ya kızlar sizde sebze yedirirken 1 saat uğraşıyor musunuz ben veriyorum o tüküyor ben veriyorum o tükürüyor meyveye gelince hiç itiraz yok ama ağzının tadını biliyor sıpa günümün 3 saati merti beslemekle geçiyor sadece, bu ek gıda zor gerçekten.
zor kız senle benden uslu çıkmaz anaları neki danaları ne olsunanlasan yanikıs nasıl oyuna gelmedi hepsinin agzının suyu aktı ayol koymam bacım ben sana özelden atarım fal niyetine..
bak geçen size dediydim ya akıllı bebek olsa efe diye varmış demekki
inş ikinci bebegim böyle olur
hep ama hep akıllı olacam diyorum ama bişey degişmiyorcanım bende senin gibiyim illa kazıklanıcam birşey alırım ertesi gün onun daha iyisini daha ucuza görürüm sonrada pişman olurum ama aynı hatayı hep yaparım.
ben 1-2 kaşık yedirebiliyorum oda görmelisin yüz gözü benim üstüm başım batıyor çok zor bizdedeya kızlar sizde sebze yedirirken 1 saat uğraşıyor musunuz ben veriyorum o tüküyor ben veriyorum o tükürüyor meyveye gelince hiç itiraz yok ama ağzının tadını biliyor sıpa günümün 3 saati merti beslemekle geçiyor sadece, bu ek gıda zor gerçekten.
Allah nazarlardan saklasın huysuz bebek zor canım varsın eşin ilgilenmesinde bebeğin akıllı olsunsağol cnaım
geçen sormuştun uslu bebek yardım etmeyen eş mi, huysuz bebek yardımcı eş mi diye... benimki uslu ya, eşim hiç yardım etmez, yaptığı tek şey banyoda suyunu döküvermek. başka hiiiç bişey yapmaz, ne alt değiştirme,ne mama hazırlama,ne uyutmaya çalışma,gazını çıkarma...çok sinir bozucu. ben de dün eşime dedim uslu olmayaydı da yardım etseydin diye, beraber ilgilenseydik kızmla dedim. ne güzel uslu duruyo işte,nesi var ilgilenilcek diyo deli ediyo beni :))))
arada bi görünüp gideyim size o zaman
:))) ben böyle olacağını tahmin etmemiştim. ama doktorlar hamilelik döneminin önemli olduğunu söylüyor. benim hamileliğim müthiş geçti, hiç ağlama krizlerim olmadı,eşim çok destek oldu, gezdim tozdum son güne kadar, bi kaç kez acillik oldum maalesef diyabetimden dolayı, bi de taşınma durumum oldu beni yoran. onun dışında çevre ilişkilerim dostlaım herşey çok güzeldiher bebek karakteriyle doğuyor işte naparsın, olsun onlar bizim minnak meleklerimiz
sağlık ocağına gitmiştim demin, öğlen bi öğün tamamen sebze çorbası yesin dedi, kereviz veya tarhana veya sebze çorbası olucakmış. sizler d emi öyle yapıyosunuz, kereviz çorbası yapıyor musunuz ?muza sonra başlıycakmışız yine
ahh ahh bende dertliyim o konuda agzını acamıyorm bi türlü sebzeyi hiç istemiyo
benim günümün nerdeyse tamamı paşaya yemek hazırlamakla geciyo keske sütüm yetse de hiç bişey yedirmesem
onu doyurcam diye ben eriyorum
zor kız senle benden uslu çıkmaz anaları neki danaları ne olsun
hep ama hep akıllı olacam diyorum ama bişey degişmiyor
ben 1-2 kaşık yedirebiliyorum oda görmelisin yüz gözü benim üstüm başım batıyor çok zor bizdede
bide benimki muhallebiye agzını kilitliyo böyle bebekmi olur ya
Allah nazarlardan saklasın huysuz bebek zor canım varsın eşin ilgilenmesinde bebeğin akıllı olsun
kereviz daha denemedim tarhanada 7-8 ay göbi veriliyo diye biliyorum içinde çok şey var diye
marji seni gördüm ama çıkmak zorundayım akşam belki görüşürüz
zor kız senle benden uslu çıkmaz anaları neki danaları ne olsun
hep ama hep akıllı olacam diyorum ama bişey degişmiyor
ben 1-2 kaşık yedirebiliyorum oda görmelisin yüz gözü benim üstüm başım batıyor çok zor bizdede
bide benimki muhallebiye agzını kilitliyo böyle bebekmi olur ya
Allah nazarlardan saklasın huysuz bebek zor canım varsın eşin ilgilenmesinde bebeğin akıllı olsun
kereviz daha denemedim tarhanada 7-8 ay göbi veriliyo diye biliyorum içinde çok şey var diye
sekos,
telaşlanma canım, başıma gelemdi benim hiç...
