2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ana marjiye alıntı yapacaktım bu çıkmış
marji görgüsüzlerse gösterekk

boşver canım bu çirkeflere bulaşmaya gelmez insanın üzerine sıçrarlar benim yüzümden ceza almayın sizinle paylaşım rahatladım

dahasına gerek yok onları sevindirmiycem

boşver canım bu çirkeflere bulaşmaya gelmez insanın üzerine sıçrarlar benim yüzümden ceza almayın sizinle paylaşım rahatladım

dahasına gerek yok onları sevindirmiycem

kimin olduğunu anlayamazsın ben sonra sana özel atarım
baktım yoklama vermişsiniz başkada bişey yoktu at bana at mesaj:44:

bende bende herkesi kendi gibi sanıyor

büyük anneanneye gitti akşam akşam küçükte mızıklıyo
sabah tartıları yazarız artkın bende kaçtım üyü geceler

şimdiye dek sebze püresi verdim hep de hemşiremiz çorbalara geç artık, öğlen sadece çorba yesin,öğün olsun deyince işte karşıklık oldu :)
içinde pazı,havuç,patates ve irmik vardı, günlük değiştiriyordum yeşillikleri ve irmik yerine pirinç koyuyordum bazen de. bugün ya acıkma saatine denk gelemdi, böyle taksit taksit istedi, en sonunda doyamadı tabi kaşıkla, biberona kydum, çok koyu değildi çorbamız ama biberondan zor geçiyordu, uzun sürede 90 ccyi anca bitirdi :) kaşıkla veriyordum canım normalde.
bu arada siz bayağı dalmışsınız ek gıdaya, nerdeyse bizim gibi besleniyor,maşallah . yalnız balık erken gibi geldi ama dr dediyse bize laf düşmez tabi :) süt ürünleriyle karışınca sorun oluyo ya ondan dedim, bişey olamsın da tek yesin :)

karam,

zor olucak ama alışıcaz böyle vermeye, meyve suyunu bile biberonda vermemiştim ben şimdiye dek, tek bu oldu :) hep kaşık kullandım.

Gunaydin guzel annelerrr!
Dun gece uyumustuk ama bu gece tekrar uyanma gorevimizi layikiyla yerine getirdik

gördüm canım yerim ben yaa çok şeker yeni mi çektin daha kuduruyor mu o orda
Sagolteyzesi, o saatte uyuyodu. Foto onceki aksamdandi.

Tartilma gunu ctesi mi oldu? Ptesiydi, degisti galiba ben kacirmisim.

Hep sabah ac karnina mi tartiliyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…