canım bende yumurta sarısını parmağımla eze eze ağzına ittiriverdim 2-3 kere nasıl diyeyim sarısının sekizde biri kadar2 gündür merte kahvaltıya başladık yumurta sarısını 3te biri bir küp peynir bide bir çay kaşığı pekmez veriyorum zar zor yiyo en nefret ettiği şey sebze ondan daha az tepki gösteriyor en azından.b ugün çenesinde tane tane kabartılar olmuş acaba alerji mi yaptı:44:
Hanimlar nasilsiniz umarim iyisinizdir ?
Biz hastayiz kizim 3gündür mama icerken agliyordu bir baktim pamukcuk olmusss 6 aydan sonra biraz sasirtici geldi bana ama herseyi agzina soktugu icin dokotor olabilir dedi aksama dogru ateslendi cook kustu kizim cok perisandi kucagimda oturdugu yerde ici gidiyordu kizim sallanmadan hayatta uyumazdi gece 4 e kadar acil deydik bügünde kendi doktoruna götürdüm idrar testi yapildi tükürük örnegi alindi onlar temiz cikti cok sükür
birde kan aldilar teyzeleri kizimcok agladi damar bulamadilar kaninda virüs veya mikrop varmi diye bakicaklar atesin neyden oldugunu ögrenmeden ilac vermediler fitil disinda aksama sonuclarini alcaz simdidee uyuyor melegim salgin var burda cok soguk yavrum buramda agriyor diyemiyor masum masum yatiyor!
Sizde keyfler nasil insaallah iyisiniz gecmis yapamadim umarim sizde hersey yolundadir
canım bende yumurta sarısını parmağımla eze eze ağzına ittiriverdim 2-3 kere nasıl diyeyim sarısının sekizde biri kadar
1-2 saate kalmadan yanağı çenesi kırmızı noktalar oldu
dr normal vücut biyle böyle alışacak abartılı olmadıkça ver dedi
aynen canım ya valla çok sıkılıyorum bu duruma ahmette hep cızırtılıydı bugün bende fitille dürtükledim ıkındı yapamadı sonra 2 saat felan geçti bez değiştirince gördün ceviz kadar yapmış kupkurubizimde bu kaka olayı hala düzelmedi çoçuk mahvoluyordemire 2 haftadır yine başladık doktor başlarsınız demişti.bu gün yine fitille yaptırdım 5 gün olmuştu.
o da ne bizi mi sayıklıyonKarAAAAAAM
streeeeeesss
ne haber kızlar sesiniz çıkmıyor
evet tatlım aynen kız bunlar ikizmi yoksaaa demek ahmetede oldu normal o zaman
aynen canım ya valla çok sıkılıyorum bu duruma ahmette hep cızırtılıydı bugün bende fitille dürtükledim ıkındı yapamadı sonra 2 saat felan geçti bez değiştirince gördün ceviz kadar yapmış kupkurune yapsak ya
evet tatlım aynen kız bunlar ikizmi yoksa
acaba duphalac ilacımı kullanmaya başlasak marji hazaten çoçukları bu mahvediyorçok üzülüyorum bu duruma ne yapsak ki gerçekten ben iki kere fitil koydum da öyle yaptı fitilin çeyreğini koyuyorum hep.
ya bizimkinde de var kırmızılar ama bence salyadan onlar :44:2 gündür merte kahvaltıya başladık yumurta sarısını 3te biri bir küp peynir bide bir çay kaşığı pekmez veriyorum zar zor yiyo en nefret ettiği şey sebze ondan daha az tepki gösteriyor en azından.b ugün çenesinde tane tane kabartılar olmuş acaba alerji mi yaptı:44:
kuru kayısı ve mürdüm erigini haşla süzgeçten geçir bir ver bakalım az önce agustos annelerimdeydimbizimde bu kaka olayı hala düzelmedi çoçuk mahvoluyordemire 2 haftadır yine başladık doktor başlarsınız demişti.bu gün yine fitille yaptırdım 5 gün olmuştu.
ohh yaptım bacım missne haber karam yaptırdın mı bakımını?
aynen canım ya valla çok sıkılıyorum bu duruma ahmette hep cızırtılıydı bugün bende fitille dürtükledim ıkındı yapamadı sonra 2 saat felan geçti bez değiştirince gördün ceviz kadar yapmış kupkurune yapsak ya
acaba duphalac ilacımı kullanmaya başlasak marji ha
anacım az çok sebze çorbası içiyolar yoğurt meyve gerekki torul torul yapsınlar dimi
ya bizimkinde de var kırmızılar ama bence salyadan onlar :44:
kuru kayısı ve mürdüm erigini haşla süzgeçten geçir bir ver bakalım az önce agustos annelerimdeydim
onlar önermişti bilgi arsızlıgım var benim ismimde de var zaten
ohh yaptım bacım missyeni gelin gibi oldum
hadi ya kıyamam ya nasıl katı bol su içir kız yazık çocuga
su içiremeyen arklara bir foto yükleyecem efe kaşıkla içiyor ama ben çabuk olsun diye kullandıgımız
bir araç var onu çekeyim koyayım belki işinize yarar :44:
alıştırcaz bakalım bi şekilde. bugün sürekli su dayadım alışsın diye emmek istemedi bu defa:26:suçlama kendini canım ben 10 günlükten beri su içiriyorumda ne oluyo hep kabız hep kabızdr bile hala demir ilacı vermiyor bekliyorki bağırsakları düzelsin
düzeleceğine daha beter katılaşıyor ben bu gidişle çok beklerimama su çok önemli mama alan ve ek gıda alanlar muhakkak su istek duydukları kadar içmeli
bende tuz koyuyorum az ama şu orjinal tuzlardan
ben geldim topik bomboştu
kuru kayısıyı kaynattım az irmikle yedirdim hemen işe yaradı geçen gün. ama bugün işe yaramadıaynen canım ya valla çok sıkılıyorum bu duruma ahmette hep cızırtılıydı bugün bende fitille dürtükledim ıkındı yapamadı sonra 2 saat felan geçti bez değiştirince gördün ceviz kadar yapmış kupkurune yapsak ya
zaten bol su içiyor teyzoş ama olmuyor olmuyorya bizimkinde de var kırmızılar ama bence salyadan onlar :44:
kuru kayısı ve mürdüm erigini haşla süzgeçten geçir bir ver bakalım az önce agustos annelerimdeydim
onlar önermişti bilgi arsızlıgım var benim ismimde de var zaten
ohh yaptım bacım missyeni gelin gibi oldum
hadi ya kıyamam ya nasıl katı bol su içir kız yazık çocuga
su içiremeyen arklara bir foto yükleyecem efe kaşıkla içiyor ama ben çabuk olsun diye kullandıgımız
bir araç var onu çekeyim koyayım belki işinize yarar :44:
dur bi düşünelim canım:44:olabilir başlayalım o zaman bir zararı yoksa.
