kız fotomu çekiliyoz şip şak ne fesatsınkız o ara senin sesin çıkmadı hiç dedim bu rahatlamaya mı gitti
benimki uyanmadı
gündüz 2 gündür uyumuyor bakalım arkasından ne çıkacak hayırdır inşallah
bende gidiyorum keşke erken olsaydı saat
hayırlı geceler
benimki uyanmadı
gündüz 2 gündür uyumuyor bakalım arkasından ne çıkacak hayırdır inşallah
bende gidiyorum keşke erken olsaydı saat
hayırlı geceler
yapacamm yapacammYaa ne demezsin cok ustune geldim ya sanki sen de yapmiycan bi daha
iyi geceler canıımmbende kaçıyorum herkese iyi geceler
kız fotomu çekiliyoz şip şak ne fesatsın
ben kaçıyorum kızlarr12 yi geçti coşturuyorsunuz beni olmuyor sonra
bende kaçıyorum herkese iyi geceler
kız o ara senin sesin çıkmadı hiç dedim bu rahatlamaya mı gitti
canım hayırlı geceler inşallah uyanmazda sende uyursun ben bi yandan yazıyorum diğer elimle beşiği sallıyorum uyudu bakalım benim oğlan uyanmassa bende yatıcam
sana da tatlı rüyalar canımm..
inş bol uykulu bir gün olur..aşıyı da sorunsuz atlaatırız inş eliföykü
nereye kız daha karpuz keseceyyyddikkkk
iyi geceler canım bizde seni ve bebişini öptük kolay ve huzurlu bi gece olur umarım
anneler bide unutmadan bişi sorucam bebişlere öğünde kaç ml süt devam sütü yada mama veriyosunuz
herkese günaydın sevgili anneler ve bebekleri
dün gece 3 e kadar uyuyamadım çünkü eşimin çalıştığı şirkete yurtdışından müşteri gelmiş oda o işten sorumlu olduğu için mecbur mesaideydi bende korkağım zaten o gelene kadar gözümü kırpmadım:18::18::18::18:mert beyde 2 de anca uyudu haşatım çıktı yani
günaydın kızlarrr
dün benden sonra siz de çok durmamışsınız, sayfalar fazla ilerlememiş iyi olmuş :)
bi uyumuşummmm
oğlum şaşırdı galiba, unuttu gece uyanmayı. sabaha karşı uyandı :)))
karnını doyurdum sonra kv aldı. ben tekrar bi uyumuşumm, işe zor yetiştim. şimdi de fazla uyumanın miskinliği var, e tabi bünye yadırgıyo kabul edemiyo
ben her öğünde 150-160 cc vermeye çalışıyorum. bazen hadi kıyak olsun diyorum süt varsa, 180 filan olabiliyo
günaydın canım. sabah da erken uyanmışsın, mert mesaisi başladı galiba. bi gün uyur bi gün uyumazz, böyle napalım..
Benimki de çok uykucudur canım efeden önce saat 10 da uyurdu garibim şimdisağol canım inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız iyi geceler tatlı rüyalar sende nöbeti eşine veriyosun sanırım imreniyorum valla sana ve eşine maşallah nazar değmesin benimki gece yatmayacakta bebek bakıcak gündüz bakar ben yatarım uykusuzsam ama gece hayatta bakmaz kendide çok uykucudur çünkü
Hadi canım benim evin erkegi mert oldu artık baba yokkenherkese günaydın sevgili anneler ve bebekleri
dün gece 3 e kadar uyuyamadım çünkü eşimin çalıştığı şirkete yurtdışından müşteri gelmiş oda o işten sorumlu olduğu için mecbur mesaideydi bende korkağım zaten o gelene kadar gözümü kırpmadım:18::18::18::18:mert beyde 2 de anca uyudu haşatım çıktı yani
günaydın kızlarrr
dün benden sonra siz de çok durmamışsınız, sayfalar fazla ilerlememiş iyi olmuş :)
bi uyumuşummmm
oğlum şaşırdı galiba, unuttu gece uyanmayı. sabaha karşı uyandı :)))
karnını doyurdum sonra kv aldı. ben tekrar bi uyumuşumm, işe zor yetiştim. şimdi de fazla uyumanın miskinliği var, e tabi bünye yadırgıyo kabul edemiyo
ben her öğünde 150-160 cc vermeye çalışıyorum. bazen hadi kıyak olsun diyorum süt varsa, 180 filan olabiliyo
günaydın canım. sabah da erken uyanmışsın, mert mesaisi başladı galiba. bi gün uyur bi gün uyumazz, böyle napalım..
