topikte yeni arkadaşlar var diye soruyorum süt nasılll arttırılırrr acilllllllllll
harbi yaramazmış senin ufaklıkayy benimkide artık koridora mutfağa kendi yürüteciyle gidebiliyor.koridorda yerde duran bi yapma çiçek vardı geçen yolmuş hep çiçeklerini.bende mutfaktaydım bulaşıkları atuyodum makineye.aman napıcakki koridorda dedim bakmamıştım bomboş koridor zarar verebilicek bişey yok oğluma.meğer benim oğlum zarar eriyomuşta haberim yokmuş
salondada beşiğin kenarındaki filede duran çoraplarını falan saçıyo heryere.çok yaramaz artık bunlar çokk.
canım havuç yarın kerevizle bugün biraz yoğurt ekledim içine bizimki yoğurdu çok seviyor
muz harici asitli meyveler ya ben o yüzden kullanmıyordum:44:kuru kayısı haşlayarak verebilirsin ayrıca dr. portakal mandalina muz kivi verebileceğimi söyledi
aslında hepsini biliyorumda bilmediğim ananelerden kalma farklı bişey varmı diye soruyorum iştecanım ben daha önced yazmıştım sanırım
ben kuru incir kuru kayısı ve rezene çayı + bol bol su tüketiyorum.başkada bişi yapmıyorum.göğüslerimden süt fışkıracak kadar bol bi sütüm yok ama oğluşuma yetiyo
ahmet mert paşa uyandıgörüşürüz kızlar
Şuanki durum efenin salıncak keyfi
:118::118::122::119:
özlemişim buraya yazmayı senelerdir bu sitedeyim face grubu bana göre deilmiş
Şuanki durum efenin salıncak keyfi
:118::118::122::119:
merhaba kızlar
karamcım bebişine maşallah, salıncağı da pek güzelmiş :))) bizimki hep yerlerde, salıncak,puset ,yürüteç gibi şeyler alamadık hiç, heme vimiz ufak, hem de halılarımız tüylü, onlardan yürüyemez yürüteçle :)))
ek gıdalar offf şu ek gıdalar....
her gün öğlen çorba içiyoruz, ikindi öğünü olarak yoğurt yiyoruz, sabah ve öğle arası meyve püremiz var pekmez karışımlı. arada meyve filesine muz koyuyorum... çorba olarak tarhana veya sebze. tarhana özellikle çok faydalıymış, nette de araştırdım öyle yazıyor...her gün farklı mevsim yeşşiliği ekliyoruz, bi gün ıspanak,bi gün kereviz,bi gün pazı... bazen irmik,bazen pirinç bazen de patatesle kıvamlaştırıyoruz çorbamızıama yedirene kadar 2 saat geçiyor, çok acıkmayınca yemiyor bi kaç kaşıkla kalıyor, bi süre sonra da çok acıkınca ağlıyor biberon istiyor, çözemedim gitti. çok zorlanıyorum, öğlen 2 saatim ve yoğurt öğününde 2 saatim geçiyor, sinirleniyorum çok
gece yatmadan da tahıllı sütlü kaşık maması veriyorum. normal mama içtiğinde sık uyanıyor, ama kaşık maması daha çok işe yarıyor gibi geldi bana...
bu aralar hırıltılı öksürüğü de başladı kızımın, hiç hastalanmamıştıdr a gitmeli miyim bilemiyorum,sabahalrı öksürüyor balgamlı gibi,sesi gıcırtılı çıkıyor... ilerlerse götürürüm...
bizden böyle, öpüyoruz sizi
merhaba kızlar
karamcım bebişine maşallah, salıncağı da pek güzelmiş :))) bizimki hep yerlerde, salıncak,puset ,yürüteç gibi şeyler alamadık hiç, heme vimiz ufak, hem de halılarımız tüylü, onlardan yürüyemez yürüteçle :)))
her gün öğlen çorba içiyoruz, ikindi öğünü olarak yoğurt yiyoruz, sabah ve öğle arası meyve püremiz var pekmez karışımlı. arada meyve filesine muz koyuyorum... çorba olarak tarhana veya sebze. tarhana özellikle çok faydalıymış, nette de araştırdım öyle yazıyor...her gün farklı mevsim yeşşiliği ekliyoruz, bi gün ıspanak,bi gün kereviz,bi gün pazı... bazen irmik,bazen pirinç bazen de patatesle kıvamlaştırıyoruz çorbamızıama yedirene kadar 2 saat geçiyor, çok acıkmayınca yemiyor bi kaç kaşıkla kalıyor, bi süre sonra da çok acıkınca ağlıyor biberon istiyor, çözemedim gitti. çok zorlanıyorum, öğlen 2 saatim ve yoğurt öğününde 2 saatim geçiyor, sinirleniyorum çok
gece yatmadan da tahıllı sütlü kaşık maması veriyorum. normal mama içtiğinde sık uyanıyor, ama kaşık maması daha çok işe yarıyor gibi geldi bana...
