2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok şükürr sağlığı yerınde canım biraz öksürüyo bu aralar ama ihlamur elma kabugu suyu karştırıp weriyorum :)) tombik olsunlar birazcvık yeter bana D

Eki Görüntüle 656157

kızlar ancak bunu çekebildim uğrasa uğrasa çok az belli oluyor burda, tam bir çıksınlar daha belirginini eklerim

marji canım benım kızımda 6. ayına girdiği gün 1 gün arayla 2 dişini çıkardı benımde biri uzun biri kısaa umarım eşitlenirr : ))
süpersiniz bacılarr :)) ben sabah kıyafetlerıle 74 kiloydum ama yarın tartı alıcm gram olarak gösterenınden bir gram bile az çıksam sewınırım :)) cuma günü sabah aç karnına yazıcam hedefım 63 kilo 68 kiloyla hamile kaldım ama dahada erimek iddiyom işe başlıycm 2 hafta sora :))

ahh ahh banada öle derlerdii adet olunca inersın diye zayflarsn diyee amaa tyook hatunlarr bi değişklık olmadı :)) adete 1 hafta kala acayip şişiyoo karnımm ama adetten sora siniyo karnm tek iyi yanı buu :)))

kuzuna annesi çok şanslısınbenim efeyle degil duşa wc ye zor gidiyorum
sen bizim motive kaynagımızsın arada gir topige salın şöyle az daha azim gelsin kamptakilere

azim sıçan duwarı delermişş başarmalıyızz erimeliyizz: ))))
bu arada muzz hergün cici bebe we pekmezle karıştıp werıom çok sewiyoo : )) umarım zararı yoktrr

kabızlık dışında bir zararı olacagını düşünmüyorum :26: fazla abartmamak koşuluyla tabi..meslegin ne canım

anasının oğlu

valla benimki hergün muz yiyo ama hergün 3-4 kere kaka yapıyo maşallah diyim nazr değmesinde..muzdan hiç öle etki görmedim....
bende veremiyorum korkumdan

anacım oyuncağımı kaynatıyosun:26:

yok kaynatmıyosun anladım

karaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
işten geldim saldırdım tüm yemeklere
öldür beni
ah sebos ah ne olcak senin bu halin

muz veriliyo canım özel bidurum olmadığıo sürece

kız karam benimde canımı künefe çektirdin

oburiks anası gibi yok canım kaynatmıyorum sudan geçiriyorumhı anlamışsın
sebos coşmuş kıs kim tutarr him anladım şekerim efecan da bayılıyor zaten

Allahtan anlamam künefeden

kamptaki herkes dayanıklılık testinden sınıfta kaldı hepinizi

sstres hariç tabi kızın dünyadan haberi yok
anacım senden korkulur Allahtan kimse oyununa gelmedi

yarın ben de koyacam foto zayıflayıp siz yiyin daha
öncesi sonrası yapacam bir de
fotonu bi daha koyda inceleyeyim dedim koymadınaradım geçmiş sayfaları bulamadım

stres gelmiş şimdi herkese cevap verecem diye 2 sayfa stresin alıntılı cevapları çıkacak
az sonraaa :118:
anacım oku oku sıtkım sıyrıldı

maşallah kızına hep hayalimdeki bebek ben 10 tane doğursam 1 tanesi bile öyle olmaz

herkese merhaba,
bugun 6.ayımız bıttı, dun kontrolumuz vardı.
8.520 gr ve 74 cm olmus, baş cevresı ise 44 cm

ek gıdaya gecen ay basladık. sımdılık ıyı gıdıyor. umarım sorunsuz bır beslenme duzenı olusturabılırız. gece uykusuna 20:30 gıbı baslıyor. Sabah 06:30 da güne başlıyoruz.

maalesef sallanarak uyuyor. gunduz uykuları cok kesıntılı. en fazla 1 saat uyuyor, o 1 saat ıcınde de 2-3 kez uyanıyor.

anlasan yani kıs nasıl oyuna gelmedi hepsinin agzının suyu aktı ayol koymam bacım ben sana özelden atarım fal niyetine..
bak geçen size dediydim ya akıllı bebek olsa efe diye varmış demekki
inş ikinci bebegim böyle olur

banane okumuyorm ya gidiyorum gidiyorm bitmiyo
akılmda kalanları özetleyim :44:
canım künefe çekti
kaybetme korkusu oluştu bende de sürekli felaket senaryoları üretiyorum kafamda
ha bi de kilo vermek isteyenlere kolay gelsin

canım.allah nazarlardan saklasın..

ben çıkıyorum tontonlar efeyle koridor gezmesi

kabızlık dışında bir zararı olacagını düşünmüyorum :26: fazla abartmamak koşuluyla tabi..meslegin ne canım

canımcım hergünn 1 küçük muz 2 tatı kaşıgı dut pekmezi 3-4 cici bebeyi ezıyom yedirom çok sewıyoo : ))) ama hala 6600gr
ben üniversitede memur olrak çalışıyorum bacım 2 hafta sora başlıycam işe ama öğlede gitcem süt iznim war o saat kadar süt iznim oldugu için ewde olabilicem ben 1 de gtcem işee we eşimde 1 gibi gelıyo işteen o bakıcak öğleden sora kızıma uzun yazdım anlatabilddimmi çık yazdm sdankii bebeğe en çok kilo aldıran en gıdalar neler acaba çok merak ediyom kızlarr ??

canım bende senin gibiyim illa kazıklanıcam birşey alırım ertesi gün onun daha iyisini daha ucuza görürüm sonrada pişman olurum ama aynı hatayı hep yaparım.

ya kızlar sizde sebze yedirirken 1 saat uğraşıyor musunuz ben veriyorum o tüküyor ben veriyorum o tükürüyor meyveye gelince hiç itiraz yok ama ağzının tadını biliyor sıpa günümün 3 saati merti beslemekle geçiyor sadece, bu ek gıda zor gerçekten.

kuzuna annesi çok şanslısınbenim efeyle degil duşa wc ye zor gidiyorum
sen bizim motive kaynagımızsın arada gir topige salın şöyle az daha azim gelsin kamptakilere
sağol cnaım
geçen sormuştun uslu bebek yardım etmeyen eş mi, huysuz bebek yardımcı eş mi diye... benimki uslu ya, eşim hiç yardım etmez, yaptığı tek şey banyoda suyunu döküvermek. başka hiiiç bişey yapmaz, ne alt değiştirme,ne mama hazırlama,ne uyutmaya çalışma,gazını çıkarma... çok sinir bozucu. ben de dün eşime dedim uslu olmayaydı da yardım etseydin diye, beraber ilgilenseydik kızmla dedim. ne güzel uslu duruyo işte,nesi var ilgilenilcek diyo deli ediyo beni :))))

arada bi görünüp gideyim size o zaman

:))) ben böyle olacağını tahmin etmemiştim. ama doktorlar hamilelik döneminin önemli olduğunu söylüyor. benim hamileliğim müthiş geçti, hiç ağlama krizlerim olmadı,eşim çok destek oldu, gezdim tozdum son güne kadar, bi kaç kez acillik oldum maalesef diyabetimden dolayı, bi de taşınma durumum oldu beni yoran. onun dışında çevre ilişkilerim dostlaım herşey çok güzeldi her bebek karakteriyle doğuyor işte naparsın, olsun onlar bizim minnak meleklerimiz

sağlık ocağına gitmiştim demin, öğlen bi öğün tamamen sebze çorbası yesin dedi, kereviz veya tarhana veya sebze çorbası olucakmış. sizler d emi öyle yapıyosunuz, kereviz çorbası yapıyor musunuz ?muza sonra başlıycakmışız yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…