geçmiş olsun canım.
bana bir haller oldu üşüttüm sanırım midem bulanıyor başım ağrıdan çatlıyor resmen
geçmiş olsun canım dikkat et kendine en tehlikeli havalar bunlar bir sıcak bir soğuk
dün benimki de çok ağladı o ağladı benim içim parçalandı umarım ateş yapmaz bu kızamık aşısı tam karmaşa bölgelere göre mi salgın var acaba ben izmirdeyim
Gecms olsun bacim ben de oyleyim valla
Ben strese girince kilo alanlardanim malesef
Ben de pko var iki cocugumda da strese girgim olur mu olmaz mi diye
Ikisi de dakka bir gol bir oldu
Esim de ceketimi atsam ustune hamile laiyosun diye
kilo pkodan olabilir mi:44:
he canım agustos analarında herkes aktif yazıyor ve çok komiklerbaktım da arkadaş listemde görünüyorsun..
ağustos annişleirndeydiim görmemişim,komşular ne akifler yane zman gitsemmm
ne olsa stresten ye zatenDemek farkettin de bozuntuya vermedin
Ne vermesi hamilelikten once kilo aldim ben bacim
Ikinci cocugu yapsam mi yapmasam mi hadi diyelim istedik olur mu olmaz mi stresine girdim ye babam ye
Sonuc bu iste
Bu arada biraz once yediklerimi hic soylemeyim daha iyi
sen de katıl bize laa maa mambaakızlar maşallahınız var iyi kaynatmışsınız yine kıskanıyorum sizlerdeki bu enerjiyi ben sayfayı açıyorum ada uyanıyor onunla uğraşırken geçmişten anca gelebiliyorum
dün aşılarımız ve dr kontrolümüz vardı allaha şükür herşey yolunda biz geçen ay meyve ve yoğurta başlamıştık bu ay kahvaltı çorba sebze püreleri eklendi beslenmemize aşılar ateş yapmadı çok şükür kızamık aşısını sordum herhangi bir yazı gelmemiş sağlık bakalığından yazı gelmesi halinda 9. ayda yapacaklarmış biz rotavirüs aşısı yaptırıyorduk şimdi yeni bir aşı daha öneriliyormuş menenjite karşı meningokok aşısı bu konuda bilginiz var mı acep
geçmiş olsun canım.
bana bir haller oldu üşüttüm sanırım midem bulanıyor başım ağrıdan çatlıyor resmen
geçmiş olsunkızlar maşallahınız var iyi kaynatmışsınız yine kıskanıyorum sizlerdeki bu enerjiyi ben sayfayı açıyorum ada uyanıyor onunla uğraşırken geçmişten anca gelebiliyorum
dün aşılarımız ve dr kontrolümüz vardı allaha şükür herşey yolunda biz geçen ay meyve ve yoğurta başlamıştık bu ay kahvaltı çorba sebze püreleri eklendi beslenmemize aşılar ateş yapmadı çok şükür kızamık aşısını sordum herhangi bir yazı gelmemiş sağlık bakalığından yazı gelmesi halinda 9. ayda yapacaklarmış biz rotavirüs aşısı yaptırıyorduk şimdi yeni bir aşı daha öneriliyormuş menenjite karşı meningokok aşısı bu konuda bilginiz var mı acep
geçmiş olsun marji salgın var yine heraldegeçmiş olsun canım.
benim dr da 6 aylık bebek her öğünü yemeli kahvaltı çorba meyve yoğurt:44:sağlık ocağımızın hazırladığı bir broşür verdiler ayrıca.4-5 aydan önce sebze 6-7 aydan önce et verilmezmiş.8-9 aydan önce tavuk balık verilmezmiş.1 yaşından önce de tuz,şeker,yumurta beyazı,bebe büskivisi,baharat,bal,domates,çilek,kivi,çay.
6 aylık bebek menümüzde şöyle:
sabah uyanıdğnda: anne sütü
sabah: meyve püresi ve anne sütü
öğle: anne sütü
ikindi: sebze püresi ve anne sütü
akşam: anne sütü ve-ve ya muhallebi
gece: anne sütü
aralarda yoğurtşimdilik günlük 2 çay bardağını geçmeyecek ek gıdalar.sağlık bakanlığının genelgesine göre böyleymiş.(bu sadece anne sütü alan bebekler için geçerlidir tabii.)
emzirdiğim için bu şekilde devam edeceğim.6.ayın sonunda kahvaltıya başlayabilirmişim.
istanbulda salgın heralde veya benmi yanlış anladım acabageçmiş olsun canım dikkat et kendine en tehlikeli havalar bunlar bir sıcak bir soğuk
dün benimki de çok ağladı o ağladı benim içim parçalandı umarım ateş yapmaz bu kızamık aşısı tam karmaşa bölgelere göre mi salgın var acaba ben izmirdeyim
hepimizinki 3 aşı oldu canım tabi hırpalıyo ama sağlık problemi çıkarmıyor he tabi benimki 1.5 gün 39.5 ateşle hep huysuzdu o ayrıbu bahsettiğin aşı 6. ay aşısımı bizimde perşembe günü olacak 3 aşı ağır olmazmı yaa bebişlere
anacım o ne pko muş be bide olmasan 10 tane haBen strese girince kilo alanlardanim malesef
ıslak saçla oturdun ya ondanmı acaba gecmiş olsunValla ben cok hastayim bogazim agriyo yutkunamiyorum
Ama cnm bisey yemek istemiyo en azindan bu iyi
yemezler canım bize yutturamazsınValla az yedigim halde kilo aliyorum desem olabilirdi ama
teşekkürler paylaşımın içic canımsağlık ocağımızın hazırladığı bir broşür verdiler ayrıca.4-5 aydan önce sebze 6-7 aydan önce et verilmezmiş.8-9 aydan önce tavuk balık verilmezmiş.1 yaşından önce de tuz,şeker,yumurta beyazı,bebe büskivisi,baharat,bal,domates,çilek,kivi,çay.
6 aylık bebek menümüzde şöyle:
sabah uyanıdğnda: anne sütü
sabah: meyve püresi ve anne sütü
öğle: anne sütü
ikindi: sebze püresi ve anne sütü
akşam: anne sütü ve-ve ya muhallebi
gece: anne sütü
aralarda yoğurtşimdilik günlük 2 çay bardağını geçmeyecek ek gıdalar.sağlık bakanlığının genelgesine göre böyleymiş.(bu sadece anne sütü alan bebekler için geçerlidir tabii.)
emzirdiğim için bu şekilde devam edeceğim.6.ayın sonunda kahvaltıya başlayabilirmişim.
Ben strese girince kilo alanlardanim malesef
Oo ekip de burdaymis
Ne var ne yok hatunlar
Ben cok hastayim yaw
geçmiş olsun
sağlık bakanlığının yaptığı karma aşılarda menenjite karşıda koruma var 2007 yılının belli zamanından sonra aşılarını değiştirdi bakanlık ve kalitesini ve kapsamını artırdı
ben 2006 yılı ve 2007 yılının ilk yarımında ilk oğluğuma ayrıca menenjit yaptırmıştım
geçmiş olsun marji salgın var yine heralde
benim dr da 6 aylık bebek her öğünü yemeli kahvaltı çorba meyve yoğurt:44:
istanbulda salgın heralde veya benmi yanlış anladım acaba
hepimizinki 3 aşı oldu canım tabi hırpalıyo ama sağlık problemi çıkarmıyor he tabi benimki 1.5 gün 39.5 ateşle hep huysuzdu o ayrı
anacım o ne pko muş be bide olmasan 10 tane ha
ıslak saçla oturdun ya ondanmı acaba gecmiş olsun
yemezler canım bize yutturamazsın
hu hu sebos karam naber
ben bi girdim çıkıcam9.30-10 gibi toplaşak he olurmu
Saol canim
Kosu bandinda terleme ve yorulma islak sac uykusuzluk ve ustune is stresi
Bagisiklik coktu valla
Oglen yedigimle duruyorum ben de gerci oglen uc kisilik yemistim
Bizim bu rejim isi nolacsk bilmem
karam rapor aldınmı bacım ne oldu son durum
bende 2-3 gündür kendimi bozdum bugün kendime çok şişko göründüm neyse ilerleyen saatlerde hesap veririz şimdi çocuklarla ilgilenmeceSaol canim
Kosu bandinda terleme ve yorulma islak sac uykusuzluk ve ustune is stresi
Bagisiklik coktu valla
Oglen yedigimle duruyorum ben de gerci oglen uc kisilik yemistim
Bizim bu rejim isi nolacsk bilmem
he tamam bacım pijama partisinde buluşuruzben de çıkacam her zamanki saatte gelek tamam mı dostlar kahvesine
bugün hep aklımdaydı fakat karşılaşamadık o yüzden sormadım kaynamasın diyecanım benim unutmamışsın
evet 1 ay daha evdeyimmm
ek gıdayı oturtunca gözüm kapalı giderim artık
canım benim unutmamışsın
evet 1 ay daha evdeyimmm
ek gıdayı oturtunca gözüm kapalı giderim artık
gelin de hesap verinbende 2-3 gündür kendimi bozdum bugün kendime çok şişko göründüm neyse ilerleyen saatlerde hesap veririz şimdi çocuklarla ilgilenmece
he tamam bacım pijama partisinde buluşuruz
bugün hep aklımdaydı fakat karşılaşamadık o yüzden sormadım kaynamasın diye
öpücüğü kaptım bu arada
Hadi yine iyisin yirttin bi ay daha
Pko polikistik over adet duzensizligi yani bacim
Dostlar kahvesindeki pijama partisinde gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?