İyi cecelerrrr
Optum sizi de minnaklarinizi da
ben demiştim hafızası kuvetli diyeşekerim ben 5 sene önceki olayları bile unutmuyorum
Swimtrainer Yüzme Simidi Kırmızı - e-bebek.com
kızlar bu arada yaz için bunu buldum videolarını falan izledim bebekler için çok güzel çok kolay hareket edebildiklerinden yüzmeyide kolay öğreniyorlarmı. ama fiyatı çok geldi bana smit için bi arkadaş geçen sene indirimden 30 a almış görürseniz haber verirmisiniz kızlar indirimde falan.
yok yok onun yanında biri daha vardı o kendini biliyor
Kiz onu da karam ayartmistir kesin
yatın zıbarın diyosun heSatir satir okudum geldim kacirdigim sayfalari
Birazda yatarim, macin bitmesini bekliyoruz
Siz devam galiba, asagisi kalabalik
Yatin uyuyun yaa, gece uykusu gibisi yok
satıcı dediben buyum güzelimm beni de böyle kabul etceksiniz :122::122:
bak depresyona girerim ha
stress 2 saat çok degil mi yü
rüteç için yahu:44:
vay iftiracı vayO iftirayi da karam cadisi yapmisti bacim
Bak sucunu biliyo da nasil kizardi
tam tersi diye biliyorum ayak yere tam basmamalıcanım benim annem 4.ayında hediye olarak almıştı bende hevesle günde 5 dk indiririyodum zaman geçtikçe daha çok kalmak istedi içinde o yüzden şimdi sürüşü iyi ama hala günde 1 saat anca bindiriyorum.birde yükseliğini az yapıyorum yürümek istrken ayağa kalkmak zorunda kalıyo böylece kalça kalarıda çalışıyo.
ooo o işide benden sorucan bıraksalar akşama kadar gezerim yazı iple çekiyorum anca haftada 1 çıkıyorum şimdi.hamileyken bile hergün en az 2-3 saat yürüdüm
kesin hamburgere doymadıAman depresyona falan girme yine
Yiyecen yiyecen sonra da sucu bana atican di mi
yok yok onun yanında biri daha vardı o kendini biliyor
gögsümden çıkan neyse,allah ne verdiyse yiyo kuzumanneler bide unutmadan bişi sorucam bebişlere öğünde kaç ml süt devam sütü yada mama veriyosunuz
Kiz onu da karam ayartmistir kesin
aldın mı cevabınııtam tersi ilk stres başlatmıştı üstelik sadece bana değil işin içinde sende vardın
yatın zıbarın diyosun he
satıcı dedi
vay iftiracı vay
tam tersi diye biliyorum ayak yere tam basmamalı
kesin hamburgere doymadı
tam tersi ilk stres başlatmıştı üstelik sadece bana değil işin içinde sende vardın
tam tersi ilk stres başlatmıştı üstelik sadece bana değil işin içinde sende vardın
stres stres hem arkamdan at deşifre et sonra nerde ha mazlumu getirin olayı ha enseye tokat ha g.... anladın sengögsümden çıkan neyse,allah ne verdiyse yiyo kuzum
yok bir kere o başlattı adım çıkmış
stres nerde
Aa hakkatten ben unutmustum
Marjim masallah fil hafizasi var sende de ha
pcnin sesi açıkmış bir açtım anaa izleyemedim efe mıkırdanıyor yarın izler fikrimi söylerim canımSwimtraniner Yüzme Simitleri Picabo Bebe Markette...[url]www.picabo.com.tr - YouTube[/url]
bide bunu deniyim
Aa hakkatten ben unutmustum
Marjim masallah fil hafizasi var sende de ha
:18: abowwwwwww
stres stres hem arkamdan at deşifre et sonra nerde ha mazlumu getirin olayı ha enseye tokat ha g.... anladın sen
pcnin sesi açıkmış bir açtım anaa izleyemedim efe mıkırdanıyor yarın izler fikrimi söylerim canım
yaa işine gelmeyince hatırlama zatenn
çok üstüme geldin çookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?