ben 2. ayımda adet olmuştum zaten. inşallah normaldir, netten araştır bakalım bi, belki fikir olur, ama kötü snarylara hemen inanma olur mu
yarın bi telfonla sorarsın doktoruna,gel derse de git,sağlık bu
canımcım hergünn 1 küçük muz 2 tatı kaşıgı dut pekmezi 3-4 cici bebeyi ezıyom yedirom çok sewıyoo : ))) ama hala 6600gr
ben üniversitede memur olrak çalışıyorum bacım 2 hafta sora başlıycam işe ama öğlede gitcem süt iznim war o saat kadar süt iznim oldugu için ewde olabilicem ben 1 de gtcem işee we eşimde 1 gibi gelıyo işteen o bakıcak öğleden sora kızıma uzun yazdım anlatabilddimmi çık yazdm sdankiibebeğe en çok kilo aldıran en gıdalar neler acaba çok merak ediyom kızlarr ??
canım bende senin gibiyim illa kazıklanıcam birşey alırım ertesi gün onun daha iyisini daha ucuza görürüm sonrada pişman olurum ama aynı hatayı hep yaparım.
eşim de öyle demişti yardım etmesem sanki bu çocugu tek ben mi dogurdum,hiç yardım etmiyor falan filan diye başımı yerdin,kendini de üzerdin diyosağol cnaım
geçen sormuştun uslu bebek yardım etmeyen eş mi, huysuz bebek yardımcı eş mi diye... benimki uslu ya, eşim hiç yardım etmez, yaptığı tek şey banyoda suyunu döküvermek. başka hiiiç bişey yapmaz, ne alt değiştirme,ne mama hazırlama,ne uyutmaya çalışma,gazını çıkarma...çok sinir bozucu. ben de dün eşime dedim uslu olmayaydı da yardım etseydin diye, beraber ilgilenseydik kızmla dedim. ne güzel uslu duruyo işte,nesi var ilgilenilcek diyo deli ediyo beni :))))
arada bi görünüp gideyim size o zaman
:))) ben böyle olacağını tahmin etmemiştim. ama doktorlar hamilelik döneminin önemli olduğunu söylüyor. benim hamileliğim müthiş geçti, hiç ağlama krizlerim olmadı,eşim çok destek oldu, gezdim tozdum son güne kadar, bi kaç kez acillik oldum maalesef diyabetimden dolayı, bi de taşınma durumum oldu beni yoran. onun dışında çevre ilişkilerim dostlaım herşey çok güzeldiher bebek karakteriyle doğuyor işte naparsın, olsun onlar bizim minnak meleklerimiz
sağlık ocağına gitmiştim demin, öğlen bi öğün tamamen sebze çorbası yesin dedi, kereviz veya tarhana veya sebze çorbası olucakmış. sizler d emi öyle yapıyosunuz, kereviz çorbası yapıyor musunuz ?muza sonra başlıycakmışız yine
muhallabiyide yemiyorsa daha zor canım.
