2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben yürüteçi sıkı bir pazarlıkla 100 tl ye aldım..130 dediler normalde.. aynı mağazada maxicosinin bebek arabası yağmurluğu vardı 80 dediler onada onuda alayım oda 50 olsun dedim kandırdım olnları ve aldım..benim araba peg prego kendi aksesuarları çok pahalı maxicosi uyuyodu ona bu vesile ile onuda çıkardım aradan..urfada resmen toz var havada suriyeden çöl toprakları havada uçuluyo dışarı çıkınca mutlaka yağmurlukla örtüyom

yarın aşılar ve 6. ay kont var..değerlerimzi yarın yazarım sizlere..herkese ii akşamlarrrrrrr..

Yaramaz bebek iyidir bacim

merhaba eylül anneleri! :) ne güzel tanıyorsunuz birbirinizi..
bende 26 eylülde anne oldum ,meme bağımlısı ,gece saat başı kalkan ,ağzını tepsi gibi açarak gülmeyi çok seven bir cadım var..

ay bu marji başımı dönderdi of çok yoruldum yahu
ne enerji kızdaki o masaya bu masaya

iyi pazarlık yapmışsın güle güle kullansın.

Yaramaz bebek iyidir bacim
ne gibi kız iyidir anlat bakem:44:
bende 26 eylülde anne oldum ,meme bağımlısı ,gece saat başı kalkan ,ağzını tepsi gibi açarak gülmeyi çok seven bir cadım var..
merhaba hoşgeldin
tepsi gibi habenimkide dikdörtgen yapıyo nasıl beceriyosa

hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…