2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ahh ahh bende dertliyim o konuda agzını acamıyorm bi türlü sebzeyi hiç istemiyo
benim günümün nerdeyse tamamı paşaya yemek hazırlamakla geciyo keske sütüm yetse de hiç bişey yedirmesem
onu doyurcam diye ben eriyorum

zor kız senle benden uslu çıkmaz anaları neki danaları ne olsun
canım bende senin gibiyim illa kazıklanıcam birşey alırım ertesi gün onun daha iyisini daha ucuza görürüm sonrada pişman olurum ama aynı hatayı hep yaparım.
hep ama hep akıllı olacam diyorum ama bişey degişmiyor

ben 1-2 kaşık yedirebiliyorum oda görmelisin yüz gözü benim üstüm başım batıyor çok zor bizdede
bide benimki muhallebiye agzını kilitliyo böyle bebekmi olur ya

Allah nazarlardan saklasın huysuz bebek zor canım varsın eşin ilgilenmesinde bebeğin akıllı olsun
kereviz daha denemedim tarhanada 7-8 ay göbi veriliyo diye biliyorum içinde çok şey var diye

canım 6 aydan sonra mecburiyet var sütünde olsa ek gıda mecburi hazırlaması değilde yedirmesi işkence bide heryeri leke yapıyor tükürdüğü için.

muhallabiyide yemiyorsa daha zor canım.

hmm ben de geç başlanır diye biliyodum,aman bunlar da kafalarına göre takılıyolar
az önce nette araştırdım da tarhana en faydalı ek besinmiş bebekler için, 5. aydan başlanabilirmiş, meyvenin o kadar bi rolü yokmuş, muhallebi de öyle, besleyiciliği çok ykmuş. hep çorba sebze falan filan işte offf böylesi daha zor oldu yaw
ama muz vercem pekmezle karıştırıp çatlarım vermezsem

bi de normal sütle muhallebi tarifi bilen var mı, mamayla yapıyodum ben,artık süt kullanabilirmişiz

bayanlar regl oldum olacağım derken az önce afedersiniz wc'ye gittiğimde bi parça geldi şöyle ince uzun kızımın kordonu gibiydi, yarım cm eninde uzun ara ara da geliyor, bu doğumdan 1-2 hafta sonrada gelmişti önemsemedim yni doğum yaptım dedim. ama bu gelen neydi 6 ay bitti yediden gün alıyoruz biliyorsunuz sezeryan oldum,
aranızda böyle bir sorunla karşılaşn var mı, duyan bilen??

canım sıkıldı yaa
yine mi doğumcuya gidecemm offf

sekos,
telaşlanma canım, başıma gelemdi benim hiç...
ben 2. ayımda adet olmuştum zaten. inşallah normaldir, netten araştır bakalım bi, belki fikir olur, ama kötü snarylara hemen inanma olur mu
yarın bi telfonla sorarsın doktoruna,gel derse de git,sağlık bu

araştırmıştım bir şey bulamadım bunla ilgili tam olarak ne yazacağımı da bilemedim.. evet eşimde dedi ama tekrar gitmekten korkuyorum

yiyip yiyip kilo alamayanlardan demekki senin oglan tam istedigim gibi tabi kendi adıma bebege degil
anafikir:bakıcı falanla ugraşmayacaksın şanslısın canım muhallebi sadece kilo yapıyor hiçbir besleyiciligi yok diye biliyorum :26:
güzelmiş valla ne kadardı fiyatı yaşlılık işte unutuyorum biz sipariş verdik kazıklanmadan batında delikanlı olmuş ayol paşaya

canım bende senin gibiyim illa kazıklanıcam birşey alırım ertesi gün onun daha iyisini daha ucuza görürüm sonrada pişman olurum ama aynı hatayı hep yaparım.

eşim de öyle demişti yardım etmesem sanki bu çocugu tek ben mi dogurdum,hiç yardım etmiyor falan filan diye başımı yerdin,kendini de üzerdin diyo
ama olsun uslu bebek olsun yardımcı eş olsun ya kuduruk ve yardım etmeyen eş olsa uuu o daha beter..
hamileligim benim de süper geçti canım ya aglama degil gülme krizlerine girerdim ben yan gel yat hasan gibiydim..eşim ailem tüm çevre bana çalışıyordu da
bizim bebe ortada kudurk çıktı işte napim ama hep derim bir daha dogursam efeyi dogurmak isterim huysuz muysuz o benim canım
muhallabiyide yemiyorsa daha zor canım.

muhallebi yemeyen çocuk muu valla işin zor stress

ver kızz ne olcakki ben verdim bugün mis gibi yedi paşam mutlu mesut oldu sadece kakasında ipcik gibi şeyler çıkıyor korkma görünce

canım telaş yapma..doktora git baktır ultrasonda..
dikiş kontrolünde bakmadı mı doktoruniterslik olsa söylerdi zannımca :44:
belki kan pıhtısıdır..

geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey yoktur.

normal süt 1 yaşına kadar yasak biliyorum:26:

canım o bahsettiğin kan pıhtısı gibi geldi çüyle kahve siyah renkte parça parça
o rahimdeki yoğun kanın biraz bekleyip atılmasından oluyor ve çok normal bişi

evet ya muhallebi yememekte nasıl bişey abisi 1 kase yerdi yinede isterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…