2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

suksuk alıntı yapmıştım çıkmamış geçmiş olsun...
stress yeni farkettim canım zahmete çok geçmiş olsun canım ya..
efe de bazen üstüme atlarken orasını burasını çarpıyor minikler daha ya..

he o senin yokluğunu farketti biz farketmedik ha
biz bozuntuya vermedik karam hn hemen kafayı yoruyo malum konulara ben hadi sebos hatunu utandırmıyim dedimama kaşınıyon bundan sonra yandın

Eki Görüntüle 661762 7 buçuk
Eki Görüntüle 661763 6 buçuk
bir ayda ne kadar büyümüş be
toplam 20 kilo almıştım
6.5 dan 7.5 abayağı farketmiş benim 7.5 ken biraz daha küçüktü herhal:44:

ahmet mert te 12 gün erken geldi 3440 gr doğdu normalde 11 eylüldü 30 ağustosta geldi

3 tekerleklilerde çocuk biraz büyüyüp hareketlenince denge problemi devrilme felan duydum bilgin olsun
kız beni coşturuyorlar bunlar akşamları kızsss

kız kuruturken yazaydın ya ala ala
yoklama yapıyom ben kim giriyo kim çıkıyo dört gözle bakıyorum
senin yoklugunu farketmemek mümkün mü
tabi biz coşturuyoruz yoksa sen Allah için çok uslu bi hatunsun

14 kilo almıştım cnm ama 78 le hamile kaldığımdan tam bir devdim
geçmiş olsun bebüşüne öp ağzını geçer o zaman
benim şeboş da uyumadı sabaha kadar çıldırttı beni
niye uyumadı bacı seninkininde ahmet gibi bilinmez dertlerimi var

sagolun bacılar olacak böyle şeyler ne yapak
canım sen hamilelikte fazla almamışsın öncesinde kiloluymuşsun hıııı:26:kız niye o kiloları vermedin sebostan önce söyle bakem

Demek farkettin de bozuntuya vermedin

Ne vermesi hamilelikten once kilo aldim ben bacim
Ikinci cocugu yapsam mi yapmasam mi hadi diyelim istedik olur mu olmaz mi stresine girdim ye babam ye
Sonuc bu iste
Bu arada biraz once yediklerimi hic soylemeyim daha iyi

heralde yani
bende öğlenden beri yediklerimi yazmayayım hiç

kız çocuk olurmu olmazmı stresine yiyip şişmekte ne gerekki zayıflıyaydın stresten

kızlar maşallahınız var iyi kaynatmışsınız yine kıskanıyorum sizlerdeki bu enerjiyi ben sayfayı açıyorum ada uyanıyor onunla uğraşırken geçmişten anca gelebiliyorum
dün aşılarımız ve dr kontrolümüz vardı allaha şükür herşey yolunda biz geçen ay meyve ve yoğurta başlamıştık bu ay kahvaltı çorba sebze püreleri eklendi beslenmemize aşılar ateş yapmadı çok şükür kızamık aşısını sordum herhangi bir yazı gelmemiş sağlık bakalığından yazı gelmesi halinda 9. ayda yapacaklarmış biz rotavirüs aşısı yaptırıyorduk şimdi yeni bir aşı daha öneriliyormuş menenjite karşı meningokok aşısı bu konuda bilginiz var mı acep

kızcemde bende bırhaftadır grıptık:2::2: .. sımdı daha ıyı olma yolundayızz.. allah yavrularımızı korusun onu hasta gormek cok uzucu :26::26:

geçmiş olsun canım.

niye yazmıyonuz kızlar huuuuu
bugün herkez yorgunmu ne:44:

bana bir haller oldu üşüttüm sanırım midem bulanıyor başım ağrıdan çatlıyor resmen

valla ben de kıskanıyorm:))) ne zaman açsam benim kız gözlerini açıyor.:))

ben de aşıdan geliyorum. kuzucuğum çok ağladı(( bana da tam tersi kızamık salgını olduğu söylendi ve önümüzdeki ay aşı için çağırdılar.:44::44::44:

sağlık ocağımızın hazırladığı bir broşür verdiler ayrıca.4-5 aydan önce sebze 6-7 aydan önce et verilmezmiş.8-9 aydan önce tavuk balık verilmezmiş.1 yaşından önce de tuz,şeker,yumurta beyazı,bebe büskivisi,baharat,bal,domates,çilek,kivi,çay.

6 aylık bebek menümüzde şöyle:
sabah uyanıdğnda: anne sütü
sabah: meyve püresi ve anne sütü
öğle: anne sütü
ikindi: sebze püresi ve anne sütü
akşam: anne sütü ve-ve ya muhallebi
gece: anne sütü
aralarda yoğurtşimdilik günlük 2 çay bardağını geçmeyecek ek gıdalar.sağlık bakanlığının genelgesine göre böyleymiş.(bu sadece anne sütü alan bebekler için geçerlidir tabii.)
emzirdiğim için bu şekilde devam edeceğim.6.ayın sonunda kahvaltıya başlayabilirmişim.

geçmiş olsun canım.

bana bir haller oldu üşüttüm sanırım midem bulanıyor başım ağrıdan çatlıyor resmen

geçmiş olsun canım dikkat et kendine en tehlikeli havalar bunlar bir sıcak bir soğuk

dün benimki de çok ağladı o ağladı benim içim parçalandı umarım ateş yapmaz bu kızamık aşısı tam karmaşa bölgelere göre mi salgın var acaba ben izmirdeyim

geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine en tehlikeli havalar bunlar bir sıcak bir soğuk

dün benimki de çok ağladı o ağladı benim içim parçalandı umarım ateş yapmaz bu kızamık aşısı tam karmaşa bölgelere göre mi salgın var acaba ben izmirdeyim

benimde içim arçalandı cnm.gözlerinden yaş bile geldi pamuğumun( 3 bacaktan iğne, 1 de ağızdan damla ..
ben istanbuldayım cnm.bilemiyorum ki.kafam çok karıştı benimde.

benimde içim arçalandı cnm.gözlerinden yaş bile geldi pamuğumun( 3 bacaktan iğne, 1 de ağızdan damla ..
ben istanbuldayım cnm.bilemiyorum ki.kafam çok karıştı benimde.

bu bahsettiğin aşı 6. ay aşısımı bizimde perşembe günü olacak 3 aşı ağır olmazmı yaa bebişlere

heralde yani
bende öğlenden beri yediklerimi yazmayayım hiç

kız çocuk olurmu olmazmı stresine yiyip şişmekte ne gerekki zayıflıyaydın stresten

Ben strese girince kilo alanlardanim malesef
Ben de pko var iki cocugumda da strese girgim olur mu olmaz mi diye
Ikisi de dakka bir gol bir oldu
Esim de ceketimi atsam ustune hamile laiyosun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…