2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende hep armut yediriyorum canım geçen filesine koydum affetmedi sildi süpürdü yine fayda etmedi

seninki geçmiş maşallah bir daha yaşamazsınız inşallah.

yok bacım çok şükür iyi 6 gibi ateş çıktı calpol verdim indi çok şükür uyuyor paşa yarım
saattir sallamadan hemi de

denemekte fayda var canım..kabızlık zor valla
aman aman maşallah diyelim efeye uyusun

iğrenç olurmu onların hiçbirşeyinden iğrenmem ben

canım bende hergün armut elma veriyorum ama ıııhh bide aklıma şu geliyor benimki çok az yiyiyor e benim sütte az acaba bağırsağı dolduramıyomu dedim dr a oda olabilir dedi
zaten 5*6 gün yapmıyo rahatsızlanıyo evet ama yapıncada çok az kaka yapıyo

bu çenedeki kızarıklık bugün çıktı canım salyası çoktandır akıyor hiç böyle birşey yoktu alerjiye benziyor bu.

:44: olabilir stres genel bakım işte bacım ekstra cilt maskesi
ya dedim ya koyayım onu almadı efenin fotosunu aldı az sonra efe geliyoorr ama yamuk pcnizi dik konuma getirip
bekleyinn

Dogru diyosun bak stres
Az yiyosa ancak yetiyodur belki, tamami enerjiye cevriliyodur
Cevre dostu seninki

Ve ve 2 saniye koyduk aşılı diye kuzum ama bayıldı bakın tipe
:118::118:

Eklentiler

• $image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 45
:44: olabilir stres genel bakım işte bacım ekstra cilt maskesi
ya dedim ya koyayım onu almadı efenin fotosunu aldı az sonra efe geliyoorr ama yamuk pcnizi dik konuma getirip
bekleyinn
bir günde düz koy ya

resmi sağ tıkla saat yönünde çevir yazar onu tıkla düzelsin güzelce koy hemide senide bekliyom

ayakları yere degmiyor sıpanın ama tam kullanınca altına yastık koyacaz sen naptın stres kızz
bliss hani mama sandalyesinde foto

ayakları yere degmiyor sıpanın ama tam kullanınca altına yastık koyacaz sen naptın stres kızz
bliss hani mama sandalyesinde foto
canım 3 tane boy ayarı var doğru boyu ayarlayın değer
bende sizin dün dediğiniz gibi ayakları yere tam değecek şekilde ayarladım fişnikliyodu bugün

benimkide bir saniye durmuyor hele o ayakları ondan mı yani bu kaka sorunu:26:
aslında hareketli çocuğun daha çabuk yapması gerekmezmi:26: of aklım mantığım hiçbişiyi kabul etmiyor
Kiz yeni gelin
Efe nasil
Boyu kilosu kac olmus
yazmıyo anacım

Kiz yeni gelin
Efe nasil
Boyu kilosu kac olmus
kiloyu sorma bacım tosuncuk boy 68 kafa 43.8 44 degil yani
sen naptın spor yaptın mı yarın büyük günn
kız bu çok tatlı kız efecikte güleryüzlü arabayada kurulmuş hayırlı olsun oğluşa

ha bu arada hiçte şişko görünmüyo:44:

anası kılıklı göstermiyorr..güler yüzlü anası gibi samatacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…