2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aslında istanbulda hava ne güzel al çocuğu gezdir diyorum kendime ama dışarı çıkacak halim yok

ben tek başıma hiç çıkamıyorum mertin arabasını 3 kat aşağı nasıl indireyim çok ağır.bide onu ittirmesi var haşatım çıkar.

ben tek başıma hiç çıkamıyorum mertin arabasını 3 kat aşağı nasıl indireyim çok ağır.bide onu ittirmesi var haşatım çıkar.
bizde asansör var sorun yok o yüzden ama daha önce oturduğum evde yoktu asansör büyük oğlanın arabasını apt girişinde bi köşeye koyardım öyle indir kaldır derdi olmazdı

ooo iyiymiş valla biz de sıra oto koltuguna geldi yapsana bir pazarlık bizim için de
ablamın görev yeri hilvandı kendileri polis olur..giderdik oy anam o kumlar gözümüze kaçardı canım
bayagı kum valla dikkat et bebüşe
Yaramaz bebek iyidir bacim
nesi iyi kızz..?
merhaba eylül anneleri! :) ne güzel tanıyorsunuz birbirinizi..
bende 26 eylülde anne oldum ,meme bağımlısı ,gece saat başı kalkan ,ağzını tepsi gibi açarak gülmeyi çok seven bir cadım var..
hoş geldin canım,arada takıl senle de tanışalım
dün ben de atak geçirdim canım
inşallah canım bizimkininkiler alttan patladı ilk benimde öyle olmuş.
eşim 9 aylıkken,ben 6 aylıkken çıkarmışım kime çeker acep recep :44:?
marji bizim çatlak profösör ne yaptı acaba oyunda kızın haşatını şıkardında efeyi yine babayamı fırlattı
oyun salonlarını gez gez sonra da efe atagı karam atagı ev tımarhaneye döndü canımsın
müsaitsen oyun bölümüne gel birkaçtane oyun oynayalım.
kaşınıyosun marji
aslında istanbulda hava ne güzel al çocuğu gezdir diyorum kendime ama dışarı çıkacak halim yok

çık kız 2 gram erirsin işte ben dün de yarım saat yürüdüm bakalım ne olcek :44:

herkese günaydın kızlar

bu sabah bizimki beni 7,5ta uyandırdı 5 saat uykuylayım

kötü bir geceden sonra iyi bir gün olmasını dileyerek..
herkese günayydınnn
kuzum kıyamam sanane olduki sen ne atağı geçirdin efe belli coşmuş

herkese günaydın kızlar

bu sabah bizimki beni 7,5ta uyandırdı 5 saat uykuylayım
bunlar düzeleceklerine bozuluyolar ben hergün 5 saatle ayakta dolanıyorum

günaydın kızlar,
gece bizim için de oldukça kötüydü. çok sık uyandı, uyanınca da öyle hemen uyumadı. canım sıkkın, sinirliyim..
genelde bebeler öyle canım ne yapalım hasta olmasınlarda tek kapris çekelim

yorgunluktanmı sıkkınsın ve sinirlisin:26:

herkese günaydın
inşallah enerjik bir gün olur
herşeye karşı isteksizimhep evde kös kös durasım var dışarı çıkmak istemiyorum hiç buda psikolojimi kötü etkiliyor
ara ara çıksam havam değişicek siz neler yapıyorsunuz

sebos nasılsın
dün yoktun uyudunmu
bide şu yaramaz çocuk neden iyi anlat bakalım biraz sevinecek bişey duyarız belki

merhaba eylül anneleri! :) ne güzel tanıyorsunuz birbirinizi..
bende 26 eylülde anne oldum ,meme bağımlısı ,gece saat başı kalkan ,ağzını tepsi gibi açarak gülmeyi çok seven bir cadım var..

benim eşim de 26 eyül doğumlu oğlanı aynı gün doğurmaya çalıştım olmadı
güle güle büyüt bebüşünü
takıl bize güzel burası cnm

günaydın kızlar,
gece bizim için de oldukça kötüydü. çok sık uyandı, uyanınca da öyle hemen uyumadı. canım sıkkın, sinirliyim..
ben de
benim de hiç çıkasım yok böyle mal gibi oturup duvara bakmak istiyorum bugün çok berbatım çookkk
yaramaz bebek zeki bebektir cnm

off ama bu kadar yaramazlık da çok fena bacım yaa

sebos nasılsın
dün yoktun uyudunmu
bide şu yaramaz çocuk neden iyi anlat bakalım biraz sevinecek bişey duyarız belki

cnm dün çok yorgumdum sızmışım koltukta
ne güzel evdesiniz yavrularınızla
çıkın gezin dolaşın
modunuzu düşürmeyin canlarım
valla benim de işten kaçınca yavruları bi bahçeye çıkarasım var

genelde bebeler öyle canım ne yapalım hasta olmasınlarda tek kapris çekelim

yorgunluktanmı sıkkınsın ve sinirlisin:26:

bilmiyorum bi gerginlik var üzerimde. çatmak istediklerim var, fazla muhattap olmak istemediklerim ama muhatap olmak zorunda olduklarım var.
uykusuzluk sinirlere hakimiyeti zorlaştırıyo galiba.
dediğin gibi bebişime sarılıp kös kös oturasım var, gerçi ona sarılmak bi gevşeme hali getiriyo, kös kös halini bozar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…