bu aralar hırıltılı öksürüğü de başladı kızımın, hiç hastalanmamıştıdr a gitmeli miyim bilemiyorum,sabahalrı öksürüyor balgamlı gibi,sesi gıcırtılı çıkıyor... ilerlerse götürürüm...
ayy bu oğlan beni dellendirecek kayısı incir yiyodum benimkide örümceğinde sehpaya yanaşmış kayısı almışl bitane görmemişim.onuda hepsini sok sen ağzına damağına yapıştırmış eritmiş kayısıyı nerdeyse tuhaf tuhafs esler çıkarıyo ağzında bişi geveliyo allah allah dedim bi baktım ağzındakocaman kayısı.
merhaba kızlar
ayy bu oğlan beni dellendirecek kayısı incir yiyodum benimkide örümceğinde sehpaya yanaşmış kayısı almışl bitane görmemişim.onuda hepsini sok sen ağzına damağına yapıştırmış eritmiş kayısıyı nerdeyse tuhaf tuhafs esler çıkarıyo ağzında bişi geveliyo allah allah dedim bi baktım ağzındakocaman kayısı.
canım kızına geçmiş olsun bence doktora götür geçen ay benim kızımında burnunda hırıltı vardı 2 gün götürmedim hemen boğazlara inmiş biraz daha götürüp ilaç kullanmasaydım ciğere inecekmiş bence ihmal etme
aman canım dikkat et afacana kayısı yumuşak ama başka birşeyde olabilirdi bu
evet ek gıdalar çok zor, hem hazırla hem yedirmeye çalış .. hepmiz aynıyız, eliföykü'nün de dediği gibi bir gün yediği diğer günü tutmuyo..
inş. hastaneye gitmeden geçirirsiniz, bizde de var o durum benden geçti sanırımm , benim hiç halim yok kızımda hastalanırsa dayanamam..
dediğin gibi benim de evim ufak ve halımda tüylü yürüteçle yürüyemez. hatta yeğenim bize geldiğinde düz olan halımda yürümüştü, diğer halıya gelince durdu emeklemeye başlamıştı, çocuk bir tuhaf oldu yürüyemiyordu gıdıklanıyorduu
şu tahıllı sütlü mama dediğiniz hangi marka, kavanoz değil galiba??
çok fenaymış senin ufaklık annesi sen dikkatli ol da bir kaza olmaaaısn, çiçek yoluyor ha şimdidennnnn
sağolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için , hasta olan ben değilmişim sanırım, geçmiş yapamadım. benim gib hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.
hastayken bebek bakmak çok zor hele de onu da hasta edeceğim aklıma gelince
inş. hasta olmaz burnu tıkalı, arada hapşuruyorr,, böyle olunca diyorum ki o hasta olmasın da ben çekeyim kızıyorum önce kendime sonra eşime(o dışardan getirdi)
oo seninki baya atak yapmışayy benimkide artık koridora mutfağa kendi yürüteciyle gidebiliyor.koridorda yerde duran bi yapma çiçek vardı geçen yolmuş hep çiçeklerini.bende mutfaktaydım bulaşıkları atuyodum makineye.aman napıcakki koridorda dedim bakmamıştım bomboş koridor zarar verebilicek bişey yok oğluma.meğer benim oğlum zarar eriyomuşta haberim yokmuş
salondada beşiğin kenarındaki filede duran çoraplarını falan saçıyo heryere.çok yaramaz artık bunlar çokk.
1567.oyunumuzu oynadık güya şuan uyuyor 10 dakikaya ayaktadır efecan afacanbenimkisi uyumuyor hadi diyelim ama kendi kendinede oynamıyor oynasa veya vakit geçirse okadar youlmaz insan
çok tatlı maşşalahh
teşekkürlerr..
sevdi canım çok sevdi de tam oturamıyor kendini aşagı atıyor bir süre sonra sıkılıyor ama ilk koyuncamaşallah efe paşayanede güzel kurulmuş sevdi sanırım salıncağı bende almayı düşünüyorum
geçmiş olsun canım buaralar bebekler hastamerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?