerde var, wee marka her markette var artık, oralarda satılıyor, kipa carrefourda falan da var.

48ve58 gelmişşşşş
susun kızlar
aramızda zayıflayanlar varrrrrr
hoşgeldin canımm bizde tamm kilo verdiğimizden konuşuyorduk

hoş geldin örtmeni
kız kamp yapalım dedik bunlar biraz iştahlı bacım nasıl olcak şaştım kaldım
kız eridin bittin daha ne iki kilosu 5,5 iyi ya eskiden ben de öyle yapardım kilo artınca hızında düşüyor malum

işte budur tosun anneler kampının örnek ögrencisi

yarın ben de koyacam foto zayıflayıp siz yiyin daha
öncesi sonrası yapacam bir de
kim o ya tahinleri pekmezleri helvaları künefeleri yiyenn aaa hiçç yakıştırmadımm hiççç
gel bacım biz senle zayıflayak diğerleri bize baksın 48ve58 gibi olalım bizde
kıskanma nolur çalış(yeme) seninde olurr diyelimmm

Son düzenleme:
selam
anacım ne çenesi düşük oldunuz ya tam 10 sayfa okumam gerek size yetişmem için bakıyorum
biliirm o duyguyu ben de hep 10 sayfa okuyorum cevap içinalıntı yapıyorum amayazamadan çıkmak zorunda kalıyorum:)
bir dahaki girişte tekrar bakıyorum ....

bakmazsak olmuyooooo demiiiiii

ben çıkıyorum yemek yapayım aşkım geldiii
kızım uyuyooken pilates de yapacammm hahayyy şimdi ben 10 sayfa okurum desene

grşrüzzz hoş sohbet bayanlarrr

kampın örnek ögrencisi tabiki de
selam
anacım ne çenesi düşük oldunuz ya tam 10 sayfa okumam gerek size yetişmem için bakıyorum
hahahayytt haydi yetiş bize
ben çıkıyorum yemek yapayım aşkım geldiii
kızım uyuyooken pilates de yapacammm hahayyy şimdi ben 10 sayfa okurum desene

grşrüzzz hoş sohbet bayanlarrr

kolay gelsin şekerim
az sıklaş da gel

48 ve 58 e soru soracaktım ama gitmiş dur ben sorayım görünce cevaplar:
canım sen 2 saat yürüyüş,duş falan yapıyorsun ya o ara kızın napıyor akıllı akıllı duruyor mu

benim tanıdığım bütün annelerde var canım

bende senin gibiyim özellikle ilk zamanlar daha fazlaydı bana eşime birşey olur mu diye korkularım bide bebeğime birşey olur mu diye hala korkuyorum bazen ama lohusalıktan sonra azaldı.
bendede hep var

en iyisini yapmışsın canım güle güle kullansın

zaten yengeccc duygusall balikda ikisi bir arada cesmeeeee direk herseyde aglayan biriyim
bugün benimde musluklar açık

anacım ben kazıklanmadan rahat etmem huyum bunerden sipariş ettin

bizimkide mama sandalyesini pek sevmiyoda alışıcak inşallah:44:

48ve58 gelmişşşşş
susun kızlar
aramızda zayıflayanlar varrrrrr
hoşgeldin canımm bizde tamm kilo verdiğimizden konuşuyorduk
hoşbuldum sekoscum :)
ben zayıfladım heheee ama çok kilom yoktu benim 7 kilo falan verdim, sizin daha uzun sürecek tabi vermeniz doğal olarak, farklı kulvarlardayız yani, destekliyorum hepinizi , zoru başarıcaksınız
hoşbulduk örtmenim
kamp günlükleri güzel gidiyo güzel, başarmak bitirmenin yarısıdır. azcık boğalar tutuluversin gariii
ben normalde 5.8de yürüyorum, koşmuyorum, film izlerken takip edemem yoksa :!:

bulaşık yıkıyodum geldim.
evet yaklaşık 2 saatimi alıyo yürüyüş,duş,pc ayarlaması, kıyafet değişimi,saç tarama falan
yürüyüş bandım elbise odasında, aynalı elbise dolabının dibine kızımı yatırıyorum , aynadan hem kendini hem beni izliyor, kendi kendine dönüyor, oynuyor,sesler çıkartıyor, biraz sonra da uykuya dalıyor zaten benim kızım zor bebek değildi, malum eşimle aramız bozulmuştu doğumda, o yüzden ne ailem gelebildi yanıma,ne eşim yardım etti. kendim ilgilendim kızımla hep, o yüzden sallamadım hiç, memede uyumaya da alışmadı, emziğini verince gözler kapanıveriyor uykusu varsa. velhasıl kızım uykuya dalınca 15 dk daha yürüyorum, sonrası duş falan işte, çıktığımda hala uyuyor oluyor yoksa efe gibi bebeğim olsa ben de zorlanırdım canım kolay gelsin, neys e ki eşin en büyük yardımcın

haklısın canım onlar iyi olsun tek her şeye razıyım bende
demek senin bebende aşıdan ateşlendi ha1.5 gün sürdü ateş 39.5 ta seninki inşallah daha rahat atlatır

Eki Görüntüle 656157

kızlar ancak bunu çekebildim uğrasa uğrasa çok az belli oluyor burda, tam bir çıksınlar daha belirginini eklerim
maşallah kuzuma ifadeside değişiyor dimi

hava güzelde benim bu sıralar hiç enerjim yok

aferin kız sana ama çok enerji harcama sütü kaçırma

yok canım yorulmuyom pek haftaiçi yarım saat h.sonu bir saat yapacam
tıpış tıpış bebek magazaları canım biz garanti olsun diye kapıda ödeme dedik
10 lira fazla 170 oluyor içimize sinsin diye
çeşmeler niye açılmış kuzumm ne oldu?

slmm
bugün hava güzel inş. soğuk değildir de biraz dışarı cıkıp nefes almak istiyorum
yemek yedirme konusunda ya ben başarısızım ya da oğlum cok inatcı :26:
aynı durumu bende yaşıyorum canım

herkes avatarını degiştirmiş biz de degiştirelim dedik
misss olmuş avatar

bende öyle emzirmiştim

kahvaltım
1 adet yumurta
beyaz peynir kaşar krem peynir ve labne bayağı yiyorum
5*6zeytin
1-2 dilim ekmek
3 tatlı kaşığı tahin pekmez ve çay
ben her sabah güzel yerim daha doğrusu her öğün
kilo vermesende şekilleniyorsun canım

kuzuna annesi çok şanslısınbenim efeyle degil duşa wc ye zor gidiyorum
sen bizim motive kaynagımızsın arada gir topige salın şöyle az daha azim gelsin kamptakilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…