ver kızz ne olcakki ben verdim bugün mis gibi yedi paşam mutlu mesut olduhmm ben de geç başlanır diye biliyodum,aman bunlar da kafalarına göre takılıyolar
az önce nette araştırdım da tarhana en faydalı ek besinmiş bebekler için, 5. aydan başlanabilirmiş, meyvenin o kadar bi rolü yokmuş, muhallebi de öyle, besleyiciliği çok ykmuş. hep çorba sebze falan filan işte offf böylesi daha zor oldu yaw
ama muz vercem pekmezle karıştırıpçatlarım vermezsem
bi de normal sütle muhallebi tarifi bilen var mı, mamayla yapıyodum ben,artık süt kullanabilirmişiz
bayanlar regl oldum olacağım derken az önce afedersiniz wc'ye gittiğimde bi parça geldi şöyle ince uzun kızımın kordonu gibiydi, yarım cm eninde uzun ara ara da geliyor, bu doğumdan 1-2 hafta sonrada gelmişti önemsemedim yni doğum yaptım dedim. ama bu gelen neydi 6 ay bitti yediden gün alıyoruz biliyorsunuz sezeryan oldum,
aranızda böyle bir sorunla karşılaşn var mı, duyan bilen??
canım sıkıldı yaa
yine mi doğumcuya gidecemm offf
bayanlar regl oldum olacağım derken az önce afedersiniz wc'ye gittiğimde bi parça geldi şöyle ince uzun kızımın kordonu gibiydi, yarım cm eninde uzun ara ara da geliyor, bu doğumdan 1-2 hafta sonrada gelmişti önemsemedim yni doğum yaptım dedim. ama bu gelen neydi 6 ay bitti yediden gün alıyoruz biliyorsunuz sezeryan oldum,
canım sıkıldı yaa
stress sen de gelll
blisss sen dee
bende tam onu diyecektim strescim gelsinde ortalığı bir karıştırsın
normal süt 1 yaşına kadar yasak biliyorum:26:hmm ben de geç başlanır diye biliyodum,aman bunlar da kafalarına göre takılıyolar
az önce nette araştırdım da tarhana en faydalı ek besinmiş bebekler için, 5. aydan başlanabilirmiş, meyvenin o kadar bi rolü yokmuş, muhallebi de öyle, besleyiciliği çok ykmuş. hep çorba sebze falan filan işte offf böylesi daha zor oldu yaw
ama muz vercem pekmezle karıştırıpçatlarım vermezsem
bi de normal sütle muhallebi tarifi bilen var mı, mamayla yapıyodum ben,artık süt kullanabilirmişiz
canım o bahsettiğin kan pıhtısı gibi geldi çüyle kahve siyah renkte parça parçabayanlar regl oldum olacağım derken az önce afedersiniz wc'ye gittiğimde bi parça geldi şöyle ince uzun kızımın kordonu gibiydi, yarım cm eninde uzun ara ara da geliyor, bu doğumdan 1-2 hafta sonrada gelmişti önemsemedim yni doğum yaptım dedim. ama bu gelen neydi 6 ay bitti yediden gün alıyoruz biliyorsunuz sezeryan oldum,
canım sıkıldı yaa
evet ya muhallebi yememekte nasıl bişey abisi 1 kase yerdi yinede isterdiyiyip yiyip kilo alamayanlardan demekki senin oglan tam istedigim gibi tabi kendi adıma bebege degil
anafikir:bakıcı falanla ugraşmayacaksın şanslısın canımmuhallebi sadece kilo yapıyor hiçbir besleyiciligi yok diye biliyorum :26:
güzelmiş valla ne kadardı fiyatı yaşlılık işte unutuyorum biz sipariş verdik kazıklanmadan batında delikanlı olmuş ayol paşaya
eşim de öyle demişti yardım etmesem sanki bu çocugu tek ben mi dogurdum,hiç yardım etmiyor falan filan diye başımı yerdin,kendini de üzerdin diyo
ama olsun uslu bebek olsun yardımcı eş olsunya kuduruk ve yardım etmeyen eş olsa uuu o daha beter..
hamileligim benim de süper geçti canım ya aglama degil gülme krizlerine girerdim benyan gel yat hasan gibiydim..eşim ailem tüm çevre bana çalışıyordu da
bizim bebe ortadakudurk çıktı işte napim ama hep derim bir daha dogursam efeyi dogurmak isterim huysuz muysuz o benim canım
muhallebi yemeyen çocuk muu valla işin zor stress
bende tam onu diyecektim strescim gelsinde ortalığı bir karıştırsın
bugün hürremle kanuniye misafirliğe gidiyomne saçmalıyorsunuz siz diye elini masaya vursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?