2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar yürütece koyuyord musunuz bebişleri yoksa erkenmi daha yerde sürününce ne buluyosa ağzına sokuyo yürütece koysak rahatlarız azcık
ben almadım almayıda dusunmuyorum drum onermıyor. yerde mınder koydum gonlunce oynuyor donuyor bence bole daha gusel..

bırhafta beklenebılır cok gecmıs olsun benım bıldıgım hastayken yapılmıyorr

maske kullanın canım bence eşim hastaydı efeye yaklaşacagı zaman hep maske taktı geçmedi çok şükür
tıkanıklık hapşuruk ilerlemez inş..hemencecik geçer..
kızlar yürütece koyuyord musunuz bebişleri yoksa erkenmi daha yerde sürününce ne buluyosa ağzına sokuyo yürütece koysak rahatlarız azcık

ben koyuyorum bu sefer de yürüteçteki oyuncakları yalıyor zaten hemen sıkılıyor alışır inş
oral dönemde oldukları için engellenemez agıza bişi sokmalar,kaşla göz arasında hoopp
agza

hastalıgı devam ediyor mu ........?hastaysa olmaz da...
bir hafta geçmiş zaten ben olsam yaptırırdım çok gecikmemesi adına..

ben aktiif görünüyorum ama pc de değil mutfakta:))

neyse ben çıkayım yemek az yiyeyim barii, tüm gün iştahım yoktu kahv. sonra bir şey yemedim de pilates bugün de yok anlayacağınız hastayımmmm

iyi sohbetler size

ahanda karamın yazdığını gördüm altta, hemn yazayım
ben 1 aylıkken kızım ben grip oldum dr den istedim vermedi zaten havada var dedi sen istediğini yap alır demişti bol bol emzir dedi. ben de öyle yaptım zaten pencere açıktı ozamanlar çok şükr geçmedi, ama şimdi sürekli pencere açamıyorum kaldı ki babamızda hasta odamızı sürekli havalandırıyorum ama inş. geçmez canım sağolasın

bende diyom herkes görünüyor kimse bişi yazmıyor :44:
demek aktif oldugun alan faklıymış kızzz
inş canım

aybuke cnmmm nasılsın fıstıklar nasıl döndunmu bakayım yuvana gerı

evet cnm benim şimdi geçtim bilg başına nasıl olsunlar ayberk bugün kustu dolma yedirdim pütürlüde yiyor ama ne olduysa kustu öncesinde pynirle patates azcık yedirdim tokru sanırsam bzim topicte kimseckler yok cnm hayırdır meri elif falan nerdeler

Şuanki durum efenin salıncak keyfi
:118::118::122::119:

maşallah efeyesevmiş heralde
mert 5 dk durmuyor salıncağında yürüteçtede oyuncakları ağzına sokmaya çalışıyor of of alışamadı gitti.alışşaydı iyi olucaktı

canım bu hippin kavonoz mamaları heryerde bulunmuyor hemen tükeniyor ben hep e bebekten buluyorum orda bol bol var.
bide sade olarak kayısı püresi ve erik püresi sadece hippin var diğer markalarda hep karışık diğer meyvelerle.

allah korumuş yaramazı iyi boğulmamış canım,yürüteçle yürüyebilmesine maşallah ama biryandan da tehilkeli bizimki 2 adım anca gidiyor yürüteçte,günde 5 dkdan fazla tutmuyorum

hastalıgı devam ediyor mu ........?hastaysa olmaz da...
bir hafta geçmiş zaten ben olsam yaptırırdım çok gecikmemesi adına..

hastalığı geçti çok şükür ondan bana geçti iğneleride bugün bitti inşllh tekrarlamaz hastalığı,bende düşündüm dedim yarın durayımda cuma yaptırayım aşısını 1 gün tatil yapsın kızım :))

allah korumuş yaramazı iyi boğulmamış canım,yürüteçle yürüyebilmesine maşallah ama biryandan da tehilkeli bizimki 2 adım anca gidiyor yürüteçte,günde 5 dkdan fazla tutmuyorum

haklısın canım ne kadar fikkat edersem edeyim biyerden bişey buluyo. yürüteç özgürlük getiriyo oğluma sürekli binmek istiyo ama günde anca 1 saat bindiriyorum toplamda.geri kalan zamanımızı halıda kudurarak kanepede oturup oyun oynayarak yada kucakta geçiriyoruz.çok kuduruk bu oğlan zor zapdediyorum.

pembemavii

canım bence biraz bekle 6. ay aşıları ağır oluyo benim oğlan ilk defa aşı sonrası ateşlendi.birde yavrun yeni hastalık atlatmış bünyesi zayıftır.

anneler bişey sorucam bu ek gıdaları açkenmi veriyosunuz ben sütüm azalmasın diye emzirip 1-2 saat sonra vermeye çalışıyorum ama daha acıkmadığı için 2.3 kaşık alıp reddediyor onuda zorla.ama acıkmasını beklersem aya yiyo.acıktığında verirsemde sonra güzel emmiyo öğün atlıyo gibi bişey oluyo.unun ayarını nasıl tutturucaz kafam çok karıştı.

6.cı ayın dolduysa ek gıdaya da geçtiysen acıkınca ek gıda vermen gerekiyor aralarda amzirsen yada gece emzirsen daha iyi süt sağıyorsan eğer kahvaltısına meyvesine kullanabilirsin cnm

cn benım belkıde toktur ondan ıcı kalkmıstır ay bıze 6 dlounca gecıcez ne yapıcaz bakalım emzırmek cok kolay
bızım topiktekıler gece kusu cnm aynı devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…