ben almadım almayıda dusunmuyorum drum onermıyor. yerde mınder koydum gonlunce oynuyor donuyor bence bole daha gusel..kızlar yürütece koyuyord musunuz bebişleri yoksa erkenmi daha yerde sürününce ne buluyosa ağzına sokuyo yürütece koysak rahatlarız azcık
hımm aklıma gelmişken bişe danışayım benim kızın antibiyotik iğneleri vardı 5 tane bugün bitti yavrumun bacakları mosmor oldu şiştibide yarın 6. ay aşısı var sizlerden öğrendiğim kadarıyla 3 yerden yapılcakmış zaten yavrumun bacakları delik deşik bide yarın 3 tane daha olıursa kötü olur sanki,ebe ye sordum bişe olmaz getir yapalım dedi ama benim içim rahat etmedi bikaçgün daha ertelesemmi aşısını,ama zaten 1 hafta geçti aşı zamanı bide orası var
maske kullanın canım bence eşim hastaydı efeye yaklaşacagı zaman hep maske taktı geçmedi çok şükürsağolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için , hasta olan ben değilmişim sanırım, geçmiş yapamadım. benim gib hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.
hastayken bebek bakmak çok zor hele de onu da hasta edeceğim aklıma gelince
inş. hasta olmaz burnu tıkalı, arada hapşuruyorr,, böyle olunca diyorum ki o hasta olmasın da ben çekeyim kızıyorum önce kendime sonra eşime(o dışardan getirdi)
kızlar yürütece koyuyord musunuz bebişleri yoksa erkenmi daha yerde sürününce ne buluyosa ağzına sokuyo yürütece koysak rahatlarız azcık
hımm aklıma gelmişken bişe danışayım benim kızın antibiyotik iğneleri vardı 5 tane bugün bitti yavrumun bacakları mosmor oldu şiştibide yarın 6. ay aşısı var sizlerden öğrendiğim kadarıyla 3 yerden yapılcakmış zaten yavrumun bacakları delik deşik bide yarın 3 tane daha olıursa kötü olur sanki,ebe ye sordum bişe olmaz getir yapalım dedi ama benim içim rahat etmedi bikaçgün daha ertelesemmi aşısını,ama zaten 1 hafta geçti aşı zamanı bide orası var
ben aktiif görünüyorum ama pc de değil mutfakta:))
neyse ben çıkayım yemek az yiyeyim barii, tüm gün iştahım yoktu kahv. sonra bir şey yemedim depilates bugün de yok anlayacağınız hastayımmmm
iyi sohbetler size
ahanda karamın yazdığını gördüm altta, hemn yazayım
ben 1 aylıkken kızım ben grip oldum dr den istedim vermedi zaten havada var dedi sen istediğini yap alır demişti bol bol emzir dedi. ben de öyle yaptım zaten pencere açıktı ozamanlar çok şükr geçmedi, ama şimdi sürekli pencere açamıyorum kaldı ki babamızda hasta odamızı sürekli havalandırıyorum ama inş. geçmez canım sağolasın
özlemişim buraya yazmayı senelerdir bu sitedeyim face grubu bana göre deilmiş
aybuke cnmmm nasılsın fıstıklar nasıl döndunmu bakayım yuvana gerı
Şuanki durum efenin salıncak keyfi
:118::118::122::119:
hastalıgı devam ediyor mu ........?hastaysa olmaz da...
bir hafta geçmiş zaten ben olsam yaptırırdım çok gecikmemesi adına..
allah korumuş yaramazı iyi boğulmamış canım,yürüteçle yürüyebilmesine maşallah ama biryandan da tehilkeli bizimki 2 adım anca gidiyor yürüteçte,günde 5 dkdan fazla tutmuyorum
anneler bişey sorucam bu ek gıdaları açkenmi veriyosunuz ben sütüm azalmasın diye emzirip 1-2 saat sonra vermeye çalışıyorum ama daha acıkmadığı için 2.3 kaşık alıp reddediyor onuda zorla.ama acıkmasını beklersem aya yiyo.acıktığında verirsemde sonra güzel emmiyo öğün atlıyo gibi bişey oluyo.unun ayarını nasıl tutturucaz kafam çok karıştı.
evet cnm benim şimdi geçtim bilg başına nasıl olsunlar ayberk bugün kustu dolma yedirdim pütürlüde yiyor ama ne olduysa kustu öncesinde pynirle patates azcık yedirdim tokru sanırsam bzim topicte kimseckler yok cnm hayırdır meri elif falan nerdeler
cn benım belkıde toktur ondan ıcı kalkmıstır ay bıze 6 dlounca gecıcez ne yapıcaz bakalım emzırmek cok kolay
bızım topiktekıler gece kusu cnm aynı devammmm
bizimki 2 ay emdi oda ek mamayla yani bunuda emziremedik sen sadece anne sütümü veriyorsun
evet tatlım dr muz gelısım guzel 6 ay dolana kadar ek gıda yok dedı yarın 5 ay kontrolumuz var sorular kafamda ucusuyo haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?