ver canım sen de ver sonra bizi begenmez bunlarr..ben de göbekten çok dertliyimsporsuz gittmez o güzel bir plates lazım
dijitallerde oluyor o ya benim de öyle sabah aç karnına olanı makbul bence
inş canım bişi olmaz bence bizimki erken almış pazara geliyor diye tek başına zor olur ya
ben aşı odasına bile girmem korkumdan eşim tutar hep.:18:
Bizden haberler
Aşımızı olduk agladık baya kontrole gittik büyğmüşüz kilo almışız boyumuz uzamış
Her şey güzelaz tembelligin dışında dönmüyo ya benimki
Şöyleki muz verilebilirmiş, mercimek çorba tarhana ver en önce şehriye ve un öorbası salçayla degil
Domatesle yap dedi..alerji testinden sonra..yumurta bliss için bu yesin günde bi tane her gün dedi se
Viyorsa sorun yok..sünnet genel sedasyonla yap dedi ..ne kadar yerse yesin dedi zaten şimdi heveslenir
Sonra seçici olur dedi..ama bir kase yedi istiyo ikinciyi verme dedi..su içir isterse aç degilken dedi..bayagı
Sordum cevapladı çıkarken de artık iki ayda bir gelin demez mieşimle gülüştük biz de..
Şuanda kvalidemlerdeyim..on birde efeyi emzirip kuaföre kişisel bakımaa..yarın tartı günü ya az agırlıgımız
Kalksın ayol
sekos çok imreniyorum senin gibi seve seve temizlik yapanlara. ben yapınca günüm böyle bitti diye sinirleniyorum, moralim bozuluyo. ama bi yandan da içine sinen bi şekilde temizlendiği için güzel oluyo. temzilikçi ne kadar iyi olsa da benim %100 içime sinmiyo aslında ama şartlar mecbur bırakıyo..
geçmiş olsun efeciğime,maşallah kilosuna boyuna :)
o da mı hala dönmüyo, bizimkinin de hiç öyle bi gayreti yok teyzesi.
ben de şehriye deneyeyim ama bize domates de yasak olablr, araştırmam lazım.
muzu da bize kabızlık için demiştir belki, artık öyle bi problemimiz yok şimdilik. ben de muzla tanıştırayım oğlumu.
sağol canım, yumurtayı da sormuşsun. biz aynen devam o zaman kahvaltıya.
sünnet mi düşünüyosunuz??
ben arada, uykudan yeni uyanınca, süt içeli çok olduysa ve ek gıdadan sonra su veriyorum biberonla. gittikçe daha güzel içmeye başladı. hatta bazen gece ağladıgında da veriyorum, hem susamış oluyo hem de emzirmeden tekrar uykuya daliyo bazen. başucunuzda bi biberonla su bulundurmanızı tavsiye ederim
kendine geldin artık karam. kuaföre de gidersen tam olacak. havan yerine gelir artık. ohhh evli, mutlu, çocukluyuz biz ohhh. hemi de çıtı pıtı salıncaz yakında oohhhh
Bizden haberler
Aşımızı olduk agladık baya kontrole gittik büyğmüşüz kilo almışız boyumuz uzamış
Her şey güzelaz tembelligin dışında dönmüyo ya benimki
Şöyleki muz verilebilirmiş, mercimek çorba tarhana ver en önce şehriye ve un öorbası salçayla degil
Domatesle yap dedi..alerji testinden sonra..yumurta bliss için bu yesin günde bi tane her gün dedi se
Viyorsa sorun yok..sünnet genel sedasyonla yap dedi ..ne kadar yerse yesin dedi zaten şimdi heveslenir
Sonra seçici olur dedi..ama bir kase yedi istiyo ikinciyi verme dedi..su içir isterse aç degilken dedi..bayagı
Sordum cevapladı çıkarken de artık iki ayda bir gelin demez mieşimle gülüştük biz de..
Şuanda kvalidemlerdeyim..on birde efeyi emzirip kuaföre kişisel bakımaa..yarın tartı günü ya az agırlıgımız
Kalksın ayol
herkese günaydın sevgili anneler ve bebekleri
benim hivda da dönmüyor teyzeleri bir şey soracam,
benim kızı ayakta tuttuğumuzda ayaklaırnı yere tam basamıyor hala, çoğunlukla kırıyor hemen, arada tatttiii diiyorum bir iki atıyor adım, ama ayakta duramıyor normal mi bu bizim canımızı çookk sıkıyorrrr
sizinkiler nasıl??? tabi her çocuk birolmaz biliyorum..
birde oturttuğum zaman hemen ayaklarına eğilip onları tutuyor belini kaldırdığımda da aykları da kalkıyor yani o açı hiçç bozulmuyorr.. anlatabildim mi bilmiyorum ama mesela 45derecelik
açısı hiç bozulmuyor
ne yapabilirim
slm bayanlarr
benim oğlum da dönmüyo ama cok gayretli paşam sadece koca dötünü ceviremiyo :26:sürekli çabaliyo
kızlar bi fikir vereyim tam buğday ekmeğini ıhlamur ile ıslatıp sabah kahvaltısında verebiliriz ben yarından itibaren başlıcam
dün su içerken elimden bardağı çekti ben şok oldumiçi yanmış yavrumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?