kiloyu sorma bacımtosuncuk boy 68 kafa 43.8 44 degil yani
sen naptın spor yaptın mı yarın büyük günn
anası kılıklı göstermiyorr..güler yüzlü anası gibi samatacı
canım 3 tane boy ayarı var doğru boyu ayarlayın değer
bende sizin dün dediğiniz gibi ayakları yere tam değecek şekilde ayarladım fişnikliyodu bugün
aslında hareketli çocuğun daha çabuk yapması gerekmezmi:26: of aklım mantığım hiçbişiyi kabul etmiyor
yazmıyo anacım
ayakları yere degmiyor sıpanın ama tam kullanınca altına yastık koyacaz sen naptın stres kızz
bliss hani mama sandalyesinde foto
ben bugün kazandibi yedimakşam akşam
Masalah efeyeAllah nesesini ve uslulugunu azaltmasin, artirsin
Proflime bi foto yuklemeye calistim ama oldu mu bilmiyorum. Bilg. Biraz sorunlu ve uyuz da :s
off o bugün bende de var e canım beş gündür yemedim ama yarın zayıflamışsam yiyecem bi taneKiz soylesene kilosunu cadi
Spor mipor yapmadim valla cok yorulunca sutum azaliyo
Yuruyuse de gidemedik cok ruzgar vardi bugun burda
Bogazimi tuttum biraz
Tatli krizim tuttu meyveyle gecistirdim
ohh yarasınn lop lop yag olsunben bugün kazandibi yedimakşam akşam
Masalah efeyeAllah nesesini ve uslulugunu azaltmasin, artirsin
Proflime bi foto yuklemeye calistim ama oldu mu bilmiyorum. Bilg. Biraz sorunlu ve uyuz da :s
Ben de tatli yedim, dun oglen bugun aksamben bugün kazandibi yedimakşam akşam
Soyleme oyle seyler bacim canim cekiyo goguslerim sizliyo valla
ben görmedim yahuuolmuş ben gördümde yüzü pek gözükmüyor maşallah oğlumun adaşına
Ben de tatli yedim, dun oglen bugun aksam(
Kiz soylesene kilosunu cadi
Spor mipor yapmadim valla cok yorulunca sutum azaliyo
Yuruyuse de gidemedik cok ruzgar vardi bugun burda
Bogazimi tuttum biraz
Tatli krizim tuttu meyveyle gecistirdim
canım arabanın altında ayar yeri var tam müzik kutusuna denk geliyor aarabayı ters çevir görürsün otdaki mandal gibi şeyi çevirip elinle itiyosun ama bence bi bilen göstersin veya foto koyayım dur sanaçok ince ayar çekmek lazım ben bi açıyom tak en üs seviyede var mı bi taktigi bacım:44:
fişnik ne len çukuyu anladık da bu ne :44:
olmadıMasalah efeyeAllah nesesini ve uslulugunu azaltmasin, artirsin
boy iyi kafada ortalamaboy 70 miş bre ben geçen aya bakmışım kafa bu ay ama
off o bugün bende de var e canım beş gündür yemedim ama yarın zayıflamışsam yiyecem bi tane
söylemiyom söylemiyomm
ohh yarasınn lop lop yag olsun
ben bilmem bir fotoyu hakkettik ama
he kırmızı bir dügme var bacım olmuyo çakk diyo en tepeye gidiyo boyu uzuyoevet canım yorgunluk azaltıyo biz sadece ıvırı zıvırı kescez
canım arabanın altında ayar yeri var tam müzik kutusuna denk geliyor aarabayı ters çevir görürsün otdaki mandal gibi şeyi çevirip elinle itiyosun ama bence bi bilen göstersin veya foto koyayım dur sana
olmadı
boy iyi kafada ortalama
Karam bi baksan ya albumlerime, oldu galiba?
oohh olmuş ama yüzü tam görünmüyor ya doya doya bakamadımKaram bi baksan ya albumlerime, oldu galiba?
Oglanin kilosunu sormustum
Bak nasil gecistiriyo beni
Ozelden msg at bari cadi
senin gögüsler bahane arıyoSoyleme oyle seyler bacim canim cekiyo goguslerim sizliyo valla
lop lop yağ haoff o bugün bende de var e canım beş gündür yemedim ama yarın zayıflamışsam yiyecem bi tane
söylemiyom söylemiyomm
ohh yarasınn lop lop yag olsun
ben bilmem bir fotoyu hakkettik ama
oh maşallahBen de tatli yedim, dun oglen bugun aksam(
ha tamam o düğme onu yavaş yavaş elinle ileri ittir bu arda arabayada bastır üstten kısalırhe kırmızı bir dügme var bacım olmuyo çakk diyo en tepeye gidiyo boyu uzuyo
du bakıp gelim
Bi tane de yuzu gorunen ekledm marjinalll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?