- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
ben bayılıyorum ona tv de sadece bu diziyi seyrediyorum bide bazen intikamı
evin içinde kullanmıyor inşallah
keşke evin içinde kullanmasa ama neyseküçük bir oda var onun sigara odası bide bilgisayarı var orda berbat kokuyor nefret ediyorum sigaradan.benle mertte oturma odasında takılıyoruz.
mert günde ne kadar uyuyo
ahmet bugün rekor kırdı sabah saat 6 dan akşam saat 9 kadar 1 saat uyudu toplamdagözlerinin biri bi yöne biri başka yöne kaydı uykusuzluktan ama uyuyamadı yavrum ama niyeyse huysuzlukta etmedi ne oluyo bunlara böyle
keşke evin içinde kullanmasa ama neyse
diş çıkarırmı ahmette acaba ağzı sıcacık damakları beyazlaşmış iştahsızbizimki bu diş çıkarma olaylarından beri sabah 9 da kalkıp gece 1,5 2 civarına kadar gözünü kırpmıyor eskiden 1,1,5 saat uyurdu.
diş çıkarırmı ahmette acaba ağzı sıcacık damakları beyazlaşmış iştahsız
bağımlılıklardan vaz geçmek kolay değil canım sadece balkon felan daha iyi olurdu da neyse boşver kapısını sıkıca kapattır bariah canım sorma gelde laf anlat böylelerine ne yapıyım sözde bırakacaktı.
10.5 aylıktı ve üstten çıkardı abisi 1 yaşına geldiğinde 4 dişi vardıçıkarabilir canım 6 aydan sonra her an olabiliyor mertle aralarında 2 güncük var bide genetik diyorlar büyüğü kaç aylıkken çıkardı.
bağımlılıklardan vaz geçmek kolay değil canım sadece balkon felan daha iyi olurdu da neyse boşver kapısını sıkıca kapattır bari
10.5 aylıktı ve üstten çıkardı abisi 1 yaşına geldiğinde 4 dişi vardı
ama amanın canımıda yedi kendide mahvoldu yavrum 2.5 yaşına kadar mahvoldu çok yıprandı dişten
inşallah ahmet öyle olmaz
benimki sabit duramıyo sıkılgan kucağımda bilgisayara bakıp ilk şok geçirmiş gibi seyrediyo sonra yaygara tur atmacabalkonda içmek zor geliyor canım oturduğu yerden hem internette takılıyor hemde sigarasını götürüyor bide internet takıntısı var 3 tane pc var evde elektronikçi olduğu için çok düşkün mertte ona çekmiş daha şimdiden bilgisayarın düğmelerine saldırıp basıyor hep gözü bilgisayarda
benimki sabit duramıyo sıkılgan kucağımda bilgisayara bakıp ilk şok geçirmiş gibi seyrediyo sonra yaygara tur atmaca
marji bizim çatlak profösör ne yaptı acaba oyunda kızın haşatını şıkardında efeyi yine babayamı fırlattı
aslında istanbulda hava ne güzel al çocuğu gezdir diyorum kendime ama dışarı çıkacak halim yokbizimki biryandan tuşlara basmaya çalışıyor bir yandan fareyi elimden almaya ,bizimkide evde tur atmaya bayılıyor kız hepsi seviyor dolaşmayı bunların.
he tabi tabimüsaitsen oyun bölümüne gel birkaçtane oyun oynayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?