yok bacım çok şükür iyi 6 gibi ateş çıktı calpol verdim indi çok şükür uyuyor paşa yarımkızlar gece ek uyuyamadım bi hoşum yani ahmette zombi gibi dolandı bide huysuzdu bide saat 3 ten beri misafirim vardı yeni gittiler yemek hazırlık ahmet derken haşatım çıktı
e tabi bide yemekler tatlılar cukka mideyeyarın tartı günüm hiç olmadı bu misafir yanlış zamanda ağırladım
bide kilo verdiğin anlaşılmıyo dediler
ohh stress ye sen yarın vereceksin hesabını
haşatı çıkan nasıl yemek yiyo anlamadım
sebos nerdesin kayboldun
karamcım efe nasıl huysuzluk felan olmadı inşallah
hippin kayısı püresiyle erik püresini verdim yine fayda etmedi bol bol gaz çıkardı bide kuru kayısı haşlayım dediğin gibi.
Ben ilk baslarda suyu reddettigi icin pekmez katiyodum. Hem pekmez sevmedigi icin icmis olsun diye. Sanki oyle alisti.. bi de zaman zamam deneyip susadigi ani bulmak lazimsu konusu sıkıntı bizde. biberonu ısırıyo içmiyo o sırada ağzına geleni de çıkarıyo. bardakla da bi yudum en fazla. sulu rezene veriyorum onu bikaç yudum alıyo en azından. ama baştan hiç su vermediğimden tadın alışamadı galiba
Canim cok gecmis olsun. Tatli kizin cabucak iyilesir insallah. O kan alma isini 2 kez yasadik biz sarilik ve alerji icin, bebek icin oldugundan daha fazla anne icin zor. Ben ziril ziril agladim, esim kacti bebgimizin icin icin aglamalarini duydukca. Yavrum benim, nasil kiysin annesi.. neyse testler de onlarin iyiligi icin diye dusunmek lazim..Hanimlar nasilsiniz umarim iyisinizdir ?
Biz hastayiz kizim 3gündür mama icerken agliyordu bir baktim pamukcuk olmusss 6 aydan sonra biraz sasirtici geldi bana ama herseyi agzina soktugu icin dokotor olabilir dedi aksama dogru ateslendi cook kustu kizim cok perisandi kucagimda oturdugu yerde ici gidiyordu kizim sallanmadan hayatta uyumazdi gece 4 e kadar acil deydik bügünde kendi doktoruna götürdüm idrar testi yapildi tükürük örnegi alindi onlar temiz cikti cok sükür
birde kan aldilar teyzeleri kizimcok agladi damar bulamadilar kaninda virüs veya mikrop varmi diye bakicaklar atesin neyden oldugunu ögrenmeden ilac vermediler fitil disinda aksama sonuclarini alcaz simdidee uyuyor melegim salgin var burda cok soguk yavrum buramda agriyor diyemiyor masum masum yatiyor!
Sizde keyfler nasil insaallah iyisiniz gecmis yapamadim umarim sizde hersey yolundadir
Canim kabartilar artiyosa yumurta veya peynirden birini kesip deneyebilirsin, aklina takiliosa. Bizim alerjimiz kesin, bu ylla neyin dokundugnu anlayip bir sure vermiyoruz.2 gündür merte kahvaltıya başladık yumurta sarısını 3te biri bir küp peynir bide bir çay kaşığı pekmez veriyorum zar zor yiyo en nefret ettiği şey sebze ondan daha az tepki gösteriyor en azından.b ugün çenesinde tane tane kabartılar olmuş acaba alerji mi yaptı:44:
bende hip erik kuru kayısı denedim yok yokhippin kayısı püresiyle erik püresini verdim yine fayda etmedi bol bol gaz çıkardı bide kuru kayısı haşlayım dediğin gibi.
suya zamanla alışıyı canım sık sık ver azda içse alışıyor zamanlaalıştırcaz bakalım bi şekilde. bugün sürekli su dayadım alışsın diye emmek istemedi bu defa:26:
ek gıda yiyo su içmesi de lazım
kuru kayısıyı kaynattım az irmikle yedirdim hemen işe yaradı geçen gün. ama bugün işe yaramadı
ıkındı ıkındı yarım ceviz kadar bişey yaptı aynen gerisi yok
allerji bencedebu çenedeki kızarıklık bugün çıktı canım salyası çoktandır akıyor hiç böyle birşey yoktu alerjiye benziyor bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?