canım gerçekten birden büyümüş karnın ama benimki kadar degil tutarak yürürdüm sanki düşecek gibi olurdu
dur olalım ark kızz :13:
sağol şekerimmm:13:
kız nerden kabul ediliyor:44:
baktım da arkadaş listemde görünüyorsun..bildirilerinizden
he o senin yokluğunu farketti biz farketmedik haönce şeboş miyavladı
sonra da saçımı kuruttum düzleştirdim ıslak ıslak oturuyodum sizle çene yarıştıracam diye bugün de biraz kırgınlığım var dünkü yorgunluğun ve ıslak saçın sonucu
bu arada canımsınyokluğumu bi sen farketmişsin
çorbayı da her seferinde taze yap seni temboş
6.5 dan 7.5 abayağı farketmiş benim 7.5 ken biraz daha küçüktü herhal:44:Eki Görüntüle 661762 7 buçuk
Eki Görüntüle 661763 6 buçuk
bir ayda ne kadar büyümüş be
toplam 20 kilo almıştım
ahmet mert te 12 gün erken geldi 3440 gr doğdugerçekten çook büyümüş maşallahbenim 9 aylıkken anca senin 7,5 aylık karnın kadar vardı herkes yok boyun uzun ondandır,yada iç karnın geniştir diyorlardı bazısıda çoçuk zayıftır diye düşünüyordu, mertte 12 gün erken doğmasına rağmen 3.400 gram doğdu
selamlar güzel anneler nasılsınız biraz alakasız olacak ama bebek arabası aldınızmı ben 3 tekerlekli olsun istiyorum daha rahat görünüyo sürüşü falan bu arabayı düşünüyorum sizce nasıl fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim TREKKO COMPLETO (POP ART) | Graco
tabi biz coşturuyoruz yoksa sen Allah için çok uslu bi hatunsunkız beni coşturuyorlar bunlar akşamları kızsss
kız kuruturken yazaydın ya ala ala
yoklama yapıyom ben kim giriyo kim çıkıyo dört gözle bakıyorum
senin yoklugunu farketmemek mümkün mü
niye uyumadı bacı seninkininde ahmet gibi bilinmez dertlerimi var14 kilo almıştım cnm ama 78 le hamile kaldığımdan tam bir devdim
geçmiş olsun bebüşüne öp ağzını geçer o zaman
benim şeboş da uyumadı sabaha kadar çıldırttı beni
suksuk alıntı yapmıştım çıkmamışgeçmiş olsun...
stress yeni farkettim canım zahmete çok geçmiş olsuncanım ya..
efe de bazen üstüme atlarken orasını burasını çarpıyorminikler daha ya..
he o senin yokluğunu farketti biz farketmedik ha
biz bozuntuya vermedik karam hn hemenkafayı yoruyo malum konulara ben hadi sebos hatunu utandırmıyim dedim ama kaşınıyon bundan sonra yandın
6.5 dan 7.5 abayağı farketmiş benim 7.5 ken biraz daha küçüktü herhal:44:
ahmet mert te 12 gün erken geldi 3440 gr doğdunormalde 11 eylüldü 30 ağustosta geldi
3 tekerleklilerde çocuk biraz büyüyüp hareketlenince denge problemi devrilme felan duydum bilgin olsun
tabi biz coşturuyoruz yoksa sen Allah için çok uslu bi hatunsun
niye uyumadı bacı seninkininde ahmet gibi bilinmez dertlerimi var
sagolun bacılar olacak böyle şeyler ne yapak
canım sen hamilelikte fazla almamışsın öncesinde kiloluymuşsun hıııı:26:kız niye o kiloları vermedin sebostan önce söyle bakem
saol cnmm
Demek farkettin de bozuntuya vermedin
Ne vermesi hamilelikten once kilo aldim ben bacim
Ikinci cocugu yapsam mi yapmasam mi hadi diyelim istedik olur mu olmaz mi stresine girdim ye babam ye
Sonuc bu iste
Bu arada biraz once yediklerimi hic soylemeyim daha iyi
kızcemde bende bırhaftadır grıptık:2::2: .. sımdı daha ıyı olma yolundayızz.. allah yavrularımızı korusun onu hasta gormek cok uzucu :26::26:
niye yazmıyonuz kızlar huuuuu
bugün herkez yorgunmu ne:44:
kızlar maşallahınız var iyi kaynatmışsınız yine kıskanıyorum sizlerdeki bu enerjiyi ben sayfayı açıyorum ada uyanıyor onunla uğraşırken geçmişten anca gelebiliyorum
dün aşılarımız ve dr kontrolümüz vardı allaha şükür herşey yolunda biz geçen ay meyve ve yoğurta başlamıştık bu ay kahvaltı çorba sebze püreleri eklendi beslenmemize aşılar ateş yapmadı çok şükür kızamık aşısını sordum herhangi bir yazı gelmemiş sağlık bakalığından yazı gelmesi halinda 9. ayda yapacaklarmış biz rotavirüs aşısı yaptırıyorduk şimdi yeni bir aşı daha öneriliyormuş menenjite karşı meningokok aşısı bu konuda bilginiz var mı acep
geçmiş olsun canım.
bana bir haller oldu üşüttüm sanırım midem bulanıyor başım ağrıdan çatlıyor resmen
valla ben de kıskanıyorm:))) ne zaman açsam benim kız gözlerini açıyor.:))
ben de aşıdan geliyorum. kuzucuğum çok ağladı(( bana da tam tersi kızamık salgını olduğu söylendi ve önümüzdeki ay aşı için çağırdılar.:44::44::44:
geçmiş olsun canım.
bana bir haller oldu üşüttüm sanırım midem bulanıyor başım ağrıdan çatlıyor resmen
valla ben de kıskanıyorm:))) ne zaman açsam benim kız gözlerini açıyor.:))
ben de aşıdan geliyorum. kuzucuğum çok ağladı(( bana da tam tersi kızamık salgını olduğu söylendi ve önümüzdeki ay aşı için çağırdılar.:44::44::44:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine en tehlikeli havalar bunlar bir sıcak bir soğuk
dün benimki de çok ağladı o ağladı benim içim parçalandı umarım ateş yapmaz bu kızamık aşısı tam karmaşa bölgelere göre mi salgın var acaba ben izmirdeyim
benimde içim arçalandı cnm.gözlerinden yaş bile geldi pamuğumun( 3 bacaktan iğne, 1 de ağızdan damla ..
ben istanbuldayım cnm.bilemiyorum ki.kafam çok karıştı benimde.
heralde yani
bende öğlenden beri yediklerimi yazmayayım hiç
kız çocuk olurmu olmazmı stresine yiyip şişmekte negerekki zayıflıyaydın stresten
niye yazmıyonuz kızlar huuuuu
bugün herkez yorgunmu ne:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?