- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
bugün hürremle kanuniye misafirliğe gidiyomsonra görüşürüz
ikramları kaçırma fazlabugün hürremle kanuniye misafirliğe gidiyomsonra görüşürüz
benimde eşim birazdan mesaiden gelicek azcık oyuna takılayım bende çıkıcam,görüşürüz.
Kizlar ben oyuna glemem bu aksam. Bakip bakip kaciyorum, mutfagi toplamam lazim
Allahtan anlamam künefeden
anacım senden korkulur Allahtan kimse oyununa gelmedi
fotonu bi daha koyda inceleyeyim dedim koymadınaradım geçmiş sayfaları bulamadım
anacım oku oku sıtkım sıyrıldı
maşallah kızına hep hayalimdeki bebek ben 10 tane doğursam 1 tanesi bile öyle olmaz
ay bu marji başımı dönderdi of çok yoruldum yahu
ne enerji kızdaki o masaya bu masaya
ben yürüteçi sıkı bir pazarlıkla 100 tl ye aldım..130 dediler normalde.. aynı mağazada maxicosinin bebek arabası yağmurluğu vardı 80 dediler onada onuda alayım oda 50 olsun dedimkandırdım olnları ve aldım..benim araba peg prego kendi aksesuarları çok pahalı maxicosi uyuyodu ona bu vesile ile onuda çıkardım aradan..urfada resmen toz var havada suriyeden çöl toprakları havada uçuluyo dışarı çıkınca mutlaka yağmurlukla örtüyom
yarın aşılar ve 6. ay kont var..değerlerimzi yarın yazarım sizlere..herkese ii akşamlarrrrrrr..
ne gibi kız iyidir anlat bakem:44:Yaramaz bebek iyidir bacim
merhaba hoşgeldinmerhaba eylül anneleri! :) ne güzel tanıyorsunuz birbirinizi..
bende 26 eylülde anne oldum ,meme bağımlısı ,gece saat başı kalkan ,ağzını tepsi gibi açarak gülmeyi çok seven bir cadım var..
yok be canım son sahneler heralde bende hazırlık yapıyomhu bayanstres hürrem bitti mi kız
merhaba eylül anneleri! :) ne güzel tanıyorsunuz birbirinizi..
bende 26 eylülde anne oldum ,meme bağımlısı ,gece saat başı kalkan ,ağzını tepsi gibi açarak gülmeyi çok seven bir cadım var..
yok be canım son sahneler heralde bende hazırlık yapıyom
anacım hürremdeki görümceler benimkilerden beterne oldu anlat bakıyım hürrem yine nasıl yırttı
anacım hürremdeki görümceler benimkilerden beter
bende onun yerinde olsam daha beterini yaparım bikere kanuni hergün kesin bi fırça yer benden
marji ne oldu merti kocayamı fırlattın
ben bayılıyorum ona tv de sadece bu diziyi seyrediyorum bide bazen intikamıben hürremi oynayan kadına hiç ısınamadım bir ara izledim sonra sıkıldım.
evin içinde kullanmıyor inşallahyok kucağımda o doğru dürüst bakmıyor ki içerdeki pcde takılyor bide sigara içiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?