evet cnm benimde geçirmem lazım ben kız pütürlü yemiyor çünkü.
blendırdan geçirecektim vitamini gitmesin dedim.tel süzgeçten geçirdim.öyyle içti. ama tel süzgeçten süzmek zor azıcık:)))
sanırım bende blendırdan geçireceğim bugün:))
bizim bebişlerin doğum zamanı aynıydı gelişimleri biraz geriden geliyodu şimdi nasıl senin oğlan benim kız hala cimcime :))
evet cnmama çok iyi şimdi.maaşallah.sadece biraz zayıf okadar ama o da sorun değil alt sınır da değil yani orta diyo doktorum.aman olsun diom bende
ver dedi bizim doktor mercimek gaz yapar ama tarhana,şehriye yogurt çorbası olur..
ben efeye bugün ıspanak,pırasa,sarımsak,balkabagı çorbası yaptım.bir de zyagı koydum zeka gelişimi için
de iyiymişkendi kaşıgıyla 10 kaşık yedi
aa bugün şu ıspanaklı tarifinden yapayım canım..sağol cnm
maşallah onlara
bizimki aylardır dönüyor hatta bu yüzden kanepeden düşmüştü aman dikkat afacanlara artık daha tehilkeliler.:18:
gözümü dört açıyorum hoş zaten yapışık ikiz gibi oldugumuz içinn
yine de dikkatli olmak lazım :18:
aynen ahmet mertte öyle sinirleniyosürünme hareketini mertte uzun zamandır yapıyor ama daha bir türlü emekleyemedi yapamayıncada sıkılıp ağlıyor
hepsi gaz yapıyo canım diğerleri kadar gaz yaptıefe ye ve yağız a bravoooooo
ben mercimekten korkarım gaz yapar diye biraz bekliycem tarhana için henüz erken olduğu söyleniyor
yoğurt çorbası olur benimki sevmedi
stress sen bir kere bezelye vermiştin ne oldu gaz oldu mu:44:
sllmm yorgun hem de çookk yorgunn
sen nasılsın bebiş nasıl?
ha dikkat et pırasada gaz yapar ben daha vermedim
evet cnmama çok iyi şimdi.maaşallah.sadece biraz zayıf okadar ama o da sorun değil alt sınır da değil yani orta diyo doktorum.aman olsun diom bende
ver dedi bizim doktor mercimek gaz yapar ama tarhana,şehriye yogurt çorbası olur..
ben efeye bugün ıspanak,pırasa,sarımsak,balkabagı çorbası yaptım.bir de zyagı koydum zeka gelişimi için
de iyiymişkendi kaşıgıyla 10 kaşık yedi
aa bugün şu ıspanaklı tarifinden yapayım canım..sağol cnm
kendim uydurdumm
yarında az sogan ekleyecem bi çimdik de bulgur
öyle böyle ögrenecez napalım
yok yemiyo hele pırasa nasıl erisin süzgeçte şap diye yapışır allah korusun öyle öyle yiyecekler
etrafta hiç sürekli sıvıyla beslenen görüyor musun allah korusun hastalık dışında
kahvaltıyı da karıştırmayayım dedim kusunca dün vazgeçtim üzüldüm bugün karıştırdım bayıldı
yarım kasaden az yedi daha yalanıyordu
gözümü dört açıyorum hoş zaten yapışık ikiz gibi oldugumuz içinn
yine de dikkatli olmak lazım :18:
benimki yanımda yatıyordu aniden dönmüştü bir anlık başımı çevirmiştim oysaki sonrası malum üzüntüden mahvoldumama allah korudu.
koptum gülmekten efe yanımda uzanıyor şişe sallıyom ona oynuyodu
sonra bir sıkıldı yana döndü toto havada
arkasından totoya vuruyorum gülüyor
aynen ahmet mertte öyle sinirleniyo
:18::18::18: yaff zaten bu gazlı daha da gazlanacak sıpahepsi gaz yapıyo canım diğerleri kadar gaz yaptı
ha dikkat et pırasada gaz yapar ben daha vermedim
:)))afiyet olsun kuzucuğa
ben de kızımdan korkuyordum çorba yemez falan diye ama iyice acıkıncaya kadar bekledim.kaşık kaşık yedi.:)))
kahvaltıya daha geçmedim
efe de öyle en sevmedigi şey çorba eşref saatinde az da olsa yedi
keyifleri ne zaman isterse artık
kızlar topik bozuldu yine alıntılar karışıyo
marji sende altta görünmüyosum yazıların çıkıyo:18:
ya ne meyve veriyosunuz elma armut gına geldi ağlatarak biraz yedirdim:18::18::18: yaff zaten bu gazlı daha da gazlanacak sıpa
efe de öyle en sevmedigi şey çorba eşref saatinde az da olsa yedi
keyifleri ne zaman isterse artık
kendim uydurdumm
yarında az sogan ekleyecem bi çimdik de bulgur
öyle böyle ögrenecez napalım
mert yine faltaşı gibi uyanıkmı bacım bizimki güya uydu bakalım ne zaman ağlar uyusun biraz ya uykusuzluktan güçsüz düşüp hasta olucak diye korkuyorumben arada gidiyorumda ondan bacım
çok mu yorgunsun canım yaaçok yorgunum taze çorba yapamadım 3.gün yine aynı çorbayı vericem
ya ne meyve veriyosunuz elma armut gına geldi ağlatarak biraz yedirdim
niye öle yapıyor ya halbuki meyve tatlıdır
ya ne meyve veriyosunuz elma armut gına geldi ağlatarak biraz yedirdim
bizimki meyvelere itiraz etmiyor fileye armut elma koyuyorum silip süpürüyor,bide bağırsakları çalışsın diye hippin kayısı püresi,erik püresi veriyorum.sebzeleri:120:tükürüyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?