- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Ben ilk baslarda suyu reddettigi icin pekmez katiyodum. Hem pekmez sevmedigi icin icmis olsun diye. Sanki oyle alisti.. bi de zaman zamam deneyip susadigi ani bulmak lazim
Canim cok gecmis olsun. Tatli kizin cabucak iyilesir insallah. O kan alma isini 2 kez yasadik biz sarilik ve alerji icin, bebek icin oldugundan daha fazla anne icin zor. Ben ziril ziril agladim, esim kacti bebgimizin icin icin aglamalarini duydukca. Yavrum benim, nasil kiysin annesi.. neyse testler de onlarin iyiligi icin diye dusunmek lazim..
Canim kabartilar artiyosa yumurta veya peynirden birini kesip deneyebilirsin, aklina takiliosa. Bizim alerjimiz kesin, bu ylla neyin dokundugnu anlayip bir sure vermiyoruz.
Kizlar marjinal ve stres sizin kaka olayiniz benim de aklima takildi ya. Biz 1,5 ay kadar cok zorluk yasadik o konuda. 2 hafta once de ikina ikina yapyodu veabartisiz soyluyorum tas gibi yapiyodu :s yani bezin disindan farkediliyodu, o derece. Biraz igrenc anlattim ama kusura bakmayin. Simdi naptim da gunde 2-3 sefer rahat yapiyo diye dusunuyorum. Sizden farkli bi sebep bulamadim. Elma ve armut tan mi acaba? Bagirsak calistiran sebzeler mi: pirasa, balkabagi? Pirinc cok az ve haftada 1-2 kez ekliyorum corbasina, ondan mi?
aman aman maşallah diyelim efeye uyusunyok bacım çok şükür iyi 6 gibi ateş çıktı calpol verdim indi çok şükür uyuyor paşa yarım
saattir sallamadan hemi de
denemekte fayda var canım..kabızlık zor valla
iğrenç olurmu onların hiçbirşeyinden iğrenmem benBen ilk baslarda suyu reddettigi icin pekmez katiyodum. Hem pekmez sevmedigi icin icmis olsun diye. Sanki oyle alisti.. bi de zaman zamam deneyip susadigi ani bulmak lazim
Canim cok gecmis olsun. Tatli kizin cabucak iyilesir insallah. O kan alma isini 2 kez yasadik biz sarilik ve alerji icin, bebek icin oldugundan daha fazla anne icin zor. Ben ziril ziril agladim, esim kacti bebgimizin icin icin aglamalarini duydukca. Yavrum benim, nasil kiysin annesi.. neyse testler de onlarin iyiligi icin diye dusunmek lazim..
Canim kabartilar artiyosa yumurta veya peynirden birini kesip deneyebilirsin, aklina takiliosa. Bizim alerjimiz kesin, bu ylla neyin dokundugnu anlayip bir sure vermiyoruz.
Kizlar marjinal ve stres sizin kaka olayiniz benim de aklima takildi ya. Biz 1,5 ay kadar cok zorluk yasadik o konuda. 2 hafta once de ikina ikina yapyodu veabartisiz soyluyorum tas gibi yapiyodu :s yani bezin disindan farkediliyodu, o derece. Biraz igrenc anlattim ama kusura bakmayin. Simdi naptim da gunde 2-3 sefer rahat yapiyo diye dusunuyorum. Sizden farkli bi sebep bulamadim. Elma ve armut tan mi acaba? Bagirsak calistiran sebzeler mi: pirasa, balkabagi? Pirinc cok az ve haftada 1-2 kez ekliyorum corbasina, ondan mi?
bu çenedeki kızarıklık bugün çıktı canım salyası çoktandır akıyor hiç böyle birşey yoktu alerjiye benziyor bu.
Marjinal, sagol canim
insallah diger mertler de duzene girer yakin zamanda
:44: olabilir stres genel bakım işte bacımekstra cilt maskesi
ya dedim ya koyayım onu almadı efenin fotosunu aldı az sonra efe geliyoorr ama yamuk pcnizi dik konuma getirip
bekleyinn
bir günde düz koy ya:44: olabilir stres genel bakım işte bacımekstra cilt maskesi
ya dedim ya koyayım onu almadı efenin fotosunu aldı az sonra efe geliyoorr ama yamuk pcnizi dik konuma getirip
bekleyinn
Ve ve 2 saniye koyduk aşılı diye kuzum ama bayıldı bakın tipe
:118::118:
bir günde düz koy ya
resmi sağ tıkla saat yönünde çevir yazar onu tıkla düzelsin güzelce koy hemide senide bekliyom
gerçekten kıpır kıpır her gören ne hareketli bu diyolarDogru diyosun bak stres
Az yiyosa ancak yetiyodur belki, tamami enerjiye cevriliyodur
Cevre dostu seninki
gerçekten kıpır kıpır her gören ne hareketli bu diyolar
kız bu çok tatlı kızVe ve 2 saniye koyduk aşılı diye kuzum ama bayıldı bakın tipe
saol teyzoş sevdi ama hemen aldık uff ayakları pazartesi koyarım artıkk:122::122::122:maşallah güle güle kullansın efecikpekte sevmiş.
benimkide bir saniye durmuyor hele o ayakları ondan mı yani bu kaka sorunu:26:
canım 3 tane boy ayarı var doğru boyu ayarlayın değerayakları yere degmiyor sıpanın ama tam kullanınca altına yastık koyacaz sen naptın stres kızz
bliss hani mama sandalyesinde foto
aslında hareketli çocuğun daha çabuk yapması gerekmezmi:26: of aklım mantığım hiçbişiyi kabul etmiyorbenimkide bir saniye durmuyor hele o ayakları ondan mı yani bu kaka sorunu:26:
yazmıyo anacımKiz yeni gelin
Efe nasil
Boyu kilosu kac olmus
kiloyu sorma bacımKiz yeni gelin
Efe nasil
Boyu kilosu kac olmus
kız bu çok tatlı kızefecikte güleryüzlü arabayada kurulmuş hayırlı olsun oğluşa
ha bu arada hiçte şişko görünmüyo:44:
Ve ve 2 saniye koyduk aşılı diye kuzum ama bayıldı bakın tipe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?