- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
çok şükürr sağlığı yerınde canım biraz öksürüyo bu aralar ama ihlamur elma kabugu suyu karştırıp weriyorum :)) tombik olsunlar birazcvık yeter banamrb canım.iyiyiz sen nasılsın?canım içini ferah tut benim oğlumda 5 aylık kontrolünde 6400 boyu 63 cm baş çevreside 42 idi...benim oğlumda zayıf ama bu bir sağlık problemi değilki çok şükür.ben de bu ay başladım ek gıdalara.doktoruma bende zayıf falan diyordum beni çok rahatlatıyor doktorum.doğum kilosuna göre normal diyor her bebek bir olmaz diyor.sen sağlığına bak falan diyor.eskiden takardım ama şimdi takmıyorum sağlıklı olsunlar bebişlerimizde zayıf olsunlar boşver..bu arada zaten 5.aydan sonra bebeklerin kilo alımı yavaşlar yani 400 gram alması normal.bende bu ayın 21 inde 6 aylık kontrole götürcem bakalım..
Eki Görüntüle 656157
kızlar ancak bunu çekebildim uğrasa uğrasa çok az belli oluyor burda, tam bir çıksınlar daha belirginini eklerim
süpersiniz bacılarr :)) ben sabah kıyafetlerıle 74 kiloydum ama yarın tartı alıcm gram olarak gösterenınden bir gram bile az çıksam sewınırım :)) cuma günü sabah aç karnına yazıcam hedefım 63 kiloenerjini dışarıda gezerek harca yemek yiyerek degil bacımmm o bisküvi o yiyecekk aa işim yaş valla
beni kim durduracak ayoll..ben dün 3 km yürüdüm,5 km hızla duş aldım steel tee içtim uyudum ohh
siz daha yiyin
ahh ahh banada öle derlerdii adet olunca inersın diye zayflarsn diyee amaa tyook hatunlarr bi değişklık olmadı :)) adete 1 hafta kala acayip şişiyoo karnımm ama adetten sora siniyo karnm tek iyi yanı buu :)))kızlar bişey sorucam doğumdan sonra adet olunca şişlik gider kilo verirsin denilir sizde durumlar nasıl adet olduktan sonra değişim oldu mu ben doğumdan sonra daha yeni adet oldum da ümitlensem mi acaba bu konuda :44::44:
kuzuna annesi çok şanslısın benim efeyle degil duşa wc ye zor gidiyorum
sen bizim motive kaynagımızsın arada gir topige salın şöyle az daha azim gelsin kamptakilere
çok şükürr sağlığı yerınde canım biraz öksürüyo bu aralar ama ihlamur elma kabugu suyu karştırıp weriyorum :)) tombik olsunlar birazcvık yeter banaD
marji canım benım kızımda 6. ayına girdiği gün 1 gün arayla 2 dişini çıkardı benımde biri uzun biri kısaa umarım eşitlenirr : ))
süpersiniz bacılarr :)) ben sabah kıyafetlerıle 74 kiloydum ama yarın tartı alıcm gram olarak gösterenınden bir gram bile az çıksam sewınırım :)) cuma günü sabah aç karnına yazıcam hedefım 63 kilo68 kiloyla hamile kaldım ama dahada erimek iddiyom işe başlıycm 2 hafta sora :))
ahh ahh banada öle derlerdii adet olunca inersın diye zayflarsn diyee amaa tyook hatunlarr bi değişklık olmadı :)) adete 1 hafta kala acayip şişiyoo karnımm ama adetten sora siniyo karnm tek iyi yanı buu :)))
azim sıçan duwarı delermişş başarmalıyızz erimeliyizz: ))))
bu arada muzz hergün cici bebe we pekmezle karıştıp werıom çok sewiyoo : )) umarım zararı yoktrr
anasının oğluefenin eline meyve filesinde muz koymuştum o yerken ben de bilgisayara dalmışım anam bi baktım aglıyor
içli içli bogazında falan mı kaldı diye baktım yok fileyi aldım elime muzdan eser yok
yalayıp yutmuşona aglıyormuş sıpa yarımdan azdı ama yeter kabız olmasın başıma
bende veremiyorum korkumdanvalla benimki hergün muz yiyo ama hergün 3-4 kere kaka yapıyo maşallah diyim nazr değmesinde..muzdan hiç öle etki görmedim....
anacım oyuncağımı kaynatıyosun:26:efeye
canım ben ne alırsam alayım beş dakika kaynatıyorum o kadar
kıyafetlerini de illa yıkarım da giydiririm,ayrı yıkarım onun kıyafetlerini vee
hacı şakir sabun tozuyla yıkarım misss
ada kızımız napıyo annesi
yok kaynatmıyosun anladım
himm oyuncakları da fazla temizlemiyorum ya çok kirlendigini düşünürsem
sudan geçirip veriyorum :26: pasaklı mıyım ne
sagol teyzoşu jokerden almıştık canım ebebekte de var
ilk başlarda tutturamıyordu gözüne burnuna sokuyordu alıştı galiba
yaladı yuttu muzuama tabi elleri,yüzü kirleniyor söyliyim
hemen yıkadık gittizaten ben biraz büyüyünce döktü kirlendi demeyecem
verecem kaşıgı yesinablam öyle yaptı kızına 3,5 yaşında daha kendi yemeyi bilmiyor
öyle olsun istemiyorum
ah sebos ah ne olcak senin bu halinkaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
işten geldim saldırdım tüm yemeklere
öldür beni
muz veriliyo canım özel bidurum olmadığıo sürecebir kilo erirsen ödül olarak ya bacım yoksa yeme yiye yiye bu hale geldik zaten
ben de hazıra karşıyım canımmümkün oldugunca yapıp verme taraftarıyım.öcü gözüyle de bakmıyorum çok sıkışınca verilebilir
biliyorum ki ek gıdaya tamamen geçince ne yapsak diye düşünecez kara kara :44:
alla alla niye ki muza öyle dedi korktum bak şimdi :18: p.tesi soracaklarım arasına yazaym
zaten adam beni görünce koltuga kuruluyor sor bakim diye gözüme bakıyor
bide konuştuklarını tam bitirmeden başka soru sormuyor muyum eşim her seferinde yapma ayıp
adama diyo ama tutamıyorum ki kendimi
kız karam benimde canımı künefe çektirdin
anasının oğlu
bende veremiyorum korkumdan
anacım oyuncağımı kaynatıyosun:26:
yok kaynatmıyosun anladım
ah sebos ah ne olcak senin bu halin
muz veriliyo canım özel bidurum olmadığıo sürece
Allahtan anlamam künefedenkaram valla doktora sorsan muz işini çok iyi olur, bizim tekrar gitmemize çok var daha.
bizim doktorun abartısıysa ben de yavrucugumu mahrum bırakmayayım o güzel lezzetten :)
marji bak sana da yaptı yapacagını, künefe sayıklatacak bu karam bizi aah ah
anacım senden korkulur Allahtan kimse oyununa gelmedikamptaki herkes dayanıklılık testinden sınıfta kaldı hepinizi
sstres hariç tabi kızın dünyadan haberi yok
fotonu bi daha koyda inceleyeyim dedim koymadınyarın ben de koyacam foto zayıflayıp siz yiyin daha
öncesi sonrası yapacam bir de
anacım oku oku sıtkım sıyrıldıstres gelmiş şimdi herkese cevap verecem diye 2 sayfa stresin alıntılı cevapları çıkacak
az sonraaa:118:
hoşbuldum sekoscum :)
ben zayıfladım heheeeama çok kilom yoktu benim 7 kilo falan verdim, sizin daha uzun sürecek tabi vermeniz doğal olarak, farklı kulvarlardayız yani, destekliyorum hepinizi , zoru başarıcaksınız
hoşbulduk örtmenim
kamp günlüklerigüzel gidiyo güzel, başarmak bitirmenin yarısıdır. azcık boğalar tutuluversin gariii
ben normalde 5.8de yürüyorum, koşmuyorum, film izlerken takip edemem yoksa :!:
bulaşık yıkıyodum geldim.
evet yaklaşık 2 saatimi alıyo yürüyüş,duş,pc ayarlaması, kıyafet değişimi,saç tarama falan
yürüyüş bandım elbise odasında, aynalı elbise dolabının dibine kızımı yatırıyorum , aynadan hem kendini hem beni izliyor, kendi kendine dönüyor, oynuyor,sesler çıkartıyor, biraz sonra da uykuya dalıyorzaten benim kızım zor bebek değildi, malum eşimle aramız bozulmuştu doğumda, o yüzden ne ailem gelebildi yanıma,ne eşim yardım etti. kendim ilgilendim kızımla hep, o yüzden sallamadım hiç, memede uyumaya da alışmadı, emziğini verince gözler kapanıveriyor uykusu varsa. velhasıl kızım uykuya dalınca 15 dk daha yürüyorum, sonrası duş falan işte, çıktığımda hala uyuyor oluyor yoksa efe gibi bebeğim olsa ben de zorlanırdım canım kolay gelsin, neys e ki eşin en büyük yardımcın
Allahtan anlamam künefeden
anacım senden korkulur Allahtan kimse oyununa gelmedi
fotonu bi daha koyda inceleyeyim dedim koymadınaradım geçmiş sayfaları bulamadım
anacım oku oku sıtkım sıyrıldı
maşallah kızına hep hayalimdeki bebek ben 10 tane doğursam 1 tanesi bile öyle olmaz
herkese merhaba,
bugun 6.ayımız bıttı, dun kontrolumuz vardı.
Eki Görüntüle 656550 8.520 gr ve 74 cm olmus, baş cevresı ise 44 cm
ek gıdaya gecen ay basladık. sımdılık ıyı gıdıyor. umarım sorunsuz bır beslenme duzenı olusturabılırız. gece uykusuna 20:30 gıbı baslıyor. Sabah 06:30 da güne başlıyoruz.
maalesef sallanarak uyuyor. gunduz uykuları cok kesıntılı. en fazla 1 saat uyuyor, o 1 saat ıcınde de 2-3 kez uyanıyor.
afiyet olsun tosuna
kız nerden alıyosunuz bu meyve filelerini ben de alayım
kabızlık dışında bir zararı olacagını düşünmüyorum :26: fazla abartmamak koşuluyla tabi..meslegin ne canım
sağol cnaımkuzuna annesi çok şanslısın benim efeyle degil duşa wc ye zor gidiyorum
sen bizim motive kaynagımızsın arada gir topige salın şöyle az daha azim gelsin kamptakilere
Allahtan anlamam künefeden
anacım senden korkulur Allahtan kimse oyununa gelmedi
fotonu bi daha koyda inceleyeyim dedim koymadınaradım geçmiş sayfaları bulamadım
anacım oku oku sıtkım sıyrıldı
maşallah kızına hep hayalimdeki bebek ben 10 tane doğursam 1 tanesi bile öyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?