bende bakıcamBi tane de yuzu gorunen ekledm marjinalll
ben biliyomkibak şimdi stres de isteyecek :122::122::122:
bu eylül annelerindenmiben kaçayım kızlar mert huysuzlanıyor ne insanlar var arkadaş forumdan kadının biri bana kafayı takmış onun seviyesine inip hakettiği cevabı vericem ama banlanıcam o olucakböyle insanlar için burdan ayrı kalamam
bende bakıcam
ben biliyomki
bu eylül annelerindenmi
ben kaçayım kızlar mert huysuzlanıyor ne insanlar var arkadaş forumdan kadının biri bana kafayı takmış onun seviyesine inip hakettiği cevabı vericem ama banlanıcam o olucakböyle insanlar için burdan ayrı kalamam
bende bakıcam
ben biliyomki
bu eylül annelerindenmi
yok alakası bile yok eylül anneleriyle oyun bölümünde ben ona karalama defteri bölümünde bir kaçtane cvp verdim umarım okuyup gerekli dersi çıkarır haspam
artık duvara bardak koyar sabaha kadar dinlersinyeni gelin dedim karşıya gelin geldi iyi mii
evet canım yorgunluk azaltıyo biz sadece ıvırı zıvırı kescez
canım arabanın altında ayar yeri var tam müzik kutusuna denk geliyor aarabayı ters çevir görürsün otdaki mandal gibi şeyi çevirip elinle itiyosun ama bence bi bilen göstersin veya foto koyayım dur sana
olmadı
boy iyi kafada ortalama
artık duvara bardak koyar sabaha kadar dinlersin
senin korkundan kocamın yanına oturamıyorum be
yok alakası bile yok eylül anneleriyle oyun bölümünde ben ona karalama defteri bölümünde bir kaçtane cvp verdim umarım okuyup gerekli dersi çıkarır haspam
kız hemen gidelim neresi orasıbiz de gidek karalayak mı bacım bi de tükürek gelek
Evt cnm
Az yiyince de yorulnca da sut azaliyo
Tek yapabilecegimiz ivir zivir yememek
Ben de oglani uyutmaya calisiyorum emerek ve gezerek uyuyu beyefendi
biz de gidek karalayak mı bacım bi de tükürek gelek
kız hemen gidelim neresi orası
bardaga gerek yok canım duvarlar ince
biz yatak odamızı taşıdık o taraftan birkaç kere duvara vurdular da
sağol bacım boşver bu görgüsüzleri
marji ne dediler kız veya dur ben bi gidip bakemsağol canım benim gerek yok böylelerini kahile almaya bile gerek yok ama bugün beni çok kızdırdı